Bilkrock på nära håll!

Jag har äntligen looov nu. Yey, inga tidiga mornar på ett tag.. Ja justeja.. Jag har praktik på torsdag och fredag. Börjar halv sju på mornarna och slutar halv två så det blir härligt.

Idag såg jag en bilkrock på väldigt nära håll. Typ 4 meters håll om man säger så. När man är påväg hem till oss från Ystad så finns det en smal bro. Man kan mötas på denna bro men det blir grymt trångt. Därför brukar de flesta som bor här, stanna om man får möte som är närmare bron än vad man själv är.

På vägen hem idag så hade jag en bil framför mig som inte verkade känna till hur vägen gick så jag höll mig en bit bakom honom... Tur var väl det. Jag såg att en lastbil var påväg över bron så jag stannade. Bilen framför fortsatte.. Och hann cirka 2 meter på bron innan föraren insåg att det skulle gå åt helskotta. Så han stannade eftersom lastbilen stod precis där han stannade. Haha så skulle han backa. För det första tog det 10 minuter för honom att inse att han måste backa. Sen när han backat klart så stannade bilen och lastbilen började köra. Haha, då rullade bilen fram och körde rakt in i lastbilen. HAHAHA. Som jag satt och skrattade.
 
Inte för att det var en riktig krock eller så men det vara bara så kul. Jag brukar möta den lastbilen varje morgon när jag kör till skolan fast då kör han hem mot oss. Haha så vi hejjade som vanligt och han bara skrattade och ruskade på huvudet. Jag gissar på att han tänkte: "TURIST!" Haha!

Det tyckte jag var lite roligt sådära.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0