Allt är kirrat!

Precis allt är klart till gästerna kommer om ungefär en timme.. FÖRUTOM min städning. Självklart. Det blir väl att som vanligt slänga in allt i garderoberna. Där det nu får plats vill säga.

Nu har jag vart in till byn i alla fall och handlat det som de glömde köpa innan när de var där. Bland annat kycklingkorv, luftfräshare till toaletten (ett måste om man bara har en toalett), glass, juice och saft. Och så var det ju dom där jobbiga frysta hallonen och blåbären.  Det som vi allra mest behövde ha också. HAHA!

Jag var på Ica först, där var det totalt renplockat på hallon och blåbär, alla frysta bär utom tranbär..

Sen åkte jag till Lidl, där fanns det frysta hallon men de har ju självklart inte några blåbär i Tyskland så det blev jag utan där också.

Min sista chans, COOP. Det fanns inte där heller så jag fick mer eller mindre panik eftersom de sa att de verkligen behövde ha det. Ett tag tänkte jag plocka på mig blåbärssylt istället och frysa ner för att de skulle likna frysta blåbär. Så jag ringde hem och frågade vad jag skulle göra.. Jag hittade några skogsbärspåsar så jag plockade med mig dom eftersom de innehöll hallon, blåbär och björnbär.

Så nu får våra gäster mamis goda glasspersikahallonblåbärsgrej eller vad det nu är för något. Haha!

Sen så har jag stoppat hästarnas öron fulla med bomull och satt på dom flugmössorna så nu är de redo för raketerna som kommer smälla härhemma. Som jag inte ens ville ha. Man eldar upp pengarna. Precis som med cigaretter. Haha.
 
Aja. Jag ska klä på mig nu.

Tack och hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0