08-nummer!

Haha idag efter mami och jag varit i Tomelilla så ringde det på min mobil. Jag var måttligt irriterad men svarade ändå. Såg att det var ett 08-nummer så jag blev ju lite nyfiken över vem det var.

Som jag berättade igår så la jag ju in en annons om att jag kan arbeta och lite sådära. Som barnvakt eller som djurvakt. Haha så ringer det en tjej från Stockholm som har en vän i Båstad som har en vovve som behöver akut hundvakt. Jaha, tänkte jag. Det är ju en bit härifrån. Hunden skulle i sådana fall förmodligen komma till mig idag och vara här i fyra dagar. Haha. Jag sa att jag måste prata med min mami först om det så hon skulle ringa upp en halvtimme senare..

Mami och jag kom överrens att eftersom det var så brådskande så kunde jag passa vovven. Extra money tänkte jag liksom.. Men sen så hade dom hittat en granne som tyckte synd om Båstadsbon som skulle passa vovven. Haha. Tur i oturen var det kanske för annars hade jag blivit tvungen att städa rummet. Hualigen..

Men det är kul att man får svar så pass fort ändå, jag menar.. Jag satte in annonsen igår och det betyder ju att de redan sett den. Yey! Har jag tur får jag kanske något extrajobb senare. Håll en tumme för mig!

Jag passar ju redan tre barn som är syskon men det skulle vara härligt med ännu mer extrapengar som man kan spara till något härligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0