YES!

Imorn är jag tillbaka och bloggar förhoppningsvis som vanligt. Imorgon kväll alltså. För min dator är tydligen klar. Så imorgon ska jag hämta ut min dator. Hur pinsamt nu det kommer bli med tanke på att dom varit inne och kollat på min dator till 100%... Hrm.. Jag vill inte dit. HAHA! Dyrt kommer det bli i alla fall.

Imorgon är det mycket som kommer hända. Jag är ledig från jobbet vilket betyder att jag kommer göra hundratals saker härhemma.. Jisses. Skjut mig. For real... Thomas kommer hit och ska sko min häst. Klockan tio på morgonen.. Vilket betyder att jag måste hämta hem honom från betet.. Usch.. Klockan åtta.. Sen ska jag till tandläkaren också. Nich so gooood.. Någonting känns skumt i min mun. Hahaha.

Nej nu ska jag dejta min kudde litegranna. Vi ses imorn sötnosar!


Bjur på en sista bild på mig från den här datorn nu. Så nu slipper ni mina babybilder för ett tag..

Usch.

Jag var nyss inne på vhs:s hemsida och kollade hur många som sökt till det programmet som jag vill in på. Det var många. Jag kommer inte komma in. Så nu vet jag inte vad som kommer att hända med allting. Kanske måste jag byta min framtid totalt? Jag har ingen aning. Usch vad ont i magen jag fick på en gång. Jag måste prata med mamma så fort hon kommer hem..

Jag saknar min dator!

Dator.

Fick en kommentar med en fråga om vad som hänt med min dator. Och ska jag vara ärlig så vet jag inte. Den fick spel och vägrade att starta igen. Icke så roligt kan jag säga. Willy testade att fixa den men han visste inte vad som var fel. Förmodligen får jag tillbaka den i slutet av nästa vecka. Jag saknar den något oerhört om jag ska vara ärlig.

Ledsen

Jag är ledsen men min dator är fortfarande trasig och jag kan bara skriva när jag får tag på en dator eftersom både min och mammas dator är på lagning. Något roligt va? Det kommer bli dyrt med min dator. Det kommer tydligen att gå på 1500 spänn och dom vet inte ens när den blir klar. Jag lever i alla fall och mår bra. Fast det går magsjuka härhemma så jag blir väl också sjuk snart antar jag. Hoppas bara det håller sig tills på tisdag isåfall för då är jag ledig tills på torsdag..

Bra kväll.

Jo, det var en bra kväll igår och det tackar jag lille Willy för. Haha! Anywaaay. Vi såg inte bara "Jiddra inte med Zohan", vi såg även "Sex and the city". Till att börja med så valde vi två sjukt bra filmer. Även om den sista var en impulsgrej. Vi satt på tredje raden, längst ut till höger. Det kändes både i nacken och i ögonen efter ett tag kan jag lova. Och i rumpan. Satan vad min bak gjorde ont..

NI MÅSTE SE JIDDRA INTE MED ZOHAN! Den är sjukt jävla rolig. Så fort den kommer ut på dvd så ska jag köpa den. Just det, KÖPA DEN! Jag laddar inte ner musik och filmer. Om jag vill ha någonting så frågar jag kompisar som laddar ner musiken till mig istället.

Sex and the City var också superbra. Så den måste ni också se. Minst sagt.

En sak ska jag bara säga:
Turkiet är bättre än Sverige på allt. Fotboll, handboll.. (snyggaste spelaren i alla fall.. Ali Alp Cayir.. min darling) PLUS att dom hade biopremiär på Sex and the City före Sverige. Hahaha. SUG PÅ DEN NI! Och ändå kallar svenskar alla invandrare för turkjävlar. Jag förstår grejen nu...

Mammas dator la av igår också. Hahaha. Så vi var datorlösa ett tag. Det var tydligen något virus som blockerade för henne så hon inte kom in på sina sidor som hon ville och bad mig om hjälp. Just det, hon bad MIG om hjälp. Jag som är så otroligt duktig på datorer, not... Anyway så fixade jag hennes dator och nu fungerar den igen. Fyfan vad jag är bra!

Willy skulle ju laga min dator igår men det gick icke så bra. Så nu har jag två val.. Antingen så ringer jag till Magnus så han får pallra sig hit och kolla på den.. Eller så lämnar jag in den på service. Hrm.. Jag är inte helt säker på hur mycket datornörd Magnus egentligen är.. Men men.. Jag får se hur det blir. Det var snällt att du försökte i alla fall lille Willy..

Willy var för den delen otrevlig igår. Jag sa att jag frös när vi kom ut från andra bion (typ runt elvatiden...) och då säger han: - Du som har mer underhudsfett än mig kan ju inte frysa.

Även om han har rätt så var det fan tamme otrevligt. Han är bara stolt för han snärt värre. Vänta du bara är allt jag säger! Så sur jag var på honom hela vägen hem, hemma hos honom, när jag skulle hem och i bilen på väg hem. Sen nyps den jäveln också! Okej, mina revben syns inte. MEN JAG HAR FAKTISKT SÅNA OCKSÅ! Även om man får gräva för att hitta dom.. I en timme eller två.. Haha! Det kommer en bikinisäsong 2030 också! Då ska jag vara fit! Höhö. Någon som trodde på den?

Ida, hur ska det gå med vår istidsmänniskoklan nu när vi inte går i skolan längre? Kommer den döö ut?

Fan vilket blahainlägg detta blev. Igen. Not good. Det regnar ute också.. Yepp...

Bjur på en gammal bild. Minst sagt gammal. Finns inte så mycket annat på denna dator..


(jaaa, min docka ser ut att vara utan ögon...hon heter Skrållan och hennes hår klippte jag helt själv. nån mer som vill bli klippt? hör av er! )

Ser du Willy, jag har också varit liten och snärt en gång i tiden!

Glaaaad

Midsommar. Och grattis på namnsdagen till mig.



Jag vill ha kinamat. Tror ni det går? NEEEEEJ! Varför inte? Kineser firar minsann också midsommar och klappar igen restaurangjäveln. Skit också.

Undrar om McDonald's är öppet....

Arg

Som ett bi. Just nu är jag inte glad i dig! Huvva!!

Grattis till mig!

Jag har fått ett till jobb. Dom ringde om det idag och jag börjar redan imorgon... Mer än så kan jag inte berätta förutom att det kommer bara mycket hysch pysch om detta jobb. Alltså, jag kommer inte kunna prata om det alls förrän det är avslutat i augusti.. Huvva, hur ska jag kunna hålla något hemligt så pass länge? Det är frågan det.. Imorgon ska mamma i alla fall få följa med eftersom det är första gången och sånt. Plus att det inte är på min hemmaplan då.. Två dagar kommer jag att arbeta nu i juni och sedan en dag i juli och en dag i augusti. Det är ett intressant arbete i alla fall och jag håller på att skriva ut manualen just nu.. Aaah, jag pratade med "chefen" idag i 34 minuter. Damn, jag skulle haft Comviq! Då hade jag blivit rik! Som Visar säger: "Skaffa Comviq fan...Gör som alla invandrare. Billigt och bra!!" Haha. Han är kul den pricken.

Nåja, det var bara det som jag ville berätta. Imorgon ska jag även börja lite smått med min träning igen också.. Och på lördag ska jag till Lund och se på bio! "Smell it, now taste it!" Jag kommer garva ihjäl mig. Tur Willy delar min kassa humor. Förhoppningsvis så lagar han min dator då också för som sagt, denna dator tycker icke om mig och jag tycker icke om den heller. Men jag gör det bästa av situationen så länge..

Nej, nu ska jag titta runt lite på internet medan manualen skrivs ut. Great, då har jag något att läsa ikväll också. Hahaha! Ni hörde ironin va?

Jag bjuder på ett skämt innan jag knatar iväg till bilddagboken eller någonting liknande...


Suger

Jag saknar min dator.. Haha. Jag kan inte läsa andras bloggar med denna dator för jag har inte sparat bloggadresserna någonstans. Jag sitter nämligen vid mammas nu och den tycker inte om mig. Mjukglassmaskinen tyckte inte heller om mig igår för den spottade mjukglass på mig. Huvva. Den ska ha stryk.

Jag fick mitt nya schema för juli också. Det blir 22 dagar. Hej hej cash! Härligt!

Annars så händer ingenting. Jag sitter i mitt nattlinne fortfarande och så ska jag förhoppningsvis resten av dagen om jag får bestämma. Skönt med en ledig dag.. Mindre skönt att jag är ledig till den 23 juni.. Nåja.. Det får gå som det går. MEN JAG VILL JU JOBBA!!

Not much more to say.. Jag saknar min baby men det vet ni väl redan. Nej, nu ska jag lunka ner i köket och se om det finns någonting att käka eller om läget är helt kört...

Puss!

Buhuhuhu!

Min dator är trasig så jag kan icke skriva någon blogg. Förhoppningsvis så kan Willy laga den på lördag då vi ska på bio, ska boka biljetter nu så jag hoppas att vi får se den filmen. Moahaha. "Akta dig för Zohan" eller vad den heter. Vår kassa humor på en lämplig nivå.. Så tappa inte tålamodet. I'll be back!

Igår gick jag och la mig redan halv tio. Jobbet på Tosselilla är utmattande. HAHA! Nej men jag kunde inte somna i förrgår så.. Igår gjorde jag btw en glass där ena kulan trillade av. Möhöhö. Kullös. Nää nu ska jag gå och hänga mig eller nåt.

Tack för mig!


Filmen hette visst "Jiddra inte med Zohan" men det var väl nästan rätt i alla fall? Nu är i alla fall platserna bokade. Moahaha. Så om ni tänker gå på den bion i Lund på lördag klockan 17.50 och ser att platserna på rad sju i mitten är tagna så tänker ni: "Vem har tagit dom perfekta platserna? Dom ville ju jaaag ha!" DÅ VET NI ATT DET VAR JAG! Fyfan vad jag är braaaa! Haha.

Nej, nu ska jag klä på mig och åka till jobbet. Eller... Jag ska åka om en timme.. Puss på dig med.

Auschwitz/Birkenau/Krakow/Kazimierz/Polen

Onsdag

Dagen började med att jag packade det sista som jag skulle ha med mig. Efter det så åkte jag in till byn för att gå ut med lilla James som jag lovat att jag skulle göra. Det var ungefär då som jag fick ett litet sms av ett okänt nummer där det stod "Tycker du om kåldolmar?" HAHAH! Jag trodde att det hela var ett skämt men efter ett tag så fick jag ett annat sms där det stod att det första var från Olivia. Hennes mamma tänkte nämligen bjuda på KÅLdolmar innan vi åkte till flygplatsen. Jag och kål innan flyget lät icke bra men det blev så ändå.

När jag kom till Ystad så plockade jag upp Olivia och åkte till Försäkringskassan för att fixa att health card till mig när vi skulle till Polen ifall någonting skulle hända. Självklart så hade dom från och med den dagen bara öppet på måndagar och fredagar. Så det sög rätt så hårt. Vi åkte till baken istället för att sätta in mina småpengar på Nordea. Skaffa aldrig NORDEA och ni som har det, BYT FÖR FAN BANK! I alla fall om du bor i Ystad för jag hatar den jävla kärringen som inte sätter in pengarna när man är på plats. Tur att jag räknat varenda liten peng som jag hade. Jag ska ringa till kontoret imorgon och klaga som sist. Jag ska få den jäveln AVSATT från arbetet. Usssch!

Efter det så åkte vi i alla fall hem till Olivia och åt kåldolmar för att sedan åka till flygplatsen. Hon skulle övningsköra. Jisses, tänkte jag eftersom hon sagt hur det går när hon övningskör. Men damn it, bruden kommer klara sin uppkörning galant när det är dags!

Väl på flygplatsen så mötte vi upp dom andra och skulle precis checka in då vår kära lärare Nemat har gjort ett misstag! Hans pass gällde nämligen inte längre! Damn it tänkte vi, då blir det bara vi och Maria som åker eller så blir allting inställt eftersom det var han som var anordnaren från början. Men nono, han knallade upp till Polisen som finns på flygplatsen och gjorde ett tillfälligt pass med ROSA pärm. Så avundsjuk jag var, det passet hade kunnat passa perfekt till min rosa resväska. Trist med rödbrunt pass ju.

Nåja. Vi checkade i alla fall in och började vår färd till Waszawa med flyg. Allt gick toppen, flygplanet var rosalila och vi kraschade inte trots att det kändes som att piloten övningskörde eftersom planet skakade något otroligt mycket. Fyfan! Olivia satt och sjöng "We're the hihihoo, we're the hihiheey" hela vägen till Polen. Bara den meningen om och om igen. Damn så arg jag var på piraterna som sjungit den i Eurovision efter en halvtimme. HAHA! Olivia var hungrig och det var jag också. Det var nog någon som var dålig i magen också, vi satt brevid toaletten och kände lukten till 100%. Det var nog någon som käkat kåldolmar..

  

 

Vi landade och skulle hämta vårt bagage som tog en evighet innan det kom in på bandet. Alla fick sitt bagade utom SOFIE! Vi väntade och väntade.. Hennes bagage visade sig nämligen vara kvar i Malmö? Hallåja. Hon lämnade in sitt bagage direkt efter mig och direkt före Sussanne. Helt wacko. Jaja, det var inte så mycket som kunde göras så vi fick gå ut till bussen som vi höll på att missa. Nemat var dock snabb och sprang ikapp bussen och off we went! Vi åkte till stationen och vandrade iväg för att käka lite middag. Jag fick en blek jävla kyckling medan dom andra fick smaska på en god pizza. Uuusch vad jag var sur då. Kycklingen smakade inte så gott heller. Men det var nog för att den var så pass blek som den var. HAHA! Precis som jag eftersom jag var osminkad. Mysigt. Jag som träffade Olivias blivande man som hon hittade.. Jag borde kanske ha snyggast till mig för honom lite? Han satt på väggen.

 

(något säger mig att jag var hungrig.. kolla in handen som jag har kniven i..)
("TAR DU MIN BLEKA KYCKLING SÅ DÖR DU!")

Efter det så var det dags att åka tåg till Krakow. Tåget skulle komma runt 20.00 och vara framme vid 23-tiden. Det var mysigt värre att åka i det tåget fastän det var väldigt gammeldags. Ni vet med sånadära gamla kupéer och sådant. Men vi fick gratis te och kaffe plus en liten chokladbit. Mumma va? Vissa dansade runt lite och hade skoj också medan vi andra lekte paparazzi.. Tåget var nämligen för litet för att alla skulle kunna dansa.. Btw så hade dom världens biffigaste snubbar i kostymbyxor, t-shirt och kavaj som stod vakt i varje gång i tåget. 2 stycken stod i varje gång. Något rädd jag var för dom. Haha.


När vi väl var framme så mötte vår reseledare upp oss för att visa oss till den taxi som kommit för att hämta oss. Det var en minibuss med en stark en chaufför som lastade in våra väskor. Alla var helt trötta och ville så fort som möjligt till hotellet. Det medförde att Nemat tänkte sno bussen eftersom chauförren stod utanför och rökte.. Vi hade discobelysning i taxibussen också. Det visade sig dock att vår taxichaffis inte kunde hitta till hotellet när han väl satt sig i bilen. Vi såg skylten till hotellet "HOTEL LIPSK", alltså den skylt som satt på hotellet men chauffören kunde inte hitta vägen dit. Vi såg en massa skotthål i vissa hus medan vi åkte och då började vi förstå vad som egentligen hänt i Polen för 60 år sedan.. Nåväl, efter 1½ timme i bussen var alla helt sluta och ville inget hellre än sova eftersom vi skulle upp klockan 6 morgonen därpå. Till slut hittade vi i alla fall fram, klättrade upp på tredje våningen med våra väskor och kröp ner i sängen och somnade rätt så snabbt vid halv 2-tiden då vi äntligen kommit fram... Men vi hann leka litegranna innan också. Haha. Självklart!

(nu tar vi bussen och sticker, aaaiight?)

 

Torsdag

Jag och Olivia klev upp kvart i sex eftersom vi skulle äta frukost halv sju på morgonen. Vi var sjukt trötta och sa inte många ord på morgonen. När vi kom ner till frukosten så var det bara att se glad ut när resten av gruppen kom. Haha. Olivia gjorde reklam för smöret som hotellet gjorde och hade skoj värre. Dom trodde att vi skulle äta ihjäl oss på ost också, ost som luktade apa! Jag fick äta nån äcklig äggröra som smakade smör och var knallgul! Usch vad äckligt. Ni vet ju hur våra äggröror ser ut, lite blekgula sådära men min äggröra var knallgul! Tänk er LIDL-gul. Hrm.. Nåja, det gick att äta i brist på annat men det smakade inte gott.



 

Efter frukosten var det bara att bege sig till bussen. Som tur var så var det en annan chaufför den dagen men dock från samma företag. Det visade sig att mannen som kört oss dagen före egentligen var hans chef och arbetade på kontoret (??) varför skickar man sig själv att hämta en grupp bleka svenskar mitt i natten när man inte kan hitta någonstans? Det är den stora frågan! Nåja, denna chaufför hittade till hotellet vilket var ett framsteg. Det blev även honom som vi åkte med under resten av vår vistelse i Polen.


Han hittade sedan ut ur staden och ut på vägarna som bar till Auschwitz och Birkenau. Vi åkte i över två timmar och dom flesta i gruppen somnade.. Olivia la sig väldans bekvämt och diggade min skinnjacka som kudde. Chauffören pekade ut tågrälsen som gick över vattnet så vi fick se hur fångarna färdats till Auschwitz.. Då började det kännas konstigt i magen kan jag säga..


Första stoppet var på Auschwitz där vi mötte vår guide som var polsk men pratade på svenska/tyska. Han ledde bara vår grupp vilket var skönt eftersom vi då slapp en massa främlingar. Vi fick ha på oss några hörlurar och guiden pratade i en mikrofon som satt på hans tröja för att vi skulle kunna ignorera alla dom andra besökarna som pratade alla möjliga språk. Det började med att vi gick till porten där texten "ARBEIT MACHT FREI" fanns. Med andra ord, den text som man sett på så otroligt många bilder som man visat från koncentrationslägren. Jag började förstå att det verkligen hänt på riktigt då. Inte för att jag inte trodde det hänt tidigare men det blev mer verkligt när man såg det i verkligheten. Vi såg också taggtråden som fanns som stängsel samt några byggnader på avstånd. Efter att vi haft den introduktionen så gick vi tillbaka till informationssalen där vi skulle få se en film som visade hur det sett ut där tidigare. Det var TOTALT tyst i salen. Inte en hostning, ingenting! Man började känna av alla andra människors reaktioner och man kände verkligen chocken från alla som var där. Sjukt. Nåja, efter den filmen så gick vi ut och igenom den porten som jag skrev om tidigare. Vi såg gången mellan de två stängslen och jag kände bara: "Fan va smart dom var på den tiden som gjorde 2 stängsel istället för en samt stängsel runtom tågrälsen där man klivit av tåget". Det försvårade ju det för fångarna att rymma! Jag önskar dock att de skulle varit dumma..

(grabbarna utanför porten.. gruppbilden har jag icke fått av dom andra än..)

Vi vandrade in på området och min första tanke var: "Jisses, vad det är litet här! Hur kan så otroligt många människor kunnat få plats på denna plats?". Vi fortsatte inåt och fick se där fånge nummer 16670 skjutits ihjäl efter att ha gått emellan och försökt skyddat en annan människa. Man såg även skotthålen i väggen.. Mittemot där fanns stället där dom hängde människor.. Vi fortsatte vidare mot ett av dom museum som fanns där och där fick vi se hur man bott på den tiden. Vi fick gå ner i källaren och redan i början av turen så sa ledaren till oss att ALLTID gå på vänster sida. Vem tror ni råkade gå på höger sida istället för vänster när vi kom ner till källaren om inte jag? Ledaren sa till mig: "VÄNSTER SIDA!" Hahaha. Jävlar vad rädd jag blev för honom då. Nåja, vi fick se massor av saker såsom toaletterna och inristningar i väggarna i källaren. Man såg även skotthål i väggarna och man blev grymt påverkad.

  

Vi vandrade vidare och såg massor av saker såsom fängelsehålor med galler för fönstren och den vägg där massor av människor blivit ihjälskjutna. I och för sig så är den riktiga väggen förstörd nu men dom har byggt en rekonstruktion där det fanns massor av blommor och ljus uppsatta. Det var även pinnar där med krokar på som man torterade fångarna med..  Det fanns två fulla väggar med bilder på dom gamla fångarna med namn, ankomstdag och dödsdag..


  

Vi fick se 2 ton hår som man rakat av fångarna, massor av skor som tillhört dom, likaså tandborstar, borstar till raklödder och kammar. Vi fick även se barnkläder och glasögon och allt annat. En annan sak som vi fick se, var hur burkarna med giftet som man använt i gaskamrarna såg ut. Det kändes sjukt att just dom burkarna har innehållit det gift som dödat så otroligt många människor. Det finns inte ord att beskriva vad jag egentligen kände när jag var där.



Vi fick även gå in i en rekonstruerad gaskammare så vi fick se hur det gick till där man gasade ihjäl människorna. Och det kändes verkligen inte bra att vara därinne. När man tänkte efter hur människorna måste ha känt när dom kom in där. Jag menar, det var trångt, varmt och väldigt mörkt. Så det känns helt sjukt att det funnits så otroligt många människor som trängts ihop på en sådan liten yta för att sedan dö tillsammans. Helt otroligt.


Efter att vi varit där färdigt så åkte vi och åt lunch för att sedan möta upp guiden klockan ett i Birkenau. Där tyckte jag att det kändes ännu värre eftersom man då såg tågspårets slut. Ni vet den dära bilden som man sett så många gånger där spåret leder fram till ett tegelhus. Där var vi. Så vi fick kolla var man sovit som fånge om man varit fånge där. Det kändes som att många måste ha frusit ihjäl om man tänker på hur husen såg ut. Kändes inte alls roligt att se det. Vi fick sedan vandra vidare till deras gamla tvättfat och latriner. Man såg även här skotthålen i väggarna. Vi vandrade vidare på området som var otroligt stort. Hela 200 fotbollsplaner fick tydligen plats på det området. Vi vandrade vidare till de gamla gaskamrarna som blivit rivna och då kände jag verkligen ett tryck över bröstet. Att så många människor dött där. Jag vet att jag upprepar mig men det känns helt sjukt att det verkligen hänt där. Att jag befann mig på precis samma plats där så många människor blivit brutalt mördade av en kallblodig jävel som kom åt makten. Det går bara inte att förstå.


  

Vi vandrade vidare till minnestavlorna där det stod en hyllning till alla dom som dött där eftersom deras aska spridits där.. Brevid där fanns också ruinerna av gaskammare fyra och fem.. Efter det vandrade vi vidare till det gamla kontoret där man undersökt alla fångar och plockat av dom alla deras värdefulla ägodelar och kläder. Där hade dom upprättat flera väggar av bilder på familjer som kommit till Birkenau och som dödats där.


"To the memory
of the men, women, and children
who fell victim to the Nazi genocidé.
Here lie their ashes.
May their souls rest in peace."





 
(tänk att dom grindarna höll så många människor fångade, dom grindarna skilde människorna mellan liv och död. det är ofattbart..)

Hela en och en halv miljon människor, främst judar har blivit dödade på dessa två platser.

Bussresan tillbaka till hotellet var helt tyst. Det var många som tänkte otroligt mycket och verkligen hade känt saker under besöken. Det gjorde jag också. Det kändes verkligen inte likadant före som efter man varit där. Jag tror att alla skulle behöva åka dit och se allt med egna ögon. För platsen är mäktig och har en otrolig makt över oss. Den får oss verkligen att förstå vad som hänt. Men det är mycket att smälta efteråt.

På kvällen så åkte vi ner till stan, Ted förälskade sig i polska flickor och vi andra åt mat. Han var riktigt lost i några av tjejerna som fanns på en bar som han gick till. Där satt han typ hela kvällen. Dom andra killarna var också helt lost i dom och dom hade det verkligen trevligt där om man säger så.. Vi andra var uppe på torget och bestämde oss för att åka häst och vagn under fredagen (jag, Sussanne, Olivia och Sofie). Vi kollade också på den torgförsäljning som fortfarande var öppen så pass sent. Plus att vi träffade på några musikanter och jonglerare som jonglerade och sprutade eld. Det var nice. Han tiggde lite pengar och vi slängde i en kondom i hans väska.. Nemat satte sig även och började spela lite på en trumma som en av killarna hade med sig där på torget. Det var nice. Vi åkte tillbaka till hotellet runt halv tolv och var kanske framme runt tolv.

 


 

Jag kröp ner i sängen direkt men Olskipolskii skulle självklart duscha vilket ledde till att hon satt upp hela natten och sov sittandes eftersom hennes hår annars blir typ en boll.. Saken är den att hon satt och såg på dom dåligt dubbade tv-programmen och helt plötsligt hör jag "ååååh åhhhhh". Jag satte mig spikrakt upp i sängen och glodde på tv:n! OLIVIA KOLLADE PÅ PORR! Hahaha! Grannarna (Paula och Ted) hade tandkrämskrig också vilket visade sig dagen därpå eftersom Ted fortfarande var helt vit. HAHA! Det var även 38 grader varmt denna dag.. Tänk på den ni! Vi vandrade runt i timmar, säkerligen flera mil i den värmen. Huvva.

Fredag


Idag fick vi sovmorgon, kan ni tänka er. Vi fick sova till klockan sju! Jisses vilken sovmorgon va? Bussen kom och hämtade oss och vi åkte till Kazimierz. Där vandrade vi och vandrade och vandrade. Vissa var bakis.. Hrm.. Vi gick i seriöst 5 timmar. Sjukt ont i fötterna hade vi efteråt men vi fick se massor av gamla judiska kvarter och sådant så det var grymt intressant också... Olivia blev dock påkörd av en bilist som genade. En svart jävla platta trillade rakt ner på pluttens fot. Stackarn. Jag erbjöd mig faktiskt att bära henne en bit men efter att jag erbjudit det så förstod jag att det inte var riktigt bra om jag bar runt henne. Hahaha. Vi var in i Mariakyrkan också och man var tvungen att ha nån jävla biljett fastklistrad på patten om man skulle få ta bilder därinne?



(ni som sett filmen Schindlers list, här spelades den in...)

 
(bild 1. Olivia blir omplåstrad.. ni ser den svarta saken som trillade också. bild 2. ett suddigt bevid på att vi varit i Mariakyrkan)

Nåja efter det så åt vi lunch och jag fick nån jävla rödbetssoppa? Tänk er själva spadet från rödbetor som finns på burk? Tänk er det spadet utblandat med varmvatten. Så smakade det. Hrm.. Alla andra mumsade på nån god pastasoppa medan jag satt där med min menssoppa.. Inte så kul kan jag säga.


Efter att vi ätit lunch så splittrades gruppen eftersom vi fick egentid nu. Jag och Olivia skulle shoppa men det blev inte så mycket shopping. Olivia köpte en rosa tröja och jag köpte en vykort som jag skickade hem till mamma. Påväg tillbaka så sprang vi in och köpte varsin parfym också för typ 150 kronor. Grymt billig. Alla som vill köpa billiga parfymer borde åka till Krakow!

Jag följde sedan med Olivia till hennes släktingar där alla pratade polska och inte en enda kunde svenska eller engelska. Jag kollade också på någon polsk serie på tv. Det var intressant. Jag förstod inte ett smack av någonting utan satt nog mest och såg ut som en blondin i typ 2 timmar. Nåja, det var mysigt i alla fall för dom hade en söt vovve som inte heller fattade svenska.

På kvällen så var vi ut och åt med gruppen sista kvällen. Vi gick och gick och gick och gick och till slut var vi i slummen i Krakow och där åt vi!? Jag, Olivia, Sofie och Sussanne hade bestämt dagen innan att vi skulle åka häst och vagn så vi fick ju vandra hela vägen tillbaka sen också.. Sen åkte vi häst och vagn och vi hade skitkul. I alla fall jag och Sofie. "HOLA BELGRAD". Haha. Chauffören måste trott att vi (jag) var full. Olivia och Sussanne skämdes mest. Det var rätt intressant för en tjej blev skitförbannad på sin kille när han vinkade till oss. Vi vinkade ju i och för sig till alla men hon misshandlade honom totalt när han vinkade till oss. Två riktiga smällar. Jisses. Polacker är aggressiva. En spanjorska blev också skitsur när vi vinkade till dom... Killarna vinkade och en av tjejerna också men hon var inte glad utan visade oss hennes längsta finger.. Hrm.. Otrevlig senorita.


  

(den otrevliga senoritan är hon som böjer sig i vitt linne..)

(killen som har ett finger i luften är min! okej?)

Vi sa också Grattis till Catti som fyllde år på natten. Sen höll Olivia på att bli våldtagen av Ted. Jisses. HAHA. Han var på henne non stop där på kvällen. "Polska flickor är vackra men Olivia är den vackraste..." Hahaha. Det var kul för dagen efter ignorerade han henne totalt. Huvva. 

Ted höll förresten också på att kissa på sig i taxin på väg tillbaka till hotellet. Så kommer Sussanne med den smarta kommentaren: "Lägg benen i kors, det hjälper!" Ted: "Hur fan ska det hjälpa mig, jag har ju en remis!" Hahaha. Förresten, vad är en remis? Nån som vet? Nåja, det var riktigt synd om honom. Jag har aldrig sett en kille som mått sådära. Så när taxin stannade så sprang han snabbt som blixten. Haha. Det var också kul.. För han sprang rätt så bredbent!

Lördag

Sista dagen och Olivia och jag gick till köpcentret som låg bakom hotellet för att handla hem lech till Ida. Hahaha. Eller kanske inte.. Men vi shoppade väl typ billiga strumpbyxor, ni vet såna som bara räcker över vaderna. Ett paket såna med 3 par kostar 9 svenska kronor! Jag köpte två nagellack också för 21 svenska kronor. Jisses alltså. Polen måste vara himmelriket om man är tjej.. Allt är billigt. Godis var också billigt så sånt shoppade vi också hem..

(Polen ligger efter oss på modefronten...) 

Vi fick veta att vår kamera (skolans) hade blivit stulen också. Nemat hade tydligen haft maratonlopp ner till matsalen på morgonen för att hitta den men han lyckades icke..

Sen var det packningen. Olivia kissade på golvet och hoppade i sängen. Sen lämnade vi en hejdå present till städarna, en kondom i ett glas. Hoppas dom blev glada. Vi sa hej då till vår kära tv apparat och sen släpade vi ner våra väskor. Av någon anledning hade min väska gått upp 6 kilo? Hahaha. Jag fick ju ta hälften av Olivias packning också ju eftersom hennes shopping inte fick plats riktigt som det skulle.

 

Vi åkte den långa färden till flygplatsen, stod i världens längsta kö och sedan var vi i Sverige. Jag mådde riktigt dåligt i flyget hem och Olivia satt beredd med en kräkpåse. Fyfan vad illa jag mådde. Usch.


Kortfattat: Resan var grymt lyckad och sjukt rolig/intressant. Jag vill tillbaka dit någon gång i framtiden. Till dess ska jag lära mig lite polska eftersom polacker inte kan engelska. Vi hade många motgångar men hade trevligt ihop ändå. Trots att det blev lite tjafs och sånt. Men det var trevligt ändå. Så om ni har chansen, åk dit! Man reagerar på ett helt annat sätt än man trott från början..



Detta är långt ifrån alla bilder, det finns så mycket mer som jag vill visa er från koncentrationslägren men jag kan inte få in mer bilder i inlägget nu så jag håller på att göra en film med alla bilderna som jag kommer att lägga upp på youtube när den är klar. Jag kommer även att lägga in den videon i detta inlägg när jag är klar med den..



Detta inlägg är med i en tävling hos EllaMarie!
 

MÄNNISKORSLICKANDE!

MÄNNISKORSLICKANDE!

Haha, ni måste kolla på hela. Jag garvar ihjäl mig. HAHAHAHA!


Sccch! Hahaha!

Perkele

Bloggen börjar jävlas och vill inte lägga upp mer bilder och jag har bara 10 bilder kvar att lägga in i inlägget med min resedagbok. NU BLIR JAG ARG! Jag ville ju få detta klart idag men tror ni att det gåpr då? Näää för publishme suger rövsvett! Förlåt men jag trodde fan att det skulle bli bättre när dom bytte plattform men blev det det då? Nono! Ilsken.

Jag har pratat med Alibaba också litegranna så jag är lite mer glad nu. Dessvärre så ville inte min msn fungera så jag fici använda min bloggmail som msn för att adda honom och prata. Han blev lite sur över att jag hade en till msn? "Den har du inte berättat om!". Helt sur. HAHA!

I alla fall, han fick lite bilder från min student som han inte sett och jag fick lite bilder från nåt tjosan som han var på. Han är en sån antirökmänniska så jag fick en chock när han skickade en bild med honom och en cigarett i munnen? WTF liksom! Haha. Men han ville tydligen bara leka tuff inför kameran för egentligen så röker han inte. Han har till och med tummen mellan munnen och cigaretten. Sötsaken min.. Jag diggar slipsen..


Fan va damp, den bilden gick ju att ladda upp! Varför går inte dom andra bilderna då? *Morr...*

Nej, nu ska jag fortsätta bråka med bloggen så jag får upp dom sista bilderna så ni får inlägget som ni tjatat om och som jag lovat er i snart 2 veckor..



Näe, den vill sig inte! Jag måste tyvärr göra er besvikna och säga att den förhoppningsvis kommer upp imorgon istället. Gud vad less jag är på publishme just nu. Jag skulle kunna skjuta min dator. Men det hjälper ju tyvärr inte.

Löfte.

Jag håller mitt löfte. Min resedagbok kommer snart upp. Jag jobbar på att lägga in bilderna i inlägget nu. Bra va? Ni ska äntligen få se hur jag hade det i Polen. Kul va?

Porr!

Nu mina kära små påfåglar ska vi kolla på porr.


HAHAHA, jag garvar ihjäl mig. HAHAHA!

Erkänn, det var iaf lite kul?

KEBAB!

Vet ni vad kebab står för? Det vet jag! För idag så åkte det förbi en bil som hette Kebab. Kebab står för Knut Edstrands Byggnads AB. Kul va? Tänk på den nu när ni ska köpa kebab. Om jag skaffar ett företag så ska det heta Falafel. Möhöhö.

Idag har det inte hänt så mycket. Förkylningen har inte släppt än. Jag hoppas att den är borta på söndag för då ska jag jobba minsann. Justeja, dom ringde från ICA Kvantum idag igen och ville att jag ska börja jobba hos dom också. Om dom hade erbjudit mig fast tjänst så hade jag tackat ja direkt men nu ville dom ha mig på inringning vilket inte är allt för bra ifall jag inte får så många inringningar. Jag skulle leta reda på lite mer scheman till i juli så skulle vi se sen vad som händer och fötter..

Annars såg jag på Cityakuten idag och självklart var dom ju tvungen att visa när Mark dog av en hjärntumör. Hallåja, vad var det för besked jag fick igår? Hahaha. Hur stora är oddsen? Jag satt och bölade som en gnällspik. Jag är för blödig, så är det bara. Det är ett tecken på att jag blviit vuxen.

Jag var också in till Ystad en sväng och någonting hände med en färja där. Jag trodde det var Titanic för det åkte livbåtar non stop till den färjan och in till land och sen kom dom igen. HAHAHA! Ojdå, ska kanske inte skratta. Tänk om dom körde in i ett isberg? Hrm..


Ja, det är dålig kvalité på bilden. Den är suddig.. Den är tagen med mobilen från insidan av bilen men det är skitsamma för där stod båten.. Och visst ser den ut som att den håller på att tippa? Typ hitåt eller nåt sånt? Jaja, jag och mamma njöt av utsikten medan vi käkade en hamburgare från Max. JAG ÄLSKAR ATT MAX FINNS I SKÅNE (YSTAD) NU OCKSÅ! Det får mig att sakna Norrland ännu mer... En gång 060:a, alltid 060:a. Jag ska tillbaka dit någon gång i framtiden. Jag saknar skogen och backarna.

Oj, vilket blandat inlägg det blev nu..  

Skitsamma för nu ska jag åka och hälsa på min kåta pålle. Imorgon kommer min resedagbok upp. JAG LOVAR! Jag laddar bilder för fullt nu. Möhöhöhö.

Fan.

Av en slump skrev jag ett mejl till S.. Ja, just det. S! Som jag berättade om i bloggen för några månader sedan.. Av en slump så började vi prata igen. Av en slump addade jag han på msn igen efter att han bett mig. Av en slump så har mitt hat förvandlats till medlidande. Fan. Hade du inte kunnat berätta allt som det var istället för att ljuga för mig? Jag har bett dig dö, jag har sagt till dig att du inte förtjänar livet eftersom du fick mig hata dig. Nu får jag istället veta att du är sjuk och inte är en otrogen jävel. Fan är allt jag har att säga. Jag känner mig som ett svin. Jag förstår inte varför du inte litade på mig, tror du verkligen att jag skulle lämna dig för att du blir sjuk? Fan ta dig! Fan är allt jag kan säga som sagt. Allt vändes upp och ner på en gång nu. Fan. Jag känner mig så jävla dum.

Jag döööör!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA



Klumpig eller vadå? Möhöhö

Back off!

JAG ÄLSKAR DETTA BAND. OCH JAG ÄLSKAR DENNA LÅT!  Trist bara att dom är bättre live än på skiva. Icke lika bra. Så jag var ju något lycklig när dom gav ut en liveskiva. Moahahaha!  Njut nu!

Trapt - Headstrong


Jag vet i alla fall att lillsnorren gillar bandet precis som jag. Moahahaha!

Kåtbock!

Vet ni vad jag kommit på? Min häst är kåt på mig! Så fort jag hälsar på honom på betet så släpper han ut snorren och spatserar runt med den hängandes under magen. Hahaha. Men det är hett. Tur att någon tänder på mig i alla fall..

Pampampampaaaaam:


Läcker va?

Han gillar ju när jag rider honom så! HAHAHAHAHHA!

Stöök?

Imorn har jag en endaste prio. Kan någon gissa vad det är?


Ja, ni ser ju.. Ändå städade jag och skrubbade allt skinande rent för precis en vecka sedan.. Men några dagar går och jag kan inte se golvet längre.. Ni ser den lilla golvbiten som är fri mellan sängen och datastolen? Just det, det är den enda biten i hela rummet där man kan se golvet. Och varför? Joo, för annars så snurrar sig kläderna in i datorstolen när jag rullar den framåt och bakåt. Någon som känner igen sig?

Min bästa vän...

När det regnar som det gjort idag så händer det inte mycket på jobbet.. Så därför är det bara jag och min bästa vän i närheten. Jag och ankan. Vi är goda vänner.. Vi tillbringar mycket tid ihop.


Visst är han het?

Btw, checka in alla bilar som har röven mot ankan! 6 epatraktorer. HAHAHA! Jag bor på landet!

Men nu ses vi inte förrän på söndag igen.. Hur ska jag klara mig?


Min kk!

Jaa Louise lilla, du har rätt. Ali är min kk. Han är min kosovokamrat. Hahaha, han är till och med min KAKA! Försök lista ut den du!

Nåja, jag är vaken och det är snart dags att dra på sig jobbarkläderna och bege sig till sommarland. Men jag vet i sjutton vad jag ska ha med mig för lunch idag. Det slutar väl med att jag får käka snorkråkor. Såna är det ju gott om just nu med tanke på förkylningen..  I och för sig så har jag kanske en lite lösare variant för tillfället. HAHA! Okej, det var kanske lite magstarkt detdära men det är heeelt naturligt...

Annars så händer det inte ett dugg för tillfället. Borde dock städa rummet.. Ni ska få en bild på varför.. Hahaha..

Okej, publishme dampar igen. Ni får en bild ikväll. Bjuder på en gammal ful en på mig som har 2-3 år på nacken sålänge.

Puss!



Finn fem fel på bilden and let me know!

Själv hittar jag 22.

Åååh <3

Idag är jag glad för jag har pratat med Ali länge.

Jag tycker inte om Kosovo för tillfället. 17 minuter med sötnos i telefon kostade 95,2 kronor. Icke fullt så bra som det kanske skulle kunna vara. Men han är för sööööt. Jag saknar honom redan.. Han är underbar.

10 minuter kvar. Sen får jag se honom. Min Alifis.

MUUU!

Idag åkte min morfar hem och han var ledsen. Jag likaså.. Han tycker inte om att säga hej då till mig. Det var bara jag hemma så jag kunde inte direkt be någon annan säga hej då till honom som sista person. Det märks att jag betyder mycket för honom när han gråter varje gång vi säger hej då. I och för sig så smittar det av sig lite men jag kan inte direkt ställa mig och gråta när vi kramas hejdå.. Då skulle han aldrig lämna mig.. Man vet ju aldrig om man kommer ses igen. Han är ju ändå 83 år gammal... Min sötmorfar, min bästa vän.

Jag har feber och näsan rinner som fasen. Det är icke kul kan jag ta och meddela. Jag har i alla fall varit duktig och jobbat idag. Jag skulle egentligen inte ha jobbat idag men Daneil ringde mig igår kväll och frågade om jag kunde komma och det kunde jag ju! Jag tjänar hellre pengar än att sitta hemma och glo, trots att jag är sjuk. Så imorse fick jag åka tidigare så jag hann in på Apoteket innan jag började.. Jag var ju tvungen att köpa nässpray innan jag kunde visa mig för folk, jag menar... Annars hade jag lika gärna ha kunnat tagit en icapåse och satt på öronen så det kunnat rinna ner direkt i..

Jag testade i alla fall en ny (??) nässpray som jag aldrig testat innan som jag trodde skulle vara bra. Men icke! Jag varnar er för denna nässpray eftersom det känns som att hela jävla näsan brinner upp inifrån när man sprutar in det. Usch! Såhära ser den ut:



Nu vet ni det. Testa aldrig en nässpray med mentholsmak!

Kan man kalla det för mentholsmak när det är nässpray?

Noppat?

Jag måste fråga en pytteliten sak. Pernilla Wahlgren säger i senaste Veckorevyn att hon aldrig noppat ögonbrynen.

Är det någon mer än jag som har svårt att tro på det?

Kolla in bilden liksom:

Vad tror du? Har hon noppat eller inte?



I'm a man!

Jag gjorde ett test som Ida tipsade om och detta är resultatet:



Idas poäng låg på 113.. Hrm..

WTF!

Gör testet du också och berätta hur det gick för dig vetja!

Klicka på bilden för att komma till testet!

FAN TA DIG!

Jag skyller min hemska förskylning på dig Ida! BARA PÅ DIG!

I lördags så var vi på Tosselilla (förövrigt även mitt sommarjobb) och lekte. När vi trampade trampbåt så trampade hon rakt in i "duschen" eller vad man ska kalla det. Resultatet blev att jag, mina skor och min kjol blev dyngsura. Det är säkerligen därför som jag blivit förkyld nu. Usch.


Jag försöker krama ur min dyngsura kjol..

Nåja, vi hade i alla fall tur med vädret. Eller rättare sagt. Vi hade i alla fall roligt.

Bara checka in:

  

 

Larven är rolig eftersom vi är larviga. Möhöhöh. Nu var jag väl lustig?


 

Virvelvinden gick undan minsann! Håll i kjolen!


Idas fästman klättrade till vår trampbåt. Vilken hjälte..Detta förevigades med en bild. Hahaha. Han måste ha trott vi var knäppa. "Ida är rasist! VÄNTA, JAG MÅSTE HA BILDBEVIS!!" Ser ni, dom posar till och med likadant.
Det blir nog söta ungar detdära.


  

Ida var smart på studsmattan eftersom hon höll i sin kjol. Så smart var icke jag..  Ida visade även sin klyfta när hon tog en bild på sig själv. Se och njuuut! Det pirrar i trosan Ida. Grraaaoow!


Ida vann en blomma.


Och jag vann en kossa, flodhäst och en elefant. HAHAHA! 4 sumon på en bild. Möhöhöhö. Ida blev lagom imponerad på mina skills när jag vann kossan. Ni vet sånadära apparater som man styr en hand som ska plocka upp en nalle, det fixade jag i ett kick. Idas kommentar: "Oh, jävlar.." HAHAHA!

Tack för en rolig dag din lilla fis. Det var faktiskt värt tros/rump-chockar och en förkylning. Samt att se ammande mammor. Uuusch. Hur kan man göra sånt in public? Jaja, det får bli en senare fråga.

Nu ska jag stoppa tamponger i näsan och hoppas på att det slutar rinna.

Puss på er!

Okej.

Jag är totalt död. Har feber och mår inte alls bra. Jag ska faktiskt krypa ner i sängen och sova nu. Jag kan säga en sak om dagen... Denna gillar inte mig:



Jag glömde tydligen att trycka in någonting i morse så hela kassarapporten kom inte ut. Det stod istället att det skulle vara 0 kronor i kassan. Och det stämde ju inte! Verkligen bra va? HAHA! Ulla kommer döda mig.

Puss på er och sov gott!
Imorn ska jag bege mig till farbror doktorn. Det känns som att det är bäst jag gör det så jag inte smittar någon med någonting...

Jag saknar Ali!

Skjut mig!

Jag har ont i halsen så jag håller på att dö. Det känns som om den ska svullna igen när som helst.. En annan negativ sak är att jag ska jobba idag. Hur stor sannorlik är det att man ska bli sjuk precis den dagen man ska jobba när man fått så otroligt få dagar i början av sommaren som man ska jobba? Uuuuusch, halsjävel. SKÖT DIG! En tredje negativ sak är att jag inte har några svarta shorts så jag kommer svettas ihjäl idag. Not good..

Anyway. Nu ska jag försöka klä på mig. Funderar på att ringa och sjukanmäla mig men nono, jag ska ha min jobbardag! Vi kör en lustigkurre såhära på morron:



Puss!
Hoppas mitt halsont smittar!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEEEEEN!

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
 


ALLA SMÅ BILDER ÄR KLICKBARA!

Dagen började 06.30 hemma hos Jennika med champagnefrukost. Roligt värre att alla i klassen var med trots att alla inte hade betalat.. Men det löste sig tror jag. Vi fick lite smörgåsar (bullar på skånska) och drack champagne. Ida drack sin äppeljuice hon och hade det trevligt på så vis. Hon gjorde till och med egna bubblor! Den ni, den är avancerad! Hon hade även med sig sin otroligt nya och vackra kamera som hon så stolt visade upp. Hrm.. Hon visade också upp sina härliga kurvor! Jennika var lite rädd att öppna champagnen också eftersom hon inte ville att någon av oss skulle bli blind såhär på studentdagen.. Allt slutade som tur var lyckligt.

 

  

  

 

  


Efter att vi käkat så skulle vi gå till skolan från Jennika eftersom vi skulle vara där 8. Studentbilden togs ju 8.14 för oss så det gällde ju att vara där i tid så vi inte missade det..

 


Efter det så fick vi vänta till klockan 9 innan vi blev insläppta i skolan för rektorns tal, stipendieutdelning, sång och allt annat smått och gott. Så då passade alla på att ta lite bilder. Madeleine och Hanna fick stipendierna i vår klass. Roligt roligt! Men jag trodde faktiskt att det var 2 andra som skulle få stipendierna faktiskt. Men det visade bara att det var helt fel tänkt av mig. Henrietta var med i kören och sjöng också. SöööötSpettan! Henne kommer jag sakna massor!


 

  

 


Sen var det dags att få lite blommor av arbetslaget och säga hej då till lärarna i vårt arbetslag. Usch, jag kommer sakna dom känner jag nu.. Fast det kände jag då också. Man känner sig omtyckt och uppskattad av dom..




 
Sen var det bussresa ner till stan där vi skulle äta vår studentlunch. Vi släpptes av vid ÖP-skolan eftersom det var där våra porträttbilder togs. Hela bussresan ner bestod av sång och glada skratt.. Men jag är sjukt jävla sur på klassen som bestämde sig för att vi INTE skulle ta dom porträttbilderna. Jag ville ju för fan ha mina porträttbilder men NEJNEJ. Dom andra ville tydligen inte det. Eller rättare sagt, några ville men andra inte. Varför då inte stanna och vänta på dom som faktiskt ville ta sina bilder? Jag menar, vi hade ju gott om tid för det så jag fattar inte grejjen med det. Usch. Varför ska alltid majoriteten vinna för? Less!


Jaja, vi vandrade sedan hela Gågatan bort till Bryggeriet där vår lunch skulle vara. Gatorna fullkomligt kryllade av studenter och människorna stod bara och kollade. Jävlar vad vi sjöng/skrek. Vi käkade lunch. Ryggbiff eller Kycklingfilé som vi bestämt oss för redan i januari vad vi skulle käka. HAHA! Sen drack vi lite cider. Grymt god halloncider valde jag. Sen blev det lite Turkisk peppar också. Grymt gott. TURK ni vet! Mumma. Vi blev omplåstrade där också. Dom flesta hade fått världens skavsår.. HAHA! Inte minst jag...


 

  

 



 



Sen var det en vandring tillbaka på Gågatan till Donna Gina där vi också tog lite shots och cider för att sedan gå till trappan och vänta på att bli insläppta.

  





När vi väl blivit insläppta så stod vi och skrek i fönstret sådära roligt och fyfan vad vi längtade till trappan. Efter 5 minuter var det vår tur att gå ut på trappan och jävlar vad vi sjöng Barnasinnet! Huvva ja!


(bild lånad av Elin)

Sen så gick jag till dom som skulle ta emot mig och fick lite blommor och nallar. Först hittade jag inte dom eftersom min morfar hade plockat ner mitt plakat som jag sett när vi stod i fönstret.. Usch då var jag på väg att börja lipa. Men till slut så hittade jag dom ju. Mysigt mysigt. Apor, grodor, kaniner, nallar, tutor osv. osv. osv. Morfar hade ont i ryggen så vi gick och satte oss istället. Morfar började pimpla Fanta eftersom han var törstig. SötMorfar min!



Sen var det dags för flaket och efter ett halvt varv på stan så tappade jag min jävla tuta och min huligantuta var slut. Så roligt var det då.. Hrm.. Peter var i alla fall en ängel och var duktig värre. Han som aldrig kört studenter tidigare. Det är tur att man har kontakter ibland. HAHAHA! Hej Bonde-Linda!

   


Efter att vi åkt några varv så fick vi ju hoppa av flaket och säga hej då till Peter. Sen fick jag åka runt i cabben med Per lite. WOHO! Synd bara att jag inte kunde sitta på cabben.. Hrm.. Men det gick ju inte. Lite trist det också. Men efter några varv i stan så åkte vi hem för att möta upp gästerna som kom hem till mig då.



(dock tagna hemma eftersom mamma glömde kameran hemma)

Gästerna kom, presenter likaså. Vi käkade förrätt, huvudrätt, efterrätt och efter det blev det tårta. Med andra ord så gödde mamma oss alla så vi blev fetare än vad vi redan är. Jag hade sagt redan innan att jag skulle åka vid tiotiden eftersom jag köpt biljett till Öja så därför började folket droppa av runt halv tio.

 


Kvart över tio kom Willy eftersom han ville följa med till Öja. Han visste tydligen inte var det var för någonting. Men han kom till mig efter att han kommit hem från lumpen. Han har dåligt lokalsinne för han hittade inte hem till mig? Trots att han vart här några gånger tidigare. Fy dig! Jag och Tina körde och mötte honom eftersom hon ville testa köra cabben också. Hahaha vi trodde det var en bomb i den för den pep non stop. Nåja, vi mötte Willy och körde hem igen. Han fick käka lite och sedan åkte vi för att hämta Elin hemma hos henne.

När vi hämtat Elin och kommit fram till Öja så släpptes hon inte in. Och varför inte det då? JO, HON HADE INGET LEG MED SIG! Det fanns INGEN mottagning på Willy s telefon så där stod vi. Efter ett tag så kom vi överrens om att jag och Willy skulle gå in och fixa en biljett till honom så länge och försöka få mottagning på mobilen. Men det gick icke så bra det. Så vi gick ut till Elin och höll henne sällskap för att försöka hitta nån som vi kände som kunde ge henne lift för att hämta hennes pass. Men ingen kom.. Efter en halvtimme så kom Ida som också glömt sitt leg och eftersom hon bor typ 45 minuter ifrån Ystad så fick hon vända om och åka hem igen. Elin följde med henne.

Sen började det roliga. Vi gick in igen och sedan hade vi det skoj. Madde och Olivia kom sen också. Det var bar, dans och SNUSK! Olivia då! HAHAHAHA! Jaja, det var trevligt i alla fall. Jag hoppas att Willy också tyckte det trots att han såg lite halvt less ut när både jag och Olivia var upptagna på andra håll. HAHA! Förlåt Willy! Hoppas det är okej ändå! Jag träffade massor med folk som jag inte träffat på hur länge som helst. Som Torbjörn Held, grannen Jocke, Malin som gick i vår klass tidigare med flera. Minns inte vilka mer men det var en hel del i alla fall.

På vägen hem sa jag nåt om att Gud smakar äckligt och så är det fan tamme. HAHAHA!

Btw så fick Willy, jag och Elin ta en bild av Ystads Allehanda och vara med på hemsidan. Det var skoj.


Ja, min student kommer jag aldrig glömma i alla fall! Det är en sak som är säker. TACK ALLIHOPA!

BF3C ÄGER ALLA ANDRA! Det känns tråkigt att lämna klassen nu när alla börjat öppna sig för varandra och börjat uppskatta varandra på ett annat sätt. Det är först nu som det känns som en riktig klass. Synd. Jag kommer sakna er allihopa i alla fall. Olivia, Ida, Madde, Elin, Emelie (trots att allt blev som det blev för en dum orsak egentligen också men men...), Madde, Carola, Jennika, Hanna, Heidi, Carro, Therese och Sara. Ni har varit roliga att lära känna och jag hoppas på att vi ses i framtiden igen.

Student!

Idag tar hag studeten, idag tar jag studenten, idag tar jag studenteeeeeeeeeeeeeeeeeen. FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Nu ska jag sätta igång. Mycket att fixa.. Synd att jag har ont i huvudet..

Hörs imorgon!

Ha de toppen allihopa!

Bir güzel sey söyle.

Jag har ingenting att säga förutom att jag är fett lack på publishme.se nu.. Jag har försökt logga in på bloggen i två dagar. När jag äntligen lyckas komma in igår för att ladda upp min resedagbok, då fungerar det inte att ladda upp bilder. GUUD VAD JAG FÅR DAMP!

Iiih. Imorn tar jag studenten. Kul va?

Så idag har det vart fullt upp härhemma. Städat, dukat, handlat mat och kalkon (TURKEY AIIGHT?) sen så har Madde, Madde, Jennika, Sara och Hanna varit här och börjat pimpa lastbilen som kom imorse. Yeeey! Känns sjukt att jag ska kliva upp och göra mig iordning för min student om typ 6,5 timmar. FYFAN VAD JAG ÄR BRA! Hahaha.

Jaja, jag lovar att ladda upp allt från min Polenresa så fort som bloggen fungerar som den ska. Just nu så vill det ju som sagt inte alls.. Less, less, less, LESS!

Nåja. Btw, en rolig konversation imorse:

Jag: - Igår testade jag det vaxet från Veet ni vet för att ta bort min mustasch (jag har vita fjun på sidan av ena överläppen.. syns inte men syns när man sminkar sig ibland..). Det gjorde fan inte ont. Jag trodde att det skulle göra ont men det kändes ju fan inte!
Mamma: - Du vet att sånt inte är bra att använda.. Man blir blåst på pengar.
Morfar: - Du har ju för fan ingen mustasch, du har som mest fjun och du ligger faktiskt i process med ankungarna fortfarande. Vänta tills du är lika gammal som mig. Höhöhö.

HAHA! Min morfar är bäst. Massa schääääärlek till dig! <3

Nej, jag ska väl plocka fram mina studentkläder så det bara är att dra på sig dom imorn bitti när jag ska upp i ottan..

Puss på er!


(bjuder på en annan bild från studentmiddagen sålänge)

Förlåt..

Jag kom aldrig in på bloggen igår eftersom den jävlades. Skulle det inte bli bättre när dom bytte plattform?

Jag har ju lovat min resedagbok och den är färdigskriven nu meeen. Nu kommer menet.. Jag ska åka och jobba om en timme för första gången på Tosselilla vilket innebär att jag inte hinner ladda upp den nu. Jag laddar upp den ikväll istället.. Om jag inte gör det ikväll så ska jag bjuda er allihopa på en chokladkaka! Okej? Great..

Btw så klippte jag mig igår. Min lugg blev skitkort så jag är icke glad!

Wish me luck. Linda ska jobba. Yeey..

Looveli!

Jag älskar den här låten. Den får avsluta min dag för nu ska jag krypa ner i sängen.


Jag har skrivit om två dagar än så länge, det betyder att det är två dagar kvar att skriva om innan jag kan ladda upp det här på bloggen. Jag måste välja ut vilka bilder jag ska ha med också. Så ni får se allting. Men först ska jag copywrita alla mina bilder eftersom man inte får ha dom ifred. USCH så sur jag är för det. Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och imorn ska ni få ta del av allting. Jag vet att ni vill!

Fan då!

Jag är inte klar med min fina resedagbok än så jag laddar upp den imorgon istället innan eller efter jag åker till frisören. Det är mycket att skriva så det blir en hel del för er att läsa också. HAHA! Men det är intressanta grejjor och bilder som jag kommer att bjuda på kan jag lova.

Bjuder på detta sålänge!

Jag var borta i typ 4 dagar och såhär såg min mejl ut när jag kom hem:



19 mejl på 4 dagar. Otroligt. Jag som aldrig brukar få mejl. Brukar kanske få 4-5 stycken på 2 dagar annars. Nåja.. Tur man är poppis någon gång.. Tänk hur min mejl kommer att se ut när jag drar utomlands nästa gång då... HAHA!

Ett av mejlen var detta:



Hahaha. Hon, hennes humor och jag med min torra jävla humor. HAHAHA! Det är nog ingen som fattar det hela men det är fan askul kan jag säga.

Nu ska jag skriva klart. Puss sålänge!

TÄVLA!

Jajamensan, nu ska jag tipsa om en tävling som heter duga.

Vinn SEXLEKSAKER hos Marica Rödebäck!

LÄNK -> Marica <- LÄNK

Om dom priserna inte faller i smaken så finns hemsidan med ännu mer smaskigheter här:

LÄNK -> Lustjakt <- LÄNK

Resfeber!

HAHA! Jag är hemma. Jag är glad att jag är hemma och jag är glad att jag bor i Sverige. Det är allt jag kan säga. Jag ska skriva en resedagbok här i eftermiddag eller ikväll hade jag tänkt men jag tänkte bara ge ett litet livstecken först så ni vet att jag överlevde flygresan dit och hem samt att jag inte blev ihjälgasad när jag var i Auchswitz..

Jag ska aldrig mer klaga på svenska vägar, svensk trafik eller någonting annat som har med Sverige att göra. Det är en sak som är säker. Jag ska aldrig heller klaga på våra taxichaffisar eftersom man i Polen inte ens kan hitta till hotellet. Hrm..

Jag ska inte heller klaga på dom som tigger här i Sverige eftersom dom i Polen är tio gånger värre. Där släpar dom sig typ fram för att kunna tigga pengar.

Jag ska berätta allt om resan ifrån vår första motgång då vår lärares pass inte längre gällde och blev förhörd av polisen, när ett bagage försvann, tandkrämskriget som utspelades i rummet brevid oss, de nakna polskorna som sprang i korridorerna, när vi krockade med taxin, när Olivia blev påkörd av en bil, när vi såg heta spanjorer när vi åkte häst och vagn (bildbevis finns), när vår kamera blev stulen, besöket på Aushcwitz och Birkenau, killarnas dreggel efter polska flickor, min rödbetssoppa (???), när Olivia kissade på golvet (2 gånger), när vi skänkte en kondom till en kille som uppträdde på torget  och allt annat! Bara vänta och se. Ikväll blir det mycket att läsa och se för det var mycket som hände på dessa dagar. Jag har tagit runt 1200 bilder allt som allt. (2,5 minneskort)

Men jag lever i alla fall. Trots att jag nästintill kräktes på flyget hem och var helt övertygad om att vi skulle krascha med tanke på allt snurrande med planet. Jag trodde han var vilse där ett tag.. Anyway, jag lever!

Vi hörs snart igen för allra först ska jag se på reprisen av Desperate Housewives!

Hej sålänge!


RSS 2.0