Såååå gooo!

Alltså är det bara jag som tycker att denna gubbe är så jädrans go där på slutet när han ler och kollar lite snett? Åååh. Jag vill adoptera honom som min son eller nåt. HAHA!



Jag tror jag behöver hjälp eller nåt. HAHA!

Godmorgon förresten! Har ni sovit gott?

Pyssel

Ååååh vad det är roligt att göra smycken nu när man har sålt en del. Man känner sig liksom uppskattad. Inspirationen bara glöder i fingrar och i hela kroppen. Roligt värre.

Så här ser det ut när jag sitter och pysslar:




Så ser det ut ja! Fast jag tog ju en liten paus när det var Let's Dance. Det har liksom blivit en familjetradition att vi alla sitter tillsammans i vardagsrummet och ser på det programmet. Annars håller vi oss på olika håll för det mesta. Men men..

Vad pysslar ni med ikväll då?

Yesyesyes!

Kompis det går bra nu. Mina traderaauktioner ligger uppe på 141 kronor nu. Herreguuuud jag kommer bli så jävla rik att det inte finns rikare people i Sverige. HAHHA okej ni fattar ironin va?

Idag har jag haft en slappedag och har sovit av och an. Vaknar lite, somnar om och vaknar igen osv. Såna dagar är så sköna. Men dom dagarna kan man inte ha särskilt ofta eftersom pressen från skolan sätter in.
 
Jag måste anmäla mig till högskoleprovet också. Någon som vill följa med? Nähä, inte det nä.. Ida och jag hade det så jäkla kul när vi gjorde högskoleprovet första gången tillsammans. Ida gjorde alla fel man kunde tänkas göra. Hon skrev förnamnet i efternamnsrutan och efternamnet i förnamnsrutan och sedan frågade hon hur man skulle fylla i utlandsstudier, såna hon inte ens gjort. HAHAHAHAHAHA! Fan vad vi garvade efteråt. Och vi kände oss så jävla dumma efter första delen att vi var tvungna att gå och tröstshoppa lite godis, Ida ville till och med rymma men när vi handlade godis på turkbutiken mittemot Donna Gina så såg Ida ghettot i Ystad.


Ehm jaa. Det var kanske inte ett ghetto men Idas verklighetsuppfattning den dagen ansåg att detta var ett ghetto.

Minns du det falukorven?

Kreativ

Det blev visst inget pluggande för jag satte mig och gjorde lite nya smycken istället. Som ni vet så har min familj på sidan av arbetet ett marknadsstånd som vi åker runt med i hela Sverige. Allt ifrån Sundsvall, Örebro, Filipstad, Markaryd, Uppsala, Sjöbo, Skurup, Klippan, Tomelilla osv osv osv åker vi runt på marknader. Eller mamma åker runt på marknader, jag brukar hjälpa till ibland också.. Det är rätt så trevligt för jag har lärt känna massor av araber som säljer exempelvis kläder och väskor och då får jag gratissaker där. Sånt är trevligt värre. Svenskarna som är ute på marknader är så jävla snåla så dom ska vi inte ens snacka om!

Där har vi också börjat sälja mina smycken och mina smycken har sålt som smör i solsken uppe i Örebro. Så det är ju nice. Så nu sitter jag och gör nya smycken som jag ska posta upp till morfar lagom till mamma ska dit en sväng innan hon drar vidare till Uppsala för ännu en marknad där. Det blir nice. För det betyder att jag tjänar lite pengar också. Härligt! Jag har gjort lite nya modeller till örhängen också så det blir kul att se hur det går med dom smyckena.

Min familj från Tomelilla har hört av sig också så jag ska se efter barn på onsdag och torsdag kväll. Mer pengar i fickan! Snart har jag fixat ihop dom där 1500 som jag behöver ha..

För den delen så lagade jag en jävla god middag idag. Jag gjorde en riktigt god kyckling med gott ris och en god grönsaksblandning. Jag blev riktigt chockad helt enkelt.

Jag kan inte låta bli, jag ska ladda upp denna låt nu för denna dag har varit bra.



Det går bra nu, det går bra nu, kompis det går bra nu!

Förresten Palleballe, jag tror jag såg dig på Ica idag. Schysst kärra du tuffade runt med inne på Ica ;-) HAHA! Tänk om det inte var du.. Piiinsamt.

Mjaaaao!

God morgon allihopa!

Nu sitter jag här i min vackert mintgröna morgonrock och kollar på Jay Leno. Han är tuff! Undrar hur mycket den mannen med hakan är värd egentligen?

Hmm. I morse när jag kom ut för att mata katterna och hästarna så var det en vovve här som vi inte rår om som hälsade på. Haha! Det var ju bara att ringa till ägaren som kom och hämtade honom på "studs".. Om man säger att man ska komma på en gång och man bor 4 minuter ifrån vårt hus så ska det väl inte behöva ta 45 minuter innan man kommer och hämtar hunden? Stackars katterna som han jagar varje gång han kommer hit. Dom sitter i träden och överallt och håller på att skita på sig när dom går över gårdsplan när hunden åkt hem..


Nåja.. Life is life. NA NA NA NA NAAAAA! *sjunger lite nurå*

Jag ska åka in till byn idag och posta ett paket och sedan ska jag handla och sedan ska jag åka hem igen. Måste göra klart minst ett skolarbete idag. Så är det bara! Men först ska jag hoppa in i duschen. Jag hoppas att lite av det röda i hårfärgen ska försvinna när jag duschar... Jag skulle ju färga håret så att jag fick tillbaka min egna färg. Så tänkte jag i alla fall. Men det slutade i röd/lila istället. Icke vackert. Nåja. Jag får väl färga om håret när jag får pengar i framtiden..

Nej. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag får lite gjort idag!

Ha det fint!


Snälla!

Oxen 21/4-21/5

Onsdagen handlar i första hand om kärlek. Inte bara den romantiska sorten utan även i andra former.


Men kom igeeeeeen då.
Ge mig lite kärlek dåååå!



Puss!

Min absoluta favorit

[Detta skrev jag 21.35 och klockan är nu 22.40 och det har fortfarande inte kommit upp på bloggen. Jävla blogg som ska strula jämt!]

Detta är min absoluta favoritfilm. Filmen heter Leon och ni som inte har sett den, måste se den.

Filmen handlar om en mördare vid namn Leon som får betalt för att mörda folk. Vad nu en sån heter. Han bor tillsammans med sin älskade växt som är hans allt. Han vattnar och ställer ut den i ljuset varje dag. Hans käraste ägodel helt enkelt. En dag hjälper han en liten flicka som heter Mathilda när hennes familj blir mördad av en polisinspektör en dag. Hon vill bli lönnmördare (heter det så) precis som honom och Leon lär henne allt han kan.

Här är slutet på filmen, mina absoluta favoritscener. Som jag alltid gråter till. Knepigt att dom är mina favoritscener när jag alltid ska behöva böla ögonen ur mig när jag ser det. Och det är konstigt hur man kan gråta till samma scen även när man sett filmen flera hundra gånger (jo, jag har sett den flera hundra gånger)...

 
Och här börjar jag alltid tjuta värre än någonsin.


This is from....... Mathilda.



Hur vackert är det inte att hon alltid har "honom" nära sig? Åååh.

Ändå tvingar jag mig själv att se filmen om och om igen.
Den är så jäkla fin.

Någon som sett filmen? Är det bara jag som är överkänslig?

Fullt upp

Alltså det är fan inte lätt att vara jag när min mamma inte är hemma. Fan vad hon jobbar och står i hela dagarna. Eller jaa. Hon brukar ju ta hjälp av mig men nu när hon inte är hemma så kan jag ju bara ta hjälp av mig själv. Jag kommer aldrig överleva när jag flyttar hemifrån. That's for sure.

Hela dagen har jag spenderat i stallet eftersom min hovslagare Kaj kom hit och skodde min gamla häst. Som vanligt brukar det ta ungefär 2½ timme när han är här eftersom han pratar så mycket, men det är ju bara trevligt.. En mycket glad och trevlig dansk är han men ibland när han börjar prata iväg så hinner man inte med och rätt som det är så dyker det upp ett ord man inte förstår. Men det är struntsamma. Man lär sig ju danska liksom. Efter förra sommaren så förstår jag danska utan problem eftersom det var så många danska turister på Tosselilla. Men det dära med halvfjers (halvfjers=75) och hela kitet kommer jag nog aldrig förstå.. Det danska räknesystemet är väldigt invecklat. That's for sure.

I alla fall så spenderades dagen där eftersom jag putsade, borstade, smorde och klippte den andra hästen. Min plutt var gosig värre. Fast det vill han ju aldrig visa. Man kan stå med näsan och munnen precis bakom hans öga, hans öron åker fram och han myser. Men om man blickar upp mot öronen så drar han bak dom fortare än kvickt. Haha.

Det är sjukt hur mycket man egentligen kan tycka om sina djur och hur stor del i vardagen djuren kan ta upp. Jag skulle aldrig kunna sälja mina hästar liksom.. Jag längtar tills den dagen då jag kan börja träna och tävla igen. Om vi inte kommer så långt så har vi i alla fall slutat på topp eftersom dom tre sista rosetterna var för första plats. Liiite måste man ju få skryta om sin häst som nästan varit mer vild än tam från början när jag hade honom.


Jag tycker att han ser lite lustig ut på den bilden jag...

Efter att jag var klar i stallet så tog jag en och en halv timme ledigt för att se Dr Dolittle 4 men den var inte lika rolig som dom andra... Uppföljare liksom.. Och när filmen var slut så var det ju dags att laga middag. Ungefär så har min dag sett ut.

Nej, nu ska jag uppdatera mig om vad som hänt i bloggvärlden under tiden jag varit borta.

Synes senare igen!

Sååååå JAG

Alltså detta är precis jag.


Jag har seriöst slagit sönder 4 tangentbord under de 5 åren som jag bott i Skåne.

Fast jag tvekade dock inte innan jag slog..

Sanningar

Jag har blivit utmanad av både Josefin och Rebecka.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

Here we go!

1. Jag ÄLSKAR spenat!
2. Jag glömmer nästan alltid att ta på mig deoderant och parfym. HAHA. Too bad for the people next to me, haaah?
3. Jag sover med 7 kuddar i min säng. Annars kan jag inte somna..
4. Använder för tillfället bara sportbh. Bekvämt värre för då slipper man tänka på tuttarna.
5. Köper cirka 10 skvallertidningar i månaden. Jeeeez!
6. Jag köper nästan aldrig smycken, jag gör mina egna istället.
7. Hatar att läsa böcker. En bok tar oftast minst 1 år för mig att avsluta. Just eftersom det är så jäkla tråkigt att läsa.
8. Jag älskar att vara naken. När jag är ensam hemma så traskar jag nästan alltid runt naken i huset. Höhöhö.

Fick ni veta något ni inte visste om mig sedan tidigare?

Jag utmanar:
Anna

Elin

Pauline

Madde

Angelica


Jessie

Linda

Sandra

Dom jävla länkarna funkar inte som dom ska. Skit också.


Vila i frid.

Jag skrev ju igår om allting som hänt och att jag skulle återuppta bloggandet igen eftersom jag börjat må bättre igen. Imorse ringde mamma och sa att Farbror Göte dog i måndags, 93 år gammal. Not good. Allting händer på samma gång. Det blir helt enkelt för mycket. Men på något sätt så kan jag acceptera att han dog mer än att min vän dog förra veckan eller vad man ska säga. Han hade levt sitt liv och hade många barn och barnbarn och jag vet att ett av hand barnbarn läser min blogg.

Farbror Göte har alltid kallats Farbror Göte även om vi inte är släkt med honom. Han har alltid bott i Norrland, långt inne i skogen tillsammans med sin hund. Det låter kanske som en saga men så är det. Han bodde precis brevid min mosters stuga och jag har spenderat mycket tid med honom i mina yngre dagar eftersom jag spenderade mycket tid i min mosters stuga när jag var yngre.

Sista gången jag träffade honom, var förra sommaren och då trodde han att jag var min moster eftersom han såg så pass dåligt. Men när jag började prata så visste han att det var jag. Vi hade alltid samma procedur när jag kom. Han plockade fram skorpor, gjorde saft och sedan satt vi vid köksbordet och åt.

Jag har många minnen med den gubben. Det låter kanske konstigt men så är det i alla fall.

Vila i frid Farbror Göte.



Ja, jag var blond ett tag som liten. Jag föddes med svart hår, när jag var fyra år gammal blev mitt hår blondt och sedan blev det mörkbrunt igen.

Horoskop tisdag

Oxen 21/4-21/5

Du känner dig lite ur balans och detta präglar tisdagen på ett tråkigt sätt. Gott om små konflikter.

Hahaha, no shit? För en gångs skull så passar horoskopet in. Hallelulja. Nu ska jag lägga mig i sängen men jag antar att jag är vaken några timmar till.


Förklaringar

Jo, jag ska väl uppdatera nu och det är väl tänkt att jag ska börja blogga igen idag. Så då får jag hålla mitt löfte och helt enkelt börja blogga igen. Det är som sagt en hel del som hänt och det blev helt enkelt för mycket. Orkade inte med någonting, jag har inte ens varit online på msn på över en vecka. Det är inte likt mig alls. Jag brukar i alla fall logga in och kolla min mejl men nu har jag 86 email i inkorgen som jag ska börja läsa igenom. Som tur är så är det mesta reklam.

Så vad har hänt den senaste tiden då? Joo. Jag har färgat håret och påbörjat min färd tillbaka till min gamla hårfärg. Ehm.. Jag färgade håret idag dårå. Sedan så har jag tentat av musiken så nu har jag ett fett MVG i musik. Härligt att någonting har varit positivt under tiden jag har varit borta liksom..

Mamma drog iväg klockan kvart över sju imorse vilket innebär att jag är kvinnan i huset. Höhöhö, så jag ska alltså städa och hålla placet rent och fräscht i tre veckor. Laga mat och allt annat mammasaker ska jag göra också. Det blir nice att vara ifrån henne ett tag. Vi går varandra på nerverna på tok för mycket när både hon och jag är hemma 24 timmar om dygnet..

Sedan till de lite sämre nyheterna som fick mig att sluta orka med allting, slå av mobilen och hela kitet var att en av mina vänner tyvärr dog den 19:e januari och det var helt enkelt toppen på isberget om man säger så.

Den största orsaken till att jag mådde dåligt var att allting sket sig med Selim. Det var ungefär en månad sedan som vi sa att vi skulle tuta och köra på detta men så blev det ju inte. Det hela slutade med att han bad mig blockera honom vilket jag gjorde eftersom han helt enkelt inte kunde förklara saker och ting för mig och att jag pressade honom till att berätta allting för mig.. Det var sådant som han skulle berätta för mig via telefon, om jag bara hade tålamod att vänta tills han kom tillbaka till Istanbul. Jomentjena. Ska jag sitta och vänta i 18 dagar på att snubben ska fixa sina högskoleprov och grejjor. No fucking way liksom.. Inte när det är HAN som måste visa MIG att det går att lita på honom igen. Då får man fan jobba för att få tilliten tillbaka istället för att tro att jag kan och tänker sätta allting på paus utan en förklaring.

Jag blockerade honom i alla fall och då fick jag ett argt email där han var arg för han inte fått säga hej då till mig och där han berättade om att han har blivit sjuk igen och att tumören kommit tillbaka och att hans mamma är sjukare än någonsin och han trodde att hon skulle dö och liknande. Istället för att prata med mig, vilket jag hoppats på att han kunde göra på samma sätt som han kunnat prata med mig tidigare så kastar han ett sådant email på mig för att jag ska känna mig skyldig. Men tydligen så fungerade inte hans lilla hjärna så pass bra att han förstod att jag fanns där för honom istället för att jag skulle vända honom ryggen. Så jag skrev tillbaka ett låååångt email till honom för typ tio dagar sedan vilket min kära vän sa åt mig att jag inte skulle göra eftersom Selim enligt honom sårat mig alldeles för mycket under året 2008/2009.

Men sagt och gjort, mejlet är skickat och allting ligger i hans händer. Igen. Jag förstår verkligen inte varför jag låter mig själv påverkas så otroligt mycket av den snubben. Det kommer jag nog aldrig förstå. Men det var/är någonting speciellt med honom som fick mig att alltid se det bästa med allting. Det går inte att förklara. Han var en stor del av mitt liv i en lång period så det är väl nästan självklart att man påverkas av personen i fråga då..

Oj, det blev ganska så långt. Men ni förstår kanske varför jag valde att bara umgås med mig själv och min familj ett tag. Jag behövde helt enkelt tid till att smälta allting och försöka förstå saker och ting. Även om jag "bara" var borta 8 dagar så var dom dagarna guld värda för mig. Nu är min mobil påslagen igen och jag är back in buisness. Nu ska jag inte låta någon trampa på mig igen. Så är det bara.


Hej

Jag börjar blogga imorgon igen med nya tag förhoppningsvis. Jag planerade inte att ta ett uppehåll så här. Det bara blev så eftersom det var så pass mycket som hände på samma gång. Både bra och dåliga saker. Men som sagt, jag kommer tillbaka imorgon med lite förklaringar om både det ena och det andra.

Simma lungt.

Jag lever.

Skriver bara ett inlägg och säger att jag inte trillat av pinnen eftersom några har frågat var jag tagit vägen... Och Pauline, jag har inte heller åkt och gift mig i Turkiet som du tror, även om jag skulle vilja det. Jag lever. Men det har hänt lite saker så jag återkommer om några dagar.

Hoppas ni allihopa mår bra.


Tack!

Jaa, jag bjuder er på denna låt och sedan går jag och lägger mig. Denna dag är verkligen inte bra. Det är tur jag har mina vänner som står ut med mig när jag har mina dåliga dagar och behöver prata. Tesekkürler her zaman orada oldugun icin ve beni dinledigin icin. Asla unutma, annen beni seviyor ;-)

Jag saknar sommaren 2007..



Visst är plutten söt i videon? Jag vill adoptera honom. Haha!

Blodbad

Minst sagt blodbad blev det i köket nyss. Jag trodde jag skulle dö. HAHA! Efter jag tog ut hästarna i hagen så gick jag in i köket och skulle fixa frukost.. Jag kände att jag behövde snyta näsan lite och direkt efter säger det tjoff, båda näsborrarna (var nära att skriva näsorna men en sån har jag bara en av än så länge..) började blöda som om det var andra världskriget. Herreguud. Det sprutade på golvet och fulla pyjamasen. Mamma kom in och började gorma om att vårt golv är så känsligt och blod kan förstöra golvet och kutade iväg för att hämta en skurkäpp. Vafan skit i golvet, min näsa dåååå?

Nåja, jag fick till slut tag på en servett som jag kunde stoppa blodet med medan mamma fixade tussar till min näsa (efter hon skrubbat golvet). Haha, fast jag blödde igenom servetten också i och för sig. Shit alltså. Jag trodde jag skulle dö. Det riktigt sprutade ut för blodet har hamnat på väggen i köket också. HAHAHAHA.

Okej, detta inlägg var kanske lite väl magstarkt men vafan. Jag får i alla fall leka valross nu på mer än ett sätt! Höhö.



Ida, do you still want my nose baby? Eller det var kanske Emelie.. Hrm..

Nåja, jag ska gå och lägga mig nu igen. Jag antar att det är sista dagen som jag kan ligga länge i sängen för imorgon är det måndag igen och då väcker mamma mig klockan sju för att jag inte ska sova bort hela dagen. Vad spelar det egentligen för roll? Jag menar.. Jag tar ju igen timmarna som jag sover bort, på natten eftersom jag sitter uppe till klockan två... Haha!

Shit

Jag måste ju vara dum i huvudet. Jag började nyss garva så pass mycket att jag började gråta. Åt ingenting. Och jag kunde inte heller sluta. Coooolt.


Vi laddar upp bilden med handen som ser ut som en anka och garvar lite till. Och ögonbrynet (what's up with that??) Och håret. Och tröjan. Och namnskylten. Och näsan. Och ärret. Och sedan kissar vi på oss eftersom allting är så jävla kul eftersom jag är så jävla ful. HAHA!

Nääe, det är nog fan dags att göra en ny analysera bilden snart tror jag. HAHA!

Svält i Afrika

Jag råkade snubbla över denna video på en kille som är 8 år gammal som sjunger. Eller han var tydligen 8 år när han gjorde denna låten (stod det på google iaf..):


Så jävla bra låt med ett underbart budskap.

Min högsta dröm är att kunna ge någonting tillbaka till människor som har det dåligt. De som svälter i Afrika till exempel. Vi har så mycket vi som bor i Sverige. Det är sjukt hur otacksamma vi alla är. Vi vill ha nya datorer eller en ny mobil i julklapp varje år. Detta är saker som gör oss lyckliga men ingenting är tillräckligt. Tänk om vi istället skulle önska oss ett par nya strumpor eller bara umgås med familjen och sedan skulle skänka pengar till någon som verkligen behöver pengar för att kunna överleva.

Jag har läst att det tydligen inte är så pass bra att skänka pengar som vi tror, eftersom mycket av pengarna som vi skänker till organisationerna inte ens går fram till dom som behöver dom. Det är trist. Men det är kanske bättre än ingenting?

Jag önskar att jag skulle kunna åka ner till ett riktigt fattigt land i Afrika och själv skaffa ett eller flera fadderbarn/familjer som man startade ett bankkonto åt och på sätt skulle man kunna hjälpa dom utan några mellanhänder. Det skulle vara det bästa. 

Eller tänk om man kunde åka ner och göra ett volentärarbete för dom som är fattiga. Det är någonting som jag verkligen skulle vilja göra.

En dag ska jag göra någonting i alla fall.

Icecream?

Hahaha denna måste jag bara visa! HAHAHA

Pappans reaktion är bäst, han kommer som nummer tre.


That's gotta be icecream or something!

Hur många av er har sett 2 girls 1 cup?

Om ni inte sett den så kan ni göra det här.

Är det bara jag som inte tycker att den är så jävla äcklig?

God morgon!

Det blev en sen morgon idag men efter jag tagit ut hästarna i hagen så var jag tvungen att gå och lägga mig igen. Jag skulle kunna sova nu på en gång igen men jag antar att det inte är så bra att sova bort hela dagen även om jag skulle vilja.

Nej nu ska jag äta lunch:



Hahaha, kolla hårstrået! Höhöhö

Btw så borde jag testa på att bli vegan för då får man väl äta en massa goda frukter non stop. Eller har jag missuppfattat det hela? Vad får man äta om man är vegan egentligen? Någon som vet?

Och sedan ska jag fortsätta med detta:



Jisses vilken roligt lördag jag har.

Vad pysslar ni med idag för nå skoj?

Vackert!

Jag blev så glad när jag såg Martin i Let's Dance igen. Han är så fin att kolla på. Vilka höfter! Jag var dock lite orolig när jag satt och väntade på att det skulle börja i soffan. Jag menar, jag var inne och läste deras blogg på tv4 i veckan och såg denna bild:


Bilden är lånad på www.tv4.se

Hans vackra hår! Men som tur var så hade han håret kvar på huvudet. Vilken lättnad!

Sen kan ju domarna säga vad dom vill. Jag gillar hans piruetter och jag hoppas att dom blir kvar länge i tävlingen. Miaaaow!



Helvete också. Nu ska jag fan tamme inte se det där jävla programmet en enda gång till. Jävla svenska folket alltså!

Myspys

Nu ska jag pallra mig ut i stallet och gosa lite med hästarna innan Let's Dance börjar. Martin, ni vet den snygga killen med långt, blondt hår har tydligen klippt sig! OH NO! Jag måste se!

Nej, stallet var det visst!


HAHAHA!



HAHA, han kom ju i alla fall på att Kurdistan inte var något land. HAHA!

Nääe men han är bra komiker. Han är skoj.

Frukost på rummet

Yes, i morse så blev det till att käka frullegröten på rummet eftersom mamma påstår att jag kidnappat 5 tekoppar? Ursäääkta men jag är inte den enda i familjen som dricker te. HAHA! Sen började hon tjaffsa om saker som inte ens jag har med att göra. Bråkhumör helt enkelt. Min mamma har pms 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Hon har sina moments när hon kan få oss andra att dra på smilbanden men dom tillfällena är väldigt få. Nu har ni lärt er lite om min moder också. Hallelulja!

Såå. Idag står det alltså plugga på schemat men jag gruvar mig redan inför att läsa mer om tarmar som har muskler här och där så jag vet inte om jag ska ta och svara på en massa mejl istället. Det är kanske är smartast när man precis har ätit frukost.

Förövrigt har jag inte så mycket att säga. Jag skickade ett sms igår natt som jag kanske inte borde ha gjort. Så det lär jag väl få skit för antar jag. Haha!

Btw så är mina tuggummin slut och jag saknar snön.



Godmorgon förresten!

Dagens skämt!

Alltså mitt dagens horoskop måste ju förfasen vara dagens största skämt. Eller det största skämtet någonsin!

Oxen 21/4-21/5

Avkopplande och trevlig dag som inte passar för nöjen, men däremot för samtal, sport, klassisk film.



Avkopplande har dagen varit eftersom jag klev upp halv fem och passade tre skrikiga ungar (verkligen avkopplande..). Därefter åkte jag hem och la mig och sov från halv nio till klockan ett igen. Brukar dock bara sova i en eller två timmar till men idag sov jag lääänge.

Samtal har jag inte haft alls idag förutom när Willy ringde och berättade en massa snuskig information om en modell som han tydligen fått en avsugning av igår natt. Ibland glömmer han bort att jag är tjej och inte vill höra om tjejen med dom schyssta rattarna och när han besrkiver henne säger han: Jag träffade en assnygg tjej igår! Ehm, what about the inside boy? HAHA!

Sport? Mjaa, jag har jagat ett barn i morse som var helt kladdig om fingrarna. Det är väl typ den sporten jag gjort idag.

Klassisk film? Screw it! Jag ser på Seinfeld för fullt jag!


Utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse av både Jessie och Frida. Tack så mycket tjejer!

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.
Lycka till!

Jag ger mina åtta utmärkelser till:
1. Anna
2. Linda
3. Pauline
4. Sandra
5. Emma
6. Louise
7. Marica
8. Emily

Höhöhö

Så garvar jag när jag ser denna video:


Neej, nu ska jag fortsätta skriva Naturkunskap B. Höll på och skrev det i morse medan barnen sov eftersom jag var på plats klockan fem och dom inte vaknar förrän vid sextiden. Jag skriver just nu om matspjälkningen och fyfan vad jävla äckliga vi är. Jag mådde illa som fan när jag läste om det och kände mig nästan spyfärdig när jag tänkte på magsäckens slemhinna och alla muskler som pressar ner maten till magsäcken och magmunnen som öppnar sig. Jag har ju sett allt detta i verkligheten när jag gjorde en gastroskopi. Och ett tips till er som någon gång ska göra en gastroskopi, kolla för fan inte upp på skärmen. Då mår man illa.

Nej..  Detta inlägg skulle ju handla om den roliga videon. Den var väl rolig va? Haha!

Ett år sedan

För ett år sedan ställde jag denna fråga:

Varför i hela friden har man färg på toalettpappret? Är det för att man ska bli gladare, trivas bättre på toaletten eller för att man ska färga rumpan?

Jag förstår inte grejjen med det om jag ska vara ärlig..

Så här fin är våran toalettrulle nu:


Härligt blå! Jag kanske kan skriva saker med rumpan nu. Vem vet.

Varför tror du att dom satt färg på toalettpappret?



Har ni kommit på något bättre svar nu. ett år senare?

Inte mänskligt för fem öre!

Näääe, det är fan inte alls mänskligt att behöva kliva upp såhär tidigt. Men uppe är jag och snart ska jag åka till mina kusiner där jag ska se efter barn från klockan fem fram till halv sju, hoppas jag... Men den brukar alltid dra ut på tiden så jag blir kvar till halv åtta.. Sedan får jag äntligen återförenas med min älskade säng. Jag längtar redan!


Finns det några andra som är vakna så här pass tidigt?

...

Seni sevdigimi asla unutma...

Jag ger upp denna jävla skiten. Jag orkar inte mer.


Blöööh!

Det är inte bra när det skiter sig. Jag ville ha en ny bloggdesign men nu sket det sig eftersom personen i fråga inte kan/har tid att göra klart min design. Not good. Jag som har väntat på en ny design länge nu. Jaja, jag får se om jag hittar någon som kan göra en ny design till mig. Börjar bli väldigt less på denna design nu om man säger så. Jag har haft den i snart ett år och denna design var bara en nödlösning! HAHA! Vilken jävla nödlösning som blev standarden för min blogg i nästan ett år.

Känner ni någon som gör snygga designer?

Rensar

Vissa saker som man hittar på datorn när man sitter och rensar, dom borde man verkligen inte hitta för då går tankarna på högvarv och man tänker från "om". Man hittar bilder, låtar och filmer som har betytt mycket. Inte bra kan jag säga.



Ibland saknar jag dig faktiskt. Tro aldrig något annat.

Rivjärn?

Haha, jag tror verkligen att jag kan gå och riva lite morötter tillsammans med mina fingrar nu:


Haha, så vacker är man om fingrarna när man har badat två hundar och sedan duschat själv. Jag känner mig som en gammal tant.

Justeja, här kommer en bild till dig Ida. Jag tror nog att du kan ha roligt åt denna bild i minst fem minuter.. Jag bjuder på min vackra tumme:



Låt fantasin flöda...

Undrar när fingrarna tänker gå tillbaka till sin vanliga form och storlek. Det är lite svårt att skriva om man säger så.. HAHA!

Nåja, nu ska jag laga lite lunch a la Linda och sedan ska jag och mamma bege oss in till byn och handla medan jag väntar på att hundarna ska torka. Sedan är det dags för både borstning och klippning av dom. Det blir nice.

Det är ett under att jag är uppe tidigt idag också btw för jag kunde inte alls somna inatt igen. Tankarna gick på högvarv eller vad man säger. Haha! Men jag klev upp i tid för jag har hunnit med en hel del idag. Vad duktig jag är.

Vad pysslar ni med idag för nå skoj då?

En miss

Nu ska jag bjuda er på någonting som ni aldrig någonsin kommer att få se igen och eftersom Laura ville se när mitt hår bytte färg av sig själv så kan jag ju dela med mig av det till er också.. Detta är nämligen lite bilder från förra sommaren då mitt hår som jag färgat brunt på några veckor förvandlades till blondt. Eller ja... Blondgrönt om man ska säga så. HAHA! Njut. För detta kommer ni aldrig mer få se.

Detta var färgen så som den var från början:

Innan det verkligen förvandlades till blondt:
 

Det kanske syns lite dåligt men här är det blond/grönt:
 

Ja.. Ni ser ju själva.
Jag kommer nog aldrig att bli blond i mitt liv i alla fall.
Det är en sak som är ganska så säker. HAHA!

Någon som har varit med om nåt liknande?

Jobbigt

Bloggjäveln har jävlats hela morgonen så jag har inte fått kommit in och sagt godmorgon. Jag som till och med klev upp klockan åtta imorse. Det är ett under! Jag var uppe tidigt.

Vill ni veta något mer då? Jag åt frukost! Det brukar jag aldrig göra.. Men eftersom jag fick ny medicin från doktorn och nya ordinationer med hur jag ska göra med allting så jag käkade havregrynsgröt med skivad banan i till frukost. Så jädrans gott!


Vad brukar ni äta till frukost?



Detta inlägg går tydligen inte att kommentera eftersom blogg.se strular som vanligt..

Homosexuell!


Hahaha, jag behöver inte tillägga någonting...

Han är dock sötare i lockar.

Sjukt trött

Jag har nyss kommit hem från sjukhuset och jag är grymt trött kan jag påpeka. Fryser som en idiot gör jag också så jag ska nog egentligen gå och lägga mig för att sova nu. Men det får väl bli lite senare antar jag..

Dom hade sagt till mig innan att jag skulle bli kvar på sjukhuset några dagar så när jag kom med en hel väska med saker så tittade dom lite konstigt på mig.. Vilken tur jag har som fick åka hem igen. Att sova på sjukhus är bara jobbigt eftersom dom kommer och väcker en varannan timme för att kolla blodtryck och puls. Haha!

Nej, jag har ingenting mer vettigt att säga. Jag är ganska så trött efter operationen så vi hörs väl lite senare kanske. Ha det så fint så länge!


Tomtegalen!

Jag skrev ju för någon dag sedan att min mamma är helt galen i tomtar. Jag som inte ens firar julen på det sättet som hon gör, blir galen på dessa tomtar eftersom dom är överallt! Bara se här:

Detta är vårt vardagsrum. Ett rum alltså.




 

Alltså. Rummet är inte ens stort och detta är ett enda rum. Kan ni förstå hur huset ser ut? Det värsta är att dessa otäcka gubbar står uppe från början på december till mars. AAAAAAAAAAAH! Jag får panik. Dom är ju förfan läskiga och rynkiga och usch. Jag förstår inte grejen.

Vi andra i familjen låter mamma hållas eftersom julen är hennes grej. Vi andra skiter i vilket eftersom det inte ens är något som vi egentligen firar. Hahahaha! Så fort man är på en butik och mamma ser tomtar så får man dra henne därifrån, annars kommer hon hem med massor av tomtar. Och tomtarna ska vara svenska. Tydligen finns det olika tomtar för olika länder och dom ser olika ut. I Tyskland så har dom för små näsor, i Amerika har dom uppstående mössor. AAAAAAH. Jag blir galen på alla dessa tomtar. Man kan ju nästan inte ens gå i huset eftersom det står tomtar överallt på golvet.  

Någon som har föräldrar som är likadana som min mamma?
Tomtegalna alltså...

Hallelulja!

Nu har jag också vaknat. Jag låg och kollade på Animal Planet halva natten och jag fastnade något otroligt för denna reklam som är urkul! Verkligen. Jag kunde verkligen inte sluta skratta! Detta är alltså typiskt min humor. Också.



HAHA, alltså kolla spenerna eller vad fan det heter. Kossans tuttar kanske man kan förklara det som. Hahahaha, dom som har gjort denna reklam har verkligen lagt ner tid på att få dom att vibrera. HAHA!

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!

Seriöst snack.

Ida frågade mig häromdagen vad jag egentligen har för mag- och tarmsjukdom och jag förklarade lite smått vad det hela handlade om. Men jag tänkte dra det här också lite mer utförligt eftersom det är många som frågat mig vad det egentligen är för fel jag har och varför jag är sjuk så ofta.

Så här ligger det till:

Min kropp går av någon anledning på självsvält, vilket innebär att så fort jag äter någonting så nyper kroppen åt allt som går att ta åt sig vilket innebär att kroppen tar åt sig allting såsom fett, vitaminer, proteiner och hela kitet. Men kroppen förbränner det inte, helt enkelt eftersom den tror att jag svälter den och då inte "vet" när den ska få mat igen. Man kan även kalla att kroppen går på sparlåga.

Om man ser på sådana som bara äter exempelvis middag och skippar både frukost och lunch så håller dom oftast sin vikt eftersom kroppen håller i allt som den kan få, just eftersom den inte vill svältas. Detta gör att man inte går ner i vikt, man går istället antingen upp i vikt eller stannar på samma vikt.

Min kropp har reagerat så pass att den har gått upp i vikt. Jag har gått hos en av de bästa dietisterna som finns här på Österlen som befinner sig i Simrishamn och tillsammans med henne har jag testat både den ena och den andra formen av diet men ingenting har fungerat för att jag ska gå ner i vikt igen..

När kroppen även går i denna självsvält så får man sämre immunförsvar vilket leder till att man är sjuk oftare. Att jag dessutom är kvalsterallergiker ger mig ännu mer problem med hals och näsa. Jag får ofta höra saker som "Är du sjuk nu igen, du är ju alltid sjuk!". Det är ingenting som jag kan göra åt.

Jag har varit på så otroligt många undersökningar under dessa fyra åren som jag haft detta problem att jag inte ens vet hur många gånger jag varit hos läkarna. Jag har gått igenom gastroskopi, ultraljud, provtagningar i miljoner och en massa annat. Det enda som inte är testat än, är endoskopi och det är jag glad för. Ingenting ska tryckas upp i min bak liksom.. Där går gränsen..

Det enda som dom hittat under alla dessa undersökningar, är att min magmun är lite "glapp" vilket gör att jag får riktigt onda hickningar efter jag ätit eller druckit eftersom den inte sluter sig tillräckligt. Förövrigt är jag frisk. Jag har ingen diabetes, inget högt blodtryck och alla mina andra värden ser bra ut. Så jag är egentligen inte sjuk förutom denna självsvält som min kropp går på.

Jag tar 4 olika mediciner varje dag eftersom jag går runt med ständig värk i min mage som känns som riktigt hemsk mensvärk fast ungefär hundra gånger värre än det som sitter precis under de högra revbenen. Det känns som att det är någon som skjuter tiotusentals pilar i min mage och sedan drar runt dom, drar ut dom och sedan trycker in dom igen. Denna värk har jag gått runt med i över sju år nu, läkarna vet egentligen inte vad värken beror på och skolan har tyvärr blivit lidande. Eftersom värken startade innan jag gick upp i vikt så vet läkarna egentligen inte om dom två sakerna hänger ihop eller om det är någonting annat som smärtan beror på.

Trots att jag har denna smärta och går runt med smärtan varje dag så försöker jag att vara glad och positiv och försöker att inte prata så mycket om det hela eftersom alla blir less på att höra att man ska klaga på sin hälsa hela tiden.

Under det första året i gymnasiet så var jag sammanlagt i skolan cirka tre månader, resten av tiden spenderades hemma i sängen eftersom jag nästan inte ens kunde stå upp på grund av smärtan. Smärtan har också sett till att jag sov runt tre timmar per natt. Jag ville helt enkelt inte ta medicin för att sova eftersom jag inte ville bli beroende av det. Jag märkte till slut att det inte fungerade längre och började därför ta tabletter som min läkare skrivit ut till mig för att jag ska kunna somna på kvällen.

Där har ni fårr en "liten" förklaring till varför allting är som det är med mig. Där har ni även en liten förklaring till varför jag läser upp ämnen nu. Jag klarade helt enkelt inte av att prestera bättre än godkänt i kurserna som jag till 90% läste hemma och därför måste jag läsa upp kurserna från ettan och några ifrån tvåan till mycket väl godkänt för att komma in på universitetet som jag vill gå på där det krävs superhöga betyg...

Jag ska faktiskt in till läkarna nu på måndag igen för att förhoppningsvis kunna börja med en ny medicin. Tillsammans med den ska vi lägga om min kost ännu en gång varvat med ännu mer motion. Så vi får väl se vart det hela slutar. Det känns lite jobbigt att vara 19 år gammal och äta 12 tabletter om dagen. Det känns inte särskilt bra. Så jag hoppas att jag äntligen ska fixa till detta så jag får vara normal igen.

Att jag har gått upp i vikt på detta sätt har förändrat mig något otroligt som person. Jag har blivit en mycket mera driven, glad och utåtriktad person eftersom om man ser ut som jag gör just nu så får man inte saker och ting serverat på silverfat på samma sätt som jag fått tidigare. Man får verkligen kämpa för att visa att man är lika bra som alla andra. Så det finns egentligen ingenting ont som inte för någonting gott med sig. Jag har ju fått tagit del av världen på två helt olika sätt..

Har ni orkar läst allt detta så har ni gjort det bra. och förtjänar en klapp på axeln.



Om du har några frågor, vet någon som har samma problem eller om du själv kanske har samma problem så är det bara att fråga antingen här i kommentarsfältet eller via min bloggmail som är [email protected]

Jag bjuder

På denna låt nu:



En av de allra bästa låtarna som Fall Out Boy gjort enligt mig dårå.


Vad tycker du om låten?

ÄNTLIGEN!

Jag har försökt komma in på bloggen i flera timmar utan att lyckas. Eller flera timmar var väl att ta i. 45 minuter har jag i alla fall testat.. Jag känner mig så duktig idag! Jag klev upp tio över åtta, efter att ha snoozat typ 5 gånger.. Jag klev upp, klädde på mig och tog ut hästarna. Sedan har jag sysselsatt mig med detta:

Före:
 

Efter:
 

Före:                                                                        Efter:
 

Ja... Ni kanske förstår av mina vackra bilder att jag har varit och hämtat hö, först ska man fylla transporten med det hela, sedan ska man packa ur det och bära in det i stallet också. Varje bal väger mellan 25 och 35 kilo måste ju tilläggas.. Efter det så grävde jag om ute på gödselstacken. Vackert va? Sedan mockade jag alla tre boxarna Jag kan ju säga att jag nu är sjukt jävla trött i armarna om ni inte förstod det.

Det är fan inte enkelt att ha hästar, den saken är säker..


Oj vilket roligt inlägg detta blev.. NOT! Haha!

Välkommen till mitt liv.

Åh, herreguuud!

Jag är kär. Martin, kom och ta mig!

(Martin är alltså den till vänster...)
Bild lånad från www.Tv4.se

Eller kanske inte... Men fan vad het människan är. Hallelulja!

Låt mig få borsta ditt hår!

Visst är han vacker? Miiiiaaaaoooow!

Svensk?

Hittade denna hos Emily så jag tänkte göra den nu då så vi kan se hur pass svensk jag egentligen är..

Regler:
Fyll i listan genom att kryssa i det som stämmer
Efter varje ikryssad ruta gör du en kommentar i fetstil
Efter varje tomma ruta gör du en kommentar i kursivt


Hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på :sson (verkligen inte)
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du (Hej LINDA!)
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du (nope..)
[ ] I din familj är ni tre barn (nooope)
[ ] Du bor i en villa (nope, gård..)
[ ] Du bor i en tätort (verkligen inte...eller är det en tätort? Näääe?)
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla (stämmer.)
[ ] Din mamma är yngre än din pappa (lika gamla)
[ ] Din mamma heter Anna (i wish..)
[ ] Din familj har en Volvo (nejnejnejnej)
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil (vi har 3 bilar, två vita och en grön..)
[x] Du har tillgång till Internet hemma (det har väl alla?)
[x] Du har en egen mobiltelefon (jag har två, snart tre..? haha!)
[x] Du har eget rum (jaaa)
[x] Du har varit utomlands 2 gånger eller mer (ehm ja..)
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna (nope. inte direkt dårå..)
[ ] Du har varit i Grekland (nej..)
[ ] Du brukar vara i skogen (jag bor i skåne. finns ingen skog här..)
[ ] Du har varit på Öland minst två gånger (har aldrig vart där)
[ ] Du är ute ofta (antar det gäller krogen eller fest så det blir ett nej..)
[ ] Din familj har en husvagn (nej. men morfar har!)
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar (pappa snusar..)
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig (nje. det är han icke.)
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan (ehm inte nu längre nej...)
[ ] Du äter fläskkött  (nope. även om jag vill så tål inte min mage det.)
[X] Du har husdjur (5 katter, 3 hästar och 2 hundar var det ja!)
[ ] Du får månadspeng (i wish..)
[ ] De flesta i din familj är blåögda (nope.)
[ ] Du äter Mc Donald-mat/pizza/tacos/godis varje vecka (tänk om man kunde det!)
[ ] Du följer Melodifestivalen (nej, men jag vet alltid vem som vinner ändå.)

Totalt: 7

0-7 Inte svensk Maj näjm iss Linda änd i äm fråm indijaaa!

8-15 vad är du? 

16-23 svensk

24-30 Riktigt jävla svensk


Min mamma tänder på julgranar!

Jajamensan, det gör hon! För imorse när jag kom in ifrån stallet så sitter hon och kollar på sin julgran, suckar och säger: - Jaa, du är bra fin du.

Ehm.. Ja.. Jag frågade om det inte var dags att slänga ut den snart eftersom julen är slut sedan längesedan. Men nää, hon vill ha den kvar så länge som möjligt. Mammas älskade gran.



Oja, den är så vacker så.

Vi kör en liten snabb analysera bilden här också dårå.

* Varför är tv:n dammig på ett plutteställe?
* What's up med tomtarna överallt? Okej, tänk er att detta bara är en liten, liten del av vardagsrummet och redan här finns det fyra jultomtar. Tänk er hur resten av huset ser ut.. Jag ljuger inte om jag säger att det är minst 300 jultomtar i huset.
* Om ni inte förstod det innan så är granen jävligt sne.
* Tavlan bakom granen är också sne.
* Vad är det för svart prick i taket?
* Är det ett spöke på trappen?
* Varför finns det ingen julstjärna? Brukar dom inte sitta längst däruppe?
* Vad är det för tavlor i trappen? Eller hardanger som det tydligen heter. Dom med fåglar och blommor på, dom har jag aldrig sett innan.

Hahaha, vilken tur jag tog bilden. Jag lärde mig betydligt mer om vårt vardagsrum..

Sist med inte minst, VAD FAN ÄR GREJEN MED ANANASEN?

Jag Hjärta Vinter

Vet ni varför jag älskar vintern så mycket? Förutom att det är snö, kyla och rosiga kinder...

Detta är skälet:


Jag får använda mina vinterskor! Jag älskar mina vinterskor. Dom är så varma, mjuka, högta och sköna. Så jävla underbara är dom!

Vacker ställning

Varje morgon när jag vaknar så ser jag ut så här:



Man kan väl säga att det är en jäkla tur att jag sover själv?

Min säng är alltså 120 bred så jag vrider mig upp till huvudkuddarna och ser ut som en jävla mask när jag ligger med huvudet ute på kanten och benen upptryckta mot väggen. Jag ska kanske berätta att jag är 178 cm lång så jag känner mig som en jävla dvärg. Ingenting illa menat mot dvärgar nu.. Någon som känner igen sig btw?

Nåja.. Jag har nyss duschat i alla fall och ska åka in till Ystad nu. Jag ska till banken för att fixa min internetdosa som har lagt av. Jag hoppas jag får en ny direkt för jag behöver dosan idag.. Igår var ju banken stängd så då gick det ju inte att komma dit ens vilket var synd..

Nåja, vi hörs lite senare.

Vacker teckning

Aww, det märks att han gör allt för at försöka övertyga mig.

Det jag gillar mest på bilden, är att jag är jävligt smal men jag har ju inga kurvor? Inga bröst har jag heller. Och näsan hans är liksom borta. Nää, IG får du i bild men MVG i söthet. Typ. Haha. Btw. Kolla mitt hår! HAHAHAHA! Och Selim är alltså flint? HAHAHAHA!



Sött va?

Fan vad kul!

Jag har haft så jäkla roligt idag. Jag minns inte när jag skrattade så mycket senast. HAHA! Ibland behöver man verkligen träffa de människor som verkligen kan få en att flippa ur något otroligt. Då trivs jag. Det måste vi göra om Sandra!

Jag saknar förresten mina tjejer. Átt vi tog studenten sög ju ganska hårt och jag saknar er alla ju! Jag vill flippa ur med er. Haha, vi hade alltid roligt. Eller jag hade i alla fall alltid kul. Jag vet inte hur roligt ni hade det? HAHA!

Här har ni lite smakprov vad vi brukade hitta på för roligt, den som gnäggar i bakgrunden är jag!

Full fart på Olivia:



Elin leker hoppande tjockis!



Och Elin är för tjock!



Ida imiterar mig när jag sitter vid datorn. Här hör ni även mitt typiska ord NÅÅÅÅÅH. Hahahahaha. Jag vet att du saknar det baby!



Haha, jag har massor av såna filmer. Typ Idas modevisning eller hennes freaky leg osv. HAHAH!

Minnen, det säger allt.

Dö katt, dööö!

Så kände jag inatt när jag inte kunde sova. MIn lilla plutt har blivit sjuk igen. Ni minns kanske förra året när kattstackaren hade nästintill 42 graders feber och var så täppt i nosen att han blåste bubblor när han andades. Min plutt. Han är som sagt sjuk igen så han är uppe i 40 graders feber och fick då vara inne igår natt. Vilket misstag är min kommentar om det hela för satan vad han har levt om. Jag har kanske sovit 3 timmar. Till slut blev jag så less på honom att jag tog honom under täcket och höll fast honom där under och sedan satte jag täcket över huvudet på oss båda. Då somnade han, till slut.

Dessvärre har han förstört min fjärrkontroll till tv:n. Han har tydligen rivit ner den i en tillbringare med vatten i. Så nu är jag grymt ledsen.. Min fjärrkontroll innebär tv och tv:n kan jag inte leva utan. HAHA! Han lyckas med allt.

Här har ni den sjuka förstöraren:



HAHAHAHAHA, kolla sånt tjockt huvud han har! HAHA.

Missbildade fötter

Haha, det var kanske inte så smart att gå ut i 12 minusgrader i dessa strumporna och träskor när det ligger snö på marken:


Ni ser ju hur röda jag är där foten börjar.. Köldskador, oh yes.

Förövrigt kan vi med hjälp av denna bild konstatera att jag har håriga ben, en smutsig tå på strumpan och missbildade fötter. Jag är den där äckliga tjejen i Min stora kärlek, den som har den andra tån längre än stortån. Just det freaket är jag! HAHAHA!
 
Är det någon mer som har såna missbildade fötter?

Öronorgasm!

Njut!

The Used - Hospital



Vad tycks?

Tur i kärlek

Oxen 21/4-21/5

Tisdagen får en särskilt charmig ton av Månen, som stärker din intuition och ger dig extra tur i kärlek.

Jaha det låter ju lovande. Hur ska vi ha det nu då baby? Kan du se månen? Håll koll på den!


Fy fan!

Det borde finnas en lag som säger att man ska slippa bli väckt av sånt här klockan åtta på morgonen:


Jag hatar att bo på landet. För när dessa är i farten så låter det som ett hagelgevär avlossas. Big time.

För den delen har jag legat i sängen nästan hela dagen idag. Moahahaha. Såna dagar måste man få ha ibland, eller hur?

Jag gjorde något dumt.

Jag tog in hästarna och märker att dörren inte går att stängas.. Så jag släpper in hästarna i deras boxar och sedan så går jag tillbaka till dörren. Hurra, den har frusit. Verkligen superbra. Så jag står där och försöker väcka den till liv igen genom att trycka handtaget upp och ner. Jag inser att det inte fungerar efter fem minuter. Då kommer jag på den smarta idén att om jag blåser på låset så kommer det att tina. Sagt och gjort, jag började blåsa varmluft. Och sätter läppen emot låset vilket slutar med att läppjäveln fastnar i låset. Fan också, jag är så jävla smart. Verkligen MENSA nästa...

Nu ser jag typ ut såhär:


Vad fan!?

Det är MELROSE PLACE på tv! Hahahaha, det gjordes ju typ på stenåldern. Eller i alla fall när jag var bebis. Men vet ni vad jag såg? Han som spelar Lynettes man i Desperate Housewives är med i denna serie? Hahahaha. Fan vad tärt.

Nåja, jag ska bege mig in till byn nu. Vi har snö! Jag är lycklig. Nu ska jag ut och kasta mig i den centimeterhöga snön och göra snöänglar. Sen ska jag åka in till byn. SNÖBOLLSKRIG baby!


Så jävla mysigt!

Okej, jag fick alltså 245 kronor för att vara där i tre och en halv timme. 12-åringen sköter sig helt själv, likaså 9-åringen. 6-åringen och jag har spelat dataspel hela tiden och bebisen har traskat runt i gåstolen. Sedan matade jag honom med mosad banan, bebisen alltså. Och sedan värmde jag tre minipizzor i kylen (micron skulle det stå här ja...). Sedan bar jag upp två glas julmust till övervåningen och efter det skar jag två pizzor i bitar, bytte en blöja och efter det så satt jag och bebisen i soffan tillsammans med 9-åringen och 6-åringen och såg på barnprogram resten av kvällen.

Bebisen somnade på mig och där satt vi i två timmar. Mysigt värre. Det är så jäkla sött när han somnar för då när mamman kommer hem så vill han inte kliva av mig och räcker armarna efter mig när mamman håller honom.. Hallå liksom, jag är mjuk som satan att sova på medan hans mamma är smal som en sticka liksom. Jag hade också velat sitta på mig. HAHA! I alla fall, det fick jag 245 kronor för och det var inte så illa pinkat. Faktiskt.

Nu sitter jag och pratar med björnen på msn. Vi får väl se om vi kommer fram till någonting vettigare idag så jag kan vara mer ingående med honom snart. Han läser min blogg btw så slm selim. Hahaha...

Jag har ont i magen. Det måste bero på att jag åt nudlar innan idag. Och det kan jag inte äta eftersom jag är allergisk. HAHA. Min mage låter liksom poff poff poff poff hela tiden. Man skulle kunna tro att det är ett tåg.


Jag ångrar mig!

Jag vill inte ut och passa barn idag. Jag vill inte. För det är kallt som fan och halt på vägen så in i helvete. Jag vill stanna hemma under mitt täcke. Skit i pengarna. Jag kommer ändå bara få byta bajsblöjor och när man gör det så går inte lukten från våtservetterna bort! Usch. Jag mår illa bara jag tänker tanken. Nää, nu blev jag negativ!

Nää, jag får väl ta mig i kragen. In på toaletten och pilla in linserna, fixa håret så jag inte ser ut som nu och trycka på mig lite smink i ansiktet. Kläder ska jag kanske också ta på mig. Vore lite illa om jag kommer dit naken. Jag vet inte ens hur många av barnen jag ska se efter idag. Jag hoppas dock på att det bara blir bebisen för då slipper jag sitta och låtsas vara intresserad av krigsspel på datorn eller bli bortgjord av nioåringen..



Ha det fint så länge så hörs vi sen. Om jag nu överlever färden..

Lättroad

Snurrade runt inne på Bilddagboken nyss och hittade denna. Så jag fördriver lite tid och gör denna dårå.. Klockan fem ska jag nämligen vara inne i byn för då ska jag passa barn till halv åtta. Klirr i kassan. Eller ja. Det blir väl inte så mycket till klirr på två och en halv timme kanske..

1. Sätt musiken på blanda

2. Byt låt för varje fråga

3. Sångtiteln är svaret på frågan.

4. Fusk är inte tillåtet!

1. Hur mår du idag?
When I'm Gone (Simple Plan ffs)

2. Kommer du långt i livet?
My cool

3. Hur är skolan för dig?
Çok Tatlısın

4. Vilket är ditt livs themesong?
Word up

5. Vilken är din livshistoria?
Nuttin no go so

6. Hur ser din framtid ut?
Sun Goes Down

7. Hur blir din morgondag?
No U Hang Up

8. Vad är det bästa med dina vänner?
Msn Messenger (remix) || Selim ska dö för att han skickade denna låten förövrigt..

9. Vilken sång beskriver dig bäst?
Storstadsidyll

10. Hur ser ditt liv ut just nu?
Move

11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning?
You're the voice

12. Hur var du som barn?
Från Landskrona till Hässelby

13. Vem kommer du gifta dig med?
Gangstas Paradise

14. Hur ser världen på dig?
Rockstar

15. Vad tycker dina vänner om dig?
A neverending dream

16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Close to you

17. Kommer du någonsin få barn?
Ett hjärtligt vardagsdags grattis || IDA FÖR HELVETE! SLUTA SKICKA DISNEYLÅTAR!

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Black black heart

19. Hur blir du igenkänd av folk?
Snow (Hey oh)

20. Vilken är din livsfilosofi?
Look So Fine

21. Vad tycker dina föräldrar om dig?
Bleed it out || öööh, jaha?

22. Tycker andra att du är attraktiv?
You (tickeliticktack)

23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Hate ( I really don't like you) || HAHAHAHHAHA, hur passande var inte den?


Var fan var du?

Hur mycket underbarare morgon än såhär kan man mötas av?:



SOL!

Frågan är bara: Var fan var du i SOMRAS?

Min håriga man

Nu går jag och min otroligt trötta och håriga man och lägger oss.



Fast jag skulle hellre ha björnen i sängen...

Sov så gott allihopa så hörs vi imorgon igen!

Chipsmatematik

Okej, detta är världens godaste chips.

Men ska detta verkligen få oss att må bättre?



Det står alltså längst ner i det högra hörnet att det bara är 135 kalorier per portion. Sedan står det att en portion chips är 25 gram? Vem fan äter 25 gram chips? 25 gram är alltså så här mycket (jag har alltså vägt chipsen dårå...):



Alla som brukar äta så mycket chips när ni köpt en chipspåse ropar tuppen jag. NU!

Nej, nu ska jag ta mina 1080 kalorier och slänga mig i sängan för att se filmen Flyga Drake. Jag hoppas verkligen att den är minst lika bra som boken. Det vore ju trist om den var sämre liksom.. Nåja. Tack för mig. Chipsen hälsar också. Nu ska jag verkligen njuta av min sista chipspåse.

Okej,kan någon förklara för mig varför det ser ut som man ätit halva chipspåsen när man tagit runt tio chips? Är det bara för att man ska få dåligt samvete? Varför är det så mycket luft i påsen? Chipsen är ju ändå alltid trasiga!



Men ååååh så gott det är...

HA HA HA

Jag och Palleballe diskuterar dagens i-landsproblem..



Som sagt.. Ehm.. Nya livet börjar på måndag. Okej?

Svart eller vitt?

Nu har jag äntligen fått tummen ur rumpan för att ändra min tavla. Och helvete vad ont jag har i fingrarna. Jag fick ju skära ur det svarta pappret och det var tjockt vilket innebar att jag fick trycka sönder fingret. Så nu är mitt finger helt förstört! Men men... 

Vad ser den bäst ut i nu då? Svart eller vitt?




Nää, jag ska kasta mig i sängen ett tag till och bara mysa. Jag sov grymt dåligt inatt.

Varför ska det vara så jävla svårt?

"Linda, låt oss sluta prata sådär till varandra. Jag vill prata om min kärlek till dig. Jag vill säga att jag älskar dig och jag vill höra att du älskar mig tillbaka. Inte denna skit. Snälla?"

AAAAAAAAAAAAAAAH. Jag vet i helvete vad jag ska göra. Jag kommer att riva sönder mitt hår snart. Jag blir galen! Varför ska det vara så svårt att lita på människor? Varför ska jag vara så svartsjuk? Varför ska vi vara så taskiga mot varandra när vi egentligen vill vara snälla mot varandra. Jag förstår inte. Jag vet inte vad jag håller på med. Bajs också.

Hur gör man när hjärnan och hjärtat vill olika saker?


Formlära

Jag skiter fullständigt i om det heter intro, outro, stick, refräng, vers, brygga eller mellanspel. Jag hatar verkligen musiklektionerna. Usch och fy och tvi och blä. Eller.. Jag har ju inga lektioner, jag läser om det hemma samtidigt som jag tränar på pianot till Für Elise. Det är inte särskilt många dagar kvar tills jag ska ha min avslutning och sedan slipper jag förhoppningsvis musiken.

Jag har gjort klar en hel uppgift idag. Så nu är jag nöjd värre.

På söndag ska jag eventuellt passa barn också. Det blir nog trevligt. Lite pengar till plånboken liksom..

För den delen är jag sur som fan. Jag var till farbror doktorn idag igen eftersom min penicillinkur ska vara klar om två dagar och jag känner ingen förbättring. Så idag fick jag en ny penicillinsort som jag ska testa i ytterligare 10 dagar. Skjut mig

Haha, jag hittade en bild idag som Ida tog på mig förra året. Jag tror det tog 10 bilder innan jag fastnade på bilden. Annars så var det bara själva huvan som fastnade. Hahaha. Fan, tänk att det redan är ett år sedan..


Grymt lättroad.

Jo det är jag minst sagt för nu är det Tigers film på femman och jag sitter som fastklistrad. Jag vet inte vad det är med Nalle Puh och gänget men jag älskar både serien och alla filmerna. Det kan ju bero på att jag alltid såg det på tv när jag var liten..



- Uäääääääääk, tigrar gillar inte hoooooooooning!

Idag så ska jag få tummen ur och skriva klart ett arbete som jag förhoppningsvis ska kunna skicka in. Jag ska försöka hitta lite källor till ett annat arbete också. Kanske hittar jag till och med någon organisation som jag kan skicka in mina frågor till. Det skulle verkligen vara toppen! Jag känner verkligen att stressen börjar komma nu. Snart är det liksom dags att söka. Och jag är inte färdig med så många kurser än! Aaaaaah. Jag är nervös!

Nej, tummen ur röven var det ja. Nu kör vi igång!



Någon som vill göra mina arbeten? *blink blink*

Stort grattis

1 januari är det idag då. Det betyder att min älskling fyller hela 24 år. Hon börjar kanske bli lite gammal? Tiden går väldigt fort dessutom..

Grattis min älskade vän som varit bara min i 6 år. Innan dess var jag skötare till henne också.
Allt som allt så har jag nog känt henne i 12 år.

Kalinka
1985 - 2009



Så ser hon ut största delen av tiden som hon spenderar i hagen. Hon blickar ut över åkrarna och håller stenkoll på allt och alla.

Inte ser det väl ut som att hon är 24 heller?

RSS 2.0