Stressar runt för mycket.

Ja, jag måste verkligen börja ta det lugnt för fan vad jag stressar runt. Stressar så pass mycket att min blodtryck (som jag aldrig haft problem med innan) har blivit lite för högt. Ligger nu på 140/80 istället för 120/80. Not good. Vi har öppet 21 dagar till i parken. Jag ska jobba 19.. Har kanske tagit på mig lite för mycket jobb men är man pengakåt så är man... Efter jobbet ska jag försöka hinna/orka plugga till tre tentor också, samt göra två hemtentor, en dugga och en uppgift också. Innan jobbet försöker jag hinna träna.

En annan sak som stressen visar sig på, är min mage. Magen är i totalt kaos. Idag har jag helt seriöst varit på toa 4 gånger. Inte bra.

En sista sak som är jobbigast som stressen märks på, är min hud. Fy fan vad min hud i ansiktet är i kaos just nu. Höger sida vid munnen och kinden ser ut som en jävla pizzaslice.. Jag hatar det verkligen. Nästa vecka blir det en detoxvecka för att försöka få ordning på magen igen. Jag börjar med att fasta imorgon men dricker vatten och havredryck och sedan blir det detox för hela slanten resten av veckan. Förhoppningsvis rättar det till både magen och huden. Håll lite tummar för mig för om 4 veckor och 6 dagar drar jag på semester och då vill jag inte se ut som en pizza på alla bilder..


Skitmigrän.... Fick gå hem en och en halv ...

imag0310 (MMS)

Skitmigrän.... Fick gå hem en och en halv timme tidigare idag och då hade jag kämpat på i sex timmar med migrän på jobbet..


Herregud.

Vi stänger parken klockan sex. Först nu, klockan åtta är jag hemma och då har jag kört raka vägen hem. Gaaalet.
Har förresten tagit på Magdalena Graaf idag och haft henne som kund. Hon betalade och jag satte ett band på henne. Hahaha!

Två timmar senare kom en liten flicka och ville ha MIN autograf eftersom hon tyckte jag var en jättebra tossing och Tosselilla var hennes favoritställe. Så jag fick signera en karta för henne. Haha. KändiLinda vet ni!

Har varit en aktiv dag på Tosselilla förövrigt. Sjukt mycket folk, två ambulanser, två räddningsbilar och en polisbil. Yey! Trevlig onsdag!

För del delen är jag förbannad på Tele2 för mitt jävla kort funkar inte. Varför vet jag inte för jag har betalat min räkning. Jag kan ta emot sms, men inte samtal. Jag kan inte ringa eller smsa. Skitdag med andra ord. Mamma har smsat typ tio gånger i panik för jag inte svarat. Haha! Sjukt. Hoppas det går till sig..

Godkänd för körning

Jajamensan, puppdoktorn tyckte jag hade en normal puppa som såg fin ut och fick därmed godkänt för körning. Härligt att höra det när man ligger där med benen upp i vädret. Men en sak fick mig att fundera på hur jävla skev jag är när jag låg där.

Tanten sa: - Du vet att det finns en kudde som du kan lägga ner huvudet på där uppe va?
Jag svarade: Näe men alltså. När jag la ner huvudet så, syntes min dubbelhaka så det kändes lite jobbigt.
Hon sa: Jaha, så DET kändes jobbigt. Första gången jag hör det.  

Hahahahaha. Hur skev är inte jag när det känns jobbigare att min dubbelhaka syns, än att jag har en tant som är och pillar mig i puppan? Hahahaha. Nåja. Fick med mig en stoooooooor jävla påse med saker hem. Hahaha. Ska dit igen i september när jag kommit hem från Turkiet.

Belönade mig själv med fyra par örhängen och fyra ringar som jag köpte på Guldfynds rea innan jag åkte hem igen..


Jäkla skit.

Ja, det är skit minsann. I tre dagar har det varit 13-14 grader varmt i Skåne. Det är för fan juli?! Det har regnat konstant i två veckor. Jävla skitland vi bor i. Jag är bitter. Inte för bitter för att träna dock. Jag var på Friskis i morse innan jobbet efter att ha varit "ledig" från träningen sedan förra måndagen då jag gjorde illa ryggen pga att jag fick ett skitjobb att göra på jobbet - mocka en hästhage i 4 jävla timmar... Nu är den dock fit for fight igen.

Meeeeen lite glad är jag också för imorgon är jag ledig. Sista ledigheten på 14 dagar. Woop to the fucking woop! Då ska jag först åka till puppdoktorn, sedan ska jag kanske sola lite för att sedan bege mig hem till oredan som är hemma. MÅSTE få ordning hemma nu. Är på tiden så ni får se mitt nya rum! Borde egentligen städa bilen också så den blir lite funky fresh men jag vettefan om jag är så sugen på det nu när det är skitväder. Pållen ska få sin sko påspikad igen också av Thomas.

Förövrigt är det den 25:e idag men eftersom jag och mitt jobb har samma bank, kom min lön in redan i fredags så det sa jag hurra för! Betalade räkningar och resten av resan idag så nu är allt sånt klart och jag kan leva lite tills nästa månad då det är dags igen, samt längta till värmen. 41 dagar kvar!

Imorgon ska jag fasta. Helt enkelt på grund av att min mage är i KAOS. Den mår rent ut sagt skit och burrar och oroar sig en massa och har varit så i flera dagar. Har försökt att äta snälla saker som sallad, risifrutti osv men inget fungerar. Så imorgon ska den få vila lite och förhoppningsvis stabilisera sig igen.

Nä, sov gott allihopa. Nu ska jag noppa lite ögonbryn. Höhöh, har inte hunnit med det på 3 veckor. Ooops. Borde raka benen också...



Jag och min trötta kisse såhär på kvällskvisten.


Åkte hem direkt efter jobbet, bytte om, pa...

imag0270 (MMS)

Åkte hem direkt efter jobbet, bytte om, packade in hunden i bilen och åkte till Ystad och 5km slingan där Sandra och hunden Harry väntade. Snabbt gick det och något vettigt blev gjort under kvällen. Nu är det godnatt!


Jobb jobb jobb jobb. Jag jobbar jämt så dä...

imag0241-1 (MMS)

Jobb jobb jobb jobb. Jag jobbar jämt så därför blir bloggandet kanske inte så pass prioriterat just nu tyvärr.. Jag klagar dock inte för jag har själv valt att ta på mig många dagar. Men det är lite trist att jobba då det är dåligt väder, lite folk och framförallt kallt. Idag har vi tretton grader varmt i Tomelilla och lika kallt har det varit både igår och i fredags. Det är för fan juli! Tur att jag åker utomlands i september och blir borta ett tag. Måste börja kika lite närmre på en resa i vinter också. Någon som vill med kanske? Patricias karl vägrade att åka till Marocko tyvärr så det sket sig ju lite. Josse vill med men kommer att åka till annan ort precis då vi tänkt åka. Hmm. Resten av polarna har typ barn och grejjor. Eller jag har kanske missat någon? Hmm. Marocko var ju varmt och skönt precis då jag tänkte bege mig (26e dec-9e jan) men sen finns ju så mycket mer. Tunisien, Egypten osv.. Åååh jag vill överallt.


Skitkul väder idag på jobbet. Dött. Jobbad...

imag0264 (MMS)

Skitkul väder idag på jobbet. Dött. Jobbade mina timmar och är nu på jobb två för dagen. Jobbar till tre och sedan ska jag upp klockan åtta igen för att åka på andra jobbet igen. Har inte käkat en pinal fel idag.


Ett vad

Jag och Sandra har gjort ett vad för att vi ska sluta käka/dricka onyttigt! Från och med imorgon (22 juli) tills säsongen på jobbet slutar (21 augusti) ska vi skriva upp allt vi äter och dricker. Varje söndag ska vi redovisa för varandra vad vi ätit och druckit. Om vi felar vid ett tillfälle, räknas detta och de som felat vid flest tillfällen, måste bjuda den andra på fika då säsongen är slut.

Detta kom vi på idag då vi redan åkt och tränat på mornarna innan jobbet men vi kan inte låta bli att äta. Som idag, vi åt glass 3 gånger på jobbet för det bjöds. Sluuuuuta liksom. Jag har PMS som fan också så jag kan ju inte låta bli saker och ting. Meeen nu jäklar blire tuffa tag från och med imorn. Jag ska vinna!


Har jag berättat....

......att jag drar hit den 3:e september?

och blir borta tills den 17:e?

Känner mig skitfet.

Ja, idag känner jag mig skitfet. Är tjock och fet normalt men idag var det enormt. Åt langos på Kiviks marknad, käkade lite godis och munkar. Och en fryst banan med choklad på. Så ja, jag har käkat en massa skit men sen ska jag ha mensjäveln också så jag känner mig skitfet pga den också. Jävla skittisdag. Varför var jag ledig idag för? När jag känner mig fet? Bläää. Nä, nu ska jag dricka lite mineralvatten och käka upp min andra munk. För imorn är det slut på dessa fasoner. Köpa ett popcorn här och en glass där på jobbet. För helvete. Varför kliva upp sex på morgonen för att träna om jag ska käka bort resultathelvetena?

För övrigt köpte jag ett halvkilo körsbär och ett halvkilo gula plommon på marknaden också.  Och en ny väska som jag fick gratis. Ja, han visste tydligen vilken mammas hund var så då fick jag väskan som kostade 299 spänn gratis. Himla göttig gubbe det dära. Himla tur mamma åker runt på marknader Sverige runt så jag får en massa gratisgrejjor. Köpte annat också förstås som en födelsedagspresent till mammas karl, en ny plånbok (ångrar att jag inte tog den dyrare med nitar på), mobilladdare till bilen och säkert nå mer också. Funderar på att åka dit en liten sväng imorgon efter jobbet också.. Eller det skiter jag kanske i.

Köpte även 3 klänningar i ONESIZE som JAG kunde ha?! Helt otroligt.



Visar bättre bild en annan dag.


Asså. Mina fingrar är INTE såhär feta norm...

imag0257 (MMS)

Asså. Mina fingrar är INTE såhär feta normalt sätt. Jobbade i popcornsvagnen idag med massor av maskiner i ett litet utrymme i 40 graders värme och noll ventilation. Mina fingrar svullnade och jag har ännu inte lyckats få av mig ringjäveln. Blir nog till att amputera...


Powerwalk i morgonsolen är ett bra sätt at...

imag0230 (MMS)

Powerwalk i morgonsolen är ett bra sätt att starta dagen på. Ny blir det lite gröt till frukost och sedan blir det jobb för hela slanten. Hoppas på mycket folk idag. Har varit lite dött se senaste två dagarna pga uselt väder.


Här är min buddy på jobbet. Jag matade han...

imag0229 (MMS)

Här är min buddy på jobbet. Jag matade han med popcorn och han matade mig med choklad. Typ. Tränade imorse, hade på mig en tröttmössa på jobbet, dagen gick SAKTA och nu är det sovdags. Upp för powerwalk 7 imorn bitti innan jobbet. Woo! Trevlig helg!


Vet ni vad? Jag var helt själv på gymmet i...

imag0220 (MMS)

Vet ni vad? Jag var helt själv på gymmet idag. Iaf i 20 minuter innan Sandra och två gamlingar kom. Tyvärr var min pollenallergi hemsk imorse och jag kunde inte andas alls. Därmed blev det bara 4 minuters jogging på löpbandet och 6 minuters gång innan jag förflyttade mig till maskinerna.. Imorn hoppas jag på em bättre pollendag så jag kan köra lite kondition. Btw, jag åt glass idag. Höhö.. Dagar med lite folk på jobbet är uselt. Men med tanke på det regnväder som var så hade jag också stannat hemma.


Full fart hela dagen lång för att slippa t...

imag0217 (MMS)

Full fart hela dagen lång för att slippa tänka så mycket som möjligt... Idag vaknade jag, tog en powerwalk i regnet. Sedan käkade jag lunch innan jag kilade ut i stallet och började städa höloftet. Efter det åkte jag till hästarna och longerade Hotten. Handlade och sedan drog jag till gymmet och körde ett dubbelpass med gym och spinning. Efter det tog jag en snabb dusch, snackade med Camilla om en Göteborgsresa och sedan stack jag till Tomelilla för att käka på Roma med Emelie och skvallra lite. Har rört på mig massor ju. Sjukt duktig!


Tung dag..

Skitdag. Har tränat, jobbat och försöker tänka på annat men det går inte.


Ni är usla...

...på att kommentera. Ni kan väl iaf skriva att jag var duktig som klev upp så tidigt som jag gjorde och drog för att träna iaf? Oh well. Ni läser ju iaf, jag får väl nöja mig med det...

Nu till saken;

Måndag: Morgongymning
Tisdag: Morgongymning
Onsdag: Ridning + Spinning
Torsdag: Morgongymning + Ridning
Fredag: Powerwalk + Ridning
Lördag: Powerwalk + Ridning
Söndag: Powerwalk + Ridning

Är sjukt stolt över mig själv idag. Klev ...

imag0199 (MMS)

Är sjukt stolt över mig själv idag. Klev upp klockan sex imorse, åt frukost och drog sedan på gymmet med Sandra. Vet ni vad som hände där? Jag sprang tio minuter i sträck på löpbandet, utan att stanna. Det kan låta lite men fan vad stolt jag är. Jag har fått grymt mycket bättre kondition. Jag har alltid sprungit en minut o h sedan slutat för det blir tyngre att andas. Glad tjej! Imorn ska vi träna på morgonen igen. Skitbra om detta håller i sig så jag tränar på morgonen innan jobbet.


Vill ha fler timmar på dygnet!

Tycker att det enda jag hinner med just nu, är att jobba och sova. Jag vill hinna med att träna, rida, blogga och jag måste hinna med att plugga också. Jag måste nog ta och göra upp en plan så jag vet hur allt ska gå till. Skulle behöva typ 6 timmar till på dygnet. 30-timmarsdygn kanske?

I juli månad är jag ledig 6 dagar, 2 av dessa 6 dagar har redan varit och resterande 4 dagar kommer att vara den 13:e, 19:e, 26:e och 31:a (ska dock försöka få jobba den 31:a också). Full fart med andra ord.

Men jag klagar inte. Satt och räknade lite på vad jag kommer att få ut i lön. Då räknade jag bara de schemalagda timmarna (de timmar Tosselilla är öppet), inte övertiden som kommer varje dag som i snitt är 15-60 minuter varje dag. Och jag skrattar hela vägen till banken.



14 600 kr efter skatt är väl inte fy skam för ett sommarjobb?


Bästa sommarkvällen yet!

Ja, så sa Emelie om gårdagen och jag kan inget annat än instämma. Allt var så impulsivt och perfekt! Underbar kväll helt enkelt!

Jag tränade ett dubbelpass på gymmet igår. Körde 1 timme i gymmet för att sedan spinna 1 timme. Efter att jag tränar klart, ringde jag till Emelie och körde sedan och hämtade henne. Vi käkade på thairestaurangen och hade en trevlig kväll där med skvaller.


En solbränd Emelie



En halvsvettig Linda



Min supergoda nudelmat. Åt hälften och fick lunch också!


Sedan tog vi en liten promenad i byn då vi skulle smälta maten. Ledde dock till att vi köpte lite mjukglass på Bertils. Dock en liten till vårt försvar!


Vår fina lilla by


Dom pussas, sa Emelie! Och se på fan, det gör dom!

När jag skulle skjutsa hem Emelie så fick vi ett ryck och drog till hästarna och hälsade på dom en sväng.



Pållarna på ingång när jag visslat på dom



Emelie och pållarna



Pusspuss



Jag och min gamla skrutt <3


Efter det begav vi oss till Löderup och tog en nakendopp i mörkret nere i havet. Av en ren slump hade jag två handdukar i bagaget sedan vi var på stranden förra veckan. Vi pumpade en massa härlig musik på hög volym, dödade Alicia Keys No one lite på vägen också..



Löderup där vi dödade No one-låten



Plask plask, sa jag



Blubb blubb, sa Emelie



Jag och porrträdet



Underbar solnedgång



Sedan körde vi hem och var hemma runt tolvtiden. Härligt impulsiv kväll med andra ord! Kommer att göras om i sommar, var så säkra!


Handduksbrudar i bilen


Besök 5 hos dietisten

Yes, idag var det dags för det femte besöket hos dietisten.

Allt har väl gått i perioder nu tror jag. Har skött mig riktigt bra i två veckor men för 3 dagar sedan hände något så jag har ätit en Yankie-choklad, tre glassar (bara igår OMG), naturgodis och en salt godis. Not good, not good. Men vad gör det om 100 år? Jag berättade det för henne och hon skrattade bara och sa att jag inte ska vara så jäkla hård mot mig själv. Hon har ju helt rätt egentligen.

Frågade henne hur man ska göra när jag gjorde som jag gjorde igår. Jag sov nämligen till 12 och sedan åt jag lunch direkt och hoppade över frukosten. Man har ju hört så mycket om att man inte ska hoppa över frukost osv utan äta som vanligt ändå. Hon sa att det var helt okej att äta lunch som första mål eftersom man äter enligt tallriksmodellen och därmed kan man flytta runt hur man vill eftersom man äter protein, frukt/grönsaker och kolhydrater till alla mål. Därmed kan jag äta köttbullar, potatis samt grönsaker till frukost och gröt, Actimel och banan till middag utan problem.

Hon sa att jag måste träna jämnt och inte träna i perioder eftersom man då anstränger kroppen jämnt och lagom. Jag måste själv känna efter vad min kropp mår bra av och inte träna 5 dagar i veckan ena veckan, samt 1 vecka veckan därpå.

Frågade henne om huden som hänger. Hon sa då att huden drar inte ihop sig, utan de hudceller vi har på kroppen enbart sitter i 6 veckor och faller sedan av, samt att det hela tiden skapas nya hudceller inifrån. Om jag då tränar de muskler där jag har hängande hud, bildas automatiskt mindre hud än den som redan sitter och därmed får jag mindre hud. Det tar dock tid eftersom huden inte bara består av ett lager hudceller.

Igår var jag och en kompis till thairestaurangen och åt thaimat. Jag åt lite mer än hälften och sedan orkade jag inte mer, då tog jag med mig resten hem som jag tänkte äta till lunch idag. Detta tyckte min dietist var väldigt bra och tyckte det var himla fiffigt att man kunde göra så eftersom det är dyrt att äta ute och då vill man gärna äta det man betalat för vilket kan leda till att man äter för mycket.

Sedan var det vägningsdags. Jag var på himla bra humör när jag ställde mig på vågen eftersom jag kikade för ett tag sedan och då stod det -3kg (26:e maj-8:e juni). Så jag fick en fet jävla chock då vägjäveln visade -3,4kg NU, efter 6 veckor. Jag sa att jag var riktigt besviken och kände mig typ kass. Då sa hon att jag inte får glömma att kroppen kan tappa cirka 500 gram fett i veckan och att jag varit hos henne 6 veckor. Alltså stämmer detta perfekt. Hon sa att det var riktigt bra och hon var väldigt nöjd eftersom jag även tränar så pass mycket som jag gör och därmed kan jag ha gått ner mer i fett än så eftersom jag även kan ha byggt muskler. Så då kändes det bättre igen. Jag kollade även på min våg när jag kom hem för att se hur pass mycket vågarna skiljer och min våg visar cirka 1,5kg mindre än den på vårdcentralen. Jag gillar därmed min våg mycket mer än vårdcentralens våg..

Hon sa även att om man kommer på platåer då man står stilla på vågen men då kan man ändå gå ner i fett medan man går upp i vatten eftersom kroppen placerar om fettet lite på kroppen.

Hon sa återigen att jag inte ska bry mig om vad det står på vågen eller hur jag ser ut. Det viktiga är att jag känner efter hur kroppen mår.

Nästa gång jag ska träffa henne är om 5 veckor, den 16:e augusti.

Baksidan av att gå ner i vikt..

Att gå ner i vikt är skitbra, hälsosamt och roligt för mig som är tjock. Men det är fan inte bara en dans på rosor och en fröjd för själen. Detta skrämmer mig lite från att gå ner mer i vikt...



Låret



Låret

Samma sak är det på armarna.

Hemskt som fan. Tur det inte syns med kläderna på. När jag är klar med min viktnedgång får jag typ spara pengar och operera mig för på magen syns den lösa huden runt naveln till och med när jag drar in magen.


Yep, nu är det höst igen dårå...

imag0160 (MMS)

Yep, nu är det höst igen dårå...


Lunchtime nu. Hör och häpna, jag har börja...

imag0139 (MMS)

Lunchtime nu. Hör och häpna, jag har börjat tycka om sushi! Åt ju det för något år sedan men den måste ju ha varit gammal eller något för det smakade apa. Nu har jag köpt färsk på Ica som smakar mumma! Jag har inte hunnit med och blogga de senaste dagarna eftersom jag jobbat. Har dessutom haft lite problem med Internet pga all jävla åska men jag hoppas på.bättre tur ikväll.. Tycker att det kan åska på dagen så jag får ha fint väder på kvällen då jag är ledig. Nä, dags att gå tillbaka till kassan! Sista rycket, sedan är jag ledig två dagar. Ha en fin dag!


Det är inte direkt den lilla svullnaden ja...

imag0147 (MMS)

Det är inte direkt den lilla svullnaden jag ligger inne med :(


Jävla skitjobb. Det är en asfalterad väg n...

imag0137 (MMS)

Jävla skitjobb. Det är en asfalterad väg ner till parkeringen och när jag och Ahmed skulle gå ner till bilen, gled jag och skrapade upp hela jävla benet. Väl nere möter vi Björn som sa att Nina precis gjort precis samma sak när hon skulle ner till hennes bil. Baaah. Nu är benet svullet som fan. Tyck synd om mig!


Yesterdays view @ work. Trodde att denna k...

imag0122 (MMS)

Yesterdays view @ work. Trodde att denna karusell som är 15 meter hög skulle vara svårare att köra än vad den var. Robin gick igenom allt lite snabbt och sedan gick det som en dans hela dagen lång. Tur det var uppehåll iaf.. Idag spöregnar det och jag ska vara i gamla hederliga entrén. Slipper stå ute i kylan iaf! :)


RSS 2.0