Hej då Värmland! Tack för denna gång! Sitt...

dsc05765 (MMS)

Hej då Värmland! Tack för denna gång! Sitter på bussen till Karlstad nu och har precis sagt hej då till min morfar vilket alltid är lika jobbigt. Han blir så ledsen och då blir jag ledsen. Inte kul alls. Innan jag åkte så fikade vi lite till min födelsedag. Tycker inte jag gjort annat än ätit på resan..


Träsmak i röven

Har suttit och kört 65 mil idag genom halva jävla Sverige och sedan har jag även hälsat på släkt i Krog och Sveg. Har käkat en mosbricka utan korv på Sibylla, käkat flatbröd och fått käka pressad potatis med vitlökstorsk. Har pratat om gamla minnen med morfar och varit till en massa ställen där vi har minnen ihop. Nu gör jag kväll. Godnatt!

Oj vad tokigt.

Det där MMS-inlägget skulle komma in på bloggen förra onsdagen, inte igår. KNepigt. Bloggen lever ett eget liv den.

Vad händer i norr då? Njuter typ! Haha. I förrgår var vi och red en runda, jag, Elin, Elin och Emelie. Just like the good old days! Stötte även på lilla Sofia som blivit 18. Hon kommer alltid vara typ 10 bast för mig.

Sen så stötte jag på Jennie på Ica så jag hoppas hon hör av sig nu när jag är här så vi kan ses. Jessica har tjatat järnet om att jag ska komma upp hit men nu går det fan inte att få tag på människan. I don't get it. Hon har vetat en månad jag ska komma nu och hon har sett fram emot det. Hmm.. Men hon har ju skaffat ny kille iofs. Men ändå. Hoes before bros!

Igår var vi överallt i Sundsvall. Birsta city, Alnön, Norra berget, Södra berget, Texas pizza som jag har längtat efter som en tok. Det finns ju inte i Skåne tyvärr..

Imorgon ska jag träffa kusin Angelica och även Isabelle på eftermiddagen. Då ska jag följa med henne ut till stallet och testa att rida hennes pålle tyckte hon. Haha! Jaja..

Synd bara att många av folket som jag skulle träffat, är bortresta nu just för det är påsk. Mindre skoj det ju.

Bjur på bilder och sånt när jag kommer till morfar. Orkar inte leta upp sladden nu fan!

Ha det gött allihopa!


Känner mig som hemma nu. Skog överallt! Är...

dsc05757 (MMS)

Känner mig som hemma nu. Skog överallt! Är påväg in till Karlstad för att träffa lillasyster min. Det är på tiden så det blir skoj!


Bajbaj!

Morfar väckte mig klockan två inatt för han skulle ta en taxi in till akuten i Karlskoga men jag fick inte följa med. Buhu. Nä men det var inget allvarligt. Var bara en liten rutingrej som alltid händer på natten. Händer det på dagen så kan man gå direkt till vårdcentralen men sån tur har han ju aldrig.

Idag så ska jag och morfar packa in alla våra saker i bilen och bege oss norrut. Jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha att uppdatera på bloggen då jag är däruppe då jag ska träffa massa folk. Men det löser sig nog. Tror ni inte? Jag ska NJUTA!

Nä hörni, hörs vi inte så får ni ha en GLAD PÅSK!


Drama!

Herregud att det inte kan vara en lugn stund i min familj. När jag kommer upp till Norrland imorn så ska jag söka upp min moster och min pappa och ge dom båda en fet käftsmäll. That's my prio 1. Okej, jag kanske inte ska smälla till dom men en käftsmäll skulle dom behöva få verbalt iaf. Åh det har hänt så mycket på så få dagar. Ska berätta allt när jag kommer hem igen!

Kvalitetstid med underbara morfar!

Idag har jag spenderat lite kvalitetstid med min underbara morfar. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Vi är väldigt lika han och jag och när han tycker konstiga tankar så kan jag berätta följderna av de tankarna. Det kan inte mamma, då blir det bara missförstånd. Jag och morfar har ett fint och speciellt band. Vi förstår varandra. Det är nog honom jag ärvt mitt lugn ifrån.

Idag har vi iaf varit ute och tvättat bilen, putsat rutorna och kört till Mangern en sväng och kikat på var han ska ha sin husvagn. Bara han och jag. Han är så fin min morfar.

Till middag köpte jag och morfars fjälla grillad kyckling, potatis, sallad och tzatziki. Tzatzikin gillade både morfar och fjällan hans. Kul att dom är öppen för att prova nya saker! Morfars fjällas kompis tyckte jag hade blivit så fin. Jag hade blivit så smal och håret var det bra att jag sparat ut och ljusnat upp. Greta rockar!

Imorgon ska jag låna morfars bil och köra in till Karlstad för att träffa min lillasyster. Det kommer att bli skoj!

Nu ska jag och morfars fjälla kika på Glamour, Doktor Phil (jag ska plugga och ta en dusch) och sedan ska vi gå ut och promenera en liten runda och köpa mjukglass. Mums!


Vilken jävla resa.

Mitt tåg till Kristinehamn var inställt och därför tvingade en sj-nisse på mig på ett tåg som gick till OSLO!?! Hamnade helt jävla galet och det slutade med att jag fick flörta järnet. Lyckades få åka gratis tillbaka och dessutom så ringde tågnissen på tåget till anslutningsbussen (eller företaget) och bad dom vänta in mig eftersom jag skulle komma typ tio minuter efter bussen skulle avgå. Det gjorde dom och jag lyckades även få åka gratis till slutstationen. Tack gode Gud att man kan le och se allmänt oskyldig ut så dom vill hjälpa en flicka i nöd. Hahaha!

Har tvingat morfar att flytta till en mer central stad nu eftersom det normalt tar 5 byten för att komma hit. Goshhh!

Nä hörni, jag ska försöka skriva lite på min tenta för att sedan ta mig en promenad i den underbara solen som omger staden (byn, hålan). Det är redan 16 grader varmt och jag har insett att jag packat på tok för varma kläder!


Världens finaste väder såklart när jag ska...

dsc05756 (MMS)

Världens finaste väder såklart när jag ska åka tåg hela dagen.. Nåja. Hej då Skåne!


Ciao!

Nu drar jag norrut! Bye bye Skåne, hello Värmland!

Okej.

Jag är besviken. Dom lovade sol. Det är pissmulet!

Nada gjort!

Jag har gjort typ nada. Jag har varit in till Ystad och handlat mat och fisk med mamma. Sedan har jag inte gjort något nämnvärt förutom att jag lyft mina skolböcker från golvet, till sängen. Måste verkligen plugga! Jag har dock börjat packa lite iaf. Svårt att packa eftersom jag inte vet hur varmt det egentligen är norrut.

Jag skulle åka och gymma imorse men jag åkte aldrig. Jag tänkte att jag skulle rida en tur vid elvatiden med Denise som jag ska hämta inne i Ystad och sedan ska jag åka och träna kickboxing klockan halv fem. Full fart!

Övertrött är jag också. Måste googla på varför jag är så förbannat trött.

BUS!

Igår red jag som sagt båda hästarna och busade med en av dom. Blev den 26-åriga Kalinka som jag busade lite med utan sadel och träns i hagen. Min fina gamla tant! Känns underbart att kunna känna sådan tillit till en häst. Men jag har ju "känt henne" sen jag var 7 år och själv ägt henne i 9 år..








Myskväll.

Ikväll hade jag en riktig myskväll med filmen "Jiddra inte med Zohan" som gick på tv. Fyfan vad jag och Willy skrattade när vi såg den på bio för 3 år sedan. Underbar film! Lika rolig nu som då! Myste till det med en stor smoothie och en kopp grönt tea citron.

Idag har jag varit duktig och ridit båda hästarna samt bytt däck på bilen. Dessvärre har jag inte pluggat så som jag skulle. Inte bra! För plugga imorgon istället och försöka få skitet klart!

Nu är jag nästan redo att sova. Imorgon ska jag vara på gymmet klockan nio. Förhoppningsvis är Julia på plats så vi kan träna ihop som vi snackat om sedan hon kom hem från Grekland för ett halvår sedan. Haha!


Härlig fredag. Håller på och byter däck. N...

dsc05755 (MMS)

Härlig fredag. Håller på och byter däck. Nu är det sommar på riktigt. Visst är jag händig?


Stress!

Jag känner mig lite smått stressad. Jag får ingenting gjort! Haha! Innan jag åker på måndag ska jag hinna skriva färdigt en uppgift som går åt helvete, samt helst göra en hemtenta också. Full fart!

Planerna är att uppgiften ska bli klar idag medan hemtentan får bli färdig över helgen. Den ska dock inte lämnas in förrän på torsdag så jag har egentligen mer tid på mig men hur skoj är det att bära med sig 10 kilo böcker halva Sverige runt liksom?!

Jag tycker jag har varit duktig på träningsfronten denna vecka i alla fall. Alltid något liksom. Idag blir det en powerwalk/jogging med hunden innan mamma kommer hem. Jag måste börja packa också. Aaaah, PANIK!


Stolt över mig själv!

Vet ni vad jag gjorde idag?! Jag tränade i LINNE! Jag har ju världens ångest för mina superfeta armar men idag tog jag modet till mig och tränade i linne med djuuuup urringning i sidorna. Jag tror inte ni förstår hur stolt jag är över mig själv som faktiskt tränade i detta. Annars tränar jag alltid med tshirts så jag slipper visa fettoarmarna.

Spinningen gick bra. Jag tog en sån där gelésadelkudde och satt på och det kommer jag köra med från och med nu för satan vad mycket bättre det gick att cykla. Jag hade mer kraft i benen och det blev lättare att cykla, förmodligen för fläskröven inte hände ner för mycket. Jag körde på fullt motstånd stora delar av passet. Härligt värre! Brände lite i benen men inte överdrivet mycket.

När jag kom hem, lagade jag middag i form av kokt lax, bulgur, sallad och lite minimajskolvar. Det var en efterlängtad middag kan jag lova er!



Mörk bild men ni förstår min goda middag iaf!


Bättre sent än aldrig..

Tur att jag inte växlat mina pengar sen jag var i Marocko. Just nu har jag det lite tomt i plånboken pga många orsaker och april månad kommer att bli dyrt. Det är mycket som ska betalas. Bilen, bilförsäkringen, hästförsäkringen, registrering av katterna, bredband, kurslitteratur och resan till Norrland (mat, hyrbil osv). Dyrt att vara vuxen med andra ord, speciellt som student.

Så innan spinningen ikväll så beger jag mig till Forex för att växla min lilla 50-eurosedel. Det är inte mycket pengar, men många bäckar små liksom..

NU: Få klart uppgiften jag pillat med i över en veckas tid.



Ja, jag ska fixa naglarna igen så fort jag hittat sakerna.


Största misstaget ever!

Igår kväll så kände jag mig fortfarande öm på rumpan om man säger så, från spinningen i tisdags. Jag tänkte att eftersom jag skulle spinna idag igen så skulle jag smörja med tigerbalsam på insidan av låren för att se om jag blev mindre öm...

Jomentjena, det smet in i "grottan" och sedan brände det och sved hela kvällen och halva natten kylde det också. Idag känns det. Konstigt.. Minst sagt.

Nu vet ni det så testa det inte!


Har googlat svett.

Och tydligen börjar man svettas tidigare om man är vältränad. Öööh, say what? Jag brukar börja svettas efter fem minuter in på passet och tydligen börjar en otränad person som börjar svettas senare då dennes kroppstemperatur höjs mer innan den börjar svettas. Kroppen är nämligen van vid ansträngning om man är vältränad och avkylningsprocessen (vilket svett är) startar tidigare för att man ska hålla rätt kroppstemperatur. Man förlorar cirka 1,2 liter vätska under en timmes träning.

Tydligen beror det också på att man har en bra blodcirkulation vilket är ett tecken på god hälsa och kroppen avgiftar sig även när man svettas.

Härligt, då är det löst. Jag är normal, har god blodcirkulation, har god hälsa, avgiftar mig och är vältränad. Hahaha dagens alltså.



PRISA SVETTET!


Svettas som en gris.

Alltså. Det är bra att svettas men jag svettas som en jävla gris när jag tränar. Är det normalt eller? Snälla säg att ni också svettas som små grisar.

Helt seriöst. Min tröja var dyngsur, alltså nytvättatblöt efter träningen idag och då var det "bara" en medeljympa som inte alls var jobbig egentligen och jag hade lätt kunnat köra på ett likadant pass till direkt efteråt.

Är jag ensam om att svettas så in i helvete?!


Aaahhh

RING NU DÅ. Jag vill veta hur det gått ju! Nervös!

Vad ska jag göra idag då? Jaa kanske plugga. Dags att ta itu med skiten. Ikväll blir det ett jympapass också. Härligt härligt.

Jag längtar tills på måndag. Då får jag träffa min morfar igen! Ååh vad skoj!

Alltså nä. Jag har inget vettigt att skriva om just nu.

2011 - Nytt år, nya möjligheter?!

Har ni märkt vilka förändringar som faktiskt skett i mitt liv hittills under 2011? Galet.

Ny bil, nytt rum, ny säng (måste nämnas för den är gudaskön), ny hårfärg, ny (gammal) frisyr, nya tag med träningen och nu har jag även gått och blivit FASTER?! Haha, nu jävlar är jag gammal på riktigt. En liten flicka hade det visst blivit! Skoj ju!



Say hello to faster Linda!


Amen skitbra jobbat Linda! Lyckades spilla...

dsc05741 (MMS)

Amen skitbra jobbat Linda! Lyckades spilla ut ett helt glas vatten över hela sängen och halva datorn. Självklart var jag tvungen att ta det största glaset som finns i hela huset också. Bra Linda, verkligen superbra jobbat av dig!


Övertrött

Fan vad jag är trött jämt nu. Jag förstår inte. Inatt sov jag 10 timmar i sträck och ändå är jag helt slutkörd nu?! Jag tror jag måste åka till farbror doktorn och fråga vad som är fel på mig. Jag måste ha någon slags vitaminbrist eller något liknande. Vi får se..

Jag har ett problem. Jag har stubb som fan på benen men jag kan inte hitta min rakhyvel. Jag har helt enkelt packat bort den. Stort problem! Detta innebär att jag måste åka på spinningen med håriga ben. Störtskönt!


-

Måndag: Afrodans
Tisdag: Spinning
Onsdag: Jympa på Friskis
Torsdag: Spinning (?)
Fredag: Powerwalk
Lördag: Gym + Dans
Söndag: Kickboxing

Sista veckan innan jag drar till morfar och det ska vara full fart för det kommer bara bli knipövningar på tåget, promenader och lite simning i 1½ veckas tid.

Nystart.

Jag tar magsjukan som en nystart i viktnedgången. Låter inte det som en bra idé? Jag har stoppat i mig en del skit den senaste tiden, speciellt efter vad jag såg vågen stod på. Det har varit allt från Mums mums, lösgodis (köpte 5 bitar-hahah!), hamburgare, chips, lakritschoklad, bullar och glass. Inte brao alls.

Så från och med idag och en vecka framåt (tills jag åker till Värmland och Norrland) så kör jag en ny detoxkur som startar idag med att fasta på matsidan, men att dricka vatten såklart. Hur det ska gå återstår att se då min mage kurrar redan nu.

Från och med imorgon blir det dinkelmüsli, fruktsallad, lax, bulgur, ceasarsallad och böngrytor i en veckas tid. Full fart! Nu får det ta och börja hända något på vågen igen liksom och då krävs det hängivelse. Jag har ändå gått ner 12,1 kg nu under våren (iofs gick jag upp innan och under Marockoresan) så helt stilla har jag faktiskt inte stått ändå.

Ett steg bakåt ska fan i mig vara lika med två steg framåt. Det ska jag se till!



För så här vill jag inte se ut längre..


Sa jag riktig mat igår eller? Jag menade j...

dsc05736 (MMS)

Sa jag riktig mat igår eller? Jag menade ju rejält med mat förstås. Har varit sugen på plankstek i över en vecka. Kunde dock inte äta upp den då den var oätlig. Kocken hade tappat saltkaret i potatismosen och såsen.. Dessutom började jag må illa igen.. Men hallonsodan var riktigt god iaf!


Typiskt tjejer eller?!

Okej, sedan i onsdags kväll har jag ätit:

♦ En mannafrutti
♦ En skorpa
♦ En kycklingsmörgås
♦ Nyponsoppa
♦ Ben & Jerrys

Jag har inte kräkts sedan i torsdags kväll men har legat totalt däckad sedan i onsdags men idag ska jag försöka äta lite annat. Typ mat kanske?

En fråga bara;

Hur typiskt oss tjejer är det att så fort vi fått magsjuka så hoppar vi upp på vågen för att peppa oss med det vackra minus som finns på vågen då?



Det kan väl fan omöjligt bara vara jag?


Ask Hic Bitmez

Yaramazim döndün mü?
Duramadin geldin mi yoksa?
Bu garip halinle
Sonra dünyan durdu mu yoksa?
Kanadini actin da
Ucamadin düstün mü yoksa?
Bir özür borcun var
O büyük gün geldi mi yoksa?


Härligt att Disneychannel fungerar hos oss...

dsc05732 (MMS)

Härligt att Disneychannel fungerar hos oss nu, samt att det är quack pack på tv när jag är sjuk. Haha. Men jag måste ta mig in till byn idag.. Oavsett vad. Mindre roligt.


Brum brum brum

Nu händer det saker minsann.

Fick ett besked idag som gjorde mig glad. Den 13:e sker en intervju som kan komma att förändra resten av mitt (vårt) liv. Håll tummarna så gott ni kan att allt går som vi har tänkt oss..

Jag mår lite bättre nu iaf. Har ätit en mannafrutti som jag hoppas på att få behålla nere och i magen nu. Så imorgon hoppas jag vara på språng igen!



I tisdags innan anställningsintervjun.


Jag fick jobbet!

Jajamensan. De tyckte att jag passade perfekt för jobbet och det är ju helt underbart att kunna ha något litet extra 2-3 kvällar/nätter varannan vecka nu i vår och i höst också.

Nu ska vi bara komma överens om lönen, denna skulle vi dock prata om via mail då de tyckte att det var fult att prata om pengar inför den som jag ska jobba för. Så det respekterar jag och väntar med spänning på ett mail från dem.


Fyfan vilken jävla magsjuka jag åkt på. Ig...

dsc05731 (MMS)

Fyfan vilken jävla magsjuka jag åkt på. Igen. Andra gången på 1,5 månad. Mår så dåligt att jag inte ens orkat vända mig åt rätt håll i sängen. Det började igår med migrän och att jag var grymt trött, sedan växte det på sig till magsjuka. Så jag har inte ens fått behålla vatten nere. Grymt törstig är jag också.. Det var tur jag struntade i jympan igår. Lagom kul om jag gått dit. Haha! Måste avboka spinningen ikväll också. Fan! Anneli skulle ju leda ikväll. Hon var grym! Nej, nu ska jag försöka gå ut och mata hästarna..


Alltså.. Vad fan är detta för jävla vårväd...

dsc05728 (MMS)

Alltså.. Vad fan är detta för jävla vårväder? Nåja, gräset är grönt iaf.


Anywhere you are, I am near.

Jag glömmer dig aldrig





Håll en tumme eller två.

För idag ska jag på anställningsintervju på eftermiddagen. Jobberbjudandet som jag fick för två veckor sedan, tackade jag nej till. Det var helt enkelt för mycket jobb och för lite pengar. I söndags ringde dock en man om ett jobb som jag ska åka och kika på idag. Så håll tummarna att allt går bra för lite extra pengar skulle jag behöva nu.

Efter att jag varit där, ska jag faktiskt åka direkt till Ica och köpa en godispåse. Jag vet, yada yada yada jag bantar och tränar och tjofaderittan. Ställde mig på vågen idag fastän jag inte borde och all min träning har INTE gett resultat. Så jävla mycket har jag faktiskt inte fuskat (har kanske fuskat 3ggr) så därför fuckar jag resultatet ännu mer med godis. Förjävla bra val va?

Börjar bli rädd att min ämnesomsättning fått spunk igen eftersom jag enligt vågen ska ha gått upp 3 kilo. Wtf liksom? Hur fan kan det stämma? Jag har ju tränat massor och så jäkla mycket muskler kan jag väl inte ha byggt?

Efter dagens godispåse ska jag köra på som fan och om resultatet ser lika illa ut den 2:a maj när jag egentligen skulle vägt mig, då är det dags att ringa till farbror doktorn igen för att boka en tid och kolla upp det hela.



För såhär vill jag inte se ut igen!


Sitter just nu och väntar på att afrodanse...

dsc05725 (MMS)

Sitter just nu och väntar på att afrodansen ska börja. Är en hel halvtimme tidig eftersom jag skjutsade en säng till Josse. Hade kunnat gymma under tiden jag väntar men så blir det dock inte idag. Har världens träningsvärk från kickboxen igår så jag kör bara på dans idag. Haha! Nej, dags att gå in kanske?


-

Måndag: Afrodans
Tisdag: Powerwalk
Onsdag: Jympa på Friskis
Torsdag: Spinning
Fredag: Powerwalk
Lördag: Gym + Dans
Söndag: Kickboxing

Problems.

Igår gick det inte att logga in på bloggen. Men det som hände går var väl ungefär att jag bar en jävla massa kläder och lådor med saker, drog internet- och tvsladdar som till en början inte ville fungera. Men det är tur att jag är teknisk för efter tio minuter fick jag det att fungera.

Sedan ringde dom från ett jobb som jag ska på intervju till på tisdag eftermiddag så det blir nice!

På kvällen blev det att åka in till Ystad för att träna kickboxing med Stefan. Fan vad han är rolig att ha som tränare. Han gör att man kämpar lite extra, istället för att ge upp när det är jobbigt så honom kommer vi att sakna nu när Maria kommer tillbaka. Nu har jag dock träningsvärk mellan skulderbladen men det går nog bort ikväll på afrodansen.


Sjukt trött.

Omg, kan inte beskriva hur trött jag är nu.

Var til IKEA med Camilla. Käkade deras underbart goda kyckling till lunch. Lyckades få 20 kronor rabatt i kassan också medan Camilla fick betala fullpris. Hahahaha! Ibland har man flyt.

Jag var även till Elgiganten och köpte en adapter till antennkabeln till TV:n så både jag kan se på tv, samt att tv:n i vardagsrummet fungerar. Jag köpte även en antennkabel och en nätverkskabel så jag kan se på tv och ha internet på rummet.

Så idag har jag satt ihop två bokhyllor och ett skrivbord. Har även sprungit typ hundra gånger i trappen med kläder och saker. Fy i helvete. Jag ska aldrig mer flytta. Never. Fan vilket jävla jobb.

Imorgon blir det till att plocka upp tv:n och lite mer småsaker samt borra hål i väggen för kablarna. Ska även plocka ihop min säng och packa ihop den då Josse ska köpa den av mig. Sedan är det bara att plocka upp och ställa allt i ordning uppe på nya rummet...

För imorgon är det dags att sova första natten där. Fan vad underbart!

Nu gör jag kväll. Godnatt.






Jag har för mycket kläder!


Tung dag.

Igår innan jag åkte för att intervjua kuratorn på ÖP-skolan så satte jag ihop ett sängbord, samt ett soffbord som jag ska ha till nya rummet.



Klockan 10 imorse åkte jag till Tomelilla för att hämta Pauline. Hon skulle nämligen hjälpa till att bära upp mina två madrasser, sängen, soffan, skrivbordet samt två hyllor. Tack för hjälpen, hoppas träningsvärken inte tar död på dig imorgon bara! Haha!



Hon fick även provligga min säng när vi satt ihop den och hon sa att den var gudaskön. Så det var ju himla bra att hon gillade sängen. Annars hade det varit lite trist läge liksom. Inte för att hon ska sova i den eller så, men det vore trist om jag hade valt en säng som inte var skön..



Resten av dagen har jag burit kartonger och saker till nya rummet. Helt slut är jag och nu ska jag sova. Klockan 10 imorgon bitti kommer Camilla till mig för att vi sedan ska åka till Ikea i Malmö ihop. Härligt värre!


Färdigt!

I förrgår blev jag klar med rummet! Vi tapetserade klart och jag kan lova er en sak. Jag ska aldrig mer köpa mönsterpassade tapeter. För helvete vilket jobb det varit. Men det har det varit värt!

Det som saknas nu, är att sätta lister i guld i hörnen eftersom själva skarven var komplicerat som fan att få snyggt eftersom det var snedtak. Det ska även sitta lister i guld nertill då tapetkniven skar lite knepigt så vissa ställen ser knas ut.

Dessutom fick jag tre elstötar den sista dagen då det riktigt small till och blixtrade till. Mamma hoppade till och med till och sa "skräms inte sådär!" Haha! Det var nog tack vare elstötarna jag fick migrän också.. Hur många elstötar kan man egentligen överleva?

Men vad tycker ni, hur ser det ut? Godkänt?



Ser ni, till och med mönsterpassat över och under fönstret.
Är dock inga vita runda fläckar på tapeten. Det är skit på linsen..






Har dock satt fast lampknappen nu också.






Bredvid garderoberna, där bokhyllan förhoppningsvis ska stå.
Håll tummarna att den får plats!


RSS 2.0