Veckans Vägning V.22

Veckans vägning var det ju dags för igen vilket tyvärr inte gick så bra. Men mensen står och knackar på dörren och jag antar att det är därför som det gått lite sämre denna vecka. Synd! Jag som tränat som en gnu samtidigt som jag pluggat sönder mig. Men förhoppningsvis så blir det ett större minus nästa vecka om jag har tur. I alla falll...

Idag landade vågen på: +1,0kg

Total viktnedgång: 16,9kg

Surt surt surt surt. Jävla mens.


Vart kommer energin ifrån?

Pluggade hela dagen igår med min forskningsrapport. Blev klart runt klockan halv två inatt och vaknade igen halv fem då klockan ringde. Då var det bara att kliva upp efter tre timmars sömn och göra sig i ordning för skolan. Vi hade nämligen redovisningen för projektet idag och det gick väl relativt bra, förutom att lite tabeller fått spel och hoppat runt en massa. Nu är rapporten i alla fall inlämnad, och det känns underbart! Jag tror dock att jag kommer att få komplettera...

Sedan åkte jag hem och började kika på hemtentan som ska vara inlämnad på fredag men har fortfarande inte kommit igång. Därför gick jag ut och tränade vid halv fyra, bara för att hämta lite energi och kom precis in igen. <

Dagens träning:
Powerwalkade/joggade mina 8 km (30 min), när jag kom hem igen så gick jag upp på crosstrainern i 2,5 km (7min), därefter blev det 5 minuter i bryggan, 20 armhävningar, 50 sit-ups, 60 benlyft och 30 rumpknip.

Nu är det snart middag, tonfisksallad! Därefter ska jag verkligen sätta igång med pluggandet så jag blir klar. Något säger mig att det kommer bli jobbiga dagar nu, fram tills på fredag.. Men det är smällar man får ta om man skjuter upp allt till sista minuten.

Konstigt nog är jag inte trött.. Än!

Dagens Linda:



ÄLSKAR min nya tunika!
ÄLSKAR även att mina nyckelben börjar kika fram igen!


Veckans Vägning V.21

Har fullt upp för tillfället men det lättar på fredag och jag börjar blogga dagligen igen då och svarar även på alla kommentarer då. Veckans vägning kommer här i alla fall.

Idag landade vågen på: -0,7kg

Total viktnedgång: 17,9kg

Ett litet minus är mycket bättre än inget minus alls. Eller hur?


Oeffektiv AB

Jag undrar var Linda som var så sjukt effektiv förra torsdagen tagit vägen?! Hon är som bortblåst och skjuter upp allting. I och för sig så kan det ju bero på att jag har feber, men ändå liksom.

Det är en vecka och två dagar kvar att studierna och sedan är det sommarlov/jobb/plugga 15 högskolepoäng fonetik. Det blir härligt!

Jag hade tänkt mig att ta mig ut i det mulna men varma vädret och ta en liten promenad och trotsa febern och därefter ska jag sätta mig och plugga. Håll tummarna på att den planen fungerar nu så jag blir klar med projektrapporten och hemtentan.


Veckans Vägning V.20

Förlåt att jag inte haft tid att blogga, men jag har haft så otroligt mycket att göra i skolan den senaste tiden och har helt enkelt inte haft tid. Mitt fokus har legat på skolan, och träningen. Det sista har dock blivit lidande denna vecka eftersom jag tror jag inte hunnit med 3 dagars träning, eller om det är 2. Hmm.. Dessutom har jag haft en helvetes mensvecka då allt känts piss. Pms-humöret har varit okontrollerbart! Oh well, här kommer veckans resultat:

Idag landade vågen på: -1,3kg

Total viktnedgång: 17,2kg

Detta innebar att jag kommit under mitt första delmål med 0,4kg! Underbart!

Ser just nu ut såhär:

Jag har med andra ord en hel del kilon kvar innan jag kan bli nöjd med mig själv. Jag tror detta är den första helkroppsbilden som ni fått på mig också.. Jobbigt för mig dock eftersom jag har världens ångest men det är kanske roligare för er att se bilder, och kunna jämföra resultat på så sätt. Som ni kan se så har jag faktiskt tappat lite kilon eftersom byxorna hänger lite baktill. Som ni kanske ser?

Ett minus är att jag blivit sjuk. Jag har feber och mår inte alls bra. Jag antar att det är kroppens sätt att protestera över att jag stressat så sjukt mycket den senaste veckan...

Långledig hjärna!

Nu ska jag inte plugga förrän på lördag morgon igen. Underbart! Det blir skönt att äntligen få lite ledigt mentalt. Då kan jag ju städa rummet som ser ut som ett bombnedslag. Men först ska jag ut på min runda och lyssna på skön musik. Det tycker jag faktiskt att jag förtjänat efter att ha sammanställt statistik halva dagen, för att sedan skriva min auskultationsrapport.

Så nu jäklar tar jag ledigt tills på lördag morgon, på söndag ska jag på kurs på jobbet eftersom vi fått nya kassaapparater. Därefter väntar en vecka med en väckarklocka som kommer att ringa klockan halv fem varje dag. Livet som student är sååå jävla roligt. Nåväl, om två veckor ska hemtentan in och då är det över för denna termin. För jag ska ju inte alls läsa en 15 högskolepoängskurs fonetik i sommar samtidigt som jag jobbar. Nej nej... Kanske borde jag börja med hemtentan redan nu medan jag ändå är igång? Hmm.. Det tål att tänkas på.



En osminkad Linda! =)


Veckans Vägning v.19

Alltså förra veckan gick jag upp 1,9 kilo. Förmodligen pga att det var lingonvecka. Nu när jag har lingonveckan så har jag tydligen gått ner massor. Jag litar inte på dessa siffror, trots att jag klev av/på vågen flera gånger. Vi får helt enkelt se nästa vecka om det stämmer eller inte..

Idag landade vågen på: -3,2kg

Total viktnedgång: 15,9kg

Antal kilo kvar till första delmålet: 0,9kg

Som sagt, det är en jävla massa vikt som tappats. Nästa vecka kommer jag få se om det stämmer eller om det bara var kroppen som fick spunk.


5/5

Vakna halv fem. Äta frukost, fixa mig och mata hästarna.  Åka till bussen, åka buss. Hoppa av 3 hållplatser tidigare och promenera till skolan. Sitta och vänta 20 minuter inna resten av klassen kommer. Föreläsning. Försöka fixa projektets enkät. Toabesök på sjukhuset. Bussen hem. Handla. Äta lunch. Sälja sprit. Plugga. Maila viktiga mail. Ringa viktigt samtal. Laga middag. Träna. Plugga lite mer. Se Biggest Loser. Sova klockan åtta.

Min dag. Himla intressant va? Nä just det. Tråkigt.


Kolla på klockan.

Den säger allt. 04.45. Gud vad jag längtar tills ikväll då jag äntligen får sova igen.

Vägning v.18

Precis som jag trodde så gick det inte bra alls idag. Men jag förstår mig inte riktigt på vågen denna vecka. Jag tycker inte jag gjort så mycket fel att det ska bli så på vågen. Men ibland förstår man inte riktigt. Förhoppningvis var det bara denna vecka, och nästa vecka blir bättre. Jag tillåter mig själv detta eftersom jag faktiskt fyllt år.

Ibland ska man inte heller ifrågasätta för mycket eftersom man aldrig vet exakt vad som pågår inne i kroppen. Vilket man måste komma ihåg!

Idag landade vågen på: +1,9kg

Total viktnedgång: 13,7kg

Jag får nog skylla mig lite själv också eftersom jag litade på vågen förra veckan när den went all crazy liksom. Haha!

Just ja.. Jag har glömt att berätta att jag har bruna ögon nuförtiden. Diss? Hiss? Haha!

Hårt jobb.

Födelsedagen spenderades hemma med familjen, eller den del av familjen som var hemma. Vi köpte hem god mat från thairestaurangen i Tomelilla och njöt. Jag skulle ju upp tidigt imorse så jag kunde inte direkt hitta på någonting. Dessutom var jag sjukt trött efter den jobbiga veckan.

I alla fall, jag åkte iväg imorse klockan tio och hämtade hö. Hela dagen har jag burit hö. 60 balar hö som väger mellan 30 och 40 kg styck. Tungt värre med andra ord. Mina händer gör lite ont nu. Knallröda och ömma.

Nu blir det att se klart programmet som jag ser på och därefter ska jag bege mig ut på en powerwalk innan jag ska ställa mig och laga mat. Jag ska laga den goda kycklingen med fransk senapssås med bulgur och färsk sallad. Mums!

21 år gammal idag! Hurra!

Jag hann inte blogga i torsdags för jag spenderade hela dagen i Lund/Malmö. Efter psykologin åkte jag direkt till Malmö för att träffa min fina Anna och hennes lilla Saga. Saga adores me. Tills hon vill ha tuttmjölk. Då får mamma henne tillbaka. Pronto! Haha!

Igår så var jag och träffade en ny familj som jag ska se efter en pojke i. Det blir roligt värre för det verkar vara en urgo familj! Första gången blir på torsdag eftermiddag i tre timmar.

För att komma till rubriken, idag är min stora dag. Jag fyller 21. Helt otroligt hur fort tiden går. Om 9 år är jag 30.. Hemska tanke!

Nej, jag ska väl kila vidare! För en gångs skull ska jag inte göra någonting på min födelsedag. Absolut ingenting!

Bjuder på en bild från i torsdags! Jag och Anna. Långeman och kortirockenbena. Bruno och Blondie. Skinny mama och den tjocke studenten. Together again! HAHA!!!


RSS 2.0