5/5

Vakna halv fem. Äta frukost, fixa mig och mata hästarna.  Åka till bussen, åka buss. Hoppa av 3 hållplatser tidigare och promenera till skolan. Sitta och vänta 20 minuter inna resten av klassen kommer. Föreläsning. Försöka fixa projektets enkät. Toabesök på sjukhuset. Bussen hem. Handla. Äta lunch. Sälja sprit. Plugga. Maila viktiga mail. Ringa viktigt samtal. Laga middag. Träna. Plugga lite mer. Se Biggest Loser. Sova klockan åtta.

Min dag. Himla intressant va? Nä just det. Tråkigt.


Kommentarer
Postat av: Laura

Haha, ja men du ska vara glad över att du inte har behövt ha någon som borrar i dina tänder förrän nu! Själv har jag så dålig tandkvalitet så jag får hål i tänderna jättelätt! Nu har jag inte varit till tandläkaren sedan jag var 18 år, och jag fasar för att gå dit...! :S



Om jag saknar tulpanerna! :D Visst gör jag det, men nu är det ju inte länge kvar tills jag åker längre. 3 veckor! :) Samtidigt har det varit kul att vara här i Finland på våren också, det är så länge sedan jag har varit här den här tiden på året så det kändes nästan som en ny upplevelse - haha! :)



Kram!

2010-05-05 @ 20:16:44
URL: http://papatya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0