Skiiitful

HAHAHA helvete hur jag ser ut nu. Fyyy bubblan säger jag bara. Håret i en jävla knut och helt osminkad och blek.

Idag var jag på föreläsning och sedan så träffade jag KC och drack te för att sedan shoppa lite. Bilder kommer! Sedan åkte jag hem, mockade och skrev klart min vetenskapliga artikel och skickade in den. Jag har dåligt samvete för jag har inte hunnit borsta hästarna imorgon men jag få ta igen det imorgon då jag är hemma halv tre. Då får jag ta in dom och pyssla om dom rejält för ikväll orkar jag verkligen inte eftersom jag sovit sammanlagt 8 timmar på två dygn.

Det blir en rolig helg i alla fall eftersom jag på fredag först ska hem till Josse och färga hennes hår, sedan ska jag fixa mig lite där för att vi sedan ska ha lite förfest där. Sedan ska vi ut med brudarna och jag blir sedan hämtad av Willy i Tomelilla på fredag natt. Sedan ska vi bära in den stora extrasängen och ställa den på mitt rum eftersom han ska sova över här då. På lördagen ska vi se film hela dagen lång och klockan 16.00 ska jag vara barnvakt i Tomelilla så då liftar jag med Willy in. På söndag ska jag plugga och klippa gräsmattan.

Jag har också pratat med Lina och vi ska förmodligen ses någon dag nästa vecka eftersom vi sedan ska börja träna ihop på Friskis och Svettis. Idag har jag också blivit erbjuden fast jobb på tisdagar och torsdagar mellan klockan 18.00 och 20.00 så det blir också intressant.

Detta har med andra ord faktiskt varit en ganska så händelserik dag. Härligt! Nej, nu ska jag sova. Bilden bjur jag på! Godnatt alla sötnosar!


Uuueee!

Någon på bussen har fisit! Är det så jävla svårt att hålla avgaserna inne när man sitter i trånga och varma utrymmen som inte direkt går att vädra. Visst,det år naturligt men lite självkontroll kan man väl ha?

Detta suger ju!

Jag klev upp klockan halv sju imorse eftersom jag inte börjat förrän klockan tio. Jag gav hästarna mat, satte på dom täcken, tog ut hö och ledde ut dom i hagen.

Jag går in, käkar frukost, fixar håret, sminkar mig och klär på mig. Jag packar lunchen och tar med mig min 10 kilo tunga väska och går till bilen och sen startar inte biljäveln! Hur hade bilen tänkt sig att jag ska ta mig till skolan när jag bor 16 kilometer ifrån busstationen? VA? Tänkte du på det biljävel?!

Så nu sitter jag här hemma helt snopen eftersom jag var helt redo för en skoldag efter fyra dagars ledighet men nä, så blev det minsann inte. Jag måste skicka sms till Sara och Camilla och säga till dem att jag inte kommer idag så att de vet det och inte funderar på om bussen lagt av igen. HAHA!

Jag har precis ringt till mammas sambo i alla fall och han ringde till verkstaden så snart ska dom komma och hämta bilen för att se vad det är för fel på den. "Så se till att vara hemma!" Ja, var fan hade jag tänkt att ta vägen någonstans hade du tänkt? Ska jag gå 16 kilometer i regnet eller? JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR!



Bara stå där och hånle mot mig din jävel. GÖR DET!


Min ängel!

Jag drar till Josse och pluggar för jag fattar inte ett smack. Hon går inte ens i min klass men ändå ska jag utsätta henne för dyslexi på engelska. Moahahaha. Ska också färga hennes hår när jag ändå är där. Tjänster och gentjänster heter det väl?

Nåja, nu ska jag ut och mocka innan jag ska åka till henne. Ha det toppen allihopa!

HA HA HA HA HA!

Alltså, vad fan har hänt med denna modells hals?

Alltså, retuscheringen måste ju ha gått överstyr.

Sådär kan man väl inte se ut, eller?


Inte många knop gjorda.

Att skriva denna artikel var visst svårare än jag trodde. Alla studier är ju flera hundra sidor långa. Okej, kanske inte hundra sidor men i alla fall 30 sidor långa. Jag har i alla fall hittat och skrivit ut två olika studier så jag får ta itu med detta imorgon igen och då ska jag också bli klar för jag kommer aldrig orka med att sitta med det på tisdag kväll när jag inte är hemma förrän klockan sex på kvällen.

I veckan så blir det roligt. På onsdag ska jag träffa K-C från Nigeria som har bott i Sverige i fem månader som jag träffade på en busshållplats i Lund för ett tag sedan så det blir intressant. På fredag ska jag förmodligen ut med tjejerna (och Dennis) och röja lite. På lördag ska jag träffa Willy (förhoppningsvis) och någon dag ska jag hjälpa Josse att färga håret mörkare. Det blir intressant att se henne som mörk. Jag har bara sett henne som blond.

Nu är det kväll i alla fall, hästarna är inne och mumsar på sitt kvällshö efter en omgång med ryktborsten och jag kollar på Top Model, snart ska jag slå över till femman, krypa ner i sängen med Rulle och Lady för att se på Världarnas Krig. Godnatt!


Blöööh...

...en hel dag med sånt här är det som gäller idag:

Vi ska alltså skriva om en vetenskaplig artikel som handlar om vårt ämne. Trååååkigt. Jag har inte ens läst igenom instruktionerna men jag är redan uttråkad och har skjutit upp det tills nu när det ska lämnas in på onsdag. Bra där Linda, mycket bra planering!

Varför skjuter man alltid upp sånt tills sista sekund?

Home sweet home!

Nu är pållarna äntligen hemma. Fan vad underbart det känns. Nu är dom hemma och nu dröjer det ungefär 8 månader till nästa gång dom ska iväg. För tre hästars bete under 4 månader så betalade jag 3750 kronor så det var väl rätt så okej ändå tycker jag? Tidigare har jag ju haft gratis bete men inte nu längre. Men men.

Josse och Maggan hjälpte mig hela dagen lång så det är jag grymt tacksam för! Vi duschade också hästarna när dom kom hem så nu är dom rena och fina också. Hot Shot verkar dock ha feber och är inte riktigt kry alls. Jag hittar dock inte min termometer så jag kan ju bara gissa om han har feber eller ej. Men kanske är det bara så att han såg hängig ut för att han var trött. Men han var lite snorig och hostig också så vi får se hur det går med honom.

Alt gick smärtfritt idag så det var ju också skönt! Nu kan man pusta ut och slappna av lite. Nu är dom hemma där man har koll på dom 24/7! Även om dom gått i en hage med el så är det lite speciellt att ha hästarna på bete. Man blir helt enkelt spänd eftersom man inte har riktig koll på dom hela tiden.

När jag hade skjutsat Josse hem igen så gick jag ut i stallet, satte mig i halmen i Hottens box och bara pratade med honom. Han nosade mig lite i håret och började leka med tungan som han brukar göra ibland. Sedan gick jag och letade efter termometern och då tog han en liten tur i stallet för att checka läget.



Godnatt!


Domedagen är här!

Idag ska mina pållar hem! Jag lääängtar tills dom är hemma på gården igen men ändå inte för då kommer det vara slut på långa sovmornar eftersom jag kommer ha tre pållar som vill ha mat.

Jag har dock en del kvar att göra innan dom kan komma hem igen men det är väl förhoppningsvis snabbt gjort. Vi ska mötas i Tomelilla klockan tio, jag, Josse och Maggan som ska hjälpas åt. Maggan ska köra eftersom hon har e-kort och då kan köra transporten bakom vår stora arbetsbil som får dra 2 ton. Hon är inte så vidare hästvan men det är ju jag. Josse har väl sisådär med hästvana vad jag förstått. Hennes mamma har hästar som hon brukar hjälpa till med ibland så hon vet att när jag skriker "AKTA" så flyttar hon på sig direkt, något som inte mina andra vänner skulle göra.

Det kan vara bra att ha en sådan med sig eftersom min gamla häst får panik när hon ska ut ur transporten och slänger sig bakåt om man har otur. Hon är omöjlig att lasta också men jag har hittat ett knep *peppar peppar* genom att jag sätter en handduk för hennes ögon och sedan visslar jag in henne i transporten. Då brukar hon gå in men eftersom jag skriver det här nu så kommer hon säkert inte gå in på det sättet idag. Men vi håller tummarna!

Många tänker "varför lasttränar hon inte henne?" men ska jag vara ärlig så känns det inte lönt att lastträna en häst som är 24 år och stressa upp henne i onödan när hon åker hästtransport max en handfull gånger på två år. Vi har ju bara 3 km till närmaste hästklinik så i värsta fall kan man promenera dit.

Nu innan klockan tio har jag ju som sagt lite saker att göra. Jag ska dra ut lite hö i hagen eftersom Hot Shot kommer att komma hem själv först och då gäller det att strömmen är på ute i hagen och att det finns mat så han möjligtvis lugnar ner sig. När han är ensam i stallet så står han och reser sig i panik och då känns det lite säkrare att ha honom ute så han inte knockar sig själv.

Sedan ska jag fylla vattenkaren i hagen också, plus att jag ska halma boxarna och ta ut den sista skiten som inte ska vara där. Jag måste också plocka fram allt som ska med idag, som transportskydd, grimmor, träns, handduk och grimskaft. Men sedan är jag faktiskt klar!


Nya skor!

Okej, om man är 178 cm lång så tror skotillverkarna att man ska ha storlek 40 som mest men eftersom jag har större fossingar än så så är det grymt svårt att hitta skor i min storlek. Jag lyckades minsann hitta skor i nästan min storlek häromdagen på Skopunkten så jag köpte hem lite skor helt enkelt för jag är så jävla less att gå runt i sneakers eller gympadojjor året runt.

Lalala, igår kom skorna hem till mig så jag är glad värre. Dessvärre har jag liiite för feta vader för stövlarna MEN jag ska behålla dom ändå för jag ska ju påbörja träningen igen nu så då får jag mindre ben också förhoppningsvis. Maten har jag redan börjat med att äta så som min dietist säger att jag ska göra och medicinen för min mage fungerar ju också bra så det är ju toppen men nu är det bara träningen kvar. Härligt!

Någon mer än jag förresten som har stora fötter?

Middag a la Linda!

Alla säger alltid att min mat inte ser god ut. Jag skiter egentligen hur maten ser ut och jag provar allt. UTOM MUSSLOR OCH SNIGLAR! Idag gjorde jag en ny maträtt och jag blandade bara mer allt mellan himmel och jord (kycklingfilé i bitar, majs, bambuskott, vattenkastanjer, hela champinjoner, salt, peppar och kokt ris) i pannan och tada:

Säg att min mat ser äcklig ut men den var GRYMT god!


Idiot

"Det är en sån där jävla turk som kör bussen, och nu snackar han med en annan turk shalla shalla!". Så sa några killar på bussen nyss. Seriöst,läs på era jävla idioter. Blir så jävla sne på att alla använder ordet turk som en negativ sak. Och om ni nu ska snacka skit om det,använd inte arabiskan som en turk skulle snacka det. Blir så jävla sne på sånt! Skärpning era jävla blekfisar! Skulle man kalla en svensk för en polack så skulle det bli ett jävla liv!

JAG HATAR!

Dom här jävla vägarbetena som dom håller på med i Sjöbo för man kan fan inte sova på bussen utan att skrämmas sönder när den ska köra över bommar, tvärnita för någon annan idiot ska köra över bommarna och akta sig för alla koner som står. Helt otroligt. Idag så prejade bussen ner 5-6 koner för nötterna som arbetar med vägen hade satt vägen för smalt.



Det tar sån jävla tid men ingenting händer ju! Tummen ner!


Nytt rekord!

Jag är stolt över mig själv som slog mitt gamla rekord med att göra sig i ordning. Klockan ringde fem men jag snoozade till fem i halv sex då jag klev upp. Åt frukost, fixade håret, gick på toa, sminkade mig och borstade tänderna på 25 minuter. Duktiga Linda! Trött är jag idag också. Tur att jag slutar klockan tio, så är jag hemma halv tolv igen! Nu till något läskigt! Min kära granne Viola dog för ganska så precis två veckor sedan. Hon var änka och bodde själv. I morse lyste det i hennes köksfönster när jag körde till bussen. Aaaah!

Tummen ner för Skånetrafiken!

Jaa, imorse trodde jag fan att jag skulle dö påväg till skolan. FYFAN säger jag bara.

För det första så var bussen helt smockad med folk så hälften av folket som klev på i Tomelilla fick stå upp. Som tur var så fick jag en sittplats idag, allra längst fram och närmast dörren.. Dörren som inte gick att stänga. Chauffören fick smälla igen dörren 4 gånger innan den stängdes men så fort han körde snabbare än 60 km/h så flög dörren upp och stod och slog hela vägen till Lund. Himla säkert det där! Jag höll på att skita på mig när den slogs upp. Det var jävligt kallt också vill jag lova men chauffören lekte tuffing och tog på sig solbrillorna.

Sedan så började nästa sak efter att vi stannat i Ramsåsa, bussen gick nästan inte att gasa utan puffade sig fram, precis som att den juckade. Så höll den på hela vägen till Lund där stoppknapparna inte fungerade! Wtf?!

Nåja, påväg hem så var jag nästan ensam på bussen. Det är SÅ det ska vara. Härligt!


JAG VANN!

Tävlingen som jag var med i igår, vann jag! Helt otroligt! Jag som aldrig brukar ha flyt när det gäller sådant. Nu håller vi tummarna och tårna för att det ska fungera för min lilla pålles tassar. Så är i alla fall någonting bättre än tidigare. Nu saknas det bara att han ska gå upp cirka 100 kilo igen och få bort blåsljudet på hjärtat som kom när han tappade så mycket i vikt när han blev sjuk.

Såhär hemsk ser ju min stackars pålle ut just nu:

Okej att han brukar vara relativt tunn annars eftersom han har mycket fullblod i sig. Men nu är han HEMSK! Allting sticker ut på min lilla plutt så jag hoppas verkligen att han tar sig snabbt när han kommer hem så vi kan börja träna igen.

Det är himla underligt det här. Jag ska ner i vikt och han ska upp i vikt. Kan man inte transplantera mitt fett till honom?

Matdagbok?!

Som sagt, idag är det måndag och jag skulle börja om med livet på nytt. Igen. Det har gått förvånansvärt bra och jag är faktiskt nöjd än så länge. Jag vet ju dock inte hur dagen kommer sluta men förhoppningsvis så händer det inte så mycket mer på matfronten än det som redan hänt. Och eftersom detta är min blogg och jag skriver om mitt liv här så ska jag börja skriva ner min matdagbok här i bloggen så ni också får vara med. Bara att äta tre mål om dagen är en stor sak för mig då jag väldigt ofta slarvar med det och hoppar över både det ena och det andra men nu är jag på rätt spår.

Frukost: Fil med müsli.
Lunch: "Sushi". Typ kallrökt lax med ris inlindat.
Mellanmål: En majskolv.
Middag: Potatis- och purjolökssoppa, två knäckebröd.
Kvällsfika (typ snart): Ett päron och kanske lite te.

Idag har det inte hänt någonting. Absolut ingenting. Jag har fortsatt med tvättandet av hästtäcken, lyft en massa tunga höbalar och hämtat posten. Det är väl ungefär det som jag gjort idag. Mycket händelserik dag, indeed.

HAHAHAHA, you wish!

Oxen 21/4-21/5

Du får en väldigt trevlig söndag med romantiska inslag. Detta är dessutom en utmärkt dag för sport.

IN YOUR FACE HOROSKOPET! För jag har då fan inte sportat. HAHAHA! Ska jag vara ärlig så tror jag att dom skriver så bara för att dom tror att jag ska ta itu med tränandet igen. Imorgon ska jag börja på ny kula efter sjukdomarna. Himla knepigt, hur många gånger har jag egentligen skrivit det nu?

Idag har gjort en massa annat istället.

Som exempelvis...

Jag har börjat tvätta hästtäcken och börjat städa stallet eftersom hästarna kommer hem nästa helg. Hur jag ska få hem dem måste jag nog kolla upp. Jag ska försöka se med uppfödningen om dom har lust att hjälpa till med hästlastbilen så slipper man köra två gånger för att hämta hem dem. Jag pratade med Josse idag och hon sa att hon kunde hjälpa till. Min lilla tossejosse!

Jag har hittills hunnit med 3 maskiner med tvätt så nu har jag bara cirka 8 maskiner kvar. Det är en himla tur att jag är ledig imorgon med andra ord. 

Vad har hänt med vädret förresten? Jag har gått runt i shorts och t-shirt idag men ändå svettats? I och för sig så har jag fortfarande lite feber men ändå. Vi hade som mest 24 grader varmt i solen idag. Helt galet!


Tävlar!

Nu är jag med och tävlar om en grej som jag verkligen skulle behöva till min pålle som precis haft borrelia och alichia (om ni minns). Han har ju alltid haft en himla massa problem med mugg (typ svampinfektion i karlederna för er som inte vet vad det är) och oavsett vad jag testat så försvinner det ju aldrig. Så därför är jag nu med och tävlar om denna superspray som tydligen ska vara bra mot massor av grejor som exempelvis mugg så då vore det ju perfekt om den fungerade för min pålle som jag testat allt på.

Den fungerar inte bara på hästar, utan även på hundar och katter (vad jag kan se på flaskan). 

Något som ni också skulle vilja vinna?

Klicka då här för att komma till tävlingen.


Som sagt...

...att raka benen är INTE min grej. Fattar ni hur djupt jag skurit mig? Jisses! Och ändå är detta en hel vecka sedan som det skedde:



Sen är det precis på hälen så så fort som det läkt ihop lite så går såret sönder eftersom jag går med fossingarna. It sure sucks. Jag ska nog överge rakhyveln nu och återgå till vaxet.


B-kändisen Linda!

Jajamensan, jag fick nämligen vara med på Egoinas blogg idag. DEN DU! HAHA!


HAHAHAHA, det är många som säger att jag lägger märke till allt. Här är ett bevis på det. Haha!

Helt otroligt

Detta skulle jag ha skrivit för längesedan, redan när VMA 2009 var men jag skriver det nu istället.

Pinks framträdande ÄGER alla andras, och sjunga live samtidigt som man gör allt detta. Jag har alltid gillat Pink och nu gillar jag henne ännu mer. Det är helt sjukt. I och för sig så gjorde hon detta på hennes konsert också men det är verkligen värt att visa upp igen och igen. Verkligen!



Grym, grym, grym, GRYM!


SjukSJUKsjuksjuK

Jag är sjuk och mitt horoskop stämmer för en gångs skull:

Oxen 21/4-21/5

Torsdagen blir avkopplande. Det händer visserligen väldigt lite men du är bra på att hitta guldkornen.

Guldkorn ja, för vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska krypa ner i sängen och glo på Ronja Rövardotter som jag brukade se hos morfar när jag var liten.


DAMN!

Jag kände mig inte riktigt kry igår så jag gick och la mig tidigt. Redan klockan halv åtta igår kväll somnade jag till tv:n. När vaknade jag? Kvart över elva, i morse! Jisses!

Idag är jag ledig och det verkar som att jag verkligen behöver en ledig dag. Idag ska jag åka bort med massor av hö till hästarna, sätta in pengar på banken, vara barnvakt, få ordning på bloggen och ehmm.. SOVA! Haha!

Många dagar sedan.... Igen!

Nu har jag inte bloggat ordentligt på flera dagar igen. Den främsta anledningen är nu faktiskt eftersom blogg.se inte fungerat bra och det gör det fortfarande inte. Just nu bloggar jag från min nya mobil eftersom jag sitter på bussen så nu spelar det väl kanske inte sån stor roll... Det är mycket som har hänt. Personalfest,partus,audiogram och mycket annat. Förhoppningsvis så börjar bloggen fungera som den ska snart igen så jag kan berätta om ALLT! Jag kan ju kanske berätta att jag har ett väldigt flyt just nu iaf. Haha! *peppar peppar* Lite irriterad är jag över bussen också. Skånetrafiken i ett nötskal när dom inte har tillräckligt med plats på bussen för alla. Betalar man 880 kronor för ett månadskort så ska man fan inte behöva stå 12 mil. Det är fan inte rätt! Då får dom fan tamme sätta in fler bussar så att alla får plats! Am i right or am i right?

VAFAAAN?!

Vad är det för jävla fel på blogg.se? Sålänge placet särar ner sig på dethära sättet så tänker jag fanimig inte blogga.

Kan du höra henne sjunga?

Låten handlar om en tjej som är med om massor av skit. Hennes mamma är sällan hemma, hon är mobbad i skolan, hennes plastpappa slår henne, hon blir våldtagen, hon blir gravid och dom tar ifrån henne hennes barn, hon säljer sin kropp, försöker ta livet av sig men då uppenbarar sig en kille som älskat henne länge som sitter vid hennes sida och bara väntar på att hon ska vakna upp. Så jävla grym låt!

"I 12 timer har han ikke flyttet sig nogle steder.
Han har ventet på at se hende åbne øjnene igen.
Efter han fandt hende, kold og livløs, i hendes seng.
Hun husker ikke meget og hun kan knap nok kende ham.
Han smiler bare og kysser hende på panden en enkelt gang.
Han har altid elsket hende - men gjorde aldrig noget ved det.
Og hun har været for langt ude, til overhovedet at kunne se det.
Men da han tager hendes hånd og aer hendes hår forsigtigt.
Er der noget der siger hende, at det her kunne være rigtigt.
Hun er her stadig - og hun er ikke længere bange.
Hun lukker øjnene, glad for, at nogen hørte hendes sang."


Älskar detta band. Har förövrigt hittat min nya favoritradiostation som inte är någon mindre än den danska Nova Fm. GRYM! Visste ni btw att Veronica Maggio och Agnes är stora i Danmark?


Lalalalalalala!

Vet ni var bloggar ifrån nu? Jag bloggar från min laptop som i och för sig är usel och trasig men what to do liksom? Till slut ska jag nog få en bra dator eftersom denna suger kuk eftersom något är fel med den. Jag ska nog filma nästa gång så att dom ser att den inte fungerar som den ska. Det kan ju behövas om vi säger så eftersom dom inte litar på mina ord och inte heller ser något fel.

Idag så börjar jag inte förrän klockan nio och då har vi en tre timmar lång föreläsning som handlar om MF, den Medicinska fakulteten eller någonting liknande. Det är till för alla oss nollor som precis börjat för att vi ska veta en massa important shit som vi sedan kanske inte ens kommer att ha användning av..

Det är grymt kallt idag och det blåser som fan.. Bara 12 grader varmt såm det var lite svårt att komma upp ur sängen i morse..

Idag ska jag försöka fixa ett busskort också så jag slipper köra fler dagar till skolan. Men det är lite svårt eftersom man måste ha en massa bevis som jag inte ens har fått än. Förhoppningsvis så kan jag ta med mig mitt CSN-beslut så att dom ser att jag studerar på universitetet... Annars blir det minsann dyrt!

Nej, nu ska jag nu bege mig till badrummet för att fixa den fula nunan och sedan blir det en snabb frukost innan jag kör.. Ha det fint så länge!


Usch...

Det är inte mänskligt att behöva kliva upp såhär tidigt. Jag skulle göra vad som helst för att få sova två timmar till... Vad som helst...

Syns det....

....att jag är ensam hemma för tillfället?

I vanliga fall så får INGET ligga framme utan det ska stå i skåpen för annars åker det tydligen i soporna säger mamma.

Jag ska alldeles snart åka till hästarna för att lämna mat och sedan vidare till Nova Lund men jag har världens sämsta lugg-dag. Jävla skit. Det enda jag kunde göra var att sätta upp håret så hela jag ser ut som en potta. Lika bra att gå all in på en gång! Vad fan gör man egentligen när man har en dålig lugg-dag?




Skrämmande

Idag var första dagen på universitetet. Det är helt otroligt hur nervös jag var. Trodde jag skulle kissa på mig ett tag där.. Men allting gick bra och vi är hela fyra stycken från Norrland där. En från Sundsvall, en från Kramfors och en från Övertorneå. Så vi är ju några stycken som snackar lika härligt som mig. Haha!

Lärde känna en Sara och en annan Sara också litegranna. Dom var äldre än mig (24 och 25 år gamla) men annars så är det tydligen mest 89:or i klassen så det är ju härligt. Jag var lite rädd att det skulle vara massor av gamla tanter där som snackar om stickning och liknande men den äldste är faktiskt bara 28 år så det är ju nice!

Det blev ju lite problem i morse eftersom jag missat att jag skulle ha med mig ett passfoto så jag åkte först in till Expert i Tomelilla men dom hade tydligen stängt för ombyggnad så jag ringde till mamma helt förstörd så hon ringde in till Ystad och hittade en fotograf som kunde ta in mig lite snabbt så jag fick mina bilder. Bill och Bull syns på bilden och jag ser hemsk ut men vad gör man inte när man har tidspress?

Å sedan så höll dom på att skrämma ihjäl mig när dom sa att eftersom vi har mycket kontakt med patienter och har lektioner i samma byggnader som patienter finns så är det bäst om vi vaccinerar oss mot svininfluensan och dessutom måste vi tvätta våra händer flera gånger om dagen i sprit. Det ska tydligen finnas sådan sprit i alla klassrum?! Wtf? Dessutom så är det obligatoriskt att stanna hemma om vi är minsta lilla krassliga. Har vi feber, stanna hemma. Är vi snoriga eller har hosta, stanna hemma! Fy tusan. Jag som är snorig lite då och då.

Jag var också iväg med Sara för att boka tid för ett audiogram så man kan se att mina öron mår bra. Det testet ska jag och hon göra nästa torsdag klockan 15.30. Nice, nice!

Var också in på Siba efter att vi slutat skolan och nu är jag besviken som fan! Jag ska aldrig handla där igen. HÖR DU DET UJKAN! FYYYY! "Jag kan tyvärr inte göra något".. Nänä.. Ska man betala 7000 kronor för något som ser ut såhär?:

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen för imorn ska jag kliva upp åtta igen för att hinna till Nova Lund på morgonen för att köpa en väska eftersom jag börjar kvart över ett imorgon också och då ska vi ha PBL-introduktion samt introduktion i kommunikationskursen.

Sådärja

Nu är det alltså den 1 september och jag ska börja på universitetet. Det pirrar som tusan i min mage ska ni veta. Jisses. Nu börjar mitt nya liv. Vi har inte upprop förrän klockan ett idag men jag tänkte faktiskt åka upp till hästarna för att lämna hö till dom innan skolan börjar för någonting säger mig att jag kommer vara grymt trött efter denna dag och bara vilja åka hem och sova..

När jag kommer till Lund så ska jag först och främst in på Siba för att se om jag får byta min laptop eller vad som ska göras åt den. Den är ju nämligen rispig på locket och dessutom så läser den inte alla cd-skivor, utan hänger sig istället och vägrar släppa ut cd-grejen. Sedan så försvann ljudet på den en gång också så någonting är står ju inte riktigt rätt till med den. Helst skulle jag vilja ha en ny dator eftersom den är skadad. Sällan jag vill betala 7000 för en dator som är skadad!

Nåja, min frilla blev väl den gamla vanliga. Vi kör på rutin helt enkelt. 

                                                              FÖRE:



EFTER:



Jag behöll det mörka som ni säkert ser.

Hiss, diss?


RSS 2.0