Bilpyjamas!

Igår efter att vi hade varit på bion så gick vi ju till parkeringshuset och jag såg någonting som jag trodde bara fanns på film. HAHA!

Kolla detta:

image503

Ser ni det jag ser? Har bilen pyjamas på sig eller är det jag som ser i syne?

Jag undrar vad som dolde sig där under jag..

Fisgris!

Rubriken har ingenting att göra med inlägget eftersom detta inlägg ska handla om ett fängelse, nämligen bodyn.

Förlåt mig men vad tusan är det för nytta att ha en sån?

image502

Hur gör man när man ska gå på toa? Måste man dra av sig hela skiten då? Vad händer om man är jättejättejättetoanödig? KAN NÅGON FÖRKLARA FÖR MIG?

Bling bling

HAHAHA! Igår så var ju jag på bio för er som inte redan visste det. Vi såg ju Meet the Spartans vilket passade utmärkt för våran sjuka humor. Fast ibland blev det lite långtråkigt och filmen såg billigt gjord ut tyckte Willy. Men jag rekommenderar den. Om du skrattar åt allt mellan himmel och jord och tycker att män som rycker av sig tissarna är roligt så ska du se den! Helt klart!

God morgon förresten!

Haha. Jag träffade min pojkvän på biografen också igår. Kolla vad söt han är:

image501

Han är lite pittögd, lite kort och har kanske en hård yta. Men innerst inne är han precis som jag.

Visst är han för söööt?

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Emmely LÄNK -> Emmely <- LÄNK

TRE NAMN DU GÅR UNDER
Linda
Norrland
Lindur? HAHA! Har inget annat så lillsnorrens nickname får vara med!

TRE SAKER SOM SKRÄMMER DIG
Ensamhet
Krig
RIKTIGT otrevliga människor.

TRE SAKER DU HAR PÅ DIG
Linne
Byxor
Strumpor

TRE SANNINGAR
Mina fötter är missbildade.
Jag har en knöl på min näsa.
Jag kommer få pengar över denna månad! WOHO!

TRE SAKER JAG VERKLIGEN VILL HA
Ett bra jobb.
En plats på logopedsutbildningen 2008. DREAM ON LINDA.
En supermodells kropp. Fast med större pattar.. HAHA!

TRE PERSONER SOM DU UTMANAR
Emma LÄNK -> Emma <- LÄNK
Linda LÄNK -> Linda <- LÄNK
Emmah LÄNK -> Emmah <- LÄNK

Ding ding!

Ding ding, jag vill spela bilbingo. TUT TUT TUUUT! Det ska jag göra i sommar bara för att jag får tuta en massa då.

Nu är jag redo för avfärd och ska köra om typ en kvart.

Är sjuuukt trött men jag får försöka hålla mig vaken. Willy är skoj så det är nog inga problem att hålla sig vaken.

Antar att det inte kommer att gå att blogga sen när man kommer hem eftersom dom skulle ändra hela kitet på blogg.se.. Så vi får väl se hur det går med allt sånt. Svarar och accepterar kommentarer senare om det fungerar. Annars så får vi höras imorgon allihopa!

Btw så vill inte min lugg ligga som den ska..

Gör ni något kul ikväll?

BLING BLING!

OXEN

21/4-21/5

En mysig men ganska intetsägande fredag. Du trivs allra bäst bland goda vänner, gärna i glittriga miljöer.

Jajamensan. Så ser alltså dagen ut för min del.. Jag vill vara i en glittrig miljö men någonting säger mig att det inte är glittrigt på Filmstaden i Lund. Jag tror inte heller att det är glittrigt i min bil. Borde kanske sätta upp lite paljetter och blinga till det innan jag åker eftersom jag vill trivas. HAHA. Willy, blinga till du med så jag trivs!

HAHA! Nej, nu ska jag ge mig..

Jag har precis duschat. Jag har även varit inne i byn och postat alla mina paket och brevet. Så nu är det klart. Jag känner mig duktig som hunnit med allt. UTOM just det ja, pluggandet.

Jag fick även precis ett mejl om att jag ska på abertsintervju den 20 april klockan 10.16. HAHA! 16, varför inte 15? Jaja, jag tyckte att det var lite lustigt men det blir nog bra det. Sist jag hade en arbetsintervju på det stället så fick jag inte det jobbet så nu blir jag lite nervös men samtidigt glad eftersom jag får komma tillbaka. Men, man ska inte tänka så mycket på det redan nu. Jag vet vilka misstag som jag gjorde då och dom ska jag försöka att inte göra om..

Ett tips hörni från gammelmor Linda! Om dom på arbetsintervjun frågar VARFÖR du vill ha jobb där, säg då för tusan inte att det är för att ni vill ha någonting att göra istället för att sitta hemma. HAHA! Kom på något bättre..

Nä hörni, man kan inte sitta i handduk hela dagen. Nu ska jag gå och klä på mig så hörs vi lite senare.

Det var ingen som hade sett Meet the Spartans?

image500

*Ge mig glitter och glamour. Lalalala*

Förbannad!

Jaa, just nu är jag grymt förbannad på Ellos. Jag borde väl egentligen inte skriva det här men skitsamma.

Jag beställde för ungefär tre veckor sedan lite saker. Det stod att jackan som jag beställde, skulle komma in den 25 april. Fine tänkte jag, det är väl okej. Så jag la till lite saker på den restordern som skulle komma då. Men häromdagen när jag loggade in och checkade läget lite så stod det att min kära vårjacka skulle komma den 25 maj!!?!?!?!?

VADFAN ska jag med en vårjacka till när det blir sommar? En hel jävla månad senare och dom hör inte heller av sig. Vad är det för stil? Nää. Arg är nog det rätta ordet för mig just nu.. Ville bara spy ut lite ilska.
Men visst är det dålig stil att inte höra av sig när det gäller en hel månad som försenas? Eller?

All kärlek till Ellos men just nu är jag bara sur.. Visst, det är kanske inte deras fel att dom får jackorna senare men dom borde väl kunna höra av sig?

1 avklarad!

Okej, nu är stallet klart. Nu ska jag bege mig in till byn och skicka alla paket. Så får vi väl se hur det går! HAHA! Jag har aldrig skickat paket på detta sätt förut så dett blir någonting nytt..

Ni kan njuta till denna sålänge (lyssna på låten för det är den ni ska höra på, kolla inte på videon.. Blunda.. NUUU):



Något mycket jag vill tillbaka till Norrland. Skåne förskånskar mig. Jag snackar ju fan nätt och jämt norrländska längre. Nu pratar jag typ all over the place liksom. Eller hur man nu ska förklara det.. Det gör ont i mitt hjärta när dom säger att jag låter som dom i Uppsala! Så jävla hemskt kan jag väl fan inte snacka ändå? Haha!

Många grejjor!

Jajamensan. Jag har måååånga grejjor att göra idag. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Speciellt inte om man är en sån seg människa som mig med att kliva upp på morgonen..

Jag ska ut i stallet nu och spendera en del tid, jag ska in till byn och posta brev och paket, jag borde plugga och jag ska duscha eftersom jag ska på bio 18.30 ikväll tillsammans med Willywooonkaboy! Ska dock vara i Dalby 17.45.

Vi ska se Meet the Spartans! Nån som sett den? Aaaah. Det låter som om det är skitlite som ska göras på mycket tid men tänk på att jag är jag och jag är rätt så passiv.. HAHA! Där hade ni dagens sanning som jag försökt dölja i x antal år. Men jag har äntligen insett att jag inte är världens kvickaste person.

Nej. Nu ska jag föra över lite låtar på min mp3 och sedan ska jag ut till mitt andra hem, stallet.


image498

Vad gör ni för skoj idag?

Mysigt!

Nu ska jag och dessa godbitarna gå och lägga oss..

image496


image497

GODNATT och sov gott kära läsare!

SÅ ÄR DET!

Jajamensan. Den här låten har gått på repeat typ hela kvällen och nu delar jag med mig av den till er.

Enjoy!



Nu ser jag på Criminal Minds och sen är det Kitchen Nightmares. Som jag älskar dessa serierna. Torsdagar ÄGER för då är det bra saker på tv:n.

Imorn är jag ledig vilket innebär att jag ska posta massor med saker. Två paket och ett brev. Huvva vad jag känner mig vuxen ibland. Jag borde kanske packa in morfars paket och skicka det också medan jag ändå håller på? Han fyllde ju år i början av februari.. Hrm.. Men mamma glömde presenterna hemma när hon åkte upp till han senast. Inte fullt så smart kanske dårå!

Vad gör ni för roligt ikväll då?

ÄNTLIGEN!

Vet ni vad?

Jag fick min studentmössa idaaaaag!

Men jag antar att man inte ska visa den heller för utomstående innan det är dags för studenten men kolla här så fin den ser ut. På ett ungefär dårå:

image495

Snygg värre va?

Btw så stör jag mig på folk som inte kan snacka direkt till en utan måste snacka med andra för att komma åt en. Nejnej. Fult spel.

Men erkänn att min mössa är snyggast! Det är lite mer klotter på den också men det får vara en överraskning.

Hjääääääääääääälp!

JAG FATTAR VERKLIGEN INTE DETTA!

Mina ögon alltså. Ibland är dom ljusblå, ibland är dom mörkblå, ibland grönblå, ibland grå och ibland gröna. Dom byter helt enkelt färg från dag till dag. Men detta är fan tamme någonting nytt..

image494

VAD HAR EGENTLIGEN MINA ÖGON FÖR FÄRG IDAG?

Jag har då aldrig sett denna färg tidigare. Den är helt ny för mig. Jag ser ju för fan BLIND ut!

Vad tusan!

Vad tusan äre som polacker tankar med? Jag körde bakom en bil på vägen hem och jag höll rent ut sagt på att spy! Bilen kom från Polen och hade en polsk registreringsskylt men fy tusan!

Haha. Annars så har dagen varit bra trots en otroooooligt lång religionslektion som jag inte ens förstod varför vi hade. Svårt och koncentrera mig hade jag också. Huvva. Men så är det väl när man är så trött så man håller på och faller ihop trots att man sitter..

Vi skulle testa på meditation. Jomen tjena. Det var ju verkligen inte min grej men Elin och Ida gick in för det till hundra procent. Bara se på dom!

image493

Alla gick in för det helhjärtat utom jag och Olivia som satt och kollade ner i marken. HAHA!

Jaja. Det räcker gott och väl att vi haft avslappningsövningar på idrotten där man ska tänka sig att man åker ner i en rulltrappa och sedan ska möblera sitt eget rum. HAHA! Förstår inte varför det ska hjälpa mig..

Annars så ska jag bara ladda inför ikväll idag. Kanske borde plugga lite men med den huvudvärk som jag har nu så borde jag kanske gå och lägga mig..

Är det någonting bra på tv ikväll?

Tummen ner!

Jajamensan. Det ger jag matchen mellan Timrå och HV igår. Jag som ville att Timrå skulle vinna. Aja.. Jag kan ju vara glad för Emmah i alla fall eftersom hennes lag vann..

Annars så har jag precis vaknat. Fryser som en nykläckt kyckling och har liggrynkor på min arm. HAHA! Skitsnyggt, verkligen. Jag lovar!

Idag ska jag i alla fall till skolan eftersom jag förmodligen kommer ut med bilen idag. Det är lika bra eftersom vi har två lååånga lektioner idag som vi inte har någon annan dag. Sen är det helg för mig igen eftersom jag inte har några lektioner på fredagar. SKÖÖÖNT! Som jag ska snarka imogon..

Aja, jag ska väl packa min lilla trasiga väska nu innan jag vandrar ut i snön med hö till hästarna. Gosh, ibland önskar jag faktiskt att jag inte hade dom så jag också fick sooooova på morgonen. Isåfall hade jag kunnat sova en hel timme till. Härligt det hade varit..

Jaja, life is life.

Detta är vad som väntar mig innan jag kan komma till skolan:

image492

HURRA!

Jaja. Ni får ha en superbra dag allihopa så hörs vi senare igen.. Om jag nu tar mig till och från skolan vill säga dårå.

Effektiv

Jajamensan. Efter att ha varit sjukt effektiv på toaletten med tandborstning och kvällskissen på samma gång så ska jag nu slänga mig i sängen och ladda för morgondagen. Vi får helt enkelt hoppas på att snön har tinat bort tills imorgon så jag kommer till skolan.

Förresten så har jag hittat min andra hälft på msn. Han hade varit gömd ett tag. Lillsnorren och jag. Världens nördar. We're the best. Fuck the rest! MWAAAH! Han har också en blogg. Checka in honom nu vetja! LÄNK-> Lillsnorren <-LÄNK

Godnatt sötnosar.

Vilken känsla!

Jag måste dela med mig av detta också. Jag berättade ju om Roland igår som var med i "So you think you can dance".

Kolla nu denna:



Just like Michael Jackson, aiight?

Sönderslagen!

Hahaha nu ska jag presentera er för någon som jag håller väldigt kär.

Nämligen min stereo som tyvärr varit med om en del smällar. Det är nämligen som så att jag har frymt svårt att kontrollera mitt temperament så när jag är förbannad så kan vad som helst smälla i golvet!

Jag vet inte hur många telefoner som gått sönder men det senaste är min stereo vilket gör att jag inte kan lyssna på musik! Sjukt irriterande eftersom jag måste slå på datorn så fort jag vill lyssna på musik.

Radion fungerar men själva skivsaken är så pass trasig att den körs ut av sig själv. HAHA! Därför är den ihoptejpad.

image491

Snygg va?

Är det bara jag som har såhär svårt att kontrollera sin ilska? Vad kan man göra åt det?

En jädrans nöt?

Är verkligen ananas en nöt? Eller är det kanske ett bär?

Titta här vad jag köpte igår: image489
Nöt och bärmix, right?

Men kolla vad den innehåller:
image490

Jordnötter, check!
Cashewnötter, check!
ANANAS?
Tranbär,check
Blåbär, check!

Vad fan gör ananasen där? Är det en nöt? Eller ett bär?

Hjälp mig kära läsare och lös mysteriet med den konstiga ananasen!

Sorry Ida!

Du blev ensam på matten ändå. För Elin kunde inte lämna huset på grund av syster hennes hade tagit nyckeln och hon kunde inte lämna dörren olåst.

Bara så du vet liksom..

Det blev ett inte!

Jag blev hemma från skolan för jag insåg att vi var insnöade när jag gick ut på altanen.. Så jag har sovit fram till nu vilket var grymt skönt eftersom jag fick så dåligt med sömn i förrgår.. Eller om det var igår?

Alltså jag fattar inte detta med igår natt och inatt. Inatt är ju den natt som kommer, right? Men det var väl också den natt som precis var? Eller är jag ute och cyklar då?

Jag är helt blond i hjärnan idag...

Fick precis ett sms från Elin om att hon kommer till skolan nu. Yeeey! Ida, hörde du? Du slipper att vara ensam på matten! Hurra för dig! Nu slipper jag känna att jag svikit dig. Hahaha i och för sig så är inte mitt fel utan snöns fel.

JAG HAR JU SAGT ATT ISTIDEN VAR PÅVÄG! Mina tår ljuger aldrig! Dom känner på sig när det är på gång och du ser, nu är den här!

Btw, min morgonfrilla är dock ingenting att leka med!

image488

Nej, Nallen är INTE halshuggen!

USCH

Usch är det enda rätta ordet just nu..

Jag vet inte om jag ska åka till skolan idag för det är SNÖSTORM ute.

Aaaah!

Ska jag, ska jag inte? Hrmmm...

image487

Seriöst så tog jag en bild där snön nätt och jämt syns också. Men ni fattar grejjen va? Snö, blåst osv osv. KALLT! Inte bra att vakna på morgonen när pannan har stannat härhemma. Not good.

Mamma tror inte det blir så illa men det känns som om det kommer bli värre med vädret..

Söperstörd!

När man väl har köpt någonting i stan som man kan visa upp så fungerar det inte att ladda upp bilder. Aaah!

ERROR över hela skärmen. Daaaamp.

Jag går och drar täcket över huvudet nu. Vi hörs imorgon gosfisar. Jag hoppas ni sover gott inatt. Det kommer nog jag göra med tanke på hur lite sömn jag fick igår natt.

Igår natt, inatt. Vad fan heter igår natt egentligen? Det var ju också idag!

Jag sa ju!

Igår berättade jag ju om Roland som var med i "So you think you can dance". Och nu hittade jag honom äntligen på ELINS blogg så jag stal honom helt enkelt av den bloggaren. Sån skurk jag är. Här är en länk till Elin.
LÄNK -> Elin <-LÄNK

KOLLA HANS FRISYR!


Värre frilla än mig va?

Hairspray!

Moahahaha. Jag har fått hemma mina filmer idag så det är synd att det är skola imorgon för jag ville hemskt gärna se Hairspray.. Men så blire ju inte dårå. Legally blonde köpte jag eftersom den är så grymt rolig. Ett plus i kanten var ju att man fick båda filmerna för 89 kronor.. HAHAHA!

image486

Nån som har sett Hairspray? Rekommenderar ni den?

Student snart va?

JAG HAR FÅTT MITT STUDENTPLAKAT IDAG! Däremot så har nallen rymt för den fick jag minsann inte..

Vad tycks?



Det  var nån som sa att man kanske inte skulle visa plakatet innan studenten så jag tog bort bilden..

Löjligt.

Jag såg nyss på msn.se en bild på Orlando Blom och sedan står det såhär:

image484

Är det bara jag som inte tycker att de visar det så öppet när de måste ringa in på bilden var de befinner sig? Hur öppen är man då? Jag är så less på alla paparazzi och all hysteri kring kändisarna. Tänk själv om man var känd. Inte fan vill man ha 20 snubbar med kameror nära sig jämt. Jag tycker synd om dom som har barn som blir tvingade till det. Det kan ju förstöra hela deras barndom ju..

Jaja. Åter till Orlando. Jag tycker inte att detta är särskilt öppet.
Visar man sin kärlek öppet så står man mitt på en gata och biter varandra i näsan.

Tycker du att detta är öppet?

Åka till stan!

Jajamensan, så fort som posten har varit här så ska jag och min kära mor bege oss till stan för att jag ska sätta in pengar på kontot.

Yeeey, pengar på kontot, det är finfina grejjor det ska ni veta.

Annars så är jag grymt trött och borde egentligen försöka sova några timmar till. Men så blir det alltså inte..

Imorn börjar skolan. Fy och tvi och blä! Tur jag bara går två dagar för sedan är det äntligen fredag..

Förresten, om du tycker att du saknas på min msn eller om jag inte varit inne eller något liknanade så säg till mig! Det kan ha blivit något fel när jag fick lägga till alla igen.. Tyvärr.

Annars så hoppas jag ju på att ni får en bra dag!

*dreggel*

Snälla beachbody (om jag nu nånsin igen kan få en sådan), kan inte du komma och knacka på dörren så jag slipper jobba för att försöka komma i form igen. Vad mycket enklare allt skulle vara då. Men jag har börjat idag. Jag har faktiskt inte snaskat någonting. Som tur är. I och för sig så brukar jag väl inte direkt snaska heller. Om man säger så.

Denna klänning vill jag ha:

image483

Jag tyckte den var lite halvsöt sådära. Jag som inte ens tycker om klänningar. Jag tycker inte ens om kjolar. Egentligen. Nej. Jeans och tröja ska det vara. Annars kan det kvitta.. Men på sommarn passar det sig inte ju..

Fan alltså, jag måste ta mig i säng snart men det går bara inte. Aaah. Jag får panik på skiten.

Ni ligger säkert och snarkar allihopa. Fyyy!

Klickat sönder

Joo, nu har jag klickat sönder mina fingrar. Min mushand om man säger så. För jag har suttit och lagt tillbaka en massa människor i min kontaktlista på msn som NÅGON raderat och blockat. 378 människor var det minsann. Mest killar men även en del tjejer. Och du säger att det inte var du? Ibland får jag fan spel på dig. Men ändå är det någonting som drar mig tillbaka hela tiden. Detta måste ha varit den jobbigaste kvällen på länge.

Usch, vad irriterad jag är. Jag kan dock inte sova heller. Jag är trött men när jag väl lägger mig så slänger jag mig bara på telefonen och skickar en massa arga sms. Fruktansvärt dumt.

Jag vill slå Mia också. Jag vet inte vem du är men jag gillar dig fan inte.

Såhär kan man uttrycka det hela nu:

image482

Gissa vilken av nallarna jag är för tillfället.. Kanske inte så svårt att gissa..



Jag vet att det blev två väldigt negativa inlägg på raken nu men jag är sur, arg, less, ledsen och måste få ur mig det på något sätt. Ha överseende med det, är ni snälla.



För en hundralapp kan man ringa utomlands 14 minuter och sedan tar pengarna slut. Bara så ni vet liksom..

Många tankar.

Min hjärna går på högvarv. Tack för hjälpen Sandra, Willy och Angelica.

Till er andra som Ali dampade runt med på msn, ber jag om ursäkt till..

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Många tankar som snurrar i min hjärna för tillfället. Jag trodde jag var säker på allt men jag tror inte det nu längre. Jag vet inte alls.

Nu ska jag försöka sova lite. Det kommer nog inte gå så bra. Det känns som om jag bara kommer snurra i sängen.

Det enda positiva är att jag får pengar idag. Annars så kommer nog denna dag suga riktigt hårt. Nej.. Jag vet inte jag..

Godnatt..

Arg!

Jag är så fruktansvärt arg just nu. Ibland fattar jag inte varför jag ens försöker när du inte bjuder till någonting själv. Aaaaah! Skjut mig!

Nää. Nu ska vi vara positiva här och berätta om den vackra killen som var 33 år som hade fett, långt, blont hår som hängde ner till näsan när han dansade i "So you think you can dance". Hahaha. Sen trodde han att han var mest när han försökte imitera Michael Jackson. HAHAHA. Ni ska veta som jag skrattade när jag såg honom. HAHA! Det är tur att vi inte har larm på bilarna för då skulle dom nog stå och tjuta än..

Var det någon mer än jag som skrattade åt honom? HAHA

Linda, the HERO!

Jajamensan. Jag sa ju att jag gjort ett hjältedåd idag och nu tänkte jag dela med mig av vad jag gjort för skoj. Är ni redo?

JAG HAR HJÄLPT EN GAMMAL TANT ÖVER ISEN. Visst är jag bra snäll? Precis vid bankomaten i byn är det ISGATA utan sand. Jag behövde pengar så jag halkade iväg där på isen. Och om man spenderat mer än halva sitt liv i norra Sverige så kan man faktiskt med detta med is.

När jag var påväg tillbaka på isen så stod en tant och såg lite vilsen ut. Tittade längtansfullt mot bankomaten och tittade sedan på mina fötter som halkade runt.

Snäll som jag är så frågade jag om hon ville ha hjälp att komma dit, om hon ville att jag skulle stötta henne dit. Joo, hon skulle vara tacksam då eftersom hon behövde pengar till mat.. Uscha, jag skulle egentligen ha gett henne en hundring för tänk om jag halkat omkull och dragit med mig henne? Jaja. Hon fick hjälp dit och självklart tillbaka också.

Men jag tycker fan den är fel av byn att inte sanda eller lägga grus framför när det bara finns en endaste Nordeabankomat i byn. Fyyyy på byhålan! BUUUU på er!

Ni ser ju hur det ser ut:

image481

Hur många äldre (yngre också förstås) tror ni inte kan bryta benen av sig där?

Många skor!

Jaa, fyfan vad jag är bra som har gjort klart 3, just det, 3 av mina 4 uppgifter som jag skulle göra idag. Plus att jag har lagat middag. Allt detta sedan 12.47 då jag skrev min planering för dagen. Vet ni hur stolt jag är över mig själv?
Jag är så pass stolt att jag lagat pizza till hela familjen idag. Och dom tyckte om den. Det var ett plus i kanten. Jag som trodde att dom skulle totaldissa den. Jag gjorde en såndära jättepizza! Hundarna fick en liten bit var också. Och gissa vad? Till och med hundarna åt. Inget dåligt betyg det va?

Hahaha. Jag har bränt min tunga så det känns som om jag har slickat på en lyktstolpe och sedan dragit loss hälften av mina smaklökar. Fy tusan.

Jag har även hunnit kära ner mig i ett par tennisskor som jag måste beställa från Ellos

LÄNk-> Ellos <-LÄNK:


image480

Jag har kärat ner mig i dom gröna jag..

Vilka tycker du är finast?


Jag tror.

...att mina läsare ligger och sover just nu. Det var ju synd. Jag som ville berätta någonting duktigt som jag gjort idag. Jag har nämligen lekt hjälte för att hjälpa en gammal tant. Huvva. Jag är så stolt över mig själv. Till och med Ida skulle få tårar i ögonen om hon visste vad jag gjort. Aja, jag berättar det snart. Ska skriva klart första uppgiften först. Det går framåt hörni. Jag är stolt över mig själv!

image448

Smart?

Okej. Vill ni veta vad som står på planeringen idag?

PLUGGA RELIGION! Hela dagen. Aaah. Varför var jag så dum att planera in det precis idag. Jag vill inte idag! Jag vill sova och grisa mig i sängen istället.

Jag som tänkte att jag var smart som planerade in buddhismfrågorna, buddhismtjejen, Monsun bröllop, nio frågor om hinduismen, meditation och nirvana idag. Aaaah, skjut mig! Någon som har lust att göra min läxa? Du kan få ett tuggummi som lön? Låter det bra?

Ibland använder jag verkligen inte min hjärna som jag borde göra... Och vissa kallar mig smart? Pfff!

image479

Vad hittar ni på för någonting idag? Förmodligen någonting roligare än att plugga religion?

Märkt!

Hahaha. Mitt bananmärke fick jag veta, är en serie klistermärken som man kan samla på. HAHAHA! Jag visste inte det. Men nu vet jag. Tänk vilken tur det är att ni är så smarta. Då lär jag mer om bananer minsann!

image478

Btw, godmorgon!

Konstig banan!

Hahaha. Okej. Jag skulle käka en banan idag. Nyttig värre va?

Men är det bara jag som tycker att min banan ser lite konstig ut?
image478

Jag är nästan säker på att bananerna är köpa på LIDL eftersom vi är en snål familj. Men där har dom kanske inte Chiquitatanten? Dom kanske satsar på en kråka istället. Hahaha. Aja. Det var en chock i alla fall när jag skulle skala bananen. Dagens andra chock. Först musen som skrämde mig och nu en kråka på bananen. Haha.

Har ni några bananer som har konstiga märken? Eller är detta once in a lifetime moment?

Björnen sover?

HAHAHAHA. Kolla denna video. HAHAHA! Så jävla ful!

Kolla björnens fotarbete! HAHAHA!



"Look, an eagle!"

MUS PÅ VIFT!

Vilken chock
jag fick i morse när jag gick ut i stallet, lagom morgontrött som man är så ser man nätt och jämt var man går. Men så när jag skulle öppna en av hästarnas boxar så poff, var den bara där.

Den satt och kollade på mig precis som om jag var dum i huvudet och jag tittade tillbaka typ 20 cm ifrån den och riktigt stilstuderade den precis som om jag var dum i huvudet. Den satt där, mitt uppepå boxdörren. HUR FAN HAR DEN TAGIT SIG UPP DÄR? Använde den lasso eller kan den hoppa höjdhopp?

Jag ser verkligen framför mig hur han kommer i full fart och hoppar 1,3 meter rakt upp i luften med hjälp av en minipinne för han/hon/den/det är ju stavhoppare för att sedan sätta sig och fisa på min boxdörr. HAHAHA!

Här är underverket:

image477

Ibland är det tur att man har med sig telefonen så man kan fånga såna ögonblick. Men han/hon/den/det är riktigt söt. Helt guldbrun och välkammad. Den ser dock väldigt jumbo ut på den här bilden men han var pytteliten.  Jag borde kanske ha plockat med mig den in och haft den i bur?

Han hoppade i alla fall bungyjump ner till golvet utan lina och sprang iväg efter jag fått den på bild. Förmodligen gjorde blixten den lite förvirrad eftersom han sprang rakt in i en plastlåda innan han kröp under dörren, ut i verkstaden.

Visst är jag trevlig som säger godmorgon genom att ni får se min mus?

Turklektion!

Okej. Nu måste jag dela med mig av ännu en låt idag. ÄLSKAR denna låt. Den går på repeat för tillfället. Hittade den dock bara med turkisk översättning så ni får helt enkelt ha en lektion i turkiska om ni lyssnar på låten. Låten är dock till 70% på engelska.
 
Älskar verkligen hennes röst som är lite hes på något knasigt sätt och videon är väl rätt okej den med med massa dans.



Vad tycks? Nån som lyssnade?

Pizzabakning!

Ajamensan. Jag har gjort glutenfri pizza till mig själv idag eftersom resten av familjen är på nån gammelgubbefest som jag inte ville följa med till. Festa? Nej tack. Det är inte min grej riktigt eftersom jag inte dricker plus att jag är rökallergiker. Så det är rätt lamt om jag ska ut och festa om man säger så. Gasmask och hallonsaft!

Aja, min underbara pizza smakade otroligt gott eftersom jag är världens bästa kock. Ingen ironi den här gången. Faktiskt. För det var gott värre.

Visst ser det gott ut? Den ser i annat fall väldigt speciell ut kanske.
Den är UNIK!

image476


Vad är godast? Köpt pizza eller hemgjord?

Anorexia!

Det är otroligt hur många liv den sjukdomen kan ta. Lyssna och se på denna video. Sjukt egentligen vad ungdomar men även andra människor går igenom för att bli så pass smal som man vill. Det är otroligt att man vill dö för att få ett smalare yttre. Helt sjukt.


Jag har en kompis som har haft problem med denna sjukdom och som har kämpat med den i 2 år nu. Varje dag är ännu en kamp. Hon vill kunna äta som andra människor men ändå tar någonting stopp. Det går bara inte. Det är sjukt vad lite man kan göra för dom som lider av detta egentligen. Allt hänger på dom själva. Vi kan bara stå brevid och försöka ge det stöd som vi förmodar att vi ska ge.

När jag lyssnar på denna låt och ser videon så väcks otroligt många känslor.

Väcks några känslor hos dig när du ser denna video eller kanske när du hör låten?

Snöstorm!

Joo, såhär ser det ut hemma hos mig just nu:



Så jag är halvt om halvt insnöad. Kommer bli kul att se hur mycket snö som kommer. Hahaha.

Tolka mig inte fel. Jag tycker om snö. Dock inte i Skåne för det är ingen som plogar som dom ska. Tacka vet jag att bo i Norrland. Där plogar man direkt när det börjar snöa. Men det gör dom fan ta mig inte på landet i Skåne.

Gööörbra!

Alltså denna låt. Den är, den är. Helt underbar!



Man måste helt enkelt älska den.

Kommentarer!

Okej. Nu är jag lite irriterad. När man skriver ett inlägg som jag gjorde precis om hur min natt varit och sedan kommer några som kommenterar och just frågar det, hur min natt varit. De läser inte inläggen utan kommenterar bara för att få mig att gå in på deras blogg så de får fler besökare. Sånt blir jag irriterad på.

Kommenterar jag i någons blogg så gör jag det genom att jag läser igenom deras inlägg och vill skriva någonting om det eller så svarar jag på kommentarer somjag fått. OCH JAG SVARAR PÅ ALLA KOMMENTARER JAG FÅR. Till skillnad från vissa andra. Visst. Jag får kanske inte så många kommentarer, jag får just nu runt 15-30 kommentarer om dagen. Ibland fler, ibland färre men jag svarar på ALLA och det gjorde jag innan också då jag hade fler besökare och fler kommentarer.

Visst, kommentarer är inte livet. Jag ser ju hur många som läser min blogg och jag skiter i om de som läser kommenterar eller inte. Visst är det roligt när man får kommentarer men då ska det vara vettiga kommentarer och inte reklam för sin blogg.

"Hoppas du haft en trevlig dag", "Fin blogg", osv osv osv går fetbort när man går in på deras sidor och ser att 30 andra har svarat på samma fråga. Fy bubblan.

Någon som håller med?

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN har jag fått tag på Ali. Fick tag på honom vid 3-tiden inatt så då kunde jag äntligen få ro att sova! Han är i alla fall inte i det huset längre, utan hos en kusin som bor längre bort från bron. Skönt att höra, tycker jag dårå. Han sa däremot att han möblerat om ansiktet litegrann vilket innebär att han varit i slagsmål. Fisen då. Tror han är tuff om han slåss. Haha. Nej men han hade hamnat i slagsmål med några serber. Han och hans kusin. Ali hade varit slagpåse för alla hade slagit på han. Haha!

Detta firar jag med lite müsli medan jag läser lite mail som kommit in.

image475

Förresten,
kul att se att läsarna börjar bli fler igen efter min bloggtorka. VÄLKOMMEN ALLA NYA LÄSARE! HOPPAS NI STANNAR! Det är dock någon som klickat sönder rmin blogg för sidvisningarna är typ 8 gånger fler än vad besökarna är. Haha. Men klicka på för all del för den lilla röda linjen höjs!

Gulligt!

Jag fick en söööt kommentar idag från  Emma LÄNK -> Emma <- LÄNK

Som såg ut såhär:

image473

Har dock klippt bort lite av kommentaren men det var detta som jag ville visa.

TACKTACKTACKTACK! Jag blir så glad när man får såna roliga och positiva kommentarer. Jag har dock aldrig varit med om att få en taskig kommentar.. Hrm.. Det kommer väl nu isåfall..

För det är väl det som bloggandet handlar om egentligen? Att dela med sig av sin vardag för att göra andra glada? Eller är jag ute och cyklar då?

Jag kanske borde döpa om min blogg till "Förvirrad Norrlänning I Skåne Län" ? FNISL liksom!

Med detta säger jag godnatt för jag orkar inte sitta här längre. Ska försöka sova. Kommer förmodligen inte kunna sova på grund av Alifisen som jag fortfarande inte får tag på. Aaaah. Nog om det.

Hoppas ni sover gott allihopa. Puss på er!

Jag lovade ju!

Igår så lovade jag ju att ni skulle få se en rolig video. Detta var någonting som jag och Ida skådade i onsdags på Jay Leno show.

HAHA! I brist på annat så kan man i alla fall se på roliga saker.

Enjoy!


Handen på gubben i mitten som är blek. Hela gubben som är svart till vänster. HAHAHA!

Visst, dom är blind men man måste väl få tycka att dom är roliga ändå?

Det är kanske bara jag och Ida som tyckte detta var otroligt roligt?

Panik!

Jag kommer få en panikattack. Jag ringde till Alis telefon igen och den här gången så svarade någon. Det var dock inte Ali som svarade och människan i luren kunde varken svenska eller engelska.

FAN TA DIG ALI OM DETTA ÄR ETT STORT SKÄMT.

Jag hatar att vara orolig. Det är fan den värsta känslan som finns.

Vad ska jag göra? Jag kan ju bara sitta här hemma som ett jävla fån och hoppas på att han får möjlighet att höra av sig. Jag vill dock veta vem människan var. Jag ska lära mig albanska så jag kan snacka med människorna när någonting sånthärnt händer. Aaaah.

Vad jobbig min blogg är idag men jag måste få ut det någonstans. Eller hur?

Snart är det 4 dagar sedan jag hörde någonting ifrån honom.

Det var någon som jag fick kontakt med som sa att media har förstorat upp allt och att det inte är så mycket oroligheter där som det sägs i tidningar, på tv och media överhuvudtaget. Men ändå. Han är där och det är inte ett stabilt läge direkt..

Det räcker med att man är på fel plats vid fel tillfälle så är man kaputt sen.

OROLIG!

Varfööööör hör han inte av sig? Jag får speeeel. Tänk om någonting har hänt? Då hänger jag mig! På direkten ute i körsbärsträdet som vi har!

Jag har dock lite kontakter som har hjälpt mig lite. Fick Jakups msn och har snackat med honom. Han jobbar på sjukhuset i Mitrovica och han sa att ingen alban har kommit in på det sjukhuset i alla fall. Serbier och människor från Ukraina har däremot dött. Jag hoppas bara att han och hans släkt ligger lågt och att ingenting har hänt. För då vet jag inte var jag tar vägen.. Seriöst alltså.

image472

Fett orolig.

Läste nyss om bomber på bilar och massa skottlossning som händer i Mitrovica, Kosovo. Verkligen great för det är precis där som Ali är. Hur orolig är man inte nu på en skala då? Aaaah. Plus att jag inte hört någonting ifrån honom på 3 dagar nu. Fjärde dagen nu. Aaaah. Jag kommer nöta hål i golvet idag. Vandra fram och tillbaka och vänta på att han ska höra av sig. Som om det kommer hända då.
Jag slår vad om att någonting har hänt honom.

Det är väl min vanliga tur..
image471

Håll tummarna för att han hör av sig under dagen..

Totaltips!

Först och främst, GODMORGON!

Och nu till grejjen..

Jag har ett tips som jag ska dela med mig av eftersom det är så fruktansvärt gott! Allt handlar om det man stoppar i munnen. Right?

Som ni som följer min blogg vet, så är jag grymt beroende av te. Har bytt ut allt te så jag dricker nu bara grönt te. Med jasminsmak. Jag dricker kanske 5 koppar om dagen. På tok för mycket! Men men..

I alla fall, när jag var hos Ida i onsdags så kom hennes mamma hem med ett nytt tuggummi med vadå? Joo justeja, grönt te jasminsmak. Aaah. Jag tyckte det var jättejobb så nu går mina käkar 24/7 bara för att det är så himla gott!

Testa ni också vetja. Det kanske smakar lite halvkonstigt precis när man börjar tugga på det. Men ge det en chans. Det är gudomligt gott!

image469

Har ni testat det än?

Imorn smäller det!

Imorn så ska jag dela med mig av världens konstigaste sångare. En konstig sångare och en annan konstig sångare med en hand som lever ett eget liv. Sjukt kul iaf.

Nu ska jag se på Gordon's Nightmares och sen ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att det blir snööö inatt så jag kan få se lite vitt på marken. Så sjukt härligt att vakna med snö runtomkring sig. Eller hur?

För övrigt så har jag skrubbat upp mitt finger så jag har ett plåster på det. Och plåstret luktar fruktansvärt illa. Det är fan så pass illa att hunden ryggar bak när jag kommer gående. HAHA! Neej, nu överdrev jag kanske lite.

Huvudvärkstablett, tv och sängen. Nån mer än jag?

Roligt med camen!

Har man inget annat att göra så kan man alltid ha kul med folk.

image468

Jag tackar den som uppfann camen.

Allt är så mycket roligare när den finns för då kan man hålla kontakten med dom som bor så långt bort och samtidigt SE varandra.

Mycket bra kan jag säga.

Vad tycker ni om camandet?

Fråågor

DOM SOM VILL VETA MER DUM FAKTA OM MIG KAN JU TA OCH LÄSA DET SOM JAG SVARAT PÅ HÄRNERE. DE SOM SKITER I MIG, IGNORERAR DETTA OCH TITTAR PÅ DEN SÖTA RUMPAN I INLÄGGET NEDAN!




Vart och hur bor du? Hemma. I ett trångt rum som jag trivs superbra i!

Har du något djur? Ajamensan. 2 hundar, 6 katter och 3 hästar.

Vad vill du ändra på där du bor? Det skulle ju kunna vara närmre till civilisationen..
Tre saker du är bra på? Äta, sova och pilla mig i naveln.

Vad är du mest nöjd över på dig själv? MIn hjärna bara för jag är så jävla smart. AIIGHT?

Vad är du minst nöjd över på dig själv? Vart ska jag börja? Hrm..
Skulle du vilja vara längre eller kortare? Längre isf. Är ju 178 cm. Men nån centimeter till hade nog gått an minsann.

Är du nöjd över din vikt? När man gör en Homer då magen hänger på någonting så man väger 200 kg mindre, ja!

Vilken var den första konsert du var på? Det var nån turk när jag var liten. En tjej iaf. Mer minns jag inte. Men skakade rumpa, det gjorde hon minsann!
En människa som alltid gör dig ledsen? Såna människor finns inte i min närhet.
En människa som alltid gör dig glad? Sean Atci. *grr*

Vad skulle du ändra i ditt liv om du kunde? Fixa mina missbildade tår, bli rik på ett kick och låta Vänner gå dygnet runt på TV:n.

När grät du senast? Igår grät jag en skvätt. När jag fick volymschampoo i mitt hår. Har dock inte fått något volymöga än.. Hrm.. Funderar på att ringa och klaga.

När tycker du att man blir vuxen? Det blir man aldrig. Man är ju alltid barn till nån, right?

Vad tycker du är att vara lycklig? Då man är nöjd med någonting man gjort..

Senaste impulsköp? Hänt BILD bara för att Angelina Jolie var ful på framsidan. Skönt att veta att stjärnor inte alltid är på topp också.

Prenumererar du på någon tidning just nu? SOLO och Häst och Ryttare! Den sista får jag iofs gratis men ändå.

Vad är vardagslyx för dig? Rena underkläder.

Något du inte tycker om? Lögner. Förutom när jag drar en vit lögn..
Vad brukar du äta till frukost? GRÖT!

Vad gör du innan du går till skolan? Jag GÅR inte till skolan..

Åker du buss till skolan? Jag åker inget. Jag KÖR!

Kan männissor lita på dig? Det beror på om jag gillar människan eller inte.. *moahaha*

Mesta ålderskillnad med någon du haft förhållande med? Han var 23 och jag var typ 17. Iofs höll det i 3 veckor. HAHA!

Vem skulle du ge en miljon till om du kunde? Mig själv? Så jag kan bli rik? Nej men typ nån fond som fungerar som hjälper massor av människor.

Vem sov du med senast? Hunden.

Vem vet allt om dig? Jag själv. Haha! Bara jag som vet vilken färg mina undisar är idag, till exempel!

Vem kan du berätta allt för? Selim!

Vem hatar du? Hatar få men ogillar många. Haha!
Vem utmanar du med den här listan? De som vill! Säg till om ni gör den så jag kan läsa era!

image466

Sötaste rumpan!

Jajamensan det gör jag för denna låt är underbart gooo!

Du hast den schönsten Arsch der Welt
betyder typ.
Du har den sötaste rumpan i världen.



OCH DET HAR DU PUDDING!


Kolla bara in honom. Killen med tatuering på ryggen som dansar med lamporna.
Jag döööör. Så het med dom ögonbrynen och allt. Aaaah. *dreggel*

Godisnäsa!

Haha igår vid den här tiden så testade jag att klämma fast en godis på min näsa.. Det fungerade:
image462

Jag blev dock väldigt kladdig efteråt. Som om jag inte kunnat räkna ut det innan? Hahaha! I brist på annat så kan man ju i alla fall testa om man kan balansera en choklad liksom. Riight?

I alla fall så skulle jag ha träffat Fadi idag men jag kom på att det är smartare att jag pluggar så vi bestämde att vi ska ses nästa vecka istället. Smart värre. Här planerar man bra minsann! Haha!

Mamma väckte mig i morse och sa att det var världens snöstorm och att hon tog bilen och for för att handla och sånt. Så jag inte fick en chock när jag klev upp och såg att bilen var borta liksom.. Hrm.. Jag hade väl ringt grannen och frågat om den rymt till dom eller något liknande.. Men när jag vaknade igen vid halv nio så gick jag ut i stallet och då var det strålande solsken och helt underbart väder så jag tror mamma har en skruv lös.. Som vanligt.

Nej. nu ska jag vara lite effektiv.

Ha en bra dag allihopa! På återseende!

Trattskalle!

Min vovve har ju varit och klippt kulorna så nu är han en riktig trattskalle minsann!

image461
Stor hund betyder stor tratt!

Men erkänn att han är söt ändå?

Nya frillan!

Jaaa, nu ska ni få en riktig bild på hur det nya håret ser ut...

SÅHÄR SÅG DET JU UT INNAN:

image450

OCH SÅHÄR SER DET UT NU!:
image460

Är ni nöjda nu när ni fått den bild som jag lovat?

Somnar gående!?

Tänk om man kunde göra det? Isåfall så kommer jag göra det påväg till toaletten när jag ska borsta tänderna. Typ nu.. Sjukt trött och ska upp sex imorgon bitti. Hej stud! Jag ska vara hos Ida halv nio. Yeeey!

Men jag ska först lämna vovven hos veterinären som ska sno hans kulor. Moahahaha. Ingen mer bjällerklang där inte. Fast det var kanske bjällror? Aja.. Ni fattar grejen iaf.

IMORN: Projektarbetesjobb. Yeey!

Sen måste jag kanske snacka med Fadi också om han ska komma till byn på torsdag.. "Jag kan jämt!" Så sa han så nu får han stå sitt kast också minsann. Aaah. Jag måste ju se Brothers and Sisters ikväll. Ååh. Jag kommer vara helt död imorgon. Synd om Ida som ska stå ut med mig när jag är trött. Jag blir typ som en zombie. Mer än vanligt alltså.

MÅSTE KOMMA IHÅG ATT TANKA IMORN! För jag glömde det idag.. Och bilen går på reserven.. Not good..

Nääh.. Nu ska jag borsta tänderna och sedan ska jag krypa ner i sängen..


Sov så gott allihopa! För det ska jag göra!


image459

Duschat x3?

Jajamensan. Nu är vi nyduschade gånger tre härhemma. Trevligt va? Haha. Jag och de två vovvarna har duschat. Dock inte tillsammans. Bara så ni vet.. Så ni inte tror jag är djurofil..

Liam just nu:
image457

Lady just nu:
image458

Riktiga blötdjur va? Hahaha
Btw, när jag duschade så fick jag schampoo i ögat. Ni vet såntdära volymschampoo?
Tänk om jag får ett jätteöga nu?

Lindainformation?

Senaste
1. Kompisar du träffade: Sebbefiskotlett
2. Personen du pratatade med: Mamma. Hon pratar jämt så..
3. Du fick SMS av: Ali
4. Du kramade: Mamma är den enda jag kramar. HAHA

Idag
5. Kläder: Mysbyxor, t-shirt och en myströjja.
6. Bättre än igår: MItt humör?

Imorgon
7. Är det: Tid för Liams bollar att säga bye bye till kroppen.
8. Planer: Lämna hunden hos veterinären, vidare till Ida för att plugga och sedan hem igen när vovven är klar. Yey!
9. Händer imorgon: Skrev jag väl precis?

Favorit
10. Nummer:13.
11. Färg: Röd. Just take a look at my walls..
12. Årstid: Vinter. Och sommar.. Och vår för då fyller jag år.
13. Saknar du någon? Det gör man väl alltid?
14. Humör för tillfället? Grymt trött och mätt! Fryser också.

Frågor och svar

15. Det första du gjorde I morse? Kollade på klockan och såg att jag kunde ligga i 2 minuter till.
16. Vad åt du sist? Pasta a la Linda!
18. Tror du på distansförållanden? Kärlek utan gränser, right?
19. Vem tänker du på just nu? Den som alltid finns i mina tankar nuförtiden.. Hrm..
20. Tror du att personen tänker på dig med? Med tanke på sms:et som jag precis fick så gör han det, ja.
21. Vart reste du sist? Räknas Danmark? var där i somras. Men annars har jag vart hemme ett tag nu. MEN DET TAR JAG IGEN TILL HÖSTEN!
22. Vad gjorde du igår kväll? Snackade med min make, glodde på tv och försökte plugga. HAHA
23. Liknar du din mamma eller pappa? Jag tror att det är mamma. Men en del saker är pappas också. Antar jag. 
24. Ler du ofta? Tyvärr inte eftersom jag inte gillar mina tänder till 100%..
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek. Kan jag inte leva utan..
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Jag tror aldrig att jag sett en?
27. I vems säng sov du i igår natt? Min egen!
28. Vilken färg har din tröja? Orange t-shirt och en rosa myströja över. Matchar perfekt!

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Mjo. Am I the only one?
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Tyvärr ja..
31. Gråter du när du skadar dig? Jag skriker nog mer för jag blir arg. HAHA!

Lycka
32. Är du en glad person? Man har väl sina ups and downs?
34. Önskar du att du var lyckligare? Jo, man är väl aldrig nöjd..
36. Kan musik göra dig glad? Yesbox. Det kan den. Om det är rätt musik.

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? Yesbox. Jag är omtyckt! Oh yeah!
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja, tur är väl det..
39. Har du en flick/pojkvän? Halvt om halvt.. Hahaha. Har inte bestämt mig än.. Riktigt.
40. Är du nöjd med det? Jag hade kunnat vara nöjdare kanske.
41. Är du kär? Litegranna kanske.. Haha

Hat
41. Vem hatar du verkligen? Det är vissa på den listan.. Ja..
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? I huvudet ja, men inte på papper.
43. Är du en mobbare? Nej. Men har varit mobbad.
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Haha, det händer ofta.
45. Har du blivit sviken någon gång? Jo, but what doesn't kill you, makes you stronger. Right?

Skolan
46. Gillar du skolan? Jo, det är helt okej.
47. Favoritämne? Just nu är det Psykosocialt arbete.
48. Värsta ämne? Samhälle B! Aaaah, så tråkiga lektioner.
49. Har du spytt i skolan nån gång? Yes. Fast inte in public..
50. Är skolmaten god? Jo den är helt okej. Faktiskt. Men det beror kanske på att mamma bränner 90% av maten som hon tillagar? HAHA!

TIDNINGSTÄVLING!

Jajamensan. Jag vill vinna men var med du också vetja!

image456
Klicka på bilden för att komma vidare till tävlingen.

Luktar mumma!

Mamma står i köket och storbakar. Hrm.. Kan man stå någon annanstans och baka? HAHA! Jaja, det kan man säkert. Fast det är nog inte så smidigt. I alla fall, hon gör bröd i alla dess slag och bullar. Tyvärr så kan jag inte käka nåt av det. Buhu! Dumma mjöl som pajjar min mage totalt.

Jag klev upp klockan åtta imorse. Duktiga Linda som mockade och fixade allt tills när hovslagen kom hit och skodde 2 av hästarna. Borstat rent dom och hela kitet. Jag och hovslagaren kom fram till att gammeltotta min förmodligen dansar balett på nätterna eftersom hennes skor är så slitna längst fram men helt oslitna längre bak. Haha!

Annars så vaknade jag till denna syn imorse:

image455

Hrm, det stämmer inte riktigt eftersom det såg ut såhär för bara några dagar sedan..

image454

Nog för att jag älskar snö och så men det var en chock när det var vitt ute imorse. Jag som hade planerat för våren, nu är det ju bara att plocka fram vinterjackan igen. Moahahahaha, IDA! Istiden är påväg! Näärå.

Vad ska ni hitta på för skoj idag då?

Själv ska jag plugga lite nu och sen ska jag duscha hundarna ikväll. Annars blir det rätt så lugnt..

HAHAHA!

Jag går och lägger mig med ett skratt. Ni som missade Lilla Al Fadji gjorde ett misstag. Sjukt rolig serie. Ett klipp finns några inlägg neråt så ni kan kolla på dom om ni missade kvällens program.

Jaja, dags för sängen. Hoppas att ni har en trevlig kväll. Själv ska jag upp runt halv åtta-åtta imorgon bitti eftersom hovslagaren kommer och skor en av hästarna. Det blir nog toppen det ska ni se.

Sen ska jag duscha hundarna på kvällen för att Liam ska kastreras på onsdag. Då måste han ju vara läckar och lukta gott, right?

Annars ska jag försöka plugga lite också. Loven är bra för då kan man komma ikapp i sånt som man ligger efter i. Hahaha. Och jag ligger lite efter nu. Nån som känner igen sig?

Anyway, Godnatt sötnosar!

Stämmer bra?

Aftonbladet för idag:

OXEN

21/4-21/5

Måndagen blir ganska trevlig men du har en tendens att fokusera på problemen istället för på lösningarna.

Se och Hör:
OXEN
21/4-21/5
Resor och romantik är något du brinner för just nu..

Hänt Bild:
OXEN

image451
image452


Vädur. Hrm. Han fyller 27e mars. Han är vädur med andra ord. Resor och romantik, check! Problemen? Check! Allt stämmer för idag. Fan vad sjukt. Haha. Horoskop ni vet.. KONDISEN BTW!

Har någonsin erat horoskop stämt till hundra?

 
KOMMENTERA MIN FRILLA VETJA I FÖRRA INLÄGGET!


 

Btw, Linda. Jag tänker på dig. Finns om du vill prata bejb!


Ny frisyr?

Joo jag har ju en ny frisyr från och med idag och det är en del som ville se mina nya frilla fastän jag ville göra en Mr X men okej. Jag delar med mig av min fula nuna då.. Hrm.. Enjoy..

HAHA!

Här var då jag innan:

image450


Och här är då jag efter (dock med webcam så håll till godo!):

image449

Har dock ljusare hår än på bilden. Men ni fattar grejen.. Så ja.
Tummen upp, ner eller halvt åt alla håll och kanter?

NYKLIPPT MYSTIK!

Jag har klippt mig! No turning back! Jag har lugg, kortare hår och en annan färg. Aaah. Det känns minst sagt konstigt men samtidigt roligt. Ännu mer OROLIGT eftersom jag kommer bli mobbad nu. HAHAHA! Jag är inte van vid denna frisyr. Inte alls.

Sen vet ni ju hur snygg man känner sig när man precis kommit ut från frisören? Helt fixad och helt perfekt. Så kliver jag ut... Till världens snöstorm. Hrm.. Minst sagt... Annorlunda.. Jag som ville visa snyggfrillan för mamma när jag kom hem. Istället kom jag hem med lockigt hår. Hrm.. Trevligt... NOT!

Vettetusan om jag ska bjuda på en bild eller inte. Lite mystik är kanske bara bra ändå? Kanske ska köra en Mr X för frillan min? En Blondinbella wannabe liksom. Fast i frisyrform? Vad sägs om det?

Inte döda!

Inte döda, inte döda. Du gillar vapen va?
HAHAHAHAHAHAHA seriöst att jag ska sitta bänkad vid tv:n när detta är. HAHAHA



Har du körkortet i bagageluckan?



Ååh. BULAR! HAHAHAHA

Alla vill till himlen, imse vimse spindeln!

HAHAHAHAHA

Är det SKIVBOLAG ELLER SKIVBANAN eller?

Typ.. liksom.. baaa!

Jag tror att jag är lite halvkär.. Mysigt va?

image446

Bjuder på denna!


Suger!

Mitt internet suger för tillfället på grund av vädret. Därav bloggtorkan..
image445

Skönt med lov! Nån mer som har lov nuu?

G'day mate!

Idag har jag absolut ingenting att säga för jag är trött. Jag tar igen allt imorgon.
Sry mina kära läsare.
Puss på er!

FANFANFANFAN!

FAAAAN VAD JAG SAKNAR RIDNINGEN.
Det blev många inlägg på kort tid nu men jag var tvungen att söka lite på Briar när jag var på youtube. Och helvete vad jag saknar att träna och tävla med min häst. Jag måste få igång honom igen och själv komma i bättre form för jag vill tävla, jag vill vinna priser och jag vill vara bääääst.
FANFANFAN
varför var det tvunget att bli som det blev? BUHU!



JAG VILL TÄÄÄVLA IGEN! Helst NUNUNUNU!

Visst är Briar underbar? Även ni icke hästtokiga måste hålla med om att hästen är sjukt vacker!

Hästvänner?

Aaaah jag vill ha sommaren tillbaka. Det var då jag fick se Bryan Adams live. tyvärr så sjöng han inte denna låt på konserten men den är så grymt bra. Och som den sanna hästtjejen jag är så får ni se en hästvideo till låten. Snäll jag är va?

Bryan Adams - Here I am


På tal om filmen så var detta min favoritfilm när jag var yngre. Filmen är faktiskt sjukt fin för att vara en Pixarfilm.

Har ni sett Spirit?


Jag väntar..

JAG VÄNTAR MED SPÄNNING:

OXEN

21/4-21/5

Du får en givande onsdag som dessutom slutar på en oväntat romantisk ton. Något hjärtevärmande händer.

Vad ska hända?

image413

Effektiva Linda!

Jajamensan, jag och Ida har varit effektiv idag eftersom vi varit nere på stan och gjort våra enkäter till projektarbetet. Massor av enkäter som skulle göras, 30 stycken. I vår lilla stad. Verkligen toppen. Men det gällde för mig att hålla huvudet kallt eftersom det var jag som sagt 30..

Det var typ tomt på folk i början men till slut så började människorna röra på sig.. Great det ju! Vi har folk i staden!

Damn, så trött jag är idag. Inte gjorde idrotten det bättre eftersom vi hade avslappningsövningar. Haha, jag höll nästan på att somna. Pinsamt det hade varit. Om jag legat där och snarkat. För tro mig. Jag snarkar! Snarkar du?


Historien om Linda

Hej jag heter IDA och jag har blivit tillsagd att skriva en liten story om Linda.. SÅ håll i hatten, nu kommer katten.

Linda föddes på sossedagen 1989. Det var tidigt en måndag, då lilla Linda för första gången fick se ljuset i tunneln. Bokstavligt talat. Hon kom ut och gav sin mor ett leende. Hennes mamma hade aldrig sett något vackrare och föll i koma av chock. Linda fick redan första dagen klara sig själv. Hon låg och joddlade.. Ja ni hörde rätt, Linda jollrade inte hon joddlade. Vackra toner fyllde salarna. Människor från världens alla håll kom för att se underbarnet. Linda.

Folket hade med sig gåvor av alla dess slag. Det Linda blev gladast för var gåvan hon fick av tomten. Rudolf. Linda älskade sin ren och klappade honom varje dag. Detta skapade ett oerhört intresse för renar, som hon fortfarande delar med sig av till sina kamrater (som jag tex.).

Efter 16 år skulle Linda den joddlande lilla krabaten, börja på Berghusagymnasiet. Det var då jag fann henne. Hennes ljuva joddlande, tal fick mig att rysa av välbehag. Jag minns de första ord jag fick höra.

Läraren: Finns det någon mer än jag som kommer utanför Skånes gränser?
Linda: Häj, ja hät Linda å ja kommä frå Lulä.

Det var så vackert. Jag önskar att ni var dör och kunde dela detta ögonblick med mig. Men jag får helt enkelt glädjas åt att jag får träffa henne i skolan nästan varje dag. Hon kommer ju inte alltid. Ibland stannar hon hemma och kollar på One tree hill ;) hehehe.. Hon e liiiiite besatt.. hrm.. lite.. Men men, jag hoppas att jag får uppleva mer joddel.

Ta hand om er där ute!

EN SISTA SAK! Nu när jag har ert fulla intresse (hehe nåja) så vill jag passa på att säga er en viktig sak. Detta irriterar verkligen skiten ur mig. RES er upp om någon gamling går på buss/tåg, visa lite respekt!
Tack för mig. Over and out!

image421

Göööööörsnygg!

Fyfan, visst blev jag snygg i min nya frilla som jag skaffade idag?

image444

Kastanjer!

ÅÅh shit vad jag minns denna låt! Jag, Senada och den här låten på Kastanjeskolan. Alla tittade snett på oss men då var jag i alla fall inte den enda som dom tittade snett på. HAHAHA! Tack och lov får men väl säga. Gamla goda 2004..

ELIN, här är ditt grönstarr som du kallar min älskade Tarkan för.
Aaah.. Inte så mycket grönstarr här inte, eller hur?

Tarkan - Dudu



Hahaha. Det var tider det. Då hade man inga problem inte. Damn, saknar dig tjejen! Du, Elin Carro och Jessie tog sån bra hand om mig när jag kom till Skåne. Thanks babes!

image443

Håll till godo med bilden! Den är från våren 2005...
Den är gammal, den är från Tivoli i Köpenhamn och den är suddig. Men ni överlever.

Läser på toa?

JAG ÄR BESATT AV VÅR DASSBOK. Så fort jag går in på toaletten så läser jag i den så alla tror alltid att jag gör nummer två eftersom jag blir kvar därinne så länge. Det gör att dom andra håller sig låååångt borta från toaletten i flera timmar. Hahaha! Men så är ju inte fallet. Jag sitter ju bara där och läser. Har dock snart läst ut den som vi köpte för en månad sen. Så ja, jag spenderar mycket tid på toaletten..

Härlig information va? Se det på den ljusa sidan. Jag döljer inte det för er i alla fall!

image442


Men seriöst nu, handen upp! Hur många läser egentligen på toaletten?
Jag kan OMÖJLIGT vara den enda?

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET!

Jaaaag är kääär i detta armband som är sprillans nytt hos Cocoo
LÄNK -> Cocoo <-LÄNK
(dom finns även i fler färger och texter också så ta en titt vetja!)
image441

Visst är det supersnyggt? Färgen, texten! Aaaaaah MÅSTE HA!

Utmanad?

Jag blev precis utmanad av Emmah så det är väl bäst jag fixar detta annars blir hon väl suris på mig. Haha.

Utmaning.

Blev utmanad av Emmah.

Tio saker om mig

1. Är du singel? Halvt om halvt..
2. Är du lycklig? Halvlycklig är jag väl ibland.
3. Är du uttråkad? Just nu är jag det eftersom jag vet vad som måste göras idag. Huah!
4. Är du ledsen? Mer trött kanske..
5. Är du italienare? Oh no. DET ÄR JAG INTE!
6. Är du gravid? I sure hope not.
7. Är du full? Full på vad?
8. Är du en cooling? Bara att checka på min lunar. (JA JAG ÄR MEDLEM DÄR!) Där säger 8% att jag är en cooling..
9. Är du från Irland? Nope.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Dom har aldrig vart gifta?

Åtta saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja!
2. Har du nånsin blivit sårad? Yesbox.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnar? Ja, gör det än..
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Japp, det har jag..
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Gills kissen, hunden och hästen så ja!
6. Har du haft en hemlig beundrare?
Min morfar är min hemliga beundrare!

Tio saker, två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Oavgjort!
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Oavgjort! Fast iofs kan man se på tv på internet också. INTERNET!
6. Coca-cola eller Pepsi? Usch, dricker inget av dom ju! Men Pepsi om jag måste välja.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll (om jag har en pojke vill säga)
8. Pengar eller lycka? Lycka. Men pengar är nice det också. 50/50. Okej?
9. Dag eller natt? Natt för då får man sova.
10. MSN eller mobil? Mobilen, kan inte leva utan den.

Tio "Har du någonsin..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej, har nog aldrig försökt smita..
2. Brutit ett ben? Mååånga ben!
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, det har väl alla?
4. Hoppat Bungee Jump? Det ska jag testa när jag är 90 bast!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, dumma misstag som man gjort.
6. Ätit en hel tårta? På en gång? Nääh men under hela livstiden min har jag säkert käkat ihop en tårta..
7. Gjort bort dig offentligt? Ja, måånga gånger.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja, det har hänt. Man tänker ju alltid tillbaka..
9. Gråtit när ett husdjur dog? Yesbox. Otroligt hur mycket dom små liven betyder.
10. Velat försvinna? Ja, lååångt bort!

Tio senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Ali
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma
3. Personen du va med? Olivia och Madde.
4. Roligaste grejen som hänt? Att jag kunnat köpa hästarna själv. ANSVAR!
3. Du va i en bil med? Ensam på vägen hem men annars Olivia och Madde.
4. Gick på bio med? Ida och Hannah.
5. Va och shoppade med? Oj.. Hmm.. Jag minns inte..
6. Du kysste? Hemligt tills vidare..
7. Du skrev till på myspace? NOOO membership.
8. Du kommenterade? Gloria tror jag.
9.Tillbringade natten med? Hemligt tills vidare..
10. Du kramade? Mami imorse. En "lycka till kram" liksom.

Jag utmanar den som vill. Skriv om ni gjort det så ska jag checka era hemlisar..

Stripsspade!

Jaaa, jag vill prova att köra dendära stripsspaden som man har på McDonald's! Den ser så tuff ut när den är helt stor upptill men helt liten nertill. Tänk så behöver man körkort för att få köra den. Hahaha! Jag ska smita in bakom disken och övningsköra den någon gång när dom kollar bort..

image440

Är det bara jag som har såna framtidsdrömmar?

MVG MVG MVG!

JAG av alla människor fick MVG i mitt speaking nationella prov. Engelska såklart. Jag som inte ens kan snacka engelska. JAG FICK MVG! This made my day! Hahaha, fast jag och Elin skrämde slag på Ida och sa att det var skitsvårt och att vi bara fått G.

Ida: - Lycka till Ida, ni som är bättre än mig på engelska.
Jag: - Ida, vi skojade bara. Vi fick MVG båda två.
Ida: - Oj, vilket roligt skämt... (känn ironin)

Haha. Jaja det var kul iaf.. Nu sitter Olivia och pratar om kiss i blöjjan brevid mig. Haha. Det tyckte jag var roligt. Jaja. Detta var ett ganska meningslöst inlägg men kom ihåg, JAG FICK MVG I MITT NATIONELLA PROV! Känn på den du!

Hualigen!

Vet ni om att det är superkallt och att jag vill stanna kvar i sängen idag?

Men nono, jag ska till skolan. C kommer snart också, dvs mitt extraknäck. En liten vovve som jag passar ibland för er som inte vet. Vilket extraknäck va? HAHA!

Jag hade en sjukt knäpp dröm inatt. Det handlade om eld och dvärgar och en rosa katt. Jag fattar inte hur jag får till det. Varför får man vissa drömmar egentligen? Ibland så går det ju inte ihop för fem öre.  Antar det bara är där som min fantasi visas..

Idag ska jag som sagt ha mitt muntliga nationella prov i engelska tillsammans med Elin och jag känner mig hjärndöd. Så det blir nog toppen. Helt tung i huvudet och ont har jag också.. Usch vad jag vill stanna hemma idag! Kan någon bra människa gå och fixa mitt prov till mig? Iaf en halvbra människa? Vore verkligen toppen...

Vad ska ni hitta på för skoj idag? Någon mer som har nationella prov?

Nu ni!

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min Elloskatalog, kisse och CSI på tv:n och sen ska jag faktiskt sooova för jag har mitt nationella prov i engelska imorgon, det muntliga och det måste jag vara utvilad till så jag är klar i skallen.

image439

Jag hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll!

Puss på er!

Toabesök allihopa?

Jaa, har ni vart på toa allihopa. För jag varnar er i förväg.


HAHAHAHAHA

Vart har tanten inte rakat sig?

En envis jävel?

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

image413

Jaha, det stämde ju? Envis och tjurskallig I am. Arbetar mycket, på tok för mycket (skolarbete).
Praktisk är jag väl säkert också.

Men vad är en kommunist egentligen?

KLIPPNING!

Äntligen har jag bokat tid för att klippa håret. Det har jag inte gjort sen i höstas. Jisses. Snacka om längesen jag klippte håret. Men nu hade jag tänkt att klippa lugg för det har jag inte haft sen jag var sju år gammal. Sounds good? Jag hoppas det blir good. Men ni har kanske några andra förslag?

Jag har snelugg nu ju men det blåser så mycket här i Skåne så man hinner bara fixa håret och gå utanför dörren så flyger håret till som om man nyss stigit upp ur sängen igen..

Jag ska även färga mitt hår. Moahaha.

Såhär ser mitt wonderfula hår ut nu:

image438

Trist va?
Nåt tips på vad jag kan göra med håret?

Smart kille?

Alltså häromdagen höll ju jag och Ida på att filma till vårt projektarbete och när vi var klar med det så såg jag en kille som var grymt finklädd. Han hade slips, kavaj, skjorta, slipsnål, finbyxor, finskor och en jacka på sig..
Men vad hade han på huvudet om inte:

image436

Där stod liksom han och trodde att han var skitsnygg i sin outfit men mössan för tusan!

Det förstör helheltsintrycket lite, eller hur?

Loka i sängen!

Jajamensan, nu ska jag och min Lokaflaska krypa ner i sängen och sussa.

image435

Ha en härlig kväll allihopa så hörs vi imorgon igen.

Btw, härligt med en strumpa på skrivbordet.. Hrm.. NOT! Men den är ren! Faktiskt..

Carolas gameface!

HAHAHAHA. Jag dööör när jag ser denna bild! Var tvungen att köpa tidningen.

image433


Och en close up..

image434

Bra att hon inte gick vidare, right?

Paris Hilton = Jag?

Jajamensan nu har jag lite nya grejjor. Tyckte synd om mig själv så jag var tvungen att åka och hämta ut mitt paket och gå på Boan för att trösta mig själv lite. Haha! It worked! För vet ni vad? Jag hittade ett par skor som bara skrek mitt namn! Riktigt så dom vinkade till mig. Det är såhära att jag har stor fötter (storlek 41-42...) och det är rent ut sagt omöjligt att hitta skor i min storlek om man inte vill ha gummistövlar.
Någon som har något bra tips på var man kan köpa snygga skor till stora fötter? Hör av er!

Damn, I wish I was Paris Hilton. Hon har stora fossingar men ack så fina skor. Nog om det..

Jag hittade ett REA-bord med ett par skor som var görtuffa! Och när jag kollade storleken så var det precis storlek 41. Snacka om öde eller vadå? Jag kunde ha dom också. Där hade dom stått och väntat på mig minsann.

Såhär ser dom ut: image429
image430










     
Okej, bilderna gör dom inte rättvisa för dom är betydligt snyggare i verkligheten...

I paketet som jag hämtade ut så låg det tre tröjor minsann:

image431


Dålig bild, ser ut såhär när man har på sig den:

image432


Jaaa, alla tre är i samma modell men jag tyckte den var fin och då kan man lika väl köpa den i flera färger. Eller har jag fel?

Toffifee!

Jag är sugen på Toffifee!

image428

Sist jag köpte såna så fick jag en som såg ut som ett hjärta.

Det ser väl iaf lite ut som ett hjärta? Eller är det bara jag som har sån fantasi?

Lady och Lufsen?

Idag har jag inte gjort någonting om jag ska vara ärlig. Har mest bara legat i sängen och jobbat på att febern ska försvinna. Imorn ska jag plugga hade jag tänkt. MÅSTE plugga då.

Jag var in till byn idag och köpte underlägg till hundarna som dom ska ha under matskålarna.. Dom fick ju självklart varsitt med Lady och Lufsen på. Tyckte att det passade liksom..

Såhär ser underläggen ut:
image426

Dom är väl lite lika Lady och Lufsen ändå? Lady och Liam alltså?

Och såhär ser Lady och Liam ut..
image427

Lustigt

I onsdags när jag var påväg till Pressbyrån för att hämta upp Ida så stannade jag så snältl vid ett trafikljus och jag tyckte att det var lustigt att det var två bilar i samma färg, brevid varandra. Jag menar, det är ju inte världens vanligaste färg på bilen..

En av dem skulle dock till Polen och den andra skulle stanna i Ystad..

image425

Godnatt gosarna! Nu ska jag satsa på att bli frisk.
Puss!

Fryser sönder.

Jag håller på och fryser sönder. Jag har feber och feberfrossa, förmodligen därför jag frös så mycket i skolan igår. Sjukt jobbigt. Jag blir sjuk hela förbannade jävla tiden. Fan va less jag blir! Tur att vi inte hade någonting viktigt idag (?). Bara en föreläsning i idrotten.. Förhoppningsvis så var det inget viktigt. Om jag har tur..

Förlåt till Olivia som skulle få tillbaka sin religionsbok. Jag hoppas du inte hatar mig nu.. Och förlåt till Ida också. Jag har inga pengar på mobilen så jag kunde inte svara på sms från någon av er.

Jaja. Annars har jag sovit halva dagen. Var iväg till byn innan och köpte te, honung och päron. Jag hämtade även korn till hästarna så de har mat..

Sen har jag klippt katten (vilket tog 2 timmar). Eller snarare rakat katten eftersom hon varit hemifrån i 2 veckor. Hon som är långhårig, hade otroligt många tovor i pälsen så det fanns inget annat att göra än att klippa bort rubbet. Så nu ser hon ut som om hon har skabb. Hon fick bada också med schampoo eftersom hon var hela smutsig och hemsk.

Visst, vi hade kunnat åka till veterinären med henne men varför ska vi behöva betala typ 700 kronor när vi kan fixa precis samma sak hemma själva, gratis?

Nä fyfan, hon såg hemsk ut och nu ser hon ännu värre ut. Så hon får stanna inomhus tills pälsen vuxit några centimeter för just nu ser det ut som att hon har skabb eftersom hon är klippt så som hon är och då blir hon kanske skjuten av någon bonde i närheten.

Såhär hemsk ser hon ut nu (tänk över hela ryggen, andra sidan men även i nacken):

image424

Som tur är så fick hon behålla lite päls i alla fall. Det är ju fan farligt när pälsen blir som en sköld av lera, kvistar och tovor. Dom kan få stora och äckligt köttiga sår fulla kroppen.

Så kanske är det bäst att hon ser ut såhär nu ändå?

Vila i frid.

Jag har fått lite frågor från några som har undrat över vem det är som har dött (syftar på det inlägg jag skrev för några dagar sen) Länk -> HÄR <- Länk

Det var min bästa vän som dog i somras av leukemi. Leukemi är typ blodcancer för er som inte vet. Tur för henne så gick det snabbt eftersom hon slapp vara sjuk länge. Även om det låter fel av mig att säga så, så tycker jag att om det var tänkt att hon inte skulle klara det, varför då dra ut på det extra länge?

Hon mådde dåligt, var fruktansvärt trött, mådde allmänt dåligt och hade ett stort blåmärke på ryggen som hon inte visste varför hon fått eller varför det inte försvann så hon åkte till sjukhuset  med sin pappa som faktiskt är läkare (dock kirurg) och fick veta att hon led av leukemi. Detta var den 18 maj och hon fick bosätta sig på sjukhuset på direkten. Hon behandlades med cellgifter och tappade sitt otroligt vackra. lena och svarta hår vilket var jobbigt att se.

På wikipedia står det:

En akut leukemi uppstår från omogna celler och utvecklar sig under loppet av veckor, medan en kronisk leukemi har ett långsamt förlopp som kan fortskrida under flera år utan att kräva behandling.

Med andra ord hade hon en akut leukemi eftersom det gick så pass fort för henne.

Lördagen den 14 juli klockan 18.37 somnade hon in och vaknade inte igen.. Då var hon 17 år gammal, hon skulle fyllt 18 den 25 juli.

Jag lägger inte in en bild på henne för hennes men även hennes familjs skull. Så därför får ni istället en på var hon finns nuförtiden.. Igen.

image418

Hoppas ni fått svar på er fråga.

Vem fan?

Vem vill kliva upp på morgonen när det ser ut såhär?

image422

Äntligen!

Äntligen får jag krypa ner i sängen. Hemtentan är inte helt klar än. Så jag ska fortsätta imorn på lunchen och på svenskan. Har en del frågor till Linda (läraren) så hon måste svara på dom så jag kan svara på allt som jag vill..

Fick tag på Ida så det är en stor eloge till henne idag eftersom hon hjälpte mig med några frågors information eftersom jag inte hade boken med mig hem. Typ vad sagorna handlar om. Stooooort tack till dig!

Nu är jag så trött att mina ögon nästan inte orkar vara öppna. Sov typ 2 timmar igår natt och inatt ska jag fan sova!

Ska dock upp om 5 timmar igen. Just nu så går mina ögon i kors. Imorn kommer det vara värre. Huvva.

Vi hörs imorn gosar.

Puss!

image421

(Idas hand får avsluta dagen. Bara för att inlägget handlade mycket om henne)

SOV GOTT!

No shit?

OXEN

21/4-21/5

Du hakar upp dig på någonting som du inte kan åtgärda just nu, kanske en fast utgift. Irriterad onsdag.

HAHAHA, det stämmer idag igen. Sjukt irriterad över att boken är på skolan. Aaah. Jag ringde till Ida men hon svarade icke. Not good..


HELVETE!

Hemtentan ska in imorn. Och gissa vad? JUST DET, BOKEN ÄR KVAR PÅ SKOLAN! Jävligt bra gjort Linda. Där lyckades du bra.. Verkligen. JÄVLA HELVETE!

Skäll!

Hahaha jag har fått lite halvskäll av en del som läser min blogg eftersom jag inte uppdaterar så mycket nu.. Förlåt för det men jag har haft mycket att göra och kommer ha det hela denna vecka och nästa också men jag försöker så gott jag kan ändå.. Hoppas ni förstår. Annars så får ni väl fortsätta klaga, det visar ju bara att ni bryr er! Haha!

Jag har pratat med min mentor idag men även med skolvärden eftersom min frånvaro inte stämde, som jag hade trott. Så jag kommer inte få någon varning om studiebidraget. Grymt skönt. Måste dock bättra på min närvaro ändå. Visst, jag har problem med både min mage och min rygg/nacke som skolan vet om men jag måste kämpa på mer än jag gör.

Jag var med om en ridolycka när jag var yngre som gjorde att jag fick de problemen med min rygg och nacke. Jag ska gå till en kotknackare snart så det blir bättre. Magen har jag en sjukdom som gör smärtan är olidlig på nätterna. Utan sömn, orkar man inte med allt till slut och behöver vara hemma en dag bara för att man ska kunna få sova lite. Men jag kämpar på så gott jag kan..

Annars så har dagen varit helt okej än så länge. Det var sjukt jobbigt att ta sig upp i morse men hunden kom ju så jag var tvungen att kliva upp i tid. Plus att jag skulle hämta Ida på stationen kvart i åtta. 07.44 fick jag ett sms där det stod: "Du glömmer inte mig nu va?" Hahaha. Halt var det imorse också. Fytusan ja..

Nej, nu ska jag fortsätta med hemtentan så jag kan bli klar med den och så jag slipper sitta uppe hela natten ikväll igen. Vi har ju nationella prov i speaking i engelska b nu men vi som inte är i gruppen som har det nu, får jobba på valfri plats.

Det blev en hel roman nu.. HAHA!

Hur är er dag idag förresten? Allt bra?

Lugn...

Även om ni inte förstår vad han sjunger så ta er tid och lyssna på låten. Så grymt bra.


YES!

Jag är klaaar med en fråga på hemtentan. 6 kvar nu bara. JOBBA, JOBBA, JOOOBBA! Borde kanske plugga till provet imorn också. Damn, jag ligger efter..

Vem fan sa att Barn- och fritidsprogrammet var en slapplinje?

Checka detta!

Denna vecka:

Måndag:
Får hemtenta

Tisdag:

Studiebesök i Blekinge.

Onsdag:
Analys av livssituation ska in i Fritidskunskapen.
Min ledarskapslektion i idrott tillsammans med Ida.
BKF-prov 1-3 år i förskolan efter skoltid (börjar 15.00) eftersom jag var sjuk när provet gjordes.

Torsdag:

Hemtenta in
Redovisning BKF 4-5 år.

Fredag:
Föreläsning om idrott 8.00-12.00 på ÖP

Nästa vecka:
Måndag:
Musikprov (jag var sjuk när det gjordes så jag ska göra det då)

Tisdag:
Redovisning relationer.

Ondag:
Mattediagnos kap 3.
Engelskaprov (efter skoltid eftersom jag var sjuk när det gjordes)

Torsdag:
BKF-prov 4-5 år.

SKJUUUT MIG!

image422


 

Btw, svarar och godkänner allt imorn.. Jag har inte glömt bort er.


 


Ingen tid.

Jag har ingen tid till att blogga idag. Kanske skulle berätta det. Mycket att göra...

- Ledarskapsuppgift imorn i idrott
- BKF-prov imorn som jag inte gjort så jag ska stanna kvar efter skoltod och göra det.
- Hemtentan ska in på torsdag.
- Redovisning i BKF på torsdag.

Jaa, nu förstår kanske att det är fullt upp?

- Ledarskapsuppgift imorn i idrott
- Redovisning i BKF på torsdag. Är jag klar med men resten är kvar. Great.

Ska ha ett samtal med min mentor imorn också angående min frånvaro i februari. Hade tydligen 36% i frånvaro allt som allt.. Så går det när man är sjuk och så. Men jag hade 22% ogiltig frånvaro. VART FAN KOMMER DEN
IFRÅN?

image420

Åter till hemtentan.

Hoppas ni haft en bra dag!

Långt däruppe..

...i det blå. Där finns du. Tänker på dig gumman. 
image418

Idag saknar jag dig mer än någonsin..

Ett litet steg..

\~/ ! l\l l\l ? R säger:
a 1000 miles trip startes with a step ^^

Det är så rätt så men när man har en dålig dag så känns det där ynka steget så förbannat litet.


Allt emot mig?

Idag går allt emot mig! Verkligen!

1. Sjukhusbesök.
2. Påväg att krocka med en tant som kör ut mitt framför nyllet på mig.
3. Vi fick hemtentan. Verkligeen great.. Det känns fruktansvärt lockande..
4. Klev i hundkiss inne i köket. (uuuäääärrrk jag hoppas det var hundkiss så det inte är nån annan som läckt.)
5. Oro för mami tills att vi fick veta att allt var bra med henne.
6. Magont.
7. Regn!
8. Slut på korn där vi handlar så hästarna får svälta till imorgon eller leva på det lilla som finns kvar...
9. Smutsig hund hoppade upp i min säng så nu är det geggigt.
10. Brände sönder tungan när vi skulle äta middag.
11. JAG FÅR LEKA MAMI EFTERSOM MAMI ÄR BORTREST. BUUÄÄÄ!

SÅ JA, JAG HAR EN DÅLIG DAG OCH JAAA, DET HAR JAG RÄTT ATT HA IDAG. SÅ ALLA ANDRA KAN SUGA MIN STORTÅ FÖR JAG ÄR INTE PÅ HUMÖR.

Tack för mig!
image417

Konstiga pålägg?

image416

Är det bara vår familj som har lite underliga pålägg på smörgåsen? Såsom tonfisk, banankaviar och makrill i tomatsås?

Att jag alltid äter min smörgås med banan på är kanske inte heller fullt så vanligt? Om inte, TESTA DET! För det är sjukt gott. En hårdbrödsmörgås med lite smör och skivad banan på. FRUKTANSVÄRT gott. Fattar ni, Fruktansvärt? HAHA! Lättroad idag..

Jobbig natt!

Minst sagt. Passade ju lilla vovven över natten. Andra gången han skulle sova borta och är 10 månader gammal. Så sa dom igår när dom lämnade honom att de som passat honom sist över natten fick inte mycket sömn.. Hmm, tänkte jag. Det låter ju verkligen toppen, jag som är sjukt trött.

MEN jag stängde in mig med honom på mitt rum, la ut hans favoritfilt på golvet, gav honom ett tuggben och sedan sov han. Från 22 igår kväll till 5 i morse. Sen var det ut på första kissen eftersom han väckte mig med en enorm slick över hela ansiktet. Hahaha. Och när det blåser storm och man är supertrött och nyvaken så är det bäst att man tar på sig någonting mer än pyjamasen, en träningsjacka och träskor med hål i. Fyfan, jag höll seriöst på att frysa ihjäl i den förbannade blåsten och ändå var vi bara ute i typ 3 minuter. Jag fick seriöst stötta upp hunden eftersom han förflyttades i sidled.

Sen tog vi sovmorgon till 7 för att sedan gå ut igen och sedan somnade vi om till halv 9. Han var inte den besten som dom sa att han skulle vara över natten. I och för sig så har han ju varit här 2 gånger tidigare så han känner ju till huset och mig. Han fick även träffa Liam igår, storhunden vi har för er som inte vet.. Och jävlar vad dom lekte!

Men jag fick mina 200 kronor och då är det faktiskt värt att sova lite sämre en natt. Right? 200 kronor är faktiskt 400 tuggummin. Dom bokade även in en helg till som han ska vara här. Great! På onsdag kommer han också hit så jag ska se efter honom.

image414

Igår kväll när vi skulle sova. Han ser rätt så lugn ut va?

Bjuder på en till!

Bara en till.. Bara för att Björn är så söööt..
HAHA!

Iaf, svarar och accepterar kommentarer ikväll och sånt förhoppningsvis..



Hur förklarar du det?

Banankontakt

Är min takt! HAHAHA Kolla klippet för tusan..



Nu ska jag återgå till jobbet. Ciao!

RSS 2.0