<3

Tarkan min baby. Du är underbar! Haha. Jag älskar denna man. Verkligen. Jag minns i nian när jag och Senada satt och diggade honom medan alla andra tyckte vi var typ dumma i huvudet.





En mer perfekt man, finns inte.

Mijaaaao!

Jag åkte och köpte kinamat igår. Så smakade maten bränt. Och det kände jag inte förrän jag kom hem? Hallåja. Mysigt. Funderar på att posta tillbaka den för att byta ut den eller något liknande. Det tar ju ändå en 25 minuter att komme dit.

Förresten så hade jag ju en anställningsintervju i tisdags. Jag hoppas att jag får jobbet för annars kommer min plånbok börja eka snart. Men jag tror inte att jag får det. Tyvärr.

Anyway så håller jag på och lär mig värsta arabiskan. Jag är asgrym! Hahahaha. Nästa sommar ska jag kunna snacka det flytande. HAHA. JALAJALAJALAPENO! Hahahahaha. Förlåt. Jag har taskig humor.

Till helgen bär det av till Svalöv på fest också. Det blir nog roligt. Om det nu kommer några som inte har barn och sådant. Humm.. Jaja. Om någon vet en singel snubbe i Svalöv så kan ni ju höra av er för då ska han med på fest. Medan alla andra kladdar på varandra och snackar blöjor så kan ju jag och han typ kasta vattenbalonger från balkongen. Jag har hört att det finns många polacker där så i allra värsta fall får jag gå ut och skrika JAG HAR KURVA, PUMPA, PUMPA... NU! Hahahahaha. Nääe. Varför lär man sig bara fula ord på andra språk? Knepigt.. Det första ordet som man borde lära sig på svenska borde isåfall vara Linda Rosing. Höhöhö. Förlåt. Men hon verkar lite wacko. Wacko jacko. Kanske är hon Jackos son?

Vad gör jag idag då? Inte ett jävla skit. Jag råkade lägga mig en stor hundbajshög ute på gräsmattan så jag är lite grinig över det nu.

Jag är också grinig över att jag betalat in 5000 kronor till min förra skola. Uscha. Men det kostar att ligga på topp.

Nääe, nu ska jag nog åka till byn och köpa en Ben och Jerrys.. Imorn är det ju måndag. Igen? Hahahaha. Nääe men nu får jag faktiskt sätta igång med träning, kost och allt annat. Jag saknar att rida på min pojke.



Smickrande bild va? Han är som matte. Alltid ful på bild. Haha. Vi fastnar liksom inte helt och hållet på linsen som vi borde. Men han är ändå min ögonsten. Oavsett hur jävla sur han kan vara så är han alltid min baby. Jag var bara tvungen att säga att jag är en hästofil. Igen. Bara så ni vet. Typ.

Btw så ska jag måla foderkammaren i stallet imorgon och sen ska jag spruuuuta rent i boxarna. Yes, spruta. Ni vet med högtryckstvätten? Anyway. That's all for now.

Jag avslutar med ett skämt:

Varför stod elefanten på oliven?
Den ville inte trilla ner i Dry Martini-glaset.

HAHA. Stackars lilla Oliven.

Puss!

Helvete också.

Jag har inte bloggat på vad är det? Typ 20 dagar eller nåt sånt? Jag har helt enkelt inte haft tid eftersom jag jobbat konstant men nu är det slut på det. Nu är jag arbetslös och fattig. Så nu får jag leva på nudlar resten av mitt liv. Haha.

Jaja, det har hänt en del saker sedan sist jag skrev i alla fall så jag listar dom väl här dårå:

Vi har käkat kinamat.



Jag och Elin åkte Waltzer som galningar i regnet med lilla Kari som nästan snurrade sönder karusellen.


Elin mådde illa..


Kari fastnade till slut på bild!


Vi åkte larven också. Jag ser dock mer laddad ut än Elin..

Jag har varit med Fadi på jobbet som gäst. Mycket roligt. Jag fick även upp honom i en karusell. Han höll på att dööö. HAHA! Anyway, kolla hans stil när han ska skjuta ner blommor.


Jag har haft kräftskiva med some people från jobbet.


Kari övertygade inte riktigt tyckte jag dårå.


Maddes hatt satt knäppt.


No comments..


Ingen vill vara med på bild utom Madde..


Ehm.. Kari försöker verkligen där på hörnet. Haha!


SKÅL!


Marcin var lite förvånad över räkorna och kräftorna. Men till slut fick jag han att käka lite räkor minsann!


Ehm.. Efter 8 festival blir jag rolig. Damn, jag önskar han bara druckit 2..

Vi har haft personalfest.


Jag kör tåget minsann! (in my fantasy...)








Daniel aka chefen!


Vi fick dom äldre att supa också. Även om dom var svåra på det..




Okej, på dom två sista bilderna så var kameran inomhus tillsammans med Camilla medan vi andra satt ute och hade skitkul? Haha. Nåja. Elbilen fick vi inte heller köra. Men kul hade vi ändå. Jag tror att jag hängde på Andreas en del. Han tog kort på mig när jag gick på toaletten? Ehhmm. Sorry Gizmo, det kan inte ha varit en vacker syn. HAH!

Morfar har fått en hjärtattack men mår tack och lov bra. Han har fått åka hem igen också så det är ju skönt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Jag hatar att vara långt ifrån honom.

Jag har äntligen hämtat ut paketet med sminket som jag vann typ i juni. Det blev en dyr historia och jag är icke glad. Dock så var både mineralsaken och ögonskuggorna trasiga. Det måste ha gått vilt till med mitt paket. Jag fick en vacker bild på Louise herself också. Grrraooow.


Humm.. Det har hänt mer saker också men ingenting som är värt att nämna här. Typ. Haha.

Nu vet ni att jag lever i alla fall!

Stor Puss!

Möhöhö

Ida, jag vet att jag inte kan visa dig sånthära irl längre. Men du måste se detta klipp. Jag är damn! HAHAHAHA! Vad är du? Fluffy? Hahaha, jag skojar bejb. Du är bara big. Mr big? HAHAHAHA! Fyfan vad jag älskar Gabriel Iglesias. Yummi!


SÅ JÄVLA ROLIG HAN ÄR! Hahaha. Jag vet att ni kommer garva! I'm gone! HAHAHAH! Ffs.

Btw så har denna dag sugigt för nu är min bil trasig. Igen. Great.

Det enda bra som hänt idag är att jag gosat med denna sötsak halva dagen.. 10 veckor gammal var hon. Sjukt söööööt!:



That's all for now. Puss!



PS. Den som mobbar mitt ögonbryn får en smäll. DS

Btw så har mina boobisar krympt. Dom syns inte ens längre. Jisses.

080808

Ojojoj är allt jag har att säga idag.

Höhö.

Fyfan vad jag är trött. Willyboy åkte klockan nio och jag somnade om men jag är fortfarande sjukt jävla trött. Jag vet inte alls vad det är med mig. Jobbigt.

Nu ska jag hämta ett paket inne i byn. Vi hörs kanske senare. Om inte annat så, godnatt!

Först!

Kolla så söööööööt Olivia är med sin söta kille. Nauuuuuw. Nu blir jag käääär. I dom typ.. Så gulliga polacker kan vara. Olivia verkar så glad med honom. Nauuuuw. Jag är ju glaaaad för Olskipolski att du hittat någon bättre än Mike. Blöööh på honom. Haha!


Anyway så har jag städat mitt rum nu eftersom WIllyboy ska komma hit ikväll och så. Det blir nog nice det.

Jag bjuder på en egobild bara så ni ser att jag fortfarande lever trots att jag är jävligt sliten på bilden.. Haha! Dagen idag höll på att döda mig. Jag tror inte att jag haft så ont i huvudet i hela mitt liv. Fyfan alltså...



Emmah, jag har inte några pengar på mobilen. Kan du skicka ett sms till det gamla numret med ditt kontonummer så jag kan föra över pengarna? Vi tycks missa varandra jämt.

That's all for now.

Hejdå!

Jaha?

Bara hux flux sådära så har min dator pajjat. Mitt tangentbord vägrar göra mellanslag?Den fungerade ju igårkväll när jag stängde av den men nu fungerar det inte alls. Jag har testat allt!Jag har slagit på den vilket bara resulterade i att jag fick jävligt ont i min jävla hand men annars så fungerade det inte heller. Fan va jag blir less.

Vilken jävla tur att jag är ledig idag så jag kan köpa ett nytt tangentbord på typ Bo Ohlsson för där är det billigt. När jag plockade bort tangenten och tröck på den vita gummiploppen så fungerade det iallafall så det är väl det som jag tänker göra nu eftersom ingen annars kommer orka läsa detta.

Seeeen drar jag till Ystad och fixar brillorna. Daniel ringde ju självklart imorse och frågade om jag kunde jobba. Jag som sagt att det bara var att ringa om han behövde mer folk. Och vad gör jag?Jag tackar nej på grund av mina jävla cpglasögon. Näääh. Hej då pengar!

Puss!


Walla habibi!

Hahahaha. Fan va jag har torr humor. Men på jobbet hör man dom orden typ var tredje minut. Jag börjar bli lite less på jobbet. Jag har fått arbetsskador! Jag drömmer om hur jag mäter ungarna under en meter, mellan en meter och en och tjugo och över. Fyfan. Sen ska jag egentligen inte klaga men det är massor av araber som kommer dit. Var tredje försöker få någon av sina familjemedlemmar att komma in utan att betala. Hahaha. Sen blir dom sura när man märker att dom försöker med det. Otroligt. Nåväl. Life is life.

Ali ringer fortfarande som en galning så jag ringde upp honom för att se vad fan det var han ville. Något irriterande att han ringer en eller två signaler 20 gånger om dagen. Just det, 20 jävla gånger om dagen! Jag hoppades på att han tappat mitt nummer när han bytte telefon men sån tur hade ju inte jag. Nåväl, allt han ville var att se om jag glömt att han lever plus att han sa att han fortfarande älskar mig och sedan frågade han hur jag mådde. Say whaaaat? Något sur jag var på honom. Skällde ut honom som fan eftersom han är helt jävla wacko innanför pannbenet. Allt han sa då: Haha, du får mig att skratta. Dö, svarade jag och sedan slängde jag på luren igen. Så jävla less jag är på honom. Jag ska inte tillbala till Aliträsket igen. Nono, han får mig svag om jag ens tänker på honom så nu ska jag börja tänka på en squash istället.

Btw så har paketet från Louise kommit. Ni minns tävlingen jag vann? Anyway så stod det på avin att jag ska betala 1667 spänn? WTF? Så jag mejlade till Louise och hon hade ju betalat i Albany eller var tusan hon nu håller hus. Nåja. Jag får se vad hon kommer fram till där i USA så ska jag ringa till dom imorn och kolla upp det hela. Det verkar ju lite skumt. Nåja. Det står inte ens var jag ska hämta paketet? Weird. Det är kanske kvar i Albanbyn? Höhöhöhö.

Imorn ska jag till Ystad och laga mina brillor för dom har pajjat. Sen ska jag lämna skivan till Olivia också om jag fixar pengar på mobilen så jag kan ringa henne.

Anyway så åt jag tacos idag också. Gott va?

Btw så har jag en stor lista som ska göras snarast. Jobbigt...

* Städa bilen.
* Städa rummet.
* Sommarstäda stallet.
* Mocka hagen.
* Föra över alla bilder till skivor!
* Bädda om.
* Hämta hem halmen som är hos grannen. (som bara skulle vara där i tre månader men som varit där i ett år precis nu?)
* Fixa hö! HÖGSTA PRIORITET NU!
* Måla foderkammaren.
* Fixa brillorna.
* Föra över pengar till Emmahpemmahpäronpung!
* Börja äta nyttigt och motionera igen! AAAH! Blir galen på mig själv.

Damn it. Ni förstår kanske varför jag inte har så supermycket tid att sitta och blogga nuförtiden? Lägg till att jag jobbar från halv tio till halv åtta varje dag? Jävla skitsommar. Snart är det slut på jobbandet.

Btw så är jag reserv nummer 57 på logopedsprogrammet så det känns ju skönt eftersom det var 576 sökande? Haha. Jisses.

Äh, jag bjur på en bild från förra sommaren nu. Enjoy.


Perfekt man

En mer perfekt man än denna får man leta efter. Love, love, loooove! Ida håller tyst för Tarkan slår alla dina emosnubbar big time! Älskar hans rakade skalle nu! Aaaaaaaaah! Och hans dans i videon. Klockren. HAHAHA! Så jävla rolig! Extra mycket på 2.51. HAHA! Underbar!



Förlåt för den dåliga uppdateringen. Igen. Många som skriver och klagar på mig. Haha. Men jag jobbar sönder mig just nu. Förlåt. Ali ringer mig btw hela tiden och försöker få kontakt med mig. Jag sätter hårt mot hårt. Annars händer det inte så mycket skoj i mitt liv för tillfället...

RSS 2.0