Dumt gjort.

Minst sagt dumt gjort. Igår var min lediga dag. Vad gjorde jag? Jag tog på mig alledels för hög solskyddsfaktor över hela kroppen och la mig på gräsmattan. Resultat? Jag är mer blek nu än vad jag var innan jag la mig där.

Jag skulle egentligen ha gjort så mycket igår. Saker som att städa bilen, städa rummet, mockat hagen osv osv osv. Istället blir jag blek värre och åker och shoppar kläder för 1400 kronor. Inte bra.

Idag ska jag jobba och sen ska jag plocka upp Ida och åka vidare till nästa jobb som är på ett bröllop som barnvakt. Det är tydligen första gången som Ida är barnvakt så detta kan bli rätt intressant eftersom det är saker som ansiktsfärg och fiskdamm som finns på platsen. Höhö..

Anyway, jag vet att det är dålig uppdatering i min blogg och att jag ligger en månad efter med alla kommentarer som ska svaras på och accepteras men jag är så sjukt trött när jag slutat jobba att jag bara går och lägger mig och sover och sedan vaknar upp för att åka och jobba igen. Jag åker hemifrån nio på morgonen och kommer hem vid halv åtta- åtta någon gång. Rolig sommar va? Förhoppningsvis så är det värt det i slutändan ändå. Man möter i alla fall väldigt underliga människor där.. Väldigt speciella om man säger så. Hahaha.

Nu ringer min väckarklocka också. Vi hörs! Jag ska bättra mig att uppdatera. Jag ser att det är en del people som följer min blogg även om jag inte uppdaterar och jag säger förlåt till er hörni.

Puss på er!



Jag bjuder på en jättegammal bild på mig och Isabella tillsammans med Torina och Snövit. Jag sitter vid mammas dator så det finns inte annat på denna datorn. Anyway. Bilden är nog runt 8 år gammal och det var 23 grader kallt denna dag. Därav mitt klädval. Med på Isabelle ser ut som att det är tropisk värme. Medan jag ser ut som en vandrande Michelinegubbe så ser hon ut som hon har pyjamas. Hahaha. Det beror kanske på att min mamma var sekreterare på ridskolan och därför alltid var där och hade koll på min klädsel. Det är rätt coolt att jag minns denna dag ändå.

SKJUT MIG!

Idag har det varit över 5000 människor på Tosselilla. Mina fötter gör ont. Min hjärna är typ död (den lilla som jag har vill säga..) sen så vettefasen vad mer som är fel. Trött är jag också. Två dagar i rad med över 5000 människor suger verkligen. Det är säkert underbart för ägarna men jag är fan tamme helt död. Hahaha.

Jag bråkade med några gäster gjorde också eftersom dom tyckte att jag var otrevlig? Hallåja men 8 araber med 4 ungar som försöker springa in innan dom har betalat är fan inte lätta att prata med, speciellt när dom inte kan svenska så riktigt bra och speciellt inte när dom tror att jag blåser dom på pengar!
 
imlade med ögonen gjorde dom när jag förklarade också Sen snackade dom på arabiska och himlade med ögonen och pekade på mig. Bent ghabiya sa dom också och det fattade jag faktiskt eftersom det typ betyder dum tjej eller något liknande. Inte fan vill jag vara trevlig mot dom då om dom är såna mot mig. Aaaah! Jag som alltid brukar få beröm över att jag är så trevlig med alla gäster. Jisses. Nu har jag lite ångest. Nåja. Det var varmt och jag var ensam och skulle försöka tygla allihopa själv. Icke så lätt kan jag säga.

Sen kom en man som inte kunde svenska men som kunde danska, tyska och pyttelite engelska och växlade mellan dom tre språken när han pratade med mig. Hahaha. Jag som inte ens fattar tyska. Vilket skämt. Han måste ha trott att jag var dum. Haha. Kanske är jag en dum tjej ändå? Höhö.

Men nu är den dagen över. Imorgon kommer ännu en. Jag antar att den också blir likadan som dom två senaste. Det vill säga, köer ner till parkeringen till klockan två på eftermiddagen (fyra timmar...) och lunch först vid halv tre-tiden. Haha.

Nåja. Nu ska jag massera mina fötter.

Stor puss!


Späckat schema

Såhär ser min dag ut:

10.15 senast ska jag vara i Simrishamn och göra ett jobb där.
11.15 ska jag hem till Olivia och hämta ett minneskort från Polen där som jag ska få låna.
11.30 ska jag hämta Elin hemma hos henne för vi ska leka lite. Typ åka tåg och lite sånt skoj. JAG MÅSTE TILL BANKEN OCKSÅ!
15.15 måste jag vara i Sjöbo och göra ett jobb där också.
16.00 ska jag vara i Dalby hemma hos Willy och då ska vi vidare till Löddeköpinge och köpa lite pärlor och sånt skoj till smyckena som jag håller på med.
22.00 måste jag senast vara hemma och sova eftersom jag ska upp och jobba på onsdag.

Fan vad jag känner mig vuxen. Jag är ledig en enda dag och jag har fullspäckat schema. Hahaha. Det låter typ som att jag har 10 ungar. HAHAHA! Nej, nu var jag lustig värre. 

Undrar om jag ska köpa en Ipod idag.. Hmm.. Let´s see.

Btw så var Willy nog full igår. HAHAHA! Lillnörden!

Nu ska min busy dag börja.

Puss!


TAGEN!

Jag tänkte ta den jäveln som snöt mig på 5 lökringar igår men så jobbade han icke. Jag ska slå honom. Typ. Eller bussa hunden på honom.

Imorn är det fullspäckat schema så jag måste sova tidigt eftersom jag ska vara i Simrishamn typ halv elva senast. Enda dagen som jag är ledig från jobbet så ska jag ha fullspäckat schema. Nästa gång jag är ledig så ska jag feta mig en hel jävla dag. Fan vad härligt.

Imorn ska jag leka med Elin. Mysmys. Vi ska åka tåg. Den ni! Lilla blå tåget. Hahaha. Tänk om jag blir åksjuk? Höhö, det hade vart skoj.

JAG HAR PANIK! Jag vill boooort från Sverigehelvetet nu! Bye bye Sweden!

Btw så måååååste jag framkalla mina bilder men jag vet inte hur man gör. Kanske Elin är smart och kan svara på det imorgon?

Nej, nu ska jag gå och pussa på min pojke.

Stor puss!

Lööökringsskurkar!

Idag ska jag vara tjockis och klaga på Bertils inne i byn! Jag beställde 10 lökringar men kom hem med 5. Fy på dom! Jag ska klaga. Jag ska ha mina sista tjockislökar! Ska åka och kräva lökringar av dom. Annars får dom stryk!


PALLA!

Idag så går mitt ros till alla fjortisar. Ni vet dom som är 12-13-14 år och skriver överallt "jag älskar min bästaste vän...blablabla". Ni vet vilka jag menar, eller hur? JAG STÖR MIG SÅ FÖRBANNAT PÅ ER! Ni är 12 jävla år. Vad fan vet ni om att älska någon? Nästa dag är ni ändå ovänner. Aaaaaah. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Fy på mig igen!

8 dagar och ingen bloggning. Alls? What's that all about?

Jaja, jag ska köra en update nu i alla fall eftersom det är så många som tjatat på mig. Jag hoppas att ni inte ledsnar på mig allt för mycket bara. Men jag har faktiskt en ursäkt, jag har jobbat varje dag och därför inte haft ork att slå på datorn när jag kommit hem. Vem trodde att jag skulle börja dissa datorn bara för att jag började jobba? Inte var det jag i alla fall..
Men vad har hänt dom senaste dagarna då? Jo, det är en hel del faktiskt. Vi har gått upp till att jobba nästan 9 timmar om dagen vilket gör att jag inte är hemma förrän tidigast kvart över sju på kvällarna så därför är man rätt så slut i skallen efter att ha suttit i kassan non stop för att se att ingen smiter in eller att föräldrar försöker göra sina barn kortare? Nej, det gäller att vara på vakt hela tiden. Som i tisdags när jag satt kvar själv när alla andra kassor stängt.

Då kom en bil upp till grindarna i full fart, tvärstannade och ur baksätet så hoppade två killar ur, slängde sig över staketet och började kuta. Zigenare var detta dårå. Jag är inte rasist men det vet nog alla som känner mig redan. Anyway så fick jag stopp på dom när jag skrek till dom att dom kunde gå ut och gå in den rätta vägen. Till svar fick jag: - Vi trodde att man gick in här ju! Jojo, bullshit. Annika hade hört mig skrika så hon kom gåendes till min lilla kur och hjälpte mig. Tur var väl det eftersom en av killarna gick runt till en annan grind som ligger typ 200 meter från den förra och slängde sig över där medan hans föräldrar och släkt med flera stod och försökte uppehålla mig genom att titta i broschyrer.. Jojo, det gick ju toppen. Not! Annika kutade i alla fall ikapp den killen igen, skrek: SKITUNGE och fick ut honom från nöjesparken.

Mammorna började vifta med tusenlappar och sa att dom minsann visst hade pengar. Sen skulle alla in i bilen igen efter mycket om och men. Jag stod utanför min kur och kollade på dom när dom började rulla iväg och då skrek en av mammorna: - Du behöver inte titta på oss så, vi är inga apor!
Jag svarade: - Du, detta är min arbetsplats och jag står precis vart jag vill och kollar också precis vart jag vill. Det är ingenting som DU kan bestämma.
Hon: - Jag vill prata med din chef, ge mig din chefs namn!
Jag: - Jo, hon står därborta, sa jag och pekade på Annika.
Då körde dom iväg och var nere på parkeringen i 4 timmar till. Hallåja, what's that all about? En tant var jätterädd så hon tordes inte gå ner till bilen eftersom hon kände att hon hotat dom så Jenec fick komma ner till entrén och gå med henne ner. Ni vet. biffig polack! Haha. Såhär i efterhand så var det rätt så skoj. Egzon hade fastnat på en låt också, I will surviiiiive, satt han hela dagen. Hahaha. Så nu ska han söka till Idol.

Nåja, annars så har jag fått ett lönebesked för juni månad som jag får nu i juli och jag är faktiskt rätt så nöjd om jag ska vara ärlig. Tro det eller ej. Anyway.. Sen så ska jag och Josse åka och käka kinamat. Jane skulle kanske följa med också eftersom hon inte käkat så mycket kinamat? Hur kan man inte käka kinamat? Jisses säger jag bara.. Ööhm.. Sen så har jag köpt en ny mobil till mitt Comviqkort som jag nu också har. Så om det är någon som vill ha det numret så får ni säga till.

Btw, så ser det ut såhär på mitt jobb:



 

I torsdags jobbade jag på marknaden i Tomelilla istället för på Tosselilla och där träffade jag Rashid som jag inte träffat sedan i september förra året. Hahaha. Jag fick världens jävla bamsekram av honom. Hahaha. Han är rolig han. "Du får inte överge din mamma. Din mamma är trött, hon behöver din hjälp, du vet!" Haha. Jaja. Vi säger så va habibi. Höhö.

Jag åt en gammal sallad där som jag köpte på Coop med räkor, skaldjur och lite alla möjliga sånadära vattendjur fanns i. Jag tyckte att den smakade lite konstigt så efter jag käkat upp den så kollade jag lite på förpackningen och då får jag se att den är 2 dagar gammal? Så både igår och idag har jag kräkts och skitit sönder mig typ. Roligt va? På mina jobbardagar och allt. Suger big time. Jag hoppas att jag är redo för att jobba imorn för annars får jag ju inte så mycket i lön och då blir jag ledsen värre. Jag vill bli värsta rikemansbruden nu ju. Höhö, will never happen.  

Sen så har jag bokat resan upp till Emmah som blir den 10e oktober, då ska vi festa. Sen på lördagen ska vi på Ladies night och kolla på Martin Stenmarck, Henrik Hjelt och nån annan snubbe som inte är så intressant. Sen ska tydligen nån jävla b-sångare också vara med där? Varför? Han är inte ens vald än? Löönt! Nåja, jag åker hem på söndagen den 12:e. Tågbiljetterna gick på sammanlagt typ 400 kronor. Och det tycker jag var rätt så billigt. Sen får jag ju slagga hemma hos Emmah och Erik så det blir niiice. Äntligen så ska vi ses baby! Moahahaha. Wonderful juu!

Sen så har jag bestämt att det kanske är bäst att jag säger hej då till Ali ändå. Det kanske är bäst eftersom jag är så förbannat förvirrad för tillfället. Nåja.. Det var väl det som hänt dom senaste dagarna tror jag..

Sen har jag fått Elinsug också av någon anledning. Elin, vi måste ses någon dag vetja!


Prickar i ansiktet?

HAHAHA. Alltså idag när jag var på jobbet så satt jag kvar sist i kassorna, helt ensam. Det var väl som vanligt. Men så kom en familj med en mamma, pappa och en liten dotter. Hahaha. Så säger ungen till mig som är typ 4 år att jag har prickar i ansiktet? Pappan blev helt vit i ansiktet och blev arg på henne. Hahahaha. Jag skulle kanske ha sminkat mig i morse ändå? Hahahaha

Den hära dagen suger.

Big time. Allt har gått emot mig och alla har varit otrevliga. Dagen börjar med att Bo Ohlsson inte öppnade förrän klockan tio, inte nio som jag trodde. Så jag åkte 45 minuter tidigare i morse helt i onödan.

När jag kom till Ica och skulle köpa min lunch så gick det jävla larmet och jag fick inte gå in i butiken på grund av en jävla plåsterask? Skitsaker som ska behöva larmas. Sen åker jag till jobbet och börjar jobba, möter människor som är otrevliga och klagar på att deras egna undar är för stora och vill inte betala det priset som det är tänkt att dom ska göra.

Efter det så fick jag gå ner till pizzastugan där chokladsåstuben läcker/sprutar och kletar ner hela mig. Härligt. Efter det fick jag gå till den lilla glassbaren och sälja glass där, med en maskin som spottar glass på  mig, vägrar att kyla som den ska och gör glassen mjuk och kletig som fan. Uuuuuusch vad jag är glad att dagen är slut. Äntligen.

Vad åt jag till middag då halv åtta när jag var hemma? Joo, jag käkade 4 glutenfria knäckebröd med potatis och kaviar på. Det gjorde min dag. Big time. Ida, jag vet att du vill ha mitt knäcke. Därför var jag tvungen att betona det. Hahaha.

Förresten så måste jag berätta om en pinsam sak. Ni vet ju allihopa vem Blondinbella är, igår var jag inne på hennes webbshop som säljer en vara om dagen som heter Bellme.se Och jag beställde därifrån igår. Då var det en mobiltelefon som kommer gå på runt 500 kronor. Jag fick ju hem ett comviq amigokort häromdagen och då kom jag ju så lustigt på att min mobil är operatörslöst så vad fan ska jag göra med det kortet om jag inte har en mobil? Så nu blir det perfa. Nästa läppjobb som Blondinbella gör så vet ni att jag lagt 500 kronor i potten. HAHAHA!


Morr och godmorgon

Okej, jag är vaken. Jag vaknade för fyra minuter sedan. Jag har hunnit sätta på mig sport bh'n och nu ska jag ut och gå snart.

Gissa vad det är för väder idag! Just det, strålande solsken utan ett moln på himlen. Vad ska jag göra idag? Just det! Jobba... Varför ska solen komma när jag ska jobba? Kan den inte finnas när jag är ledig? Usch vad lack jag är nu. Fryser gör jag också. Nåja, det blir det snart ändring på. Förhoppningsvis.

Jag börjar i alla fall att jobba klockan tio så jag måste väl åka hemifrån vid nio om jag ska hinna in på Ica och köpa lunch och på Bo Ohlsson för att se om dom fått skivorna än. Men det har dom nog inte. Typiskt att alla turister ska shoppa upp alla såna.

Nej hörni, vi hörs ikväll igen. Kom till Tosselilla idag vetja så kan ni få en kaka.

Ciao!


BURP!

jag tror att jag käkat nåt dåligt idag. Min mage leker karusell eller nåt sånt. Hahaha. Det är rätt så roligt. Idag lärde jag mig en mening på arabiska också. Inty ruhy var det visst. Den som kan gissa vad det betyder kan få en kanelbulle i ögat. Hahaha.

Nej, fan vad jag känner mig busig idag. Tihi, det kanske beror på att jag drack en red bull innan? Det var kanske inte fullt så bra som det skulle kunna vara.. Jag kom på att jag inte har lagat nån lunch tills imorn heller. Hahaha. Jag får nog käka en mango eller nåt annat skit. Kanske en advokado? Det är ju tydligen fiberrikt. Fibrer är bra för magen för då håller allt sig där det ska vara. Eller nåt sånt. Jag vet inte.

Hur tillagar man en advokado? Äter man den rå? Den är ju rätt hård liksom. Man ska vara försiktig med att stoppa hårda saker i munnen. Det har min mamma lärt mig.

Nu ska jag smörja min näsa och sedan kolla på Project Runway. Heidi Klum är så vacker. Aaaah! Och hennes man är ju ännu hetare. Seal ffs! Han är min!


Sjukt het han är. Jaja. Han har fru och barn och blablabla. Het ändå!

Pampampaaaam!

Idag har jag inte gjort ett jävla skit känns det som. Jag sov till klockan tio, klev upp och satt vid datorn två timmar och sen åkte jag in till byn och handlade. Tyvärr så handlade jag ju inte allt som jag skulle så nu måste jag kanske åka tidigare imorn så jag hinner in och kolla om dom fått hem några nya skivor som man kan bränna på. Annars så måste jag köpa dom som finns på Ica Kvantum och dom är dyra värre så det vill jag icke.

Sen har jag kört röjsågen och röjt ner till vägen och tillbaka. Efter halva vägen så förstörde jag den. Något smidigt? Hela den orangefärgade saken som snurrar gick av! Hahaha. Men annars har jag inte gjort nåt alls. Jag har vilat upp mig eftersom jag jobbar 12 dagar i rad nu från och med imorgon.. Så då blir det full fart.

Förresten så är det dags för mig att framkalla lite bilder. Är det någon som vet hur sånt fungerar? Alltså nu när man använder sig av minneskort och så? Jag har noll koll och är inte särskilt teknisk. Sen om det är någon som vet någon bra som man kan framkalla från så får ni mer än gärna höra av er. Jag blir glad för alla tips jag kan få eftersom jag typ är nybörjare när det gäller minneskort och sådant..

Jag vill till Marocko! Nån som är på? Jag har fått nys om en billig lägenhet som man kan hyra där genom en viss turistbyrå.

Imorn ska jag kliva upp kvart över sju för att jag ska hinna köra min powerwalk innan frukost. Sen är det duschen och jobbet som gäller. Jag får inte glömma Karis tröja imorn! jag skulle ha lämnat tillbaka den redan i söndags.. Humm.. Mitt minne är inte det bästa..


Golf?

Jag tror att jag har spelat golf i min sömn inatt för fan vad jag har ont i handlederna. Helvete. Hahaha. Känns som att jag tagit två varv på golfbanan, minst!

Sen har jag en stooooor fråga nu! Varför ska det vara kasst väder dom enda två dagarna som jag är ledig? Det regnade ju igår och idag är det blåsigt och mulet. Världen vill inte att jag ska få någon färg på mig iår. På jobbet får jag ju ingen färg eftersom vi har arbetskläder där och jag är mest inomhus i entrén eller i någon kiosk. Där får man ju inte heller någon färg. Ni ska se mina ben. Dom är vitare än ett papper.

Jag har lite ångest också. Jag beställde massor av pärlor och saker igår så jag kan börja göra smycken igen. Jag har ju inte gjort det på snart ett år och det känns förjävligt. Hahaha. Fan vilken geak jag låter som nu. Jag beställde i alla fall från Panduro för typ 850 spänn. Det kommer svida dödshårt när sakerna kommer men det skiter jag i. Jag har så många idéer nu så nu är det värt det.

Jag längtar efter min lön! Det ska bli kul och se hur mycket jag får.. Jag längtar ännu mer efter lönen i Augusti för den kommer vara fet eftersom jag jobbar 22 dagar i juli. Jag jobbar alla helger också och sen har jag nästan en timmes övertid varje dag! Härligt härligt! Vilket skämt det skulle vara om jag får 200 kronor allt som allt. Hahaha. Jag skulle ha dött.

Nej, nu ska jag skriva en ansökan om ett jobb som jag är grymt sugen på. Håll en tumme att jag får det så jag har någonting att göra efter sommaren också så är ni supersöta.



Puss på er vetja!

Historien om Selim

Ni behöver inte läsa om ni inte vill. Jag behöver bara få skriva av mig eftersom jag har så sjukt mycket känslor för tillfället.

Alltså jag fattar inte vad det är med mig. Halva jävla kvällen har jag suttit och lipat som en jävla idiot. Anledningen heter Selim. Han kom in på msn idag och det kändes tufft. När jag såg honom logga in så kändes det som att hela mitt hjärta stannade. För er som inte vet så finns det inlägg om Selim längre bak i min blogg. Han var en god vän. Kanske var han mer också. Det vet jag inte riktigt. Jag tror det var något mer. Från bådas sidor.

Vi hade tät kontakt efter vi träffats och helt plötsligt så slutade han höra av sig. Jag blev orolig som fan eftersom han bor i Turkiet och pluggade i Cypern. Så jag trodde att någonting hade hänt honom. Vi pratade nämligen med varandra jämt över sms. Det blev dyrt för oss båda och eftersom han hade dåligt med pengar när han pluggade så som han gjorde så trodde jag att det var därför som han slutade höra av sig.

Efter en månad så var han online på msn vilket jag insåg betydde att han var tillbaka i Turkiet. Jag skrev nämligen ett email till honom och såg att han var online när jag skickade det. Han var dock online på msn så han hade blockerat mig. Jag fick honom att ta bort blockeringen och han sa då att han haft sex med en tjej som blivit med barn. Alla vet ju att om man gör det i Turkiet så måste man gifta sig med tjejen. Så jag kände att allt var kört. Jag hoppades att han skulle dö och allt.

En dag så såg jag en bild på honom som jag hade kvar på min dator. Detta var cirka en och en halv månad efter att han berättat den nyheten som han släppt. Jag var förbannad som fan och skrev ett argt email till honom om hur dum han var och undrade hur han kunde göra så mot mig osv osv osv. Han svarade direkt och efter några mail så tog vi båda bort blockeringen på msn och snackade igenom allt. Då berättade han sanningen för mig. Han hade ingen tjej som han gjort med barn. Han var sjuk. Han hade fått en hjärntumör. Mina skuldkänslor kom direkt eftersom jag hoppats på att han skulle dö. Han berättade att han sagt så för att han inte orkade med att jag skulle tycka synd om honom och lida med honom. Han visste att jag skulle funnits där för honom men han skulle inte klara av att se mig lida då. Han såg lögnen som den lättaste utvägen eftersom han visste att jag inte skulle snacka med honom mer då. Eller det trodde han i alla fall.

Idag pratade vi som sagt igen och det känns verkligen i hjärtat, magen och själen. Jag klarar inte ens av att se en bild på honom. Jag önskar att allt skulle vara annorlunda. När vi pratar så glömmer han vissa ord och förstår inte allt som jag skriver. Det finns så mycket som jag vill säga honom som jag inte kan säga. Det finns så mycket som jag önskar var annorlunda och som jag aldrig sagt eller gjort. Jag önskar att allt var som tidigare. Även om jag har min pojke nu så kommer jag aldrig glömma Selim. Han var en stor del av mitt liv under en väldigt lång tid. Jag älskar honom och det kommer jag nog alltid att göra.. Tack för allt. Nu tänker väl ni att jag verkar ta den jag får eftersom jag har en annan nu. Men så är det inte. Kanske har jag flyttat över mina känslor från Selim till min bejb? Jag vet inte alls..

Historien om hur jag träffade honom från början och sånt, det hittar ni här:

LÄNK -> Selim <-LÄNK

Remember, watch the moon.....


Den enda bild jag har kvar på honom..

Nehejnej

Det blev ingen lek med Olivia idag för hon hade pms? Hahaha. Lazy excuse. Skojar.

Jag bjuder på en bra låt sålänge. Jag håller på och jobbar med min film från Polen nu så det blir nice. NJUT!


Dum

Jag berättade någonting för Ali som jag skulle ha hållit tyst om. Det hade varit mycket bättre om jag hållit min glappa käft stängd istället för att öppna den för honom. Äääh. Less jag är.

Nu är jag i alla fall ledig i två dagar så det blir skönt. Imorn ska katten till veterinären och sen så ska jag och Olivia till Tosselilla och leka litegranna. Det låter väl trevligt va?

Nej, nu ska jag pyssla om min lilla sjuka kisse. Igen.



Ibland saknar jag faktiskt Christian..

Hej.

Ingen uppdatering och det vet jag dårå. Men det har hänt mycket skoj. Vi hade grillkväll i fredags på jobbet och det var ju roligt värre. Spelade minigolf med Kari som domare. Det gick ju väldans bra eftersom han gav oss alla typ 30 slag för att klara banan. Så ett spel på 12 banor tog typ 2 timmar för 4 personer. Hrm..

Sen igår så var vi och badade efter jobbet. Synd att vi inte fick sätta igång nån sån bana så vi fick åka massa skoj. Istället satt vi med bubblor i rumpan. Det var mysigt. Haha.

Idag fick jag btw en sallad gratis. Tur man är stamgäst på Piri Piri.

Nej, nu ska jag fixa nå skoj att göra innan jag lägger mig. Imorn ska jag jobba men sedan är jag ledig på tisdag och onsdag. Så det blir nice. Då ska jag börja göra min film också.

Puss!

Hus i helvete

Idag så hände det någonting på jobbet, någonting som jag aldrig tidigare vart med om. Det blev ett stort bråk mellan personal och gäster. Jag har aldrig sett den kvinnan så arg. Jag blev fan livrädd och var tvungen att gå ut ur vårt lilla kassahus eftersom det blev sådära. Det var verkligen inte roligt. Det blev så hemskt att hon till och med ringde in till kontoret för att få hjälp. Fyfan vad rädd jag var. Hahaha.

Tungt.

Nu känns allt grymt tungt. Jag har i alla fall pratat med Ali. Fastän det var dyrt så känns det som att det var värt det. Aaah. Jag vet inte vad jag ska tycka, tro eller tänka om honom längre. Jag fattar ingenting. JAg blir inte klok på den människan. Men jag hoppas att han står vid sitt ord nu. Men det får vi väl se.

Älskar den här låten. Jag lyssnar på den och är lite nere. Kanske inte sån bra mix. Fin är den i alla fall. Killen är från Turkiet också så det gör väl det hela lite bättre. Iiiiida baby, har du lust att hitta den på nån såndära nedladdningssajt till mig? Du kan få lite choklad som tack! Vore great.

Muhabbet -Sie liegt in meinen Armen!



Jag borde väl gå och lägga mig nu för jag ska upp klockan 7 eller senast halv 8 för att promenera. Powerwalk ni vet. Sen ska jag duscha inför jobbet. Back to reality. Jag känner mig inte laddad inför det..

Jag hoppas ni har det bra alla ni därute..

Barfota

Jag kör bil barfota. Det vet jag att det är fler som gör. Haha. Jennifer gör det till exempel.. Och Izabella gör det. Sen gör Louise det också. Undrar om hon visat dom amerikanska barnen hur man kör bil i Sverige än? Hahaha.


JA, jag har stora och fula fötter. Och jag vet att dom är missbildade med vissa tår som är längre än andra trots att det borde vara tvärtom.. Jag står för att fötterna är fula, stora och 42:or. Se det såhär: När jag dör så kommer jag att ha gått på marken bra mycket mer än ni gjort under ert liv. HA!

Nej, nu ska jag sätta ihop min film från koncentrationslägret. Imorn ska jag jobba. Kul kul. Sen borde jag godkänna och svara på alla kommentarer som jag fått och inte kunnat göra när min dator varit trasig.

Knäppt.

Idag tänkte jag att jag skulle väga mig för att påbörja allting igen. Träning och mat och hela kitet. Jag fick en chock när jag ställde mig på vågen. Jag hade gått ner 5 kilo? Hallåja? Det syns inte, känns inte och måste fan tamme vara helt jävla fel. Jag fattar ingenting.

Jag har bestämt mig för att det är slut på all skit nu. En gång för alla. Detta funkar inte längre. Man känner hur allting väller hit och dit och hänger här och där. Okej, det hänger kanske inte men ni fattar grejen.

Så jag börjar imorgon med allting. Ska skriva ner precis allting i en bok som jag har. Självklart kommer jag att skriva om saker och ting här också. Men nu börjar det.

Förra året lyckades jag gå ner 19 kilo på tre månader. Nu ska jag få bort dom kilona igen. Jisses, jag vet inte vad jag gett mig in på nu. Hur ska det gå? Jag som jobbar och har glass och godis nära mig hela jävla tiden. Sockervadd, popcorn och all annan skit. Detta kan ju inte sluta mer än åt helvete. Hahaha.

Nåja, nu ska jag in till Ystad för att gå till Optikern och fixa nya linser. Har tid där klockan tre och innan dess tänkte jag köpa en födelsedagspresent eller två också. Willy har ju fyllt år och gubben i huset här hemma fyller år den 14e. Willy skulle ha fest i helgen men jag har inte fått något svar på mina sms så jag vettefasen hur det blir med det. han bjöd mig ju nu när vi träffades sist och då måste jag ju ha en present också. Hrm.. Han får fillingar som han kan ha på skallen. Kapten Fillywilly!

Nej, nu ska jag kila.

Puss på er


(på den tiden då allt begav sig...vikt, kärlek och allt sånt..)

RSS 2.0