Money never sleeps..

Var på bio nu ikväll med T. Vi såg Wall Street - Money never sleep. Grymt bra film. Se den! Blev lite kinamat innan dess också. Trevlig kväll helt enkelt! Nu blir det till att tvätta av sminket och krypa ner i sängen. Ska åka till gymmet imorgon 09.30. Idiotiskt att bestämma en sån tidig tid men jag har bara mig själv att skylla.

Efter gymmet ska vi bege oss till Jysk där jag ska kolla på ett köksbord som jag fallit för.

Har käkat en sista pollypåse ikväll. Från och med imorgon är det slut på all skit. Jag vet att jag sagt det ett flertal gånger. Men nu jävlar är det sista skiten. Är så less på att ha en röv som är lika bred som en ladugårdsdörr.

Godnatt!


Nasty!

Ni minns ju att jag opererades i somras för inflammation i gallblåsan, samt gallstenar vilket jag tydligen fått pga att jag gått ner för mycket i vikt, för snabbt (27 kilo på cirka 5månader). Vill ni se vad det var för något som dom plockade ut? Jag har ju nämligen det hemma i ett plaströr som dom skickade med mig hem när jag blev utskriven. Well, here we go:



Fattar ni att dom där små sakerna ställt till med sån otrolig smärta?

Sjukt!


Inte min dag.

1. Försov mig. Klockan skulle ringa 06.00. Jag vaknade 9.13
2. Min föreläsning börjar 9.15. Jag inser att jag INTE kommer komma i tid.
3. Nästa buss går 10.59, är framme 11.54.
4. Föreläsningen slutar 12.00.
5. Jag ringer CSN, ska knappa in personnummer, då hänger sig ettan på telefonen och jag får börja om från noll.
6. Testar att ringa CSN igen, telefonen dör.
7. Byter telefon och ringer CSN igen. 26 samtal före mig.
8. Kommer fram till CSN, pratar lite och tjoff så bröts samtalet.
9. Ut och mocka i kylan.
10. Skulle vara hos Josse 17.00. 17.08 lämnar jag hemmet.
11. Det börjar regna.
12. Det är kallt.
13. Fastnar i en jävla tågkorsning. Som vanligt!
14. Går på promenad med Josse i regnet.
15. Köper pizza för att fira tentan och får fet jävla ångest. Aldrig igen!

Nu är jag nyduschad och redo för att sova tidigt. Känns som att det behövs idag så jag blir mig själv igen.


SÅ JÄVLA GLAD!

JAG KLARADE MIN TENTA I BARNMEDICIN!!!!!

FYFAAAAAAAAN VAD UNDERBART!


Veckans Vägning V.39

Eftersom jag gick ner hela 7 kg i vikt förra veckan så var jag ganska så inställd på att jag skulle gå upp i vikt denna veckan. Helt lögiskt liksom. Tappar man så mycket i vikt så snabbt så får kroppen en chock. Självklart!

Veckans viktnedgång: +1,4 kg.

Total viktnedgång: 24,5 kg

Nästa vecka har jag beslutat mig redan nu att jag inte ska väga mig. Jag tror att jag behöver peppningen som kommer om två veckor istället för att jag ska orka komma igång riktigt igen. För nu är jag less på dessa upp, ner, upp, ner sakerna. Jag måste komma ur det! Vill verkligen börja träna igen också. Jag måste ta mig till gymmet och försöka prata med dom om mitt gymkort! Hoppas verkligen att saker och ting går att lösa!

Jag kommer faktiskt i ett par jeans nu som jag inte kommit i på väldigt länge också. Bara så ni vet! Det är väl ett framsteg?


-

Inlägg raderat. Jag var bara jävligt bitter imorse.


Känner mig inte pepp..

....på att ta mig ut på en tur i blåsten idag. Jag borde verkligen ta mig turen för igår köpte jag lökringar och Delifresh Kycklingmål på Max. Inte bra, jag vet.. Men ibland måste man bara. Full fart nu så går det nog bra. 10 kilo ska vara borta om 91 dagar. Fan vad tiden går snabbt helt plötsligt! Håll tummarna!

Istället för att ta mig en powerwalk i blåsten så tänkte jag plugga lite eftersom vi ska göra analyser av olika processer så som autonoma, syntagmatiska och para digmatiska. Öööhm, rena rama grekiskan tycker jag också så jag måste läsa på det nu så jag kan vara med och diskutera imorgon. Jag har ju nämligen inte varit i skolan på hela veckan så jag ligger lite efter.

I veckan blir det hårdplugg hela veckan lång så jag kan komma ikapp. Detta är en stor kurs, som dessutom är ganska så invecklad och även i ett högt tempo så jag har inte tid att ligga på latsidan direkt. Skönt att vi bara går i skolan fyra dagar denna vecka, och dessutom bara halvdagar. Då har jag förhoppningsvis tid att komma ikapp!

Däremot är jag sur på CSN. Jag har inte fått några pengar än, likaså Emelie medan Josse har fått två utbetalningar och Emma har bara fått halva sitt CSN-bidrag. Tror dom är lite snurriga på det kontoret om jag ska vara ärlig! Tur att jag fick lön i fredags i alla fall så det inte ekar på kontot.


Redo!

Nu blir det träning!


Första träningen [check]

Jajamensan. Igår körde jag igång med träningen igen. Körde ett väldigt kort pass. Men det är väl viktigast att starta försiktigt så man inte tuppar av på kuppen? Gjorde lite maxtester till den utmaning som jag är med i. Gjorde både jägarvilans maxtest, och upphoppsmaxtestet.

Idag hade jag tänkt att ta mig ut på en powerwalk så jag bränner lite fett. Håll tummarna för mig. Om 93 dagar ska jag nämligen ligga på en sandstrand och tills dess skulle jag vilja gå ner 10 kilo till. Ska vi sätta det som mål?Om 93 dagar ska jag väga 10 kilo mindre. Och då alltså sammanlagt ha gått ner 36,9 kilo. Det tummar vi på!


Ikeashopping!

Jag var ju iväg till Ikea och shoppade i slutet av juni och har ännu inte bloggat om detta. Jag tänkte att det kanske är dags nu...

Jag shoppade en hel del eftersom det var tänkt att jag skulle byta rum, och därmed flytta upp på ovanvåningen och då få ett större rum. Därför köpte jag en ny stor säng, en soffa och lite annat. Nu kommer jag istället förmodligen flytta till egen lägenhet istället, och då kommer ju ändå mina saker till god användning. Här kommer shoppingen:

 

Ektorps 3-sitssoffa 3495:-, dock i denimfärgen nedan (har tyvärr utgått nu):





Persika, en söt liten vas. 69:- 



Gilda Blom hette denna kudde som jag köpte 2 av. 159:-/st



Benno, vilket är en DVD-pelare som jag köpte 2 stycken av. 249:-/st



Billy bokhylla är en självklarhet! 395:-


Vanvik sängstomme. 160x200cm 2995:- (inklusive mittbalk)



Sultan Sagvåg, madrass! 160x200cm. 4395:-



Sultan Tafjord bäddmadrass! 160x200cm. 2495:-

Allt som allt, slutade notan på 14660 kronor och därmed försvann hela skatteåterbäringen och lite andra sparpengar! Hade jag inte shoppat allt detta, så hade jag kunnat åka iväg på ytterligare en resa istället. Det som jag egentligen saknar nu tills jag flyttar hemifrån är en stekpanna, köksbord + stolar och ett vardagsrumsbord. Sedan har jag allt som man behöver!


Veckans Vägning V.38

4 veckor sedan jag senast bloggade om min vikt. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag vägt mig alla veckor, fastän jag sagt att jag inte gjort det. Gick upp, upp, upp i vikt vilket är helt förståeligt eftersom jag gick och väntade på en lingonvecka som vägrade komma som till slut kom tre veckor för sent, så jag gick och fortsatte samla på mig en massa vätska och kände hur jag var helt svullen överallt. Jag gick sammanlagt upp 8,1kg vilket även berodde på att jag tappade fokus och åt sämre än jag brukar.

V.35 +3,5kg
V.36 +0,9kg
V.37 +3,7kg

Den senaste veckan har varit full av stress, jag har mått skit och allt har verkligen varit upp och ner. Dessutom har jag haft mensen så vätskan är borta men ändå fick jag lite av en chock när jag ställde mig på vågen i måndags.

Veckans viktnedgång: 7,0kg.

Total viktnedgång: 25,9kg.

Allt som allt har det blivit ett plus på 1,1 kg. Men det ska bli ändring nu. Nu kör vi. Inga fler motgångar!


Kaos

Fyfan, hela gårdagen var ett enda stort jävla kaos. Jag var på skolan hela dagen och var riktigt trött. Trodde jag skulle somna och aldrig vakna igen efter en lektion. Var inte hemma förrän klockan sex. Tänkte käka lite middag med familjen, ta en dusch och sedan gå och lägga mig för att vara laddad inför dagens föreläsningar.

Riktigt så blev det ju inte. För att göra en lång historia kort så kan jag ju säga att jag blev ganska så jäkla utslängd igår från mitt hem. Kvällen spenderade jag på ett tåg upp till Helsingborg och var framme där klockan tolv. Fick nämligen sova över hos en vän där, långt bort ifrån allt. Skönt som fan.

Tanken var sedan att jag skulle vara på föreläsningarna idag men jag har varit ett vrak hela dagen så jag begav mig hem till Ystad istället där Pauline hämtade mig. Just nu våldgästar jag hennes lägenhet medan hon jobbar. Var jag tar vägen sedan vet jag inte. Men på något sätt måste ju saker lösa sig. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Där har ni min anledning till varför jag inte bloggade igår. Mindre roligt kanske. Jag har kanske varit lite för personlig nu men jag måste samtidigt få skriva av mig lite.







Nystart!

Idag är det nystart på bloggen. Jag har inte haft tid eller möjlighet att uppdatera den som jag velat och därför har jag struntat i att uppdatera den alls. Jag lovade dock att jag skulle börja blogga idag igen när tentan var gjord. Barnmedicin var det som stod på schemat. Gjorde den och jag är till 90% säker på att jag klarade den.

Idag är även en nystart när det gäller träning och kost. Jag kom tyvärr ur rutinerna lite vilket har lett till att jag säkerligen gått upp lite i vikt. Hur mycket vet jag inte, och det vill jag inte heller veta. Därför blir det ingen vägning denna vecka, liksom föregående tre veckor då jag ska komma igång igen. Nästa vecka blir nästa vägning och då kommer ni får mer inblick i min träning och viktnedgång igen. Jag hoppas att detta låter bra.

Nu ska jag se på The Tyra Show medan jag städar lite mer i bloggen. Sedan blir det första powerwalken på 6 veckor. Nu ska jag igång igen. Fan, jag har ju bara 104 dagar på mig innan jag kommer ligga på en sandstrand i Afrika! Så nu gäller det att köra full fart igen.

Är ni redo? För jag är redo! Full fart framåt!


Känner mig elak!

Ni är ju faktiskt en hel del personer som tittar in här på bloggen varje dag. Jag har lovat och lovat att jag ska börja blogga igen men ingenting händer. Känner en ångest varje gång jag loggar in på bloggen eftersom jag har över hundra kommentarer som ligger och väntar på gokännande/svar. Nu säger jag såhär: På måndag har jag tenta i barnmedicin. Efter det ska jag börja blogga varje dag igen. Det lovar jag!


8/9-10

Men du förstår exakt varför jag är lack på dig.
Pappa, FUCK, allt du nånsin fucking sagt om mig.

Om du nu får komma upp till himlen för Gud.
Jag tvivlar, för det sättet du har fuckat mig.
Och just nu så kan jag faktiskt inte tacka dig

Dra åt helvete din jävla idiot, nu får du inga fler chanser!


Roligt som fan!











Har haft en sjukt rolig helg! Igen!


RSS 2.0