Har mätt mig lite.

Riktigt roligt att mäta kroppen och se hur den blir mindre. Annars är det lätt att bli blind. Känner mig rätt så blind om jag ska vara ärlig. Tänkte skriva ner lite resultat nu:

Hals : -2,5 cm.
Överarm: -3 cm
Armbåge: -2 cm
Handled: -0,5 cm
Under bröst: -12 cm
Midja: - 20 cm
Navel: -20 cm
Rumpa: -19,5 cm
Lår: - 11,5 cm
Knä: -8,5 cm
Vad: -2,5 cm
Vrist: - 1,5 cm

Totalt: 103,5 cm.

Jag har alltså tappat över en meter på min kropp. Helt jävla sjukt..




Ler varje gång jag hör den här låten..

Ja jag ler verkligen när jag hör den här låten. Har ett riktigt fint minne till den här låten.


Dags för att träna lite skivstång dårå!

imag1867 (MMS)

Dags för att träna lite skivstång dårå!


Färdigtränad, nyduschad och redo för jobbm...

imag1864 (MMS)

Färdigtränad, nyduschad och redo för jobbmöte :)


Spinningredo! Ha en underbar onsdag!

imag1738 (MMS)

Spinningredo! Ha en underbar onsdag!


Here I am, this is me.

Mina byxor är lite för stora så de hänger därbak, veckar sig och är riktigt mycket för stora i midjan. Tror det är cirka 10 cm mellan fläsket och byxorna. Höhöhö. Jag ska lägga ut lite nya bilder på kroppen också så ni får se hur resten av kroppen ser ut efter dessa 24 kilon som försvunnit från kroppen.


Har varit duktig idag också. Har jobbat oc...

imag1859 (MMS)

Har varit duktig idag också. Har jobbat och spinnat. Duktig tjej vet ni!


Cravingz..

Det finns några saker som jag verkligen saknar och verkligen längtar tills jag får äta igen. De sakerna är: makrill i tomatsås, ägg, spenat, gurka, kyckling, vitlök, mozarellaost/fetaost och lax. Mums!

Förutom det finns det egentligen inte mycket jag saknar förutom en onyttig sak. Den saken är lakrits. Därför är jag riktigt glad nu när Loka kommit ut med smaken Lakrits Jordgubb. Sandra sa att den skulle smaka skit men buuu på dig med Sandra för den var asgod!


Skärpning!

Nu får jag ta och skärpa mig när det kommer till bloggandet. Har så mycket för mig just nu så jag hinner ju inte med att uppdatera här också. Jag ska bättra mig. Får ta lite tid varje kväll och knåpa ihop ett litet inlägg för ni är ju ändå en del som kikar in här varje dag, trots att jag inte uppdaterar.

Nåväl. Idag fick jag knata hem från jobbet redan halv ett eftersom jag hade ett stort migränanfall på gång. Kändes som att någon stod på min panna, benen kändes som spaghetti, jag kallsvettades och händerna bara skakade. Kollegorna var lite oroliga när jag skulle köra hem men jag fick sällskap i telefonen hela vägen hem och allt gick bra, men långsamt.

Nu mår jag äntligen lite bättre så imorgon blir det jobb. Synd bara att det var idag som detta hände. Enda dagen som jag verkligen inte fick bli dålig. Nåja, mötet är ombokat tills på onsdag kväll efter min träning så det är bara att gilla läget.

På tal om träning så ser mitt träningsschema denna vecka ut såhär:

Måndag: Inte ett skit.
Tisdag: Spinning
Onsdag: Spinning
Torsdag: Skivstång
Fredag: (eventuellt) Spinning
Lördag: Afrodans
Söndag: Kickbox/Promenad



Bjuder på en bild från Marocko i januari 2012.
24 kilo sedan. Helt sjukt.


Vägning 2

Ja, ni ville ju veta hur det har gått för mig nu den senaste vägningen.

Jag hade gått ner 7,5 kg, varav 7,3 kilo var rent fett. Gött! Så nu har jag gått ner totalt 24 kilo, varav 18,9 kilo har varit i rent fett.

Midjemåttet hade minskat med 11 cm på en månad. Så nu har jag tappat totalt 22 cm i midjan.

Jag har dessutom gått ner 2,4 poäng på BMI-skalan, vilket ger ett resultat på 7,9 poäng ner på BMI-skalan. Nu börjar det hända saker minsann. Bara att fortsätta kämpa på.




Långa dagar. Åkte hemifrån 7 imorse och ko...

imag1733 (MMS)

Långa dagar. Åkte hemifrån 7 imorse och kom hem för 20 min sedan. Har varit och kickboxat med Jeanette. Var in och vägde mig imorse. Är ni nyfikna på resultatet?


Bjuder på en till svettbild. Var på ett gr...

imag1825 (MMS)

Bjuder på en till svettbild. Var på ett grymt jävla spinningpass idag där vi stod i tvåan och trean hela tiden i alla låtar utom en. Brände som fan i benen och jag har fått ett skavsår på insidan av foten och ett under foten. Imorgon bitti är det vägning som gäller. Ojojoj.. Tror dock inte att så mycket hänt men det återstår att se.. Lena såg skillnad på mig iaf så det är ju kul. Förlåt att der blir mycket mms-inlägg men jag har så mycket på gång just nu. Som idag jobbade jag 6.45-15.00, handlade sedan pulvermat och spinnade. Nu är jag barnvakt några timmar. Ingen rast och ingen ro!


Nu syns det inte så väl på bilden eftersom...

imag1820 (MMS)

Nu syns det inte så väl på bilden eftersom jag vrider skärpet men igår när jag skulle ta på mig mitt skärp pga att mina byxor trillar ner hela tiden, så var det 10cm för stort när det satt på sista hålet. Så jävla roligt! Imorn är det vägning. Pirrigt värre!


-

Måndag: Spinning
Tisdag: Powerwalk/Stalljobb
Onsdag: Spinning
Torsdag: Kickboxing
Fredag: Medeljympa
Lördag: Höintag + Afrodans
Söndag: Kickboxing

Ny vecka, nya tag.

I helgen blev det inte mycket till tränande då jag gjorde så mycket annat som jobbade, var på marknad, var en sväng i Kivik och Simrishamn, samt umgicks med nära och kära. Ingen tid till att vila direkt.

Denna vecka är en lite speciell vecka. Det är nämligen dags för vägning på torsdag. Pirrigt. Känns dock inte som att det hänt särskilt mycket med min kropp då jag inte märker så stor skillnad på mina kläder. Men vi får väl se vad vågen säger. Jag har ju tränat bra och ätit mina shaker rätt. Har även druckit lagom mycket vatten så något borde ha hänt. Kanske har jag byggt lite muskler istället? Hmm. Vi får se.

Annars är det väldigt mycket som händer i mitt liv just nu. Har förmodligen fått ett sommarjobb nu som personlig assistent. Det är inte helt säkert än men på måndag ska jag träffa brukaren och boka in ett par dagar jag ska gå bredvid för att lära mig. Det blir toppen men det är lite pirrigt!



Bjuder på en hemsk bild från Simrishamns hamn.


Hello! Hur är det med er? Med mig är det a...

imag1756 (MMS)

Hello! Hur är det med er? Med mig är det astrött som gäller. Bloggade inget igår eftersom jag inte hann. Höll på att städa då jag får besök över helgen. Ska dammtorka, dammsuga och skura bara så är jag klar sen. Klockan ringde halv fem idag för jag har öppningen på förskolan. Slutar redan kvart över tolv och sedan ska jag på anställningsintervju klockan tre för ett sommarjobb då mitt kontrakt går ut 22 den juni och jag då går över till timvikariat igen. Ha en fin dag!


Hur vet man att man varit på ett grymt spinningpass?

Jo, man får en blåsa under foten. Fan vad jag saknat Therese N:s pass. Så jävla härligt att hon ska ha Charlottes pass nu i tre veckor. Nästa vecka har jag redan bokat. Medelspinning stod på schemat idag och helvete vad härligt det var.

Trodde inte att jag skulle hinna då jag slutade halv fem och passet började fem. Dessutom var det lite kö på vägen.

Jag är glad också för nu har jag fått två veckors schema så jag har precis suttit och planerat två veckors träning. Underbart att ha allt planerat, då är det lättare att genomföra. Annars är det lätt att man bara struntar i det.

Imorgon blir det skivstång istället för kickbox. Kickboxen ska jag ta på söndag istället och då följer kanske Fredrik med så jag har någon att slå på. Höhöhö.


Vilodag.

Snacka om att det varit kaos på jobbet idag. Alla i personalen var sjukt trötta, 4 personal var sjuka och vikarier gick inte att få tag på. ALLA barn var friska och ALLA barn var helt jävla galna. Märks att de varit hemma i 4 dagar nu för jisses vilket liv de höll.

Efter jobbet var jag så sjukt slut i huvudet så jag orkade inte träna. Sedan har det spöregnat hela jävla dagen så jag var inte så pepp på en powerwalk heller.

Lösningen på detta var att jag bokade ett spinningpass imorgon direkt efter jobbet. Problem solved liksom. Man slipper ha dåligt samvete då.


Det här med mina svettbilder.

Nu vet jag inte om ni stör er på mina svettbilder efter träningen men jag fick en liten pik från Palle på Facebook om att "hon älskade mina svettiga bilder ;)". Så då tänkte jag förklara det här:

Jag lägger upp svettiga bilder för att inspirera. Är man tjock så svettas man mer, räcker med att knyta skosnören så är man svettig. Är man tjock så är det ju ett litet nono att svettas för man är ju äcklig då. Om man tränar så svettas man och det skrämmer en del tjockisar för dom vill inte ses som äckliga.

Jag lägger upp mina svettbilder för att visa att man inte ska vara rädd att ta i för att få ut så mycket som möjligt av träningen och våga svettas! Jag ger alltid ALLT på mina träningar för att jag lägger ner tiden på att träna. Då kan jag lika gärna ta i så hårt jag kan istället för att göra hälften så mycket för att slippa svettas.






Sorry, men svettbilderna stannar!


-

Måndag: Medelspinning
Tisdag: Medeljympa/Powerwalk
Onsdag: Powerwalk
Torsdag: Kickbox
Fredag: Skivstång
Lördag: Afrodans
Söndag: Box

Färdigtränad.

Ja, jag kom inte hem förrän sex imorse efter att ha varit på bio med Fredrik och sedan snackat iväg flera timmar. Vips så var klockan sex och jag insåg att det var dags att åka hem. Efter 23 timmars vakenhet mådde jag lite illa. Sjukt konstigt.

Klockan tio ringde Emelie och väckte mig, tolv ringde jag tillbaka och bokade in en film/skvallerdejt med henne. Riktigt härligt att få träffa henne igen. Var längesen nu.

Sedan var jag iväg på medelspinning för Therese. Awesomeness. Legs on fire kan jag ju lova. Riktigt härligt.

Sorry för lite dåligt uppdaterande nu i helgen men jag har nästan inte varit hemma så det förklarar ju det hela. Man måste lägga lite tid på de nära och kära också.

Nu taggar jag inför Alcatraz och sedan ska jag faktiskt sova för imorgon börjar jag jobba halv åtta.



Bjuder på en till svettbild.


Dagens workout är done! Efter 4 timmars sö...

imag1744 (MMS)

Dagens workout är done! Efter 4 timmars sömn åkte jag till gymmet på ett spinningpass medan dom andra fortfarande låg och sov. Snart blir det frukost och film om Thea kommer hit med frukost till dom andra förstås. Ha en bra dag!


Jag tror att den här powerwalken tog knäck...

imag1726 (MMS)

Jag tror att den här powerwalken tog knäcken på min strumpa...


Fail!

Imorse vaknade jag av ett telefonsamtal av den mindre roliga sorten. Mitt träningspass på morgonen blev inställt pga sjuk ledare. Mööööö. Jag som var taggad. Har ingen träningsvärk och jag var redo. Fan då. Enda gången som jag hade möjlighet att gå på det passet så blir det inställt. Nåja, jag har bokat det nästa fredag morgon klockan 8 också så får vi se om det måste avbokas pga jobb eller hur det blir..

Nåja, försökte få tag på Palle för att ta en promenad med henne när jag ändå skulle in till Tomelilla men det verkar lite lönlöst att få något svar från henne. Så jag tar en powerwalk själv och mockar. Det får bli dagens träning istället. Sedan ska jag duscha, sova och fixa mig inför kvällen för då blir det party party! Kommer bli skoj att träffa Pontus igen också. Var nästan ett helt år sedan. Fan, tiden flyger förbi. Sover hos Elin inatt och spinnar imorgon bitti. Full fart!

Glad påsk på er!


Har precis avslutat ett 1 timme och 40 min...

imag1718 (MMS)

Har precis avslutat ett 1 timme och 40 minuter långt kickboxingpass. Svettig men glad är jag ska ni veta för fyfan vad jag saknat den här träningen. Sandra var dock tvungen att gå vid sex så jag fick fortsätta slå och sparka på Stefan, tränaren. Awesome! Visst, jag är inte lika tränad som jag var innan men någonstans måste man ju börja!


Träningsschema.

Jag har ju bara schema fram tills på onsdag så jag kan ju tyvärr inte planera min träning så långt men såhär ser det ut nu:

Torsdag: Kickbox + Spår 1 mental träning
Fredag: Skivstång + Spår 2 mental träning
Lördag: Spinning + Spår 2 mental träning
Söndag: Powerwalk + Spår 2 mental träning
Måndag: Spinning + Spår 2 mental träning
Tisdag: Medeljympa (eventuellt powerwalk ist) + Spår 2 mental träning
Onsdag: Powerwalk + Spår 2 mental träning

Jaa, så ser det ut en vecka framåt med andra ord. Känns som en riktigt kickstart. Om tre veckor ska jag kunna få ner röven i mina svarta jeans som idag nästan gick att stänga. Längtar tills jag kan få igen dom.. De jeans jag använder just nu som jag nästan nyss kommit i igen, sitter löst i röven nu trots att de är nytvättade. Bra skit!

Jag måste komma ikapp med min mentala träning nu när jag äntligen har alla spår sparade på USB-minnet. Nästa gruppträff blir om 3 veckor och då ska jag ha kommit ikapp med min mentala träningsbit. Den delen är viktigare än man tror.


Jag 2007.


Har precis blivit lite misshandlad av tant...

imag1699 (MMS)

Har precis blivit lite misshandlad av tant sköterska. Är på pricktest eftersom mitt pollen- och kvalstertest som skickades till Lund visade negativt fastän det visat positivt senast för ett år sedan. Så nu har hon prickat och trixat lite och snart ska resultatet avläsas. Perfekt start på morgonen att bli lite småskuren i armen. Sedan blir det jobb fram till klockan sex ikväll.


No mercy.

Nä, idag händer ingenting här hos mig. Tänkte först powerwalka och mocka när jag kom hem. Sedan övervägde jag medeljympan som Sandra tyckte jag skulle joina på. Men nu ligger jag här hemma i ett kolsvart rum och pyjamasen på. Migränen är här.



Förresten, du i Mariefred som beställt saker i mitt namn. Vi har ditt ip-nummer och en polisanmälan kommer göras av företaget du beställt saker ifrån. Just so you know.


Så jävla härligt.

Jag vaknade imorse och tyckte det var askallt. Låg säkert i 10 minuter och försökte ta mig upp ur sängen men det gick bara inte. Så jag ställde om klockan och sov en timme till. Hade lite dåligt samvete eftersom jag skulle gymma på morgonen.

Under lunchen så kom Sandra in som började arbeta på "min" förskola idag och som jag brukar träna med. Vi snackade om träning och av en slump går jag in på gymmets hemsida för att se om det fanns några platser kvar till boxen på torsdag. Ser då att det fanns en plats ledig på spinningen 18.00. Kastar mig på telefonen och ringer till gymmet för att boka.

Så nu har jag ÄNTLIGEN fått spinna igen. Sååå jävla härligt. Jag har saknat spinningen som fan. Men jag måste tänka på att slappna av i axlarna. Jag spänner dom alltid, oavsett vad jag gör och då blir det tungt när man spinnar.

Resten av veckan i träningsväg ser ut såhär:

Box på torsdag, skivstång på fredag och spinningen på lördag. Nice nice nice. Hoppas att jag inte får så mycket träningsvärk från skivstången bara för jag, Elin, Thea och Pontus ska ut och festa på fredag kväll. Lördag morgon är det spinning. Inte så bra planering men jag ska vara nykter så det borde bli bra.

Dessutom har jag varit in på Xtravaganza och fått mental träning CD:n inlagd på mitt USB-minne så nu kan jag börja med det också.



Älskar mina skor. Måste köpa ett par till likadana.


HAHAHAHAHA

Alltså. Jag + Dans Fuego = KATASTROF.

Nä det var ingenting för mig. Skaka rumpa, tuttar, hoppa, vrida benen och vicka på höfterna samtidigt som man rör armarna snyggt. Well när dom var på steg 4 så skakade jag fortfarande på rumpan.

Skitmusik var det också. Men jag gav verkligen allt och blev svettig. Efter passet hände något jag aldrig varit med om. Kändes som att jag skulle spy rakt ut och fingrarna bara skakade... Jag fick kuta till toan, dricka en halvliter vatten och sitta ner och andas. Jag tror det berodde på att klockan var halv sex och jag bara ätit 1½ påse från Xtravaganza. Direkt när jag kommit hem och ätit lite så mådde jag bättre igen. Asläbbigt..

Nästnästa söndag blir det box med Therese! Wooop!

Sandra ville att jag skulle följa med på Core imorgon men jag tänkte pallra mig upp och gymma innan jobbet så det blir det ingenting av. Däremot ska vi träna skivstång på fredag morgon.


Svettig och glad påväg hem!


Vad har jag gett mig in på?!

Vid halv fem ska jag och Sandra dra till Friskis för att (håll i hatten) dansa fuego. Ja. Alltså. Ja. Ni som känner mig vet ju att jag har två vänsterfötter (högerfötter egentligen då vänsterfoten är bättre än högern) så det här kommer ju bli katastrof. Den dans jag klarar av är typ afrodans där man kör dubbelstamp och ett move. Ja. Nu ska jag tydligen vicka på rumpan och få höfterna att röra sig också samtidigt som jag ska försöka komma ihåg stegen. Det kommer ju bli intressant det här. To be continued...

Första besöket på gymmet sedan min ryggskada i höstas. Wooop! Nu kör vi!

Btw, var fan tog våren vägen? Vi hade liksom 18-20 grader varmt förra veckan och i början på denna vecka. Nu är det typ 6 grader varmt och blåser orkanvindar ute.


Just leave me alone, I don't want your love anymore.



You're gonna disappoint me again


RSS 2.0