Bir güzel sey söyle.

Jag har ingenting att säga förutom att jag är fett lack på publishme.se nu.. Jag har försökt logga in på bloggen i två dagar. När jag äntligen lyckas komma in igår för att ladda upp min resedagbok, då fungerar det inte att ladda upp bilder. GUUD VAD JAG FÅR DAMP!

Iiih. Imorn tar jag studenten. Kul va?

Så idag har det vart fullt upp härhemma. Städat, dukat, handlat mat och kalkon (TURKEY AIIGHT?) sen så har Madde, Madde, Jennika, Sara och Hanna varit här och börjat pimpa lastbilen som kom imorse. Yeeey! Känns sjukt att jag ska kliva upp och göra mig iordning för min student om typ 6,5 timmar. FYFAN VAD JAG ÄR BRA! Hahaha.

Jaja, jag lovar att ladda upp allt från min Polenresa så fort som bloggen fungerar som den ska. Just nu så vill det ju som sagt inte alls.. Less, less, less, LESS!

Nåja. Btw, en rolig konversation imorse:

Jag: - Igår testade jag det vaxet från Veet ni vet för att ta bort min mustasch (jag har vita fjun på sidan av ena överläppen.. syns inte men syns när man sminkar sig ibland..). Det gjorde fan inte ont. Jag trodde att det skulle göra ont men det kändes ju fan inte!
Mamma: - Du vet att sånt inte är bra att använda.. Man blir blåst på pengar.
Morfar: - Du har ju för fan ingen mustasch, du har som mest fjun och du ligger faktiskt i process med ankungarna fortfarande. Vänta tills du är lika gammal som mig. Höhöhö.

HAHA! Min morfar är bäst. Massa schääääärlek till dig! <3

Nej, jag ska väl plocka fram mina studentkläder så det bara är att dra på sig dom imorn bitti när jag ska upp i ottan..

Puss på er!


(bjuder på en annan bild från studentmiddagen sålänge)

Kommentarer
Postat av: Emmah

Är så glad för din skull! Tråkigt dock att jag inte kunde komma ner till din student! Hade så gärna gjort det, men chefen hade aldrig gett mej ledigt denna veckan, så är det bara =/

2008-06-04 @ 23:51:13
URL: http://emmahskriver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0