Jahaja

Då har det gått en vecka sedan jag uppdaterade igen. Jag är ju betydligt mer aktiv på Instagram som sagt så följ mig där om ni tycker uppdateringarna är dåliga här. Liiiiinda89. 

Här rullar allting på. Dagarna går och helfarten rullar på. Helfarten utan fusk "fyller" idag två veckor. Nu ska jag bara komma igång och träna på allvar igen också. Jag som älskar träning, drar mig just nu för att träna eftersom jag tränat på ett nytt gym.

Har varit duktig och stått emot tusentals olika frestelser de senaste veckorna. Nybakat kanelbullar som låg tio centimeter från mig, tårtor för att fira födelsedagar osv. Det är inga problem längre, för det är inte värt de fyra första, jobbigaste dagarna om jag tar en tugga av någonting. 





Däremot så har Masterchef Australia blivit som porr för mig. Följer det, känner nästan lukterna och verkligen njuter av att de lagar mat. Haha! 

Jag ska komma igång och vara mer aktiv här. Nu har jag egentligen inget som hindrar mig eftersom den nya blogg.se appen är skitbra!

I helgen var jag iväg på kalas i Småland. Wiiiieee!! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken härlig bild på dig. Du ser så lycklig ut och skit snygg!!!!

Svar: Åh tack så mkt. Vad glad jag blir!!! =)
Liinda

2013-09-24 @ 13:50:54
Postat av: Anonym

Vet ej vad som händer :(

2013-09-25 @ 23:03:04
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: Sanna

Hej måste säga att jag blir väldigt imponerad av dig, jag vet själv att det är en jobbig väg att gå med vet också att det fungerar. Så är du väldigt vacker oxå. lycka till med allt i fortsättningen. /SANNA

Svar: Tack så mkt för dina fina ord! :)
Liinda

2014-03-13 @ 20:10:39
URL: http://sannashjartan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0