All day long.

Ni kan förstå att jag är slut. Jag har spenderat hela dagen på sjukhuset med A. Hjälpte honom att tvätta av sig lite eftersom han inte fick duscha. Sen hade jag tagit med lite nya kläder till honom så han fick byta kläder. Stackarn har ju haft på sig samma kläder sedan i torsdags då han bröt benet. Träningskläderna. Men det har inte varit tillfälle att kunna byta kläder för honom. 
 
Nu ikväll har vi varit uppe och gått lite, han på kryckor och jag bakom med rullstolen ifall han skulle bli yr eller sådär så han snabbt kunde sätta sig istället för att trilla ihop i en hög på golvet. Men allt gick bra. Han blir kvar på sjukhuset inatt också men han mår sååååå mycket bättre idag. Han har börjat med lite smärtstillande medicin så om han får komma hem imorgon så ska vi hämta ut mer av den imorgon. Förhoppningsvis är det inte hjärtat som spökar iaf, utan förmodligen är smärtan i hans brutna ben så pass hög att hjärnan slår av och han svimmar. Men vi kommer veta mer imorgon när de går ronden.
 
Gud. Jag har ont i HELA kroppen. Försöka dra runt på 90 kilo i halva badrummet (okej 20cm) känns verkligen i nacken. Känns som att det skjuts ut elektriska stötar i nacken och ner mot armen och armvecket. Men när en krissituation händer så agerar man på ett sätt där man inte riktigt hinner tänka efter. 
 
Sov ingenting inatt heller så jag kommer ju sova som en prinsessa nu när jag vet att han mår mycket bättre. 
 
Så kul vi hade när jag tog denna bild.
På varje bild så kikade han fram eller gjorde en grimas bakom ryggen på mig.
Mupp-A!

Kommentarer
Postat av: Therese

Åh hoppas han blit bättre o får komma hem snart!

2013-06-03 @ 07:58:34
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Sandra

Ja jösses. Mycket ska man vara med om säg :) Hoppas du fick sova gott inatt. Snygg tjej btw :)

2013-06-03 @ 11:20:39
URL: http://www.saaka.blogg.se
Postat av: Mizca

Skönt att läsa att det inte var hjärtat.. När jag fick reda på att han svimmat tänkte jag att det säkerligen är smärtan i foten/benet och hade han inte brutit det hade han troligtvis inte svimmat heller ju. Men alltid bra att bli uppkollad, skönt att ha honom hemma igen va?

Får du inget smärtstillande för din nacke?

2013-06-04 @ 14:03:02
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Fia

Låter som de har varit några jobbiga dagar för er båda, hoppas att allt är bättre idag och att ni kan njuta av nationaldagen i lugn och ro och bara rå om varandra :)

2013-06-06 @ 12:34:30
URL: http://fiasfight.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0