Om 146 dagar..

...ska jag vara i mål!
 
Ja, det är dags att komma i mål nu. Jag måste sparka mig i arslet så jag kommer igång riktigt. Allt kommer bli så otroligt mycket lättare när jag börjar jobba i Skurup igen eftersom jag då kommer åka förbi gymmet varje dag och därmed inte har några ursäkter att inte gå in dit.. Men träningen har aldrig varit problemet för mig. Jag älskar ju att träna.
 
Om 22 dagar ska jag ha tappat 7 kg. För att jag ska lyckas med det, krävs det att jag ökar upp farten lite. Kommer igång med mina powerwalks igen, samt att jag sköter helfarten till punkt och pricka. Måste komma igång med den mentala träningen också.
 
Jag ska snart ta mig ut på en powerwalk, den blir nog bara på en halvtimme eftersom det kommer vara den första "träningen" sedan jag blev sjukskriven. Sedan ska jag göra min squats innan det är dags att bege sig till sjukhuset. Men först ska jag.....
 
Lyssna på min mentala träning. Nu jävlar!

Har suttit och kollat på bilder från i vintras och fan. Jag var ju nästan smal. Helt otroligt.
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Gud vad bra att det inlägget kom just nu! Det var liksom meningen. För jag ligger nämligen i sängen och funderar på att skita i promenaden idag eftersom jag inte kunde sova inatt och är dötrött. Men så klickade jag in på din blogg och tänkte att det är klart att jag måste iväg. Ska testa springa lite ute också! No pain no gain! Suck it upp and some day you may not have to suck it in. Lycka till! :)

Svar: Jag tog mig inte i mål. Klarade du det??
Liinda

2013-08-01 @ 10:27:43
Postat av: therese

Haha gör jag?
Men jag är kort bara 1.61 typ så jag måste fan ner 10 kg till!
Ska sätta igång o kämpa till höst igen.
Äter sjukt mycket gottis nu men sen jävlar!
Ja du var smal på bilden, så jävla fin!

2013-08-01 @ 18:00:02
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Fredrik

Hej! vill inte vara negativ på något sätt, men har läst det här länge nu, börjar bli mer och mer besviken på dig tyvärr, känns som att du bara har viljan när du skriver om detta, som om att du orkar hålla på i några dagar, sen händer någonting. Jag blir bara ledsen för din skull, vad är det som egentligen händer? Sätter du upp för omöjliga mål för dig själv? Varje gång du gör en större uppdatering så är du peppad och på g, sen blir det tyst ett tag, nästa uppdatering så är du kluven till hur det hela ska gå, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka längre? Ska jag egentligen tycka någonting överhuvudtaget? Aja, hoppas det löser sig för dig

2013-08-03 @ 01:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0