Inflammation.

Ja, ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag haft lite problem med huden på min kind och har hela tiden tänkt att det bara är något just nu.Det är inte finnar, utan det är mer röda utslag och svullnad. För tre veckor sedan fick jag nog och ringde och bad om en remiss till en läkare för att få reda på vad det är. I fredags var jag där och fick veta att det förmodligen är en inflammation under huden som måste behandlas med antibiotika.

Läkaren sa klart och tydligt att det var viktigt att jag började med den här medicinen direkt på fredagen då vi skulle ha ett återbesök nästa fredag eftersom hon sedan skulle resa bort. Well. Hon ringde in receptet och jag åkte till apoteket för att hämta ut det men det hade inte kommit in än. Oh well, tänkte jag.. Hon har väl inte hunnit än. Så jag åkte dit igen efter jobbet men det hade fortfarande inte kommit in.

Irriterad tjej?!

Imorgon ska jag ringa och skälla!



Höger kind (den som är till vänster på bilden) är svullen och jobbig.

Som ni seeeer förstås.


Kommentarer
Postat av: Mad at you

Du är så fin!!!



Såg inte ens kinden om du inte ens nämnt det.

Men nu är vi typ twins! Har med en svullen kind efter min visdomstandsoperation - typ går ej bort och jag har anmält det, de skall fortsätta utredningen efter october för då har de gått 2 år efter operationen och de då de kan fastställa att det är en felgjord operation: KEFFFFFFT!!!

2012-03-26 @ 01:56:52
URL: http://madatyou.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag ser bara ett underbart fint hår! Vill ha vill ha hihi! Ledsen att det blev lite jobbigt med förhållandet men nu kan du ju o andra sidan lägga allt fokus på dig själv och det kommer du vinna masssor på tror jag. Här nedan komemr också den utlovade infon om utmaningen. Även om jag har hyfsad koll så får du gärna skriva en kommentar med resultat ändå - så allt är samlat på samma ställe, ingen blir missad och allt blir rätt ;)



Hej! Hoppas allt är väl med dig. Detta lilla meddelande till alla utmanare var tänkt att skickas ut redan igår, men som bekant blir inte alltid saker som man har tänkt sig. Jag tänkte bara informera (ifall du missat) om att 150-dagarsutmaningen rullar på som vanligt igen efter diverse sjukdomar som tyvärr skapat en del blogguppehåll. Eftersom det inte blev någon rapportering förra månaden kommer jag den 1 april att redovisa både februari och mars resultat i ett och samma inlägg. Jag skulle vilja att du så fort som möjligt (dock senast den 31/3) lämnar en kommentar i följande inlägg: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com/2012/03/25/fullt-os-medvetslos-2/ med viktförändring för både februari och mars månad. Om du inte kommer väga dig innan den 31/3 så skriv din senaste invägning. Tänker du väga dig strax därefter så kommer inlägget publiceras och sen kompletteras med din vikt. Skriv då gärna datum då du tänkt väga dig istället för viktförändring i inlägget. Önskar dig en grym vecka!

2012-03-26 @ 09:29:49
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: samuel

wow Vilken underbar stjärna fina linda du ser ut underbart och fint önskar dig ha en fin vecka framför dig goding, mvh samuel

2012-03-26 @ 09:48:25
URL: http://samuelku.blogg.se/
Postat av: samuel

vi alla bloggare tycker jo om dig linda du är vår söta och fina vänner vi bryr oss om dig därför att följer din blog

2012-03-27 @ 08:08:32
URL: http://samuelku.blogg.se/
Postat av: Joline

Shit va sur man blir när dem inte sköter sitt jobb! Morr! Och inte är det första gången man hör att det blir sådär med recept!!

2012-03-28 @ 21:26:08
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0