Svar till Sara;

 
Svar:
Jag hade egentligen inte heller råd att lägga ner såhär mycket pengar som jag gjort, men jag ser det som en prioritering! Jag har sparat pengar som jag egentligen skulle ha när jag tänkte göra en safari i Afrika på 3 månader men istället la jag pengarna på min hälsa. Alla kan ha råd med Xtravaganza om man vill. Jag tror jag betalar typ 1900 kr för 3 månader och det har man råd till, om man tar sig råd till det.

Jag är väldigt öppen men jag är emot LCHF och Viktväktarna. LCHF eftersom det omöjligt kan vara hälsosamt för kärlen att få i sig så pass mycket fett som många faktiskt trycker i sig. Är även emot det eftersom kroppen behöver alla näringsämnen, och inte att man utesluter något som är så pass viktigt för hjärnan som kolhydrater faktiskt är.
 
Jag dömer inte personer som använder sig av Viktväktarna men jag tycker det är ett dåligt system så det är systemet jag dömer. Det kan omöjligt vara roligt att resten av sitt liv räkna points och leva på det sättet. Jag har vänner som under veckorna snålar och gnetar med dom där jävla pointsen genom att tex hoppa över mellanmål för att sedan på helgen kunna äta SKIT. Jag tycker det är fel. Jag har själv suttit och räknat och hållit på men fan vad träligt det är.

Dessutom gillar jag inte Viktväktarna eftersom de tidigare uteslöt allt fett som fanns vilket gjorde folk sjuka. Därmed är min bild på Vikväktarna lite förstörd eftersom det fanns de som blev så pass förstoppade att de var tvungen att operera sig. Att inte göra research innan man presenterar ett koncept är fel i mina ögon.

Jag har själv levt på Viktväktarna och jag uttrycker min åsikt ur min egen synvinkel eftersom jag varit en Viktväktare. har testat att äta mat, tro mig. Jag har testat allt. Jag ville ha lite snabba resultat och här står jag. Tro mig, jag har testat GI, tallriksmodellen, Viktväktarna och sunt förnuft men inget har fungerat eftersom jag tappar motivationen efter ett tag. Detta koncept trivs jag med hittills och jag längtar efter att jag ska få börja äta mat och ta nästa steg.
 
Dessutom har jag gjort mer än endast leva på pulver. Enligt min hälsokonsult så tappar jag lika mycket vikt som en man gör, alltså har jag en hög fettförbränning. Detta eftersom jag tränar på gym cirka 5 dagar i veckan och dessutom har hästar som måste motioneras och tas om hand om. Mentalt sätt så krävs det styrka att klara av att leva på pulver utan att fuska.
 
Varför ska jag springa till en dietist för att få veta detta när jag får ALLT hos Xtravaganza för ett fast pris. Har jag en fråga, är de ett telefonsamtal bort och tar sig alltid tid att svara på frågorna man har. Jag har nämligen gått hos dietist också vilket du kan se i mitt arkiv (där mina tidigare viktminskningar också finns sparade då jag bloggat under 5 års tid) men jag fick inte ut något av det egentligen. Jag får ut mer hos Xtravaganza.
 
Nu går jag på Xtravaganza i Ystad så jag kan bara uttrycka mina åsikter om detta viktcenter. Hur bemötandet är på andra ställen vet jag inte, men detta är återigen mina åsikter ur min synvinkel.

Kommentarer
Postat av: Sara

Varför ska man betala ett fast pris när man har rätt till denna vård gratis? Allt som du tyckte var så bra med att få information om kan man somsagt få genom den vanliga bården, så det är inte direkt ett argument för Xtravaganza.

Dessutom...

Alla har inte råd att prioritera, långt ifrån alla. Att ha en möjlighet att prioritera är liksom i sig ett tecken på att man HAR råd.

2012-12-01 @ 21:29:36
Postat av: Emma

Räknas ditt pulver/dina shakes med i de 1900 kr eller är det bara administrativa avgifter?

2012-12-02 @ 08:27:06
URL: http://Http://irrelevant.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0