Sista svaret till Sara.

Detta är det sista svaret jag ger till denna Sara. För jag tänker inte sitta och försvara mina åsikter något mer. Alla tycker vi olika. För det som du håller på med, det kallas ren och skär avundsjuka!

 
Svar:
Det är väl inte säkert att man måste gå till läkaren under året. Vissa är friska som nötkärnor och besöker aldrig läkaren.
 
Jag ger 2850 kr för mitt träningskort och då tränar jag på Friskis då jag kräver pass eftersom jag tycker gym är astråkigt. Så jag har egentligen ett gymkort som jag inte använder på Xtravaganza. Breeze Fitness kostar 329kr/månad. Actic kostar 459kr/månad. Ja, det var alltså 4 gym i Ystad som jag berättade om där. Betalar du 1500kr/år så gör du det jävligt bra! Vill man gå ner i vikt så måste man röra på sig och ett gymkort är ju jävligt bra då. Alla jag känner som vill gå ner i vikt, har prioriterat ett gymkort. Och då känner jag människor som är mammalediga, som lever på soc och som är studenter.

Vem sa något om 200kr/dag? Saken är ju den att onyttig mat, är billigare än nyttig mat.
 
För mig är Xtravaganza allmäktigt. Så känner jag idag. Hur det kommer kännas när jag är klar med min viktresa låter jag vara osagt. Det var Viktväktarinlägget du började skriva i och det är därifrån jag utgår.
 
Jag har vänner som gjort gastric bypass, jag har vänner som lever på Nutrilett i perioder, jag har vänner som lever på LCHF, jag har vänner som går på Viktväktarna, jag har vänner som går på GI, jag har vänner som till och med går på Atkins. INGEN av dem tycker att jag traggar ner på deras beslut om väg till ett hälsosammare liv.
 
Har inte skrivit att min väg är den enda rätta vägen. Jag har återigen uttryckt mina åsikter ur mitt perspektiv då jag testat det mesta och för mig är detta rätt väg och jag är jävligt nöjd att jag går på Xtravaganza. Om jag nu skulle tycka så illa om alla andra vägar, varför läser då så pass många andra "vikttjejer" min blogg när de går på alla kurer som jag "klankar ner på"?
 
Jajamensan, jag kommer gå upp lite när jag börjar äta eftersom man samlar mer vätska när man äter salter osv. Så det är jag ganska så medveten om. Men detta kommer inte vara "en hel del kilon", utan runt 2 kg.


 
Svar:
Saken är den att jag vet vem denna Alex är. Jag vet att hon gått ner närmare 30 kg, jag vet att hon har problem med magen och får dricka näringsdryck ibland för att hon inte kan äta så mycket. Jag vet också att hon har ett Cola/Pepsiberoende. Och jag har aldrig påstått att hon är en äcklig tjockis som ska rycka upp sig. Däremot har jag peppat henne och grattat henne till hennes framgång.

Kommentarer
Postat av: Patricia

Jag vill veta vad det e för ett gym som kostar 1500kr om året.
själv lägger jag o mannen ut över 4600kr om året. och då har vi familjerabatt!

Svar: Det skulle jag med vilja veta! :)
Liinda

2012-12-03 @ 12:52:39
URL: http://kattitsan.wordpress.com
Postat av: Anonym

Jo fast man lägger ju ut mkt pengar som det är sp kan man begränsa det så är dt bra. Jag lägget ut pengar på min mat. La ej så mkt på mat innan åt mkt av allt och ej så mkt att dt bara var snask. Sen träna jag inget första sex månaderna, loosa 40 kg. Men som sagt dt e olika för alla. Jag betalar ju 400 kr per månad för sats. Köper också proteinpulver och bars.

Men man kan gå ner i vikt utan kostnad, dt vet jag.

Ja men släpp dt. Alla har rätt till sin åsikt. Jag förstår hur hon resonerar. Jag tror ni har kanske missuppfattat varandra

Ha en bra dag

2012-12-03 @ 15:24:59
URL: http://mscharlie.blogg.se
Postat av: Fia

SV: Ja de blev en hel del kul handlat :)
De går inte så bra men det ska bli ändring på de efter julen :)

Oj vilka kommentarer du fått. Alla får ha sin egna åsikt om saker och ting. Tyvärr är det många som sitter bakom skärmen och lägger sig i och lägger elaka kommentarer :(

2012-12-03 @ 23:19:15
URL: http://fiasfight.blogg.se
Postat av: Hannah

Jag gör inte itrim men känner precis som du skriver,bara att du gör en resa och skriver om den ger mig motivation och anledning att fortsätta läsa om din väg. så tack för det ;)

Svar: Tack för din fina kommentar! :)
Liinda

2012-12-04 @ 19:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0