Ur balans.

Jag har varit ur balans ett tag och har därför inte bloggat. Jag håller på och försöker ta mig upp på fötterna igen men det tar tid och man får ta ett steg i taget.

Imorgon ska jag ut på min första powerwalk sedan jag trillade och gjorde illa mig så det blir intressant att se hur mycket kondition jag tappat.

Ni vet i alla fall att jag lever och frodas även om jag inte boggar så mycket just nu. Jag har fullt upp på andra håll och om man inte mår riktigt hundra så är det svårt att hitta energin till sådant som kräver saker.

Det är 15 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för en vecka så förhoppningsvis kanske det triggar igång mig lite och får mig lite gladare igen.

Tack till alla er som dagligen går in och kollar här fastän jag inte bloggar så mycket för tillfället. Känner lite press över att svara på alla kommentarer som jag inte svarat på än också och det gör att jag inte ens vill logga in på bloggen eftersom jag vet att kommentarerna finns där. Ha bara tålamod så kommer jag snart tillbaka!


Kommentarer
Postat av: Pauline

Vart ska du om 15dagar? :O

2010-03-14 @ 21:59:45
URL: http://pupsie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0