Shopping.

Jag beställde ju lite saker från Ellos i onsdags som kom redan igår. För en gångs skull så jobbade dom på väldigt snabbt på Ellos och det är jag tacksam för. En del saker tänker jag dock inte behålla, utan skicka tillbaka.

Jag vet inte riktigt om jag kanske ska skicka tillbaka kjolen också. Den ser fresh ut på bilden men i verkligheten var den helt rak, inte utåtgående alls, vilket man kan tro om man tittar på bilden.

Ballerinaskorna ser snygga ut på bilden men var helt glansiga i verkligheten och såg billiga ut. Inte så snygga som jag trodde att de skulle vara. Handdukarna var ett stort jävla skämt! 300 spänn för något med så dålig kvalité. Nej nej. Tillbaka på en gång blir det för dom.

Tubtoppen var däremot helt jävla underbar. Jag har likadana fast från förra sommarens färger och jag älskar dom. Sjukt underbara, känns som att man går naken! Och färgen är ju så fruktansvärt fräck! Gladiatorskorna är sååå jävla mycket snyggare i verkligheten. Jag har alltid tyckt att dom skorna har varit så sjukt jävla fula men dessa är jag totalt jävla kär i.

Jag längtar tills nästa paket kommer (10maj), för då kommer dom sakerna som jag egentligen var sugen på. Snygga jeans, mysiga linnen och annat snyggt. Det blir nice.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Lite shopping är aldrig fel. Beställde lite saker från hm förra veckan, men dom är alltid så jäkla sega med att skicka sina grejer.



Sv: Nee, man blir djursjukvårdare. Typ sjuksköterska för djuren ;) Det ligger i Skara, fast tror inte jag kommer in. I höstas var lägsta intagningspoäng 19,3 :P



Okej :) vad gör man som logoped?

2010-04-10 @ 21:15:48
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Louise - Living in Turkey

Men Linda, Belma ska inte dricka några coctails, Belma ska serva tant Louise ett par stycken. Och förstå att Egypten är som Alladin och Jasmine PLUS coctails (´jag visste väl att min mamma missade en viktig punkt där när jag var liten och hon läste saga för mig...)



Kommer du hit så ska jag gå turkisk matlagningskurs tills dess. Ris och KÖPT köfte, går de bra?

2010-04-10 @ 21:38:48
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja, weheartit.com har sjukt fina bilder! Skulle kunna sitta i timmar och bara kolla :)



Jo, men jag har 18,6+att det är ca 1500 som söker till 40 platser. Så det känns inte så hoppfullt på den fronten :P Men förskolelärare hade 9,7 eller något sånt som lägsta i höstas så där borde jag ju komma in annars ;)



Jaha, okej :)

2010-04-10 @ 22:22:21
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack!

Ja du har rätt :)

2010-04-11 @ 08:14:20
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Linda

Skorna var snygga!

2010-04-11 @ 08:40:48
URL: http://ostgotskan.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

oj då :O hur har du smittats av det? vatt utomlands?

2010-04-11 @ 10:28:44
URL: http://vanadesse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0