Åååh vilken daaag!

En sån underbaaar dag! Fööör idag så har jag soovmorgon. Underbart!

Dom ringde och varnade mig eftersom det tydligen var halt ute på vägen. Så jag hoppas jag inte kör i diket. Fan va löjligt egentligen. Jag har haft körkortet i ett halvår men jag har aldrig kört i snö. Visst, vi körde ju halkbanan men det är ju inte alls som snö. Pinsamt egentligen.

Tänk om det kommer snö, då kanske jag ligger i diket på en gång. Tänk om det händer när jag är 50. Bara för att det inte finns någon snö i Skåneland. Huah. Jag skulle ha stannat i Norrland. Då hade jag säkert varit bäääääst på att köra i snön.

Idag har jag musik. Som jag har längtat! Det var typ 11 veckor sedan sist så det är en väldans lång tid om jag får säga min mening.

Efter skolan så ska jag posta en massa brev och sätta upp lite lappar och sådant. Så det blir great. Ska checka om jag fått några svar på min annons också. Jag hoppas verkligen det! Nooope, inga svar. Nu blir jag ledsen i ögat. Haha! Nejdå. Om man kollar där varje dag typ 3 gånger om dagen så kan man nog inte förvänta sig att man ska få svar varje gång.

Jaja, nu kallar hästarna. Mata, köra ut hö, plocka ut dom. Yeey, vilken morgon.

Ha det toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0