Gick inte enligt planerna..

Nä, jag skulle ju påbörja min upptrappningsvecka idag. Tyvärr så åkte jag på vinterkräksjukan inatt och kan inte påbörja min upptrappning idag.
 
Jag har varit i kontakt med min hälsocoach som också tycker att jag ska fortsätta på helfarten tills att jag är frisk. Jag har räknat med att jag är frisk och kry på tisdag så jag hoppas att jag kan påbörja min upptrappning då.
 
Detta är det roliga med att arbeta på förskola. Vi hade några barn som kräktes förra veckan, samt några andra som var dåliga i magen. Så det är lite mindre roligt. Men det är ju ett jobb och jag har helt enkelt tagit med mig jobbet hem. Jag hoppas att resten av familjen, framförallt min morfar får vara frisk.

Jag har ännu inte vågat dricka någon shake eftersom jag fortfarande kräks. Jag vet att jag behöver näringen men det hinner bara ner i magen så vänder det.

Igår fick jag feber på mitt spinningpass så jag fick avbryta mitt i. Det snurrade bara till. Innan dess, kände jag mig bara trött... Så att både ha magsjuka och feber på samma gång suger ju ganska så hårt..
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Krya på dig!

2012-12-16 @ 16:15:53
URL: http://lenaslilla.blogg.se
Postat av: Sandra

Hoppas du bli bättre! Krya på dig! :)

Svar: Tack! Jag jobbar på det!
Liinda

2012-12-16 @ 19:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0