Tvättdag.

Who am I kidding. Jag har just nu ETT par byxor som passar min kropp. Alltså. Jag fattar inte hur jag har tänkt då jag känt att mina kläder börjat bli trängre "nä men myskväll med chips och dippa låter bra". Borde snarare ha låtit såhär "Gurka och morot kan va gott!".

Gamla vanor, mönster att bryta.
 
Inte gör det lättare att jag är sambo med en kille som är smal som en sticka, kan äta som en häst och ändå typ gå ner i vikt. Måste vara asjobbigt att ha det så också. Han vill gå upp i vikt. Jag vill gå ner. Vilken matchning! HAHA!
 
Nåväl. På torsdag smäller det ju som sagt. Jag har massor av pulver, pulver som räcker i 45 dagar. Sedan får vi ta det därifrån. Eller. Vi kanske ska börja med en vecka, se hur det går och köra på sen? Nää dum idé. Pulvret ska skötas till punkt och pricka. Första gången jag gick på pulver så gick jag ner 16,1 kg på en månad. Då åt jag pulver, jobbade och åkte hem. Nu ska jag börja på pulvret och promenera. SKA fan ta mig tappa MINST lika mkt. Vore skönt med en snabb viktnedgång första månaden så jag kan börja träna på gymmet så snabbt som möjligt igen.
 
Snabba viktminskningar är inte bra, jag vet. Men kan de på Biggest Loser tappa 17 kilo på en vecka så borde det väl vara lugnt att tappa lika mycket på en månad? Eller?


Linda, efter två månaders pulver för två år sedan.
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej!
Hittade din blogg häromdagen och kände igen mig så mycket. Jag har precis dragit igång igen för femtioelfte gången i ordningen. Har varit ganska duktig i en vecka nu och gått ner drygt ett kg. Men låång väg kvar.
Skulle så gärna läsa om hur det går för dig. Hoppas du mår bra!

Svar: Åhhhh vad härligt!! Jag ska köra hårt nu. Nu jävlar ska jag bli smal igen!!! :) Grattis till viktminskningen!! :)
Liinda

2014-04-10 @ 08:56:20
Postat av: Therese

Hmm joo set kanske är bakterier under rotfyllningen. Ena tanden är "öppen" nu med stift i så tandköttet ska få lufta sig lite. Jag har ätit på mycket penicillin o andra ännu starkare tabletter så borde inte vara någon infektion egentligen. Ska vänta o se nu i 3 veckor, men blir det inte bättre snart så får jag ringa o gå dit tidigare. Allt kanske blir värre just för att jag är sjuk, har ont i halsen osv redan så det kanske är svårare att läka.
Vettefan alltså, vet bara att jag knappt står ut. Tack o lov för Johan i såna här sammanhang!


Svar: Fan vad skönt vi har våra Johans! :D
Liinda

2014-04-11 @ 13:40:50
URL: http://Unaangelita.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0