Går dåligt här.

Har varit lite mycket de senaste dagarna då jag varit hemma. Min nacke har varit i total smärta pga att jag skött om hästarna. Har sovit massor eftersom det tar sjukt mkt på nacken att försöka arbeta i stallet. Eller aa... Arbeta kan man ju inte säga heller. Ni fattar. Daglig skötsel.
 
Försökte köra igång med helfarten igår men då hade jag glömt allt mitt pulver hos A och hade helt slut på allt hemma. Nu är jag tillbaka hos A då jag inte behövde vara hemma ännu. Så vi kör igång på måndag igen. Då är det verkligen igång som gäller. Jag kan inte mesa på såhär. Jag är inte lycklig såhär. Jag vill nå mitt mål. 
 
Skrev sms till A igår och skrev att jag skiter i detta nu och förblir fet och han är ju så jävla fin att han svarar: "varför skiter du i helfarten? Jag tycker inte att du är fet, men det är ditt eget val, det är du som ska vara nöjd med dig själv <3". Ååååh underbara, underbara kille. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån underbar karl? Åh vad jag tycker om honom! 
 
På måndag är det all in som gäller oavsett vad. Jag och Isabelle ska peppa varandra nu i början I kampen mot de sista kilona vi vill bli av med. Olika metoder men nu jävlar! HÄNGER NI MED?!
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej jag har kommenterat här på din blogg förut och följer dig fortfarande, jag håller tummarna och hoppas verkligen att du fixar de sista kilona nu, har själv 19kg kvar av de 50 som jag ville gå ner från början, Så nu tycker jag vi kör slutspurten!! Känner inte dig mer än allt man läser i bloggen men jag vet att du fixar detta om du bara vill! //Linda :)

Svar: Hej! Vad kul att du fortfarande tittar in här trots att det var ett tag sedan du kommenterade! Jag håller tummarna för dig också. Nu jävlar ska i rocka skiten ur fläsket! Kram på dig! :)
Liinda

2013-05-03 @ 19:29:06
Postat av: Nina

Vilken bra blogg du har!! Och vilken vikresa du har gjort, heja heja!
Jag bloggar inte men kör ett viktrace, har gått ner 13 kg och ska ner drygt 7 till...har 75 kilo som mål. Men jag kanske vill gå ner mer när jag väl är där. Är 174 lång. Känns som om att de sista är svårast att gå ner...
Äter typ allt utom pasta, bröd,potatis..funkar riktigt bra att vara utan faktiskt.
Ha en skön helg!!
/Nina

Svar: Aww Gud vad glad jag blir för dina fina ord trots att min blogg är lite slö just nu men det kommer snar igång igen. Det sista är alltid svårast för kroppen att släppa ifrån sig! :( Kämpa på, nu ska vi i mål! Njut av helgen! :)
Liinda

2013-05-03 @ 19:29:36
Postat av: angelica

heja heja

2013-05-04 @ 17:00:27
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Sanna

Ah maj god Linda!!
Du är så jävla grym... Man har sina svackor!
But I know ure strong girl... Woop woop!
We can do thiiiiis.
Jag måste verkligen skärpa mig. Jag är snart 3 siffrig! KAOOOOZ..
Hoppas de är bra med dig, skickar massa styrka <3
Kram

2013-05-05 @ 21:23:34
URL: http://workthatassgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0