Fokus

Jajamensan, mitt fokus är klart. Snart är första veckan på helfart över och då kommer allt gå så mycket lättare. Har försökt trycka in en massa mental näring nu här i början av min helfart för att verkligen komma igång med bra motivation. Det är kanske därför jag lyckas denna gång när jag så många gånger tidigare har failat?
 
Tror denna gång är svårare eftersom jag är sjukskriven och inte kan jobba. För jag får så grymt mycket mental näring från mitt jobb!
 
Igår mötte jag upp Malin för att spela lite minigolf (värsta jävla beslutet jag tagit på länge med tanke på hur min nacke mår idag). Vi snackade även en massa om vår Turkietresa som vi tänkt göra i september. Blir förmodligen en vecka i Alanya och en vecka i Side. Så igår kväll satt jag och snackade med en Alanyaexpert som vart där typ 30 gånger. Måste hitta bra hotell. Vägrar att hamna på ett mögligt fanskap igen! Fick massa bra tips så vi får se hur det går. 
 
 
Enligt Jenny och John var det 90-tal över denna bilden.
 
 
Bäst att ta en bild på andra hålet innan hon blev lack!
 
 
 
Oh noooo en kossa på rymmen!

Kommentarer
Postat av: Köttbullen

Det verkar som att du jobbar mycket med den mentala biten. Jag försöker själv jobba mycket med det, på egen hand, men har länge letat efter nån bra bok man kan läsa för att komma längre. Nån bok där man får bra redskap för att jobba upp motivationen. Känner du till någon bra du kan tipsa om?

2013-05-17 @ 16:34:10
URL: http://viktigt50.wordpress.com
Postat av: Madde

Nu vart jag sugen på mini golf! :P

2013-05-18 @ 10:55:20
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0