Det har ekat lite tomt här..

...ett par dagar. Det har varit lite mycket på det personliga planet. Jag har failat och insett att om jag ska lyckas med min helfart så måste jag komma igång med min mentala träning igen.
 
Jag har även räknat ut hur mycket pengar jag lagt på Xtravaganza och jag vill inte detta ska vara förgäves.
 
Jag låg och bläddrade i min telefon igår och såg bilderna nedan och frågade mig själv; vad fan håller jag på med? Jag var väldigt nära mitt mål eftersom mitt mål är 80-75 kilo, däromkring. Vad krävs egentligen för att jag ska fixa detta? Jag har alla redskap som krävs. Jag har min goda energi, jag har min mentala träning i mobilen, jag har min mentala näring. Rörelseglädjen är begränsad för tillfället men jag gör mitt bästa. 
 
Alla säger alltid att jag ser ut att väga mindre än jag gör, måste bero på min längd då jag är nästan 180cm lång (178,5). Ser jag ut att väga 87,6 kilo på bilderna nedan?
 
Detta är alltså några dagar innan nyårsafton.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: alexandra

klart du kommer fixa det!

2013-05-12 @ 09:51:51
URL: http://mlbloggen.blogg.se
Postat av: Carro - trebarns mamman på Gran Canaria!

Tack tack tack snälla, vad go du är!!

Wow, du är jätte vacker! Och jag tycker du är jätte duktig som klarat av att göra en sån stor förändring, det kan inte vara det lättaste!!

2013-05-12 @ 10:58:03
URL: http://carrosungar.blogg.se
Postat av: jannica

Nej du ser ut att väga runt 75 kg, de hade jag tippat på, va glad du har längden!! Den gör så mkt! jag är 164, ser ut som en köttbulle ;) Ge inte upp nu, använd denna motivation till att lyckas!

Svar: HAHA köttbulle tror jag inte på. Längden gör mkt men den gör också att jag aldrig kommer kunna väga 60 kg som alla andra för då skulle jag ju se heltokig ut..
Liinda

2013-05-12 @ 11:14:36
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se
Postat av: Madde

Kör nu så ska du se att du fixar dit ml!! :D

2013-05-12 @ 11:40:35
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: HAnnah

Jag hade nog gissat på typ 78 av de bilderna du visade här. Det är ju väldigt skönt när man själv kommer till den punkten att man förstår vad man behöver för att klara den där sista biten. många tror nog att det borde vara den lättaste men det är ju som du säger så mycket mentalt och annat som spelar in. ingen är ju en robot... så bra kämpat att du kommit hit. blir superpeppad av d in blogg!!!

Svar: Åååååh tack för dina fina ord. Vad snällt sagt! Kram!!!
Liinda

2013-05-12 @ 12:28:06
Postat av: Therese

Jag tycker du ser mindre ut än 87 kg på bilderna.
Runt 75 skulle jag tippa!
Jag har fallit i sockerträsket :(
Svårt att ta mig upp alltså...Men i morgon är det ny vecka så nu jävlar ska jag försöka komma igång med träningen o allt!
O du kan också! ;)

Svar: ÅÅååååh tack för dina fina ord. 75 är ju min drömvikt typ! ÅÅÅH vad jag vill va där!! :D :D KOm igen nu ska vi igång. eller jag ska va magsjuk klart först sen kör vi. Inga sambokilon nu Therese, lova!
Liinda

2013-05-12 @ 17:43:13
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Citrin

Jag blir ofta förvånad när jag hör vad folk väger. Tror det är mycket "kroppsform" som gör det. Själv ser jag också ut att väga mindre, tror det beror på att jag har en rejäl midja, då tänker man inte så mycket på det andra fettet haha. Och du har ju långa ben, det gör mycket för hur man ser ut. :)

Svar: Ojojoj långa ben. Tacktack! :D
Liinda

2013-05-14 @ 09:41:55
URL: http://nolovestory.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0