Min plan

Okej. Jag skrev ju i förrgår om att jag hade en plan.
 
Mitt första datum, är ju som sagt den 23:e juli. Då ska jag ha gått ner 10 kilo och därmed ha en viktnedgång på 37,7 kilo.
 
Mitt andra datum, är den 17 augusti. Då ska jag ha gått ner ytterligare 6 kilo och därmed ha en viktnedgång på 43,7 kilo
 
Det tredje datumet att sikta mot, är den 20:e september då jag ska ha gått ner 10 kilo och därmed ha en viktnedgång på 53,7 kilo.

Fem veckor senare är det dags för det fjärde datumet, den 31 oktober då jag ska ha tappat ytterligare 9 kilo och ha en viktnegång på 62,7 kilo.

Nu är det tänkt att jag ska börja gå på halvfart och har därmed det sista datumet den 24:e december då jag ska ha gått ner 5 kilo till och därmed ha nått min målvikt samt ha gått ner 67,7 kilo.
 
Min viktcoach tror att jag kommer att nå dessa mål tidigare och då ändrar vi kanske om datumen just nu men just nu ser det ut såhär. Vi har räknat lågt eftersom det är oklart hur pass rörlig jag kommer vara med min nacke, samt vilka träningsformer jag kommer att kunna utföra. Hellre att ma gör bra ifrån sig och känner sig nöjd, än att man satt för höga och orimliga mål och därmed blir besviken.
 
Det är en resa på exakt 6 månader och 2 veckor. Är ni redo att följa med?
 

Denna kropp minus tolv kilo till är målet. Wihooo!
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Kämpa på Linda! You can do it!!

2013-06-17 @ 09:25:26
URL: http://www.saaka.blogg.se
Postat av: Rundamamman -30kg, 30kg kvar!

Yes! Vi är med och detta fixar du, heja heja heja! Jag tränar lite ehm... jämnvikt just nu? ;)

2013-06-17 @ 09:30:17
URL: http://rundamamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0