Snackat med Lena.

Yes box. Igår snackade jag med min viktcoach. Hon undrade lite hur det gick och jag berättade som det var. Jag sa att jag äter enligt halvfart så gott jag kan, jag kan inte träna nu men jag tar små korta promenader och jag har kanske failat nån gång så jag ätit ris till middag.
 
I gårdags köpte A godis, jag smakade kanske 4 st. Ferraribilar, en rosa Pez och kritor. Nu till det intressanta. Igår åt A ur sin godispåse, sträckte fram en mörkrosa Pez till mig och frågade om jag ville ha? Nääää, sa jag. Det är ju fel färg! Hade det varit för ett år sedan, hade jag inte brytt mig om färgen, utan slukat den med pappret på. Istället sa jag nej och klarade mig bra utan godis. Det må låta löjligt men för mig är det en stor sak.
 
På tisdag ska vi ses och prata eftersom jag missat en del gruppträffar. Hon gissar iaf på att jag kommer nå min målvikt om tre månader så fort jag börjar på helfarten igen. Jag går på helfarten två mål om dagen och äter middag tillsammans med A. En mjukstart helt enkelt.
 
Nu ska jag åka hem och få detta gjort. Spendera några timmar i stallet med Kalinka. Skiter i hur ont jag har i nacken. Dessa sista timmar ska bara vara våra. Fyfan vad ont det gör.
 

Kommentarer
Postat av: marina

sv. Kan förstå det. Det var precis likadant när jag skulle berätta allt för min pojkvänn för ett par år sedan och vi visste nästan inget om varandra, jag grät så mycket att jag nästan kvävde mig själv, men han sa att vi skulle klara det tillsammans.

2013-04-12 @ 09:50:19
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Therese

Näää är du också från Kramfors???

2013-04-12 @ 09:56:21
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Mizca

Svar: Tack ;) hihi!!

2013-04-12 @ 16:45:37
URL: http://www.mizca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0