Jaaa..

Var ska jag börja?

Allt var toppen och sen blev det bara pannkaka av allt. Morfar har opererats. Katten ska opereras på måndag och jag känner mig överkörd av ett tåg. Försöker jobba så mycket som möjligt för att slippa tänka men ändå tänker jag hela tiden och lever i min lilla bubbla.
 
Måste verkligen komma underfund med vad jag ska göra med allting. Har mycket som tynger mig just nu.

Helfarten ska igång den också för den har jag ju failat igen. Ja, jag är jävligt svag. Jag måste verkligen komma igång. Bokar träningar, avbokar och ja. Får ingen som helst struktur på det hela. Egentligen borde jag tänka mindre om jag bara kommer igång med saker och ting.
 
Men vi får se.
 
Jag är ledsen att detta är en deppblogg just nu men ni förstår nog att det är sjukt mycket som hänt senate tiden. Det värmer att ni kikar in här varje dag fastän jag inte uppdaterar.
 
Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Jag har följt din blogg ett bra tag och det är en enorm resa du gjort hitintills. Var inte så hård mot dig själv. Du har lyckats åstadkomma nåt andra bara drömmer om...att förändra ditt liv. Saker utifrån kommer alltid att påverka dig, morfar är sjuk,katten ska opereras.Hitta nåt som du kan fokusera din oro på istället för mat.En svacka är normalt men du är stark nog som klarat detta så länge...och är 100 på att du kan komma tillbaks till samma fokus igen. Det handlar ju inte bara om att nå målvikt det är ju också en förändring som ska vara hela livet med nytt tänkande. Så denna svacka var och är ingenting i det långa hela.Sluta deppa nu över det du inte klarar och fokusera på det du klarar och klappa dig själv på axeln och säg fyfan vad jag är bra,nu fixar jag detta. Inte värt att gå tillbaka till ruta ett och börja om hela skiten igen. Du är ju jättesnygg ju och är värd att lyckas med detta.Lycka till nu och nästa inlägg vill jag läsa om hur jävla bra du är och allt du lyckats med, ingen depp mer nu.
Lycka till stor kram

2012-10-03 @ 12:41:50
Postat av: Therese

Klart man håller koll på dig! Dessutom, vi har alla motgånger här och där i livet. Viktigaste lärdomen är att vi alltid kommer ut starkare när vi gått igenom dem!

Du kommer igen! Kanske inte i morgon eller denna vecka, men du kommer igen! Och det tar den tid som det tar!

Har själv haft det segt senaste tiden, men nu tror jag att det börjar vända. I alla fall har senaste tre dagarna funkat toppen.

2012-10-03 @ 19:07:12
URL: http://fran100till60.blogspot.se/
Postat av: Sandra

Jag läser här varje dag (eller så ofta som jag kan) men kommenterar dessvärre lite mer sällan. Men jag ser mig själv i dig rätt ofta faktiskt. Ofta så tänker jag; Gud vad duktig hon e, varför säger hon så om sig själv? osv. Och när det kommer till mig själv så blir jag så självkritisk, där är vi ganska lika.
Du har just nu hamnat i en svacka, alla gör det. Men det gäller bara att en gång för alla börja ordentligt. Antingen börjar du i små steg eller så börjar du fullt ut direkt.

2012-10-04 @ 00:26:45
Postat av: Sandra

Styrkekram till dej tjejen

2012-10-04 @ 10:58:16
URL: http://www.saaka.blogg.se
Postat av: natalija

Oh vad mycket du gått ner, hur har du lyckats?

2012-10-07 @ 22:16:00
URL: http://tthalija.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra/Dietandthecity

Sötnos! Vi har verkligen alla våra deppigare stunder. Du kommer igen, andas, ta dig tid, ta hand om dig själv och känn ingen press!!!

2012-10-09 @ 15:24:41
URL: http://dietandthecity.wordpress.com/
Postat av: anna

Saknar uppdateringar ;)

2012-10-11 @ 22:35:48
URL: http://nattstas.se/annaaak
Postat av: NICOLE

Hej! Hittade precis din blogg och läste att du läser till logoped! Det vill jag också göra!
Min fråga är om du kan berätta lite om det? Är det jättetufft? Krävs höga betyg? Är nyfiken! Kram hoppas allt blir bra snart!

2012-10-13 @ 19:27:24
URL: http://nnnnicolee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0