Helfartsprat

Yes, jag har kört på 12 veckor nu på helfarten och jag kan väl säga så mycket som att jag är asnöjd. Min kropp mår bra (tror jag iaf) då jag känner mig pigg och kry. Jag har alltid haft väldigt mycket problem med magen och nu är den lugn.

Ibland har det varit svårt att komma ihåg/hinna med 3 hela påsar och då har det blivit 2 eller 2½ men jag tycker själv att jag har skött mig bra på den fronten också, speciellt den sista tiden. Däremot vet jag att jag dricker dåligt, speciellt under helgerna då det inte blir samma struktur på maten som det blir på jobbet. Om jag jobbar ser dagarna ut såhär:

Morgon (beror på vilken tid jag börjar): Tar mina fröer, omega3 och olja. Dricker därmed 3 glas vatten. Detta känns precis som en måltid då jag blir riktigt mätt av fröerna som sväller i magen.
Frukost (8:00): En halv påse. Cirka 2 glas vatten.
Lunch (11:00): En hel påse. Cirka 3 glas vatten.
Mellis (14:00): En halv påse. Cirka 2 glas vatten.
Middag (delas ofta upp på 2 då jag tränar och är olika tider): En halv påse.
Efter träning: En halv påse. 50 cl vatten.

Känner att jag fått till en bra struktur på detta nu. Känns dock som att det kommer ställa till det lite när jag ska börja äta igen. Exakt när jag ska gå in på halvfart har jag inte bestämt än. Det får helt enkelt bli när det känns rätt. Helst vill jag komma ner till en speciell vikt innan jag börjar äta igen men vi får se om jag gör så eller om jag börjar äta tidigare/senare.



Dessa är asbra att ha med sig i väskan om man ska träna eller om
kanske den man spenderar tid med vill fika, äta en glass eller liknande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0