Underbart.

Alltså. Dagen idag har varit helt underbar. Strålande solsken, barn på bra humör, inga overaller och jobbiga vinterskor, samt att maten har fungerat kanon trots att det var våfflor, sylt och grädde till mellis.

Ännu bättre var det att det var hela 16 grader varmt när jag skulle åka hem från jobbet. Helt jävla underbart är det kan jag lova.

Jag skulle egentligen gå på powerwalk imorse när jag vaknade men jag var på tok för trött och sedan tänkte jag göra det när jag kom hem men då var jag också på tok för trött.

Imorgon börjar jag jobba halv åtta och ska ut på powerwalk klockan sex. Tänkte egentligen träna på gymmet efter jobbet för jag skulle sluta halv ett. Men jag fick förlängd dag och jobbar fram till kvart i fem. Kanske tar jag en powerwalk till efter jobbet då. Allt beror på hur vädret är. Sedan ska jag träna på gymmet onsdag och torsdag innan jobbet då jag börjar klockan nio.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo jag vet att dt e all stress men anledning till att jag väger mig så ofta är för och veta om jag skall öka nettokolhydraterna till de nya stegen eller inte.



But you got a good point!



Tack för ditt stöd gumman betyder mkt!

2012-03-27 @ 21:14:51
URL: http://mscharlie.blogg.se/
Postat av: Louise i Turkiet

Meeen...ska du ner och har bokat alltså? Eller vaa?

2012-03-28 @ 10:54:17
URL: http://louiseiturkiet.blogg.se/
Postat av: linda - en vimsig mamma

härligt med det toppen väder vi fått nu =) kram

2012-03-28 @ 11:17:13
URL: http://holen666.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0