Svar till Vanja;

Svar: Jag vet faktiskt inte hur mycket jag har gått ner. Jag vågar inte hoppas på någonting eftersom jag legat till sängs i 2 hela veckor pga min influensa och inte kunnat träna någonting Men jag hoppas på 10 kg. Men man kan aldrig veta säkert. Magen är lugn och fin nu iaf så jag slipper ha dom problemen och det är värt guld!

Kommentarer
Postat av: vs

Jag är övertygad om att du gått ner mycket i alla fall om du hållit dig till dieten men är man sjuk vet man ju inte vad som händer. Lycka till i alla fall. Har man bara viljan och vet vad man vill så går det. Dessutom är det lättare att ändra och gå ner i vikt ju yngre man är. Själv är jag bra mycket äldre än dig och jag lyckas också, sakta och långsamt. :)

2012-03-17 @ 18:57:20
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Sv Jadu, jag vet inte vad jag ska säga. Jag mådde själv väldigt dåligt när jag såg klippet med barnmisshandeln (som jag faktiskt tycker att det är). Men ja... jag tyckte ändå det var en så pass viktig grej att jag ville visa det i bloggen... Att man kan göra så mot ett oskyldigt barn är för mig en stor gåta - och jag skulle personligen vilja skaka vett i den kvinnan i filmen :O

2012-03-17 @ 22:55:02
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0