Svar till Vanja;

Svar: Jag har ju hållit mig till helfart hela tiden. Dvs 2½-3 påsar VLCD, frön, Omega3 olja och cirka 2 liter vatten (dricker nog mer än så tror jag). Det enda som jag kan ha "gjort fel" när det gäller helfarten, är att jag kanske haft lite för mycket citron i mitt vatten två gånger. Man får ju ha citronskivor eller gurkskivor i vattnet för att få lite annan smak på det meeeen jag vet inte om två citronskivor på 5dl vatten är för mycket. Om det blir för mycket, är det ju risk att man kommer ur ketosfasen.

Viljan har jag och jag känner mig mer peppad nu när jag vet att det kostar mycket pengar att gå ner i vikt med Xtravaganza. Jag har räknat med cirka 13 000 på ett år.. Men vi får se vad notan slutar på. Jag har ju kämpat i många år med vikten och har lätt kunnat gå ner i vikt men det svåra är att behålla den. Jag har alltid kört "ät nyttigt, träna och håll dig borta från godsaker" och alltid varit emot pulvergrejen. Har testat det mesta utom just pulver. Kanske behöver jag den kickstarten för att komma ur gamla vanor, samt få med den mentala biten. Kul att du också lyckas! Keep up the good work! :)

 


Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Vad är det för frön du äter? Jag har blivit varnad för frön just för att fettet i dom gör att man går upp. Jag vet att min mamma gick på pulverdiet när jag var yngre, så fick hon linfrön som hon tog vid sidan av - och hon gick UPP i vikt istället...

2012-03-19 @ 00:12:56
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vilken vetenskap det där är, tänk om två citronskivor kan påverka ketos.. Jag skulle aldrig klara! Men ska bli spännande att se nu - så nyfiken hihi! :)



Sv: Usch vad krångligt. Själv var jag ju tvungen att reodvisa alla enskilda timmar (trots att de var för få för att ligga till grund för högre mammapeng) innan jag ansökte om föräldrapenning - tog bara typ 3 månader att kartlägga fyra års extrajobb haha! For nothing liksom. Usch, aldrig mer! Ska jobba innan nästa unge i alla fall ;)

2012-03-19 @ 08:37:17
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Glömde säga att jag fått mailet. Skrev just ett tidsinställt som publiceras i övermorgon för då är det lite tight med tid för bloggandet. Måste säga att det var väldigt intressant text också. För mig som inte kände till dig innan utmaningen fick man en bild som är svår att läsa sig till genom att kika gamla inlägg och så :)

2012-03-19 @ 09:16:56
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Svar: Ett långt och intressant svar jag fick av dig, tack för det :) Svar på frågorna ska du också få, åtminstone för Rasmus räkning ;) Graviditeten var helt utan komplikationer, det var en bra förlossning utan komplikationer eller konstigheter. Igångsatt vecka 37 pga stort barn - men det har jag blivit med alla barn förutom första som föddes i v 35 (spontant). Amningen har inte funkat med någon då jag gett upp den - dock har sugtekniken varit kanon har de sagt på BB. Ingen i släkten har haft problem med tal/språk. Han uttrycker vissa ord så han är liksom inte helt tyst. Han pratar mer eller mindre hela tiden - men inte klara ord. Han säger själv: mamma, pappa, apa, vava (hund), bomba (boll), tomte, docka, brumba (bil), "e de" (vad är det) och treordsmeningen "den jag ha". Så han säger ju en del, däremot inte klara ord och inte så många ord som sägs vara optimalt för en 2,5åring. De säger ju att barnen ska kunna ca 50 ord då.

Jag har tagit upp det med bvc men de har sagt att huvudsaken är att barnen förstår - sen kommer talet också... så jag hoppas slippa logoped faktiskt... :)

2012-03-19 @ 10:57:26
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0