Jag har gått ner......


Min hälsocoach var imponerad för av dessa 16,5 kg, är hela 11,6 kg rent fett.

Jag har även gått ner hela 5,2 poäng på BMI-skalan.

Jag har fått så här bra resultat på 5 veckor varav 2 av dem jag legat i influensa och ytterligare 2 veckor varit så trött att jag egentligen bara jobbat och sovit (de första två veckorna när jag gick på helfart, innan kroppen kom in i ketos). Jag har med andra ord bara powerwalkat/tränat lätt i 1 vecka. Tänk då vilket bra resultat jag borde få när jag börjat träna?

GLAD TJEJ!


Kommentarer
Postat av: FETTOKRIG

Duktigt :D Grattis!!

2012-03-21 @ 08:39:51
URL: http://fettokrig.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Duktigt!

2012-03-21 @ 09:16:47
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Joline

WOW!! Jättebra! Jag håller alla tummarna för att du kommer att klara detta. Det tuffa är dock inte att gå ner i vikt, det är att behålla den. KÄMPAPÅKRAM

2012-03-21 @ 10:05:32
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Postat av: Fia

Fy faaan va grym du är :D :D Stort grattis!!!

2012-03-21 @ 10:21:31
URL: http://fiasfight.blogg.se/
Postat av: Elin

Grattis vad kul, det har du förtjänat. Hade aldrig klarat av att dricka pulver så länge=)

2012-03-21 @ 10:33:57
URL: http://m8nsson.com
Postat av: Emelie

Glad tjej här med!! Är sinnesjukt stolt över dig! Keep up the good work! :)

2012-03-21 @ 11:11:56
Postat av: Charloth - Livet med Kärleken

Herre jävlar linda! Fan vad bra :D Snart väger du ju ingen ting! Då får du lägga på dig istället ;P Bra gjort!!



Haha angående det gula huset :P Jag kan ju inte måla om det ävrn om jag skulle vilja ;D Fast det skulle varakul om man kunde det :D

2012-03-21 @ 12:20:15
URL: http://sleepingangels.blogg.se/
Postat av: Pauline

Det är ju skit bra Linda ! Jag är glad för din skull :D

2012-03-21 @ 14:49:50
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: vs

Ha ha, jag visste att det var minst 11 kilo när du sa att du minskat 11 cm. Grattis, kämpa på

2012-03-21 @ 15:17:42
Postat av: samuel

Var optimist

Säg till dig själv varje morgon!

Det här blir en fin dag!

Jag klarar av mer än jag tror!

Ingenting blir bättre för att man oroar sig!

Man kan aldrig göra mer än sitt bästa!

Alltid finns det något att glädja sig åt!

Jag känner mej i utmärkt form!

Idag skall jag göra någon glad!

Det är ingen ide att deppa!

Livet är härlig!

man ska alltid tänka positivet och glad.



Med vänlig hälsning Samuel

Självförtroende - konkreta tips att jobba med

Kul att du hittade hit.



En sak måste jag bara säga direkt: Det finns inga snabba lösningar som ger ett självförtroende av stål. De flesta människor jobbar med självförtroendet hela livet som en process där det går upp och ner.



De goda nyheterna är att det finns massor av bra sätt att jobba med självförtroendet så att det stärks gradvis och till slut blir starkt.



16 tips som hjälper dig att få ett större självförtroende



1. Sluta jämföra dig själv med andra

Alla människor, till och med den som du tror är lyckligast har sina saker att brottas med (så är det att vara människa). Jämför dig bara med dig själv. Andras goda självförtroende kan vara en bild de visar upp.



2. Apa efter

Det finns någon i din omgivning som verkar ha ett fantastiskt självförtroende, eller hur? Om du börjar tänka på hur han/hon gör, för sig och pratar – varför inte göra likadant. Det är bevisat att man kan påverka sig själv att få ett bättre självförtroende genom att agera som om man hade det. Smart va.



3. Ändra dina tankar för att få bättre självförtroende

Börja tänka på saker du lyckats med snarare än att låta ditt huvud förmörkas av allt du tycker att du misslyckats med. Allvarligt talat. Det är ditt jobb att bli din egen bästa vän och inte trycka ner dig själv. När du märker att du börjar trycka ner dig själv, säg stopp och sluta göra det. Efter ett tag kommer du märka att den där tyrannen i ditt huvud tystnar mer och mer.



4. Jobba med att bli bättre på att slappna av så kommer självförtroendet

Det finns massor av sätt att lära sig att slappna av och vilket du väljer beror på vad du trivs med. En del gillar yoga, andra att promenera i skogen. Att kunna slappna av och hitta sätt att göra det på hjälper dig att känna dig positivt laddad och skapar förutsättningar för att få ett bättre självförtroende.



5. Börja belöna dig själv

När du klarar av saker som är svåra måste du lära dig att belöna dig själv för det. Det är du som är ansvarig för att bygga ditt självförtroende, ingen annan, så du måste börja ta hand om dig själv och peppa dig själv mer. Du är värd det och alla skäl till att belöna dig själv är bra för självförtroendet.



6. Särskilt för kvinnor

Sluta jämföra dig själv med modellerna i tidningarna. Och varför inte ta ett steg till – och sluta köpa de där tidningarna. De får dig ändå bara att må pyton. Att gå runt och känna sig sämre än de retuscherade modellerna är så otroligt onödigt. Hitta fem saker du gillar med ditt utseendet och känn dig stolt över dem.



7. Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa alla andras förväntningar

Det finns människor som tillbringar ett helt liv med att försöka tillfredsställa andras behov. Det bästa är att det aldrig är för sent att ändra på det. En del människor är experter på att tala om för andra hur de ska leva sina liv och ofta är det bara ett bevis på deras egna tillkortakommanden. Det är bara du som vet vad du är intresserad och inspirerad av. Det är ju för sjutton ditt liv!



8. Sätt dina egna mål

För en del passar det att skriva ner sina mål så att de kan se dem. Andra har sina mål i huvudet men det fina med mål är att du styrs emot dem om du vill nå dem tillräckligt mycket. Att nå mål, även små, är väldigt bra för självförtroendet. Börja sätta mindre mål och öka ut dem allteftersom.



9. Utmana det du trodde att du trodde

Många människor har blivit påverkade att tro på något som de egentligen inte tror på. Det kan vara en väg man tagit för att andra förväntat sig det eller att andra fått dig att tro att du är mindre värd än dem. Utmana det här och släng bort allt gammalt skräp som du egentligen inte tror på. Det här är såklart en process som kan ta tid beroende på hur djupt det sitter men om du verkligen vill – och kanske tar hjälp av någon – så kan du bli friare och få större självförtroende.



10. Gör en bra övning för självförtroendet

Ta ett papper och penna och skriv ner alla egenskaper du beundrar hos andra. Det kan vara sinne för humor, integritet, ärlighet eller förmåga att tala inför folk. Gör listan så lång du kan. Vet du vad du har fått fram nu: Jo, en lista över vem du själv vill vara. Ta en av egenskaperna varje dag och använd på något sätt. När du har betat av hela listan lovar jag att du kommer att känna dig starkare. Du har övat på att bli mer som du vill vara. Sedan är det bara att fortsätta med det varje dag.



11. Gör mer av det som ger dig energi

Det gör du genom att lägga så mycket tid du kan på saker som du gillar att göra. Det spelar ingen roll om det handlar om att lägga mer tid på en särskild hobby eller att skapa tid för att umgås med en särskild vän – att göra det du gillar mycket mer kommer att lyfta ditt självförtroende. Du mår bra och att må bra både ger självförtroende och skapar en grund för att göra det ännu bättre. Och samma sak tvärtom. Lägg mindre tid på sånt som du inte gillar att göra. Försök att skala bort saker du inte gillar så mycket du kan.



12.Träna för att få bättre självförtroende

Faktum är att fysisk träning påverkar kroppens belöningssystem så mycket att träningen i sig ger dig självförtroende. Det är bevisat. Om du får igång din kropp mer så får du mer självförtroende – och skapar en grund för att bygga ett ännu bättre. Det viktiga här är att du ska ha ett mål som ligger minst ett år framåt. Sluta lura dig själv att tro att du kan gå ner i vikt/bygga muskler på tre veckor. Ingen kan det. Alla vill det. Kvällstidningarna lever på att få folk att tro det. Gå inte på det.



13. Mät och möt dina rädslor

Alla är rädda för olika saker. Om du skriver ner vad du är rädd för kan du också gradera rädslorna. Gör det från 1-5 där 1 är lite rädd och 5 är mycket rädd. När du skrivit ner dina rädslor är det dags att börja jobba med dem. Börja med att möta dina rädslor på nivå 1 och gör det till ditt jobb att klara av dem minst fem gångar innan du går vidare uppåt. Det här är ett bra sätt att se att du klarar mycket mer än du tror. Skriv ner hur det kändes när du klarade en uppgift. Det är bra eftersom du glömmer bort det annars. Och självförtroendet kommer på köpet.

2012-03-21 @ 15:40:22
URL: http://samuelku.blogg.se/
Postat av: samuel

14. Sätt allt som händer i rätt perspektiv

Om något händer som påverkar ditt självförtroende negativt är det lätt att bli för fixerad eftersom man har fel perspektiv. Istället för att bli nedslagen – tänk: Kommer det här att vara en stor sak om fem år? Oftast så kommer du att säga ett klart nej. Oftast kommer du att känna att du inte ens kommer att komma ihåg dagens händelse om fem år. Så slappna av.



15. Öva på att fokusera utåt istället för inåt

När man har dåligt självförtroende är det så lätt att bli självmedveten i till exempel ett sällskap med människor man inte känner. Du kanske tänker på hur du ser ut, vad du just sa och vad de andra sitter och tänker om dig. Om du istället börjar intressera dig för de andra vid bordet och uppmärksammar dem så lär du dig snart att sluta vara så fokuserad på ditt eget beteende och hur det uppfattas av andra.



16. Byt umgänge

Allvarligt talat – de personer du omger dig med kan lyfta eller sänka ditt självförtroende. Dina vänner – är de verkligen dina vänner? Vilka är peppande och goda och vilka ger dig dåligt självförtroende? De goda kan vara andra än du tänkte först och samma sak tvärtom. Studera och tänk på vad din omgivning ger dig och försök att få mer tid med de goda och mindre tid med de dåliga.



Till sist - Viktigt

Förvänta dig inte att allt ska ändras direkt. Självförtroende arbetet är en process som tar tid men om du lägger ner tid på det så kommer förändringen gradvis och du kommer känna dig bättre och bättre hela tiden. Du kommer att märka små förändringar först och när de knyts ihop och påverkar varandra så bygger du ditt självförtroende starkare för varje dag som går. Kul. Grattis,,,

Man kan lära sig dagligen, t,e,x, man kan lära sig av andras misstagen och göra bättre själv och hitta sitt eget felaktigheter förbättra gång på gång.

Med vänlig hälsning Samuel..

0720303668

email [email protected]

2012-03-21 @ 15:41:39
URL: http://samuelku.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Återigen, sjukt imponerande! Och ännu mer imponerande att det är så mycket fett! Trodde mest det var vatten sådär första månaden. Du kommer ju helt klart bidra en hel del till den gemensamma viktnedgången i utmaningen denna månad ;)

2012-03-21 @ 16:24:14
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Linda

Emelie: Awww, tack hjärtat. Du är så fin! Jag är stolt över dig med! :)



Vanja: Haha hur kunde du vara så säker? :D

2012-03-21 @ 19:44:25
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Laura

WOW! Grattis! 16,5 kg är verkligen en prestation att vara stolt över, you go girl!!

2012-03-22 @ 16:16:38
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Fia

SV: Förstår de :) Bara att kämpa på nu! :)

2012-03-22 @ 16:23:13
URL: http://fiasfight.blogg.se/
Postat av: Anna

Grattis! Vad duktig du är!

2012-03-23 @ 22:15:44
URL: http://annasviktigaresa.wordpress.com/
Postat av: Kristina

Har precis kikat in på din blogg och inte hunnit läsa så mycket men fyfan vad duktigt gjort!!! GRATTIS! va stolt över dig själv! Jag håller på och tränar nu och ska försöka gå ner i vikt, och jag ger alltid upp så lätt, men nu ska jag inspireras av dig och också kämpa på! KRAM kämpa vidare:)

2012-04-01 @ 16:21:22
URL: http://mecnunum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0