Det här suger ju.

Jag var till doktorn idag som sjukskrev mig i 10 dagar eftersom jag fått influensa med mycket förhöjda crp-värden vilket tydde på en allvarlig influensa. Askul.

Det här betyder att jag inte kommer kunna väga mig på Xtravaganza imorgon som jag väntat på i 2 veckor. Jävla skit. Får åka in dit nästa vecka någon dag när jag förhoppningsvis mår bättre så jag får väga mig!

Sedan har jag ett val när det gäller Xtravaganza. Jag har fått en stark hostmedicin, men den innehåller ju alkohol vilket man inte får dricka när man går på helfart för då bryts ketosfasen.

Så jag kan välja på att fortsätta på helfart och riskera att förlora lite muskelmassa vilket kan leda till att det tar lite mer tid tills det börjar släppa mer fett igen (men samtidigt behövde detta inte hända mig). Eller så kan jag starta upptrappningen nu för att inte riskera detta och sedan starta helfarten igen när jag slutar gå på den här medicinen. Hur hade ni gjort om ni var jag? Jag vill ju helst slippa starta om helfarten eftersom jag var så trött dom två första veckorna, innan jag kommit igång men nu är jag superpigg. Samtidigt kommer jag ju kanske inte gå på denna medicin länge, utan typ 4 dagar om hostan blir bättre. Samtidigt har jag ju tagit vanlig hostmedicin i 3 dagar så det känns ju som att det redan är kört när det gäller det där.

Svårt val. Hur hade ni gjort?


Kommentarer
Postat av: samuel

Hejsan goda söta linda krya på dig.. önskar dig att bli bättre och skiner precis som söta solflickan mvh samuel

2012-03-08 @ 10:10:41
URL: http://samuelku.blogg.se/
Postat av: Pauline

sv: Jo men jag var lite slankare när vi var i marocko, konstigt nog väger jag lika mycket nu men jag ser inte lika smal ut :P haha!



Jag fick böter för att biljävlen inte var skattad :( jävla skit!

2012-03-08 @ 11:09:32
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: angelica

fortsätt på helfart. cocillanan är bra och det brukar fort gå över. tänk bara på att verkligen ta tre doser varje dag. jag gjorde inte det och hostan höll i sig i nästan tre veckor =/

2012-03-08 @ 12:57:32
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: JD - Masa på

stackare!

jätte svårt val.. kan inte ens säga vad jag hade gjort.. det som var bäst för hälsan.

2012-03-09 @ 12:01:35
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Sassäh

Hallojs. Hoppas att du har en underbar lördag! ;) Lust att göra ett bloglovinbyte? :):) KRAM.

http://nojjz.blogg.se

2012-03-10 @ 12:59:52
URL: http://nojjz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0