4 dagar kvar...

Ja, nu är det bara 4 dagar kvar till nästa gruppmöte och jag längtar som en tok för jag ska äntligen få väga mig. På lördag har jag gått på helfart i 4 veckor så det kommer bli intressant att se om jag gått ner något, och isåfall hur mycket.

Jag har de senaste 4-5 dagarna tagit en powerwalk varje dag (även efter jobbet) men jag har inte börjat träna på gymmet än. Jag antar att det är dags men jag vill helst bygga upp min kondition lite först med powerwalksen.

Annars tycker jag att det fungerar riktigt bra. Jag håller mig mätt och nöjd hela dagen, vissa dagar glömmer jag till och med av en halv påse pulver. Jag har pratat med min coach på viktcentret och hon sa att det är okej att ibland inte äta alla 3 påsar, bara man inte gör det för ofta. Glömmer jag av en halv påse men ändå håller mig pigg och alert så gör det inget. Men jag försöker alltid pressa i mig alla 3 påsarna.

Förövrigt så känner jag inget sug alls efter något, även om det känns lite som tortyr när familjen äter lax eller när barnen på förskolan äter spenat. Jag älskar verkligen lax och spenat ska ni veta. Men det är inte så illa att jag vill ha det, utan mer att jag vet att det är så gott. Jag drömmer dock om hur jag äter mat så kanske är jag sugen på att äta riktig mat, men undermedvetet.

Vill ni veta något konstigt? Förra torsdagen var jag till Therese där vi hade lite tjejkväll med Sanna och Carina. Kolla här vad som fanns på bordet (plus en tårta som kom fram senare):



Vet ni vad jag var sugen på?

INGET! Framsteg!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Du är så duktig Linda =) heja heja heja!!

ohh, du måste skriva hur det har gått nu dessa 4 veckorna ;) alltså på vågen! så nyfiken jag ärrrr..

2012-03-05 @ 19:51:42
URL: http://talang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0