Modifast banan till frukost, den minst äck...

imag0295 (MMS)

Modifast banan till frukost, den minst äckliga modifasten som finns. Vet ni vad jag gör för att få dom mindre vidriga? Jag mixar dom med fyra-fem isbitar så den blir riktigt kall. Då är den faktiskt lättare att få ner, den äckliga pulversmaken försvinner och smakar mindre vidrigt.


Kommentarer
Postat av: Susanne

Usch lider verkligen med dig att du måste dricka de där skitet!! ett tips är att ösa på med någon krydda. Typ kardemumma eller kanel (men ha i tanken att du alltid kommer förknippa dessa kryddor med de skitet) Men de underlättar att få ner de.



Nu har jag inte varit inne på din blogg på ett litet tag men måste du verkligen dricka de där? och framförallt måste de va så mycket kolhydrater? Testa annars dessa,



http://www.svensktkosttillskott.se/#!produkter/low_carb_protein_shake?gclid=CLKt6OGSu60CFbEumAod9CtE_g



De är Färdigblanande och faktiskt riktigt goda! Du skulle hitta en balans som i någon diet som du sen kan hålla livet ut. (det är lättare sagt en gjort JAG vet) men jag kommer gärna med förslag och hjälp allt för du ska kunna slippa den där jävla drickan :/

2012-01-06 @ 11:12:01
URL: http://harderbetterstronger.blogg.se/
Postat av: angelica

Dom som jag jobbar hos brukar dricka nån sån där pulverdiet, choklad.. jag har aldrig smakat men den luktar verkligen underbart så blir lite sugen :P hehe



svar: mjaa, jag vet inte ja.. det måste ha varit nåt fel på vågen för dagen efter visade den typ samma igen.. haha.. men om man säger såhär så har jag ju helt klart gått ner i vikt sen jag flyttade ner hit till västkusten :) inget spec jag gjort men långa resvägar till jobbet o stressigt liv gjorde väl sitt, både bra o dåligt :P hehe.



Nix inte börjat med simning.. eller kommit igång med zumban. Vart mkt annat plus ekonomin suger men jag tänkte att jag skulle komma igång med allt sånt sedan i vår när jag fått min egna lägenhet också :)



Hur går allt för dig? :)

2012-01-06 @ 11:57:10
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: Anna - Lycklig mamma till Saga & Freja!

Hihi, jag fnissar faktiskt åt din kommentar hos mig ^^

Du var så härligt bitter när du skrev den ;)



Jag menade mer på att de smakar gott, sen om det är bra eller inte lämnar jag till dig med lite större erfarenhet att avgöra :) Men för mig är det typ som drickbart godis! Om jag nu råkar(haha, råkar?) dricka nutrilett/naturdiet så är det mest för att jag tycker att det är så jädra gott och inte för att gå ner i vikt :)

2012-01-07 @ 12:42:21
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0