Imorn så jävlar!

Ja, då kör jag igång. Jag ska lyda min dietists råd och ta en 2 veckors Modifast-kur så jag tappar lite vätska. Håll en tumme eller två att jag inte blir helt förstörd av detta. Jag stödjer inte sån här skit alls så jag är lite motvillig till detta. Men jag har samlat en jävla massa vätska så jag tror jag behöver detta!

Nu har jag även köpstopp. Betalade mina räkningar idag och det var en dyr historia. Så förutom lite småshopping i Marocko, dit jag åker snart, så kommer jag inte köpa något mer förrän till sommaren. Håll en liten tumme att jag fixar det också.

Har förresten sålt ett hästtäcke idag. 300 kronor in på bankkontot, kaaaa-ching! Onödigt att det bara ligger eftersom mina hästar har en massa täcken redan, bättre om det kommer till användning.

Annars har jag och mamma bara varit iväg till soptippen med en massa skit som behövde kastas. Så nu är det lite tommare på skit här hemma.

Nä, nu ska jag se en rysare och chilla lite för helvete vad jag är trött. Imorgon är det dags att börja plugga till tentan som är nästa onsdag också. Wiiihooo!

Ha det gött!


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej Linda! Har följt din blogg ett tag och sett att du åkt till Agadir någon (några??) gånger.. Jag ska dit om 1,5 vecka så kom att tänka på dig då och om du skulle kunna ge några bra restaurangtips eller sevärdheter eller andra saker man borde ta o göra när man är där... Så att man inte missar nåt menar jag..



Ha det bra så länge!

2012-01-02 @ 21:36:46
URL: http://ezolk.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja men dt fixar du!! :)!

2012-01-02 @ 22:41:55
URL: http://mscharlie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0