Frågestund?!

Herregud vad jag är trött. Kunde jag så skulle jag lägga mig raklång i sängen och sova i en vecka. Men nej nej. Så blir det inte! Tentaplugg står istället på schemat.

Jag var och jobbade 8-12 idag. Kort pass men helt lagom liksom. När vi skulle äta lunch så vispade jag ihop min ModiFast-soppa med smak och potatis och purjolök och satte mig tillsammans med barnen. Ett barn sa "jag vill också ha en sån soppa!". Min tanke var: "Ehh, det vill du verkligen inte för det smakar skit". Haha! Dom är goa barnen.

Iaf så kommer jag nog inte uppdatera min blogg något imorgon då jag jobbar 8-16 och sedan ska tentaplugga till tentan som är på onsdag 8.00, sedan kan jag börja blogga ordentligt igen. Jag funderade på om jag kanske skulle testa och ha en liten FRÅGESTUND under tiden då ni faktiskt är 100-120 personer som läser här varje dag, medan det bara är några få som faktiskt kommenterar och även ställer frågor. Frågorna får vara anonyma  om ni inte vill säga vem ni är, ni får även fråga vad ni vill. Skulle det vara något? Hojta till för då lägger jag upp ett sådant inlägg ikväll!

Kram på er!



Malin och jag, Malmöfestivalen 2010


Kommentarer
Postat av: Rebecca

D blir till nästa Fredag, alltså 12 dagar.

Har vannilj o chokladpuddingar, chokladen e helt okeii.. smakar som vanlig pudding.

Har chokladbars, dom e goda dom med... sen har jag banan shake o den har jag inte smakat ännu.

2012-01-09 @ 14:33:35
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha, det hade jag också tänkt ha ikväll =)

2012-01-09 @ 16:44:54
URL: http://kliingan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0