Ännu ett svar till anonym,

Är inte ett dugg jävla dum. Vet exakt var manken sitter. Har mätt i manken. Har hästar också så du behöver inte oroa dig om att jag inte vet var manken sitter. Inte direkt så mina hästar har en mankhöjd på 2 meter. Manken sitter på den högsta punkten i början på ryggen, precis som på hästarna. Längden på ryggen mäter man från samma punkt, till svansroten. Något mer du ville försöka lära mig? Jag har ju inte alls en mamma som varit ute på en massa utställningar med sin förra hund och vunnit en massa priser med henne både i utställning och lydnad under 80-talet så hon har inte heller någon som helst aning.

Men du är kanske för dum för att förstå eller vara öppensinnad nog att någon annan känner sin hund bäst själv. När man är ute och går med honom, går till och med Tomelilla-albanerna till sidan och särar på sig för de inte vill gå för nära honom.

Nu tänker jag inte svara på dina löjliga jävla kommentarer mer, speciellt eftersom du inte ens kan stå för vem du är. Tro vad du vill, men såhär stor är min hund. Och ja, då kanske jag får höra av mig till Guiness Rekordbok men just ja, det var ju dom där 2,5% collie som gör att han inte är en renrasig schäfer. Men det kanske går ändå?! :) :)

Puss på dig nu, hitta nåt vettigare att ifrågasätta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0