Tog tjuren vid hornen.

Ja, idag hann jag inte spinna eller vara med på medeljympan eftersom jag blev sen från jobbet pga all snö och alla köer. Så jag tog tjuren vis hornen och körde ett pass på gymmet istället.
 
Jag hann inte vänta på de senare passen heller eftersom jag skulle på gruppträff på Xtravaganza. Jag hatar verkligen att gymma. Det är så jävla tråkigt. Men idag var det helt ok faktiskt. Jag behövde tiden för mig själv liksom.
 
Jag körde 10 minuters uppvärmning på löpbandet.
10 minuters rodd.
25 minuter på crosstrainern.
 
Sedan körde jag 6 olika maskiner, egentligen 7 med lite olika vikter. Jag skriver hur man gör eftersom jag inte är helt hundra på vad alla maskiner heter, och jag tvivlar på att alla ni också förstår vilken maskin jag menar om jag skriver namnet.
 
Första maskinen är där man lyfter vikten med framsidan av benen. Andra där man pressar bak/in vikten under röven med hjälp av vaden. En tredje där man först pressar ut vikter genom att öppna benen. Sedan kan man ändra på den maskinen så då blir det en fjärde maskin för att pressa ihop benen och vikten. Femte där man ligger ner med benen böjda och sedan pressar upp sig i stående position, fast man ligger ner. Sjätte maskinen var när man pressar bak vikten med ryggen. Sjunde och sista maskinen var att man pressar fram vikten med bröstet för att använda magmusklerna. 3x15 repetitioner blev det innan jag varvade ner på löpbandet 10 minuter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0