Min jul!

Fy fan vad jag mår illa. Örk! Socker är verkligen inte bra för oss känner jag nu. Det är helt galet! Magen är spänd, jag mår illa och skallen har jag också ont i. Jävla skit. Jag är helt klart färdig med allt som har med socker att göra för jag mår verkligen skit idag.
 

Jag åt som jag planerade iaf. 3 pepparkakor med ädelost på, lite glögg till det. Efter det så var det dags för nästa del av julmaten "de kalla delarna". Åt precis som planerat, en skiva julvört som jag delat på hälften så jag hade en skinkbit med sockerfri senap på ena delen och rökt lax på den andra. Några bitar sill, en extra skiva julskinka, en strömmingfilé, ett ägg med stenbitsrom och rödkål. Hade även med mig sallad som jag fyllde tallriken med.
 
 
När den varma maten kom fram, var jag så sjukt mätt att jag faktiskt inte åt något. Åt dock lite risgrynsgröt när det var dags för det och jag åt 5 bitar hemlagad kola och en negerboll. Åt 4 bitar ur Paradisasken, samt en lussekatt (som jag bakat enligt Xtravaganzas recept). Så det blev lite omplanering i min "ätplan" men jag känner mig nöjd med allt. Tränade dessutom kickboxing på morgonen innan vi åkte och firade jul.
 
Drack bara mineralvatten och jag är nöjd med min jul.
 

Alla vi barn och tomten (som också var en av oss "ungar").
 
På julklappsspelet så hade jag ju sagt till Johan att han ville ha mitt paket så han kämpade stenhårt för det paketet som han till slut fick. Jag satt bara och log och kollade när han öppnade det. ÖNSKAR att jag hade filmat hans reaktion. Fyfan vad kul det var. Jag hade köpt stringtrosor med godis. Så jävla kul!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0