Goddauuuu!

Gårdagen var helt okej. Förfesten var väl lagom liksom. 6 personer varav 2 som var nya i gänget i en trång lägenhet. Vi hade kanske fått plats några fler men vafan, vi träffas så sällan så då vill man ha lite kvalitetstid liksom eftersom vi har sjukt kul ihop. Vi käkade lite chips, enjoyade varandras sällskap och spelade ett spel typ. Vid tolvtiden drog vi vidare till Öja där det bara var snorungar som betedde sig som fjortisar och puttades och hade sig. För helvete, lite hyffs kan ni väl ha?

Vi åkte väl hem vid halvtretiden eftersom dom stängde tre och det spelades usel musik. Knappen och Hakim sög totalt. Kassa låtar och världens paus mellan varje låt så alla blev stillastående på dansgolvet. Mest dunkdunkdunkdunk och inget att sjunga till. Boooring. Jag tänker INTE gå på Öja igen. Inte förrän dom fått upp dansgolvet utomhus igen också för säsongen. Då kommer det iaf folk över 20 liksom. Btw Pauline, Donkenfluffet var där. HAHAHA!

Vi stannade till på Max för att jag, Shu och Pontus var lite hungriga. Sedan drog vi hem och halvglodde på en film. Sedan sov vi 3 personer i dubbelsängen som var typ 160 cm bred, en i en luftmadrass som tappade luften mitt i natten så pumpen gick igång vilken lät som en dammsugare och två i bäddsoffan.

Imorse gick fem av oss ner till Coop och köpte lite frukost som vi sedan käkade ihop vid ettiden och såg på Baksmällan. Sedan var det hej och goodbye liksom.



Lockig och redo!




Huvudet på sné!




Efter kebabtallriken. Jag och Camilla påväg till Ystad




Linus kunde inte vara med in person pga att han går på diet. "
För många frestelser", sa han.
Men vi hittade ett sätt att ha honom med också såklart.




Rolig lek. Här är Elin George Clooney. Jag ville kyssa henne!
Stackars Shu som fick vara både Hitler och Usama Bin Ladin. Haha!




Jag fick en idé och sedan drog vi till Öja.
Då lämnade jag kameran hemma.


Kommentarer
Postat av: angelica

fina linda :)

2011-05-10 @ 12:43:33
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: Jennifer

hm, var ligger Öja krog (?) känner igen det som fan

2011-05-15 @ 17:59:55
URL: http://kliingan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0