26 maj

Som ni vet har jag ju ganska så mycket kört fast i min viktnedgång. Jag har gått upp ett kilo, gått ner ett kilo, gått upp två, gått ner ett, upp ett, ner två osv osv osv. Så har det varit i flera månader nu och jag har ledsnat! Jag vet att kroppen kommer till platåer då den måste hinna återhämta sig men dessa platåer kan omöjligt vara så pass länge som det gått nu.

Nu har jag ledsnat på detta och ska kila iväg till en dietist om två veckor, den 26 maj klockan 8.30. Det kommer bli intressant att se vad hon säger och tycker. När hon ringde, lät hon äldre än vad jag hoppats på att hon skulle vara. Men jag hoppas att hon inte har stenåldersinsyn i det hela iaf.

Håll tummarna för att jag ska få lite nya tips och råd så jag kommer vidare i min viktnedgång.


Kommentarer
Postat av: sanna

Jag har stått still i tre månader nu, men nu känns det som om att vågen släppt loss igen. En bekant till mig hade en platå på sju månader innan det lossnade igen. Men visst blir man less! Nu hoppas vi att det lossnar för oss. :)

2011-05-12 @ 11:26:19
URL: http://tjockisresa.wordpress.com
Postat av: - ● Rebecca ● -

Näe,han e top secret så här kommer d inga bilder i bloggen. haha

2011-05-12 @ 13:42:10
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Bikterskan

Du är jätteduktig som kontaktar en dietist istället för att bara ge upp som många andra hade gjort (däribland jag själv). Heja dig! Stor kram!

2011-05-12 @ 14:06:07
URL: http://viktbikt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0