Jag failade.

Ja, hur gick det igår då med suget? Ja, halv nio så gav jag upp. Jag tog min tekopp och fyllde sedan min godisskål med torkad frukt, choklad och tomteskum. Jag åt alltså mitt lördagsgodis på torsdagen. Inte bra alls men det är första gången det händer. Jag klarade helt enkelt inte stå emot mina PMS-känslor längre. Jag hade kämpat emot dom hela dagen.

Nu får jag inget nam nam på lördag och får därmed vänta tills nästa lördag innan jag får något gott igen. Jag hade dock ångest som fan efteråt och mådde illa eftersom jag redan ätit en apelsin och ett Finn Crisp med keso på så jag tror inte att jag kommer göra det igen. Jag får trösta mig med att jag åt kalorisnålt både till frukost, lunch och middag.

Att fela är mänskligt. Imorgon är en ny dag.



Detta minus pajen tröck jag i mig igår kväll..


Kommentarer
Postat av: angelica

inget kul med sötsug! jag har faktiskt inte så jättemycket sötsug sen jag började med lchf. åtminstone inte som förut då jag kunde kasta mig över något gott. igår var jag hos syster som bjöd på middag och sen efter nå slags goa bakelser, MEN jag tog inte =) istället åt jag en bit mörk choklad o bär,kesella, kvarg o nötter vilket var minst lika gott o nyttigt :D wiie

2011-03-11 @ 11:29:07
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: JD | 65 kg ska bort!

jag hatar PMS!

men nu får du inge lördagsgodis va? ;)

2011-03-11 @ 12:35:30
URL: http://josdil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0