Ni är usla...

...på att kommentera. Ni kan väl iaf skriva att jag var duktig som klev upp så tidigt som jag gjorde och drog för att träna iaf? Oh well. Ni läser ju iaf, jag får väl nöja mig med det...

Nu till saken;

Måndag: Morgongymning
Tisdag: Morgongymning
Onsdag: Ridning + Spinning
Torsdag: Morgongymning + Ridning
Fredag: Powerwalk + Ridning
Lördag: Powerwalk + Ridning
Söndag: Powerwalk + Ridning

Kommentarer
Postat av: Anji

Lungt, du svarar när du vill :)Det är bara om man gör det på det vanliga sjukhusets kirurg som man måste ha massa mått och så, jag var där 4 ggr och fick nej för att jag inte hade något "häng" sa dom, att jag fick leva med det men på privata så sa dom ja med en gång.

Resultatet blir jätte bra, syns knappt inte att man gjort något och bra behandling får man. Sorry för långt svar :P

2011-07-11 @ 21:58:48
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: angelica

Nej det är synd. Det är ju bara 400 poäng. Får hoppas att jag åtminstone hittar något deltidsjobb så jag kan plugga lite vid sidan om.Ja men de är bra bättre du gör nåt än att sitta här ju :POjoj fullt upp med andra ord men bara o gört :) Du har ju ett roligt jobb iaf :P eller säger jag för att jag älskar karuseller hehe..

Flyttar ner till västkusten nu på onsdag.. min lillesyrra följer med så vi ska väl försöka hitta på nåt..men annars ska ja träffa soc o lite jobbintervjuer förhoppningsvis sen kommer min familj ner o semestrar v 30 så lär göra nåt me dom :)2011-07-11 @ 22:16:14
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: Viktkamp

Jag kan höra om man måste boka eller om du bara kan hänga på någon dag och göra en sån mätning =)

2011-07-11 @ 22:30:55
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Postat av: angelica

Hejhej där!Hur hittade du motivationen för att börja träna? För jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!! Mår så illa av att se mig själv i spegeln! Vägde 86kg och sen vart man gravid och gick upp till 115kg, nu är jag nere på 103kg men har lång bit kvar och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :'( Hittade din blogg när jag googlade efter tallriksmodellen för vill ha en sån tallrik också, känns som om att man kanske kan få lite bättre koll på vad man stoppar i sig då. Men har du några tips för en som är i desperat behov av att gå ner så snälla säg. lämnade min mail så du får mer än gärna skriva :)

Många kramar// Angelica

2011-07-12 @ 00:10:16
Postat av: veronica johansson

Fullspäckat schema :) önskar att jag också hade sånn energi :) önskar dig en fin kväll

2011-07-13 @ 19:55:56
URL: http://blogg.mama.nu/wavva/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0